کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حالا دیگه شنبه تعطیل نیست
بریم برای بازار شنبه اماده بشیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خودرو ۷/۵ میلیارد آپشن باز با سررسید ۲ اسفند داره و اگر شنبه یا دوشنبه نماد باز نشه عملا این آپشن ها به ارزش حدود ۵۰ میلیارد تومان دود میشه میره هوا
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
#خودرو
فوری مهم✅✅✅
دستور رهبر انقلاب برای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی صادر شد
خدا خواست و ما توانستیم
#خودرو
فوری مهم✅✅✅
دستور رهبر انقلاب برای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی صادر شد
اینکه شخص اول مملکت دستور صریح داده که باید مدیریت خودرو بدید به دست سهامدار اصلی یعنی کروز یه جبنه سیاسی برای بیت رهبری داره
در واقع اگر این دستور تا اخر امسال اجرایی نشه و یا حداقل مجمعی که رهبری دستور داده برگزار نشه برای بیت رهبر پیام خوبی نخواهد بود
این نشون میده قدرت مافیایی خودرو در کشور حتی جلوی دستور فرمانده کل قوا ایستاده
و جایگاه رهبری در کشور را به شددت تضعیف خواهد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است
View Post
ممنونم از شما که بدون تعصب هستید و میشه باهاتون همفکری کرد
یه چند تا سوال نیز اگر پاسخ قانع کننده بدهید که به پاسخ سوالاتم برسم دیگه هیچگاه از اینا انتقاد نمیکنم
1-بازار از اینا تبعیت میکند یا بقیه سهام حبابی و زیانده؟ اگر بازار از اینا تبعیت میکند پس چرا اکثر سهام بنیادی و دلاری بالاتر از سقف سال 99هستند و خودرو خساپا حداقل 60درصد زیر سقف سال 99؟؟؟
2- چگونه شما اینا را صعودی میبینید در حالیکه انها نیاز به نقدینگی فوری دارند با اینهمه زیان انباشته باز وام میخواهند بگیرند که!!!
3- توجه هم کردید که دیگه خرده حقوقیهای زیر یک درصد اجازه نمیدهند حقیقیها اینا رو خودشان تنهایی ببرند بالا و نوسان بگیرند مثل گذشته
و قبل از حقیقیها فروشنده میشوند با حجم بالا؟؟
4- ایا زمانیکه سهام اینا رو صعودی میبینید ارزشیابی هم کردید به نسبت سایر پیشنهادهای موجود بازار و نرخ برگشت سرمایه؟ چون نقش اصلی در هر صعودی سهامداران بلند مدت و نگاه انها تعیین میکند نه صرفا کوتاه مدتها
5- سال 99اگر مافیا سهامداران تازه وارد را وارد این سهام حبابی و زیانده نکرده بود و وارد سهام بنیادی و دلاری کرده بود الان ان افراد سرمایه قبلی را داشتند و با سود مجامع اشنا شده بودند و الان میلیونها تریدر داشتیم و بازار به این روز نمیافتاد چرا سازمان قوانین خودش را سالها در مورد اینا اجرا نمیکند از بورس اخراج نمیکند بلکه صاحبش پیدا شود انها را سودساز کند؟ در حالیکه
بهترین سهام بنیادی همانند واحیا در بازار پایه هستند البته من ندارم احیا اما خیلی راحت سازمان قانون را در مورد بقیه اجرا میکند حتی اضافه تر اما اینا رو گذاشته برای یک تجربه تلخ افراد تازه وارد؟؟
سلام جوگیر خان عزیز
مباحث خوبی مطرح کردید.
امیدوارم روزی برسه که دیگه این جملات کلیشه ای را که " بازار بدون خودرو جایی نمیره "نشنویم در همین گروه خودرو و قطعات و تجهیزات سهام بسیار خوبی هستند . ولی مسئله اینجاست که مفهوم سرمایه گذاری در بازار فراموش شده الان افرادی در بورس با سابقه فعالیت بالا وجود دارند که میگن اصلا سود تقسیمی چه فایده داره !؟؟؟ از قیمت سهم کم میشه !!!! حالا تازه واردها بماند. باید دیدگاه سرمایه گذاری عوض بشه سهام خوب با طرح توسعه و سودتقسیمی بالا بعضا مورد توجه بازار قرار نمی گیرند و سهام پروژه ای باد میشند و بعد سر یه عده خیال پرداز خراب میشن.نمودار ایران خودرو خودش واضح است و نیازی به توضیح نداره . از نظر بعضی دوستان بانک آینده بنیادیه!!! چون صاحب ایران مال است و میتونه فلان مقدار افزایش سرمایه بده.مباحثی مانند مدیریت سرمایه و ریسک که اصلا حرفشو نزن . بازار فزر 1700 تومنی با سودتقسیمی بالا را نمیخرید دنبال خساپا و خودرو بود یه زمان هم می خواست ولیز را تیک اور کنه !!! آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه! دخالت ناجوانمردانه دولت در بورس هم سر جای خودش .
صدور رای قطعی شماره 156/02 هیات تجدیدنظر شورای رقابت به نفع کروز
✅ حضور کروز و شرکتهای وابسته به کروز در هر تعداد از صندلی های هیات مدیره ایران خودرو قانونی است
خلاصه رای : دلیلی بر فعلیت اخلال کروز در رقابت احراز نمی گردد لذا تجدیدنظرخواهی شرکت کروز را درخور پذیرش دانسته و مستندا به بند «ج» شق «الف» ماده ۶۴ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی ضمن نقض تصمیم شماره ۵۵۳ شورای رقابت، اعلام می دارد ممنوعیتی برای حضور کروز یا شرکتهای وابسته کروز در صندلی های هیات مدیره ایران خودرو وجود ندارد.تصمیم هیات تجدید نظر قطعی است
.....
ابن یعنی کروز به زودی مدیریت خودرو را در اختیار میگیره
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
کروز ۵٪ سهم از بازار خودرو جمع کنه میشه مالک شرکت و مدیریت دستش میافته
۵٪ میشه ۱۵ میلیارد سهم
۷میلیارد آپشن داره با سررسید چهارشنبه که اگر بخره فقط باید ۸ میلیارد دیگه از بازار سهم جمع کنه
به نظر اصلا کار سختی نیست
اینجوری زیر ۳۰۰ تومان کل ۵٪ را خریده و نیازی به بلوک وتجارت هم نداره
خدا خواست و ما توانستیم
با این همه خبر خوب پشت خودرو انتظار داشتم حداقل یک صف خرید بزنه
ولی صف. خرید که هیچ منفی هم شد
این اصلا خوب نیست که تمام اخبار مثبت در حال سوخت شدن هستن
شاخص کل هم احتمالا ۱/۹۸ میلیون واحد را لمس خواهد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
امروز که فروش برای بازارگردانها ممنوع بود
بازار منفی شده اکر میخواستن اونها هم بفروشن چی میشد
متاسفانه عقل و شعوری پشت تصمیم ها نیست
وقتی پولی توی بازار نیست چطور میخواد بالا بره
وقتی پول هست اصلا مهم نیست فروشنده هست یا نیست
وقتی نیست هم هکین مورد صدف میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام جان نظرت رو کرومیت چیه ناظر بهش گیر میده همش باز شد بفروشیم یاخیر؟
سلام
متاسفانه بررسی نداشتم
خدا خواست و ما توانستیم
نمودار شاخص خودرو و خساپا رفتن زیر ابرکمو و روند نزولی گرفتن
فقط مانده نمودار خودرو اگر اینم بره زیر ابرکمو روند نزولی در کل گروه ایجاد میشه
انشالله که نره پایین
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر