تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فین
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1158

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
    هر چی سهم زیانده و آشغال
    چند تا سهم توپ بنیادی معرفی کن
    وبملت . حتی اگر جنگ هم بشود بانک ملت پابرجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      به نظر دوستانی که تا حالا خودرو و خساپا را نفروختن کمی صبر کنن
      وقتی خساپا آمد روی ۳۰۰ و خودرو روی ۳۳۰ رفت تصمیم بگیرن که چیکارش کنن
      کمی در این دو سهم تامل لازم است
      خصوصا خساپا
      به نظر من خساپا موقتی هم شده قیمت خودرو را پشت سرخواهد گذاشت
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

نمودار خودرو و خساپا واگرایی آراس آی مثبت ثبت کردن
        ببنیم شنبه چی میشه
        اخابر کسی هواسش نبود از کف ۲۰% بالا آمده
        همین جوری چشم باز میکنیم میبینم شاخص سازها آمدن بالا و کسی هم حواسش نبوده
        خیلی راحت خواهید دید که سهام بزرگ و شاخص ساز طی یکی دو هفته آینده ۲۰تا۳۰ درصد رشد میکنن و خیلی ها هنوز دارن فکر میکنن چی بخرن تا یه نوسان ۵% ازش بگیرن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

رقابت برای خرید بن رو بین شرکت کروز از ایران و یک شرکت چینی معروف خواهد بود (اتمام مهلت برای شرکت در مزایده ۱۴۰۲/۰۸/۱۷ و زمان بازکردن پاکت ها ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ خواهد بود.)
          قفل واگذاری دارایی های #خساپا با این فروش شکسته خواهد شد و زیر پس باید منتظر آگهی رسمی #پارس خودرو توسط خساپا باشیم

.....
          سایپا فروش سهام بن رو را برای سومین بار تمدید کرد/ احتمال تقاضای شریک چینی
          مزایده فروش سهام بن رو متعلق به سایپا برای سومین بار به مدت دو هفته دیگر تمدید شد که احتمال می رود علت تامل، زمان دادن به شریک چینی باشد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بعد از منتفی شدن واگذاری بن رو در سال گذشته در مرحله جدید واگذاری این شرکت از پایان تابستان این سومین مرحله اعلام دریافت قیمت از سوی خریداران احتمالی است.

بر اساس این گزارش، تحلیلگران صنعت خودرو وضعیت بلاتکلیف بخش خصوصی در مواجهه با سازمان های مختلف دولتی و غیر دولتی را دلیل ابهام سرمایه گذاران در خرید بن رو می دانند. چالش هایی که بخش خصوصی در شورای رقابت، سازمان حمایت، تعزیرات، بانک مرکزی و سایر نهادها طی یک سال گذشته داشته، باعث شده تصمیم گیری برای توسعه کسب و کار بخش خصوصی بسیار مختل شود.

برخی تحلیلگران جاده مخصوص، قیمت پایه اعلام شده برای واگذاری بن رو را متناسب با شرایط کلان اقتصادی و سیاسی جامعه نمی دانند و معتقدند با قیمت پایه 4.2 هزار میلیارد تومانی شانس زیادی برای فروش این دارایی سایپا وجود ندارد. بازیگران صحنه خودروسازی خصوصی کاملا مشخص هستند و جز بازیگران مطرح داخلی فقط خارجی ها ( چینی ها) شانس به هم زدن ترکیب رتبه بندی صنعت خودرو را دارند.

از آغاز روند واگذاری بن رو در دور جدید شرکت سایپا هیچ بیانیه رسمی خبری به افکار عمومی ارسال نکرده است و روند واگذاری یکی از بازوهای تولیدی سایپا همچنان شفاف نیست. پیرو سوالات مکرر متخصصین صنعت خودرو هیات مدیره سایپا هیچ محدودیت قانونی برای تمدید دریافت پاکت های جدید متقاضیان داخلی و خارجی ندارد.

آخرین شنیده ها حاکی است علت تامل سایپا زمان دادن به متقاضی خارجی معروف بن رو است که طی هفته پیش رو در عالی ترین سطح مدیریتی وارد ایران خواهند شد که احتمالا مهمترین دلیل حضور در ایران دیدار و تصمیم گیری درباره سرنوشت بن رو است. ملاقات با عالی ترین سطوح صنعتی نیز در برنامه این هیات عالی رتبه خودروساز چینی است.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

شاخص کل داره روند به خودش میگیره
            همیشه بعد از یک اصلاح بلند مدت حرکت آرام و لرزان خواهد بود
            الان شاخص کل در همین مرحله است
            خساپا و خودرو و خیلی از سهام لیدر بازار همین حکایت دارن
            همین خساپا تازه وقتی رفت روی ۲۶۰ تومان صف خرید قفل شده به خودش میبینه یا خودرو
            یا خیلی از سهام مطرح بازار
            همیشه داستان همین بوده
            بعد از رشد ۳۰% تازه حقیقی ها به فکر خرید می افتن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

شاخص کل داره روند به خودش میگیره
              همیشه بعد از یک اصلاح بلند مدت حرکت آرام و لرزان خواهد بود
              الان شاخص کل در همین مرحله است
              خساپا و خودرو و خیلی از سهام لیدر بازار همین حکایت دارن
              همین خساپا تازه وقتی رفت روی ۲۶۰ تومان صف خرید قفل شده به خودش میبینه یا خودرو
              یا خیلی از سهام مطرح بازار
              همیشه داستان همین بوده
              بعد از رشد ۳۰% تازه حقیقی ها به فکر خرید می افتن
              خساپا روی ۲۶۰ که بره تازه بازار میاد سنگین بخره
              اخبار مثبت گروه خودرویی هم یکی یکی بیرون میاد خساپا هم یه افشا الف میزنه که به زودی اعلام میشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

رقابت برای خرید بن رو بین شرکت کروز از ایران و یک شرکت چینی معروف خواهد بود (اتمام مهلت برای شرکت در مزایده ۱۴۰۲/۰۸/۱۷ و زمان بازکردن پاکت ها ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ خواهد بود.)
                قفل واگذاری دارایی های #خساپا با این فروش شکسته خواهد شد و زیر پس باید منتظر آگهی رسمی #پارس خودرو توسط خساپا باشیم

.....
                سایپا فروش سهام بن رو را برای سومین بار تمدید کرد/ احتمال تقاضای شریک چینی
                مزایده فروش سهام بن رو متعلق به سایپا برای سومین بار به مدت دو هفته دیگر تمدید شد که احتمال می رود علت تامل، زمان دادن به شریک چینی باشد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بعد از منتفی شدن واگذاری بن رو در سال گذشته در مرحله جدید واگذاری این شرکت از پایان تابستان این سومین مرحله اعلام دریافت قیمت از سوی خریداران احتمالی است.

بر اساس این گزارش، تحلیلگران صنعت خودرو وضعیت بلاتکلیف بخش خصوصی در مواجهه با سازمان های مختلف دولتی و غیر دولتی را دلیل ابهام سرمایه گذاران در خرید بن رو می دانند. چالش هایی که بخش خصوصی در شورای رقابت، سازمان حمایت، تعزیرات، بانک مرکزی و سایر نهادها طی یک سال گذشته داشته، باعث شده تصمیم گیری برای توسعه کسب و کار بخش خصوصی بسیار مختل شود.

برخی تحلیلگران جاده مخصوص، قیمت پایه اعلام شده برای واگذاری بن رو را متناسب با شرایط کلان اقتصادی و سیاسی جامعه نمی دانند و معتقدند با قیمت پایه 4.2 هزار میلیارد تومانی شانس زیادی برای فروش این دارایی سایپا وجود ندارد. بازیگران صحنه خودروسازی خصوصی کاملا مشخص هستند و جز بازیگران مطرح داخلی فقط خارجی ها ( چینی ها) شانس به هم زدن ترکیب رتبه بندی صنعت خودرو را دارند.

از آغاز روند واگذاری بن رو در دور جدید شرکت سایپا هیچ بیانیه رسمی خبری به افکار عمومی ارسال نکرده است و روند واگذاری یکی از بازوهای تولیدی سایپا همچنان شفاف نیست. پیرو سوالات مکرر متخصصین صنعت خودرو هیات مدیره سایپا هیچ محدودیت قانونی برای تمدید دریافت پاکت های جدید متقاضیان داخلی و خارجی ندارد.

آخرین شنیده ها حاکی است علت تامل سایپا زمان دادن به متقاضی خارجی معروف بن رو است که طی هفته پیش رو در عالی ترین سطح مدیریتی وارد ایران خواهند شد که احتمالا مهمترین دلیل حضور در ایران دیدار و تصمیم گیری درباره سرنوشت بن رو است. ملاقات با عالی ترین سطوح صنعتی نیز در برنامه این هیات عالی رتبه خودروساز چینی است.
                امروز روز آخر بود و تا ساعت ۱۴ باید پاکتها را میدادن
                اگر اونی که باید پاکت میداد داده باشه از شنبه خساپا را رو به بالا میخرن و منتظر افشای الف میشینن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3753

امروز روز آخر بود و تا ساعت ۱۴ باید پاکتها را میدادن
                  اگر اونی که باید پاکت میداد داده باشه از شنبه خساپا را رو به بالا میخرن و منتظر افشای الف میشینن
                  درود ...به نظرتون برای پارس خودرو هم برنامه واگذاری دارند ؟؟

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    درود ...به نظرتون برای پارس خودرو هم برنامه واگذاری دارند ؟؟
                    سلام
                    بله دارن
                    ولی فعلا دعوا سر بن رو هست که مجدد مزایده را تمدید کردن
                    داستان چیه معلوم نیست
                    شاید منتظر مهیا شدن ورود خریدار چینی هستن
                    شایدم خریدار جدید تقاضای بازدید مجدد و بررسی بیشتر کرده
                    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/11/09, 08:17.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

#شاخص کل
                      دقیقا یکسال پیش شاخص کل ابرهای ایچیموکو را به بالا شکست و بعد از آن حدود ۸۰% رشد کرد
                      اکنون در سال گرد آن شاخص کل آماده شکستن ابرهای ایچموکو است
                      چاشنی رشد سال پیش رشد قیمت دلار بود امسال چه دلیلی باعث رشد بازار است؟
                      در هر حال به نظر میرسد شاخص کل به زودی سقف تاریخی خود را پس خواهد گرفت

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

بازار این روزها آخرین تلاشهای خودش برای منفی شدن کرده
                        و آخرین بهانه منفی شدن بازار سخنرانی حسن نصرالله بود که اونم الان تمام شد و نکته ای منفی نداشت تا بازار فردا را منفی کنه
                        من بهانه ای دیگه ای برای منفی شدن بازار نمیبینم
                        انشالله بازار به زودی و بعد از تثبیت شدن روی ابرهای ایچیموکو روند صعودی خواهد گرفت
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

خودروهای جدید سایپا و ایران خودرو راهی سامانه یکپارچه می‌شوند

قرار است به زودی در دور جدید فروش خودرو در سامانه یکپارچه شرکت های خودروساز محصولات جدید خود را بفروش برسانند.ـبتا سهم.
                          ،،،،،،،،
                          این بهترین خبر برای گروه خودوریی است
                          تمام این محصولات با قیمت دلخواه خودرسازان است و با این قیمتها خودروسازان از زیان خارج میشن
                          این قیمتهای جدید تقریبا قیمت روز بازار است
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

کم کم دوستان نقد باید نگران بشن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

نقشه راه خساپا تا پایان امسال

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

بازار فردا با منفی شروع میشه
                                ولی شاخص کل جایی قرار گرفته که الان یک هفته است نقدیون انتظار اصلاح ازش دارن
                                اما چرا اصلاح نمیکنه؟!
                                بازار اینجا اصلاح نکنه رشد عالی خواهد کرد
                                فردا هم اگر بازار از منفی به مثبت بزنه و یا کلا مثبت باشه آب پاکی ریخته میشه روی دست منفی بافان و نقدیون.
                                این حضرات الان بیشتر از سهامداران استرس دارن که نکنه یه وقت جا بمونن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X