تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    سلام جناب تمام
    بنظرتون خپارس واگذار میشه؟
    احتمال داره خریدار چینی هم باشه
    سلام
    قبلا فروش خپارس در برنامه خساپا بوده
    معامله بن رو در این ماه جدید تمام میشه و خساپا یه افشا الف درشت حسابی میزنه
    به نظر میاد آگهی بعدی خساپا برای فروش خپارس باشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14636

یه جایی گفته بودم بنابر شرایط خساپا به زودی قیمت تابلو خساپا از خودرو پیشی خواهد گرفت
      اتفاقی که الان سالهاست نیافتاده
      ولی به زودی به خاطر معاملات بلوکی زیر مجموعه های خساپا اتفاق خواهد افتاد
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14636

آن‌طور که از وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر می‌رسد و مسوولان این وزارتخانه نیز کم و بیش اذعان می‌کنند، قرار است مدل قیمت‌گذاری خودرو تغییر کند. وزارت صمت به دنبال آن است که به واسطه رشد عرضه از مسیر تولید داخل و واردات، تنوع را در بازار بالا ببرد و فضایی رقابتی را ایجاد کند، فضایی که دیگر انحصار در آن چندان محلی از اعراب نداشته باشد. مسوولان صمت البته به طور دقیق از جزئیات برنامه قیمتی خود رونمایی نکرده‌اند، اما طبق آنچه در طرح تحول صنعت خودرو و در بخش راهبرد اصلاح قیمت تمام‌شده خودرو آمده، قرار است طرحی جدید به کار گرفته شود.

در این طرح، برای ۱۰۰درصد قیمت تمام‌شده خودرو هشت آیتم مختلف در نظر گرفته شده است که شامل هزینه مواد، هزینه دستمزد، هزینه‌های سربار تولید، هزینه‌های گارانتی، هزینه‌های توسعه محصول، هزینه‌های استهلاک، هزینه‌های سربار ستاد و فروش و سود خالص می‌شود. در این بین، برای بخش مربوط به هزینه مواد، سهم ۴۵ تا ۵۵ درصدی در نظر گرفته شده است، به این معنی که حداقل ۴۵ و حداکثر ۵۵درصد از سهم قیمت تمام‌شده به هزینه مواد ارتباط دارد. برای هزینه دستمزد نیز سهمی حداقل ۱۰ و حداکثر ۱۴درصدی در نظر گرفته شده است. تا اینجای کار، مجموع سهم هزینه مواد و دستمزد به حداقل ۵۵ و حداکثر ۶۹درصد می‌رسد. در این طرح اما برای بخش هزینه‌های سربار تولید سهم ۸ تا ۱۲درصدی لحاظ شده است. همچنین سهم هزینه‌های گارانتی نیز در مدل مدنظر وزارت صمت، به حداقل ۱.۵ و حداکثر سه‌درصد می‌رسد.

در این مدل برای توسعه محصول هم سهم در نظر گرفته شده تا خودروسازان بتوانند از دل آن توسعه را دنبال کنند. این هزینه حداقل سه‌درصد و حداکثر شش‌درصد در نظر گرفته شده است. آیتم بعدی هزینه استهلاک است که یک تا ۱.۵درصد سهم برای آن در نظر گرفته شده است. هزینه‌های سربار ستاد و فروش نیز بین سه تا شش‌درصد لحاظ شده است. در نهایت وزارت صمت برای خودروسازان سود خالص نیز در نظر گرفته که حداقل ۱۲ و حداکثر ۱۶درصد است.
        بتاسهم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14636

شنبه هفته بعدی بازی تمام میشه اگر بازم تمدید نشه بازی بن رو تمام شده است ک باید منتظر بسته شدن نماد خساپا برای افشای الف باشیم
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/11/21, 19:36.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14636

#خساپا
            تجدید ارزیابی
            سال ۹۸ املاک و دارایی های سهم حدودا ۱۵.۶ همت ارزش گذاری شد
            املاک این شرکت ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصد تا امروز رشد کرده است
            با احتساب قیمتهای کنونی املاک و ارزش دارایی های خساپا حدود ۱۰۰ همت ارزشگذاری میگردد
            با این ارزش گذاری به نظر میرسد خساپا توانایی تجدید ارزیابی حدودا ۵۰۰% را دارا میباشد
            قیمت تئوریک سهم بعد از تجدید ارزیابی حدود ۴۸ تومان خواهد بود
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

خودرو حدودا ۶ میلیارد اختیار روی ۲۶۰ تومان داره پس حقوقی تمام تلاشش میکنه تا قیمت خودرو تا اخر هفته روی ۲۶۰ تومان نره
              در این بین برای اینکه جو خرید روی خودرو نیاد روی خساپا هم رنج منفی میکشه تا خودرو را راحتتر کنترل کنه
              اوج بیشرفی حقوقی را تا چهارشنبه شاهد خواهیم بود
              ناظر هم پشمک است
              حالا باید دید با جو مثبتی که روی خساپا هست میتونن خساپا را هم مهار کنن یا این یکی میپره و صف خرید میشه؟!
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1485

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                #خساپا
                تجدید ارزیابی
                سال ۹۸ املاک و دارایی های سهم حدودا ۱۵.۶ همت ارزش گذاری شد
                املاک این شرکت ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصد تا امروز رشد کرده است
                با احتساب قیمتهای کنونی املاک و ارزش دارایی های خساپا حدود ۱۰۰ همت ارزشگذاری میگردد
                با این ارزش گذاری به نظر میرسد خساپا توانایی تجدید ارزیابی حدودا ۵۰۰% را دارا میباشد
                قیمت تئوریک سهم بعد از تجدید ارزیابی حدود ۴۸ تومان خواهد بود
                درود جناب تمام
                پارس خودرو چند درصد میتونه افزایش تجدید بده
                سپاس

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14636

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                  درود جناب تمام
                  پارس خودرو چند درصد میتونه افزایش تجدید بده
                  سپاس
                  سلام
                  ۲۰۰ تا ۲۵۰ درصد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14636

خودرو حدودا ۶ میلیارد اختیار روی ۲۶۰ تومان داره پس حقوقی تمام تلاشش میکنه تا قیمت خودرو تا اخر هفته روی ۲۶۰ تومان نره
                    در این بین برای اینکه جو خرید روی خودرو نیاد روی خساپا هم رنج منفی میکشه تا خودرو را راحتتر کنترل کنه
                    اوج بیشرفی حقوقی را تا چهارشنبه شاهد خواهیم بود
                    ناظر هم پشمک است
                    حالا باید دید با جو مثبتی که روی خساپا هست میتونن خساپا را هم مهار کنن یا این یکی میپره و صف خرید میشه؟!
                    چوب خودرو بر تن خساپا زده میشه
                    اگر بحث کنترل خودرو و اختیارهاش نبود خساپا صف خرید میشد
                    ولی این بازی سه روز دیگه تمام میشه
                    بعدش خساپا میمونه با عتش خریدی بدون عرضه ـو حقوقی که ماههاست خساپا را جمع کرده و خشک کرده
                    بحث فروش بن رو هم ظاهرا نتیجه داده و خبرش همین روزها منتشر و افشای الف خساپا روی کدال میشینه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14636

خساپا دیگه آگهی تمدید مزاید بن رو را نداده
                      که احتمالا نشون میده مزایده قطعی شده
                      میگن چانگان میخره تا توش خودرو برقی تولید کنن
                      کلا خساپا در بحث واردات خودرو برقی هم پیشرو است و بزوری اخبارش منتشر میشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• alein delon
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 380

خساپا دیگه آگهی تمدید مزاید بن رو را نداده
                        که احتمالا نشون میده مزایده قطعی شده
                        میگن چانگان میخره تا توش خودرو برقی تولید کنن
                        کلا خساپا در بحث واردات خودرو برقی هم پیشرو است و بزوری اخبارش منتشر میشه
                        با درود
                        جناب تمام نظرتون راجع به ضسپا1002 چیه در حال حاضر ؟ فکر میکنید مثل ضخود و طخود این رو هم پودر کنن یا اوضاع اش بهتر میشه؟

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14636

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                          با درود
                          جناب تمام نظرتون راجع به ضسپا1002 چیه در حال حاضر ؟ فکر میکنید مثل ضخود و طخود این رو هم پودر کنن یا اوضاع اش بهتر میشه؟
                          سلام به نظر من قبل از اینکه پودر بشه یکبار دیگه سقف ۵۸ تومان لمس میکنه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14636

همین بازاری که این روزها خساپا را در صفر تابلو نمیخرید و ناز میکرد
                            روزهای آینده که سهم صف خرید شد و فروشنده نداشت
                            دست به دامن تهمت و افترا میشه که سفته بازها سهم جمع کردن و حقیقی بیچاره را پیاده کردن تا خودشون سود کنن و .....
                            ولی بهتر نیست بجای ناله در روزهای آینده الان بخره؟
                            سهم از ۲۰۴ تومان تا امروز که ۲۵۰ تومان شده هر لحظه فرصت خرید داده
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14636

نقشه راه خساپا تا پایان امسال

از ۲۱۰ سنگین سوار این سهم شدیم تا اینجا ۲۲% خالص داده ـتا هدف ما رو تاچ نکنه ولش نمیکنیم
                              خصوصا که حالا سقف کانال نزولی را هم شکسته و هدف اولیه را حتما تاچ میکنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14636

خساپا روی ۲۶۰ که بره تازه بازار میاد سنگین بخره
                                اخبار مثبت گروه خودرویی هم یکی یکی بیرون میاد خساپا هم یه افشا الف میزنه که به زودی اعلام میشه
                                فردا روز موعود است که ما یکماه است نوید آنرا دادیم
                                فردا خساپا میره بالای ۲۶۰ تومان و کم ریسک ها و کلیت بازار تازه خریدار سهم میشن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X