تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14639

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    ثتران
    این سهم در حال تشکیل الگوی پرقدرت پرچم است
    در صورت عبور موفق از سقف 956 تومان هدف این الگو عدد 3000 تومان را نشانه گرفته است

ثتران
    از قیمت 700 تا 950 تومان یعنی محدود الگوی پرچم حدودا 550 میلیون سهم معامله شده و این عدد بیشتر از کل شناوری سهم است و حدودا 46 درصد از کل سهام شرکت معامله و دست به دست شده است
    به نظر من با الگوی پرچمی که ساخته نمیشه شوخی کرد درصورت عبور از 956 تومان انتظار رشد شارپ دارم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14639

.......
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

کرازی
        یک مطلب دیگه که میتونه تاثیر زیادی روی قیمت سهم بزاره بحث افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی هاست
        شرکت در حال ادغام زیرمجموعه خود یعنی شیشه تاکستان در شرکت اصلی است بعد از اتمام آنها تمام دارایی های این شرکت نیز به سرمایه شرکت اصلی به عنوان تجدید ارزیابی اضافه خواهد شد
        قبلا با توجه به هزینه بر بودن تجدید ارزیابی مدیران شرکت با این نوع افزایش سرمایه موافق نبودند
        اما با توجه به معافیت مالیاتی که در حال حاضر وجود دارد
        این شرکت که 36 سال است دارایی های خود را تجدید ارزیابی نکرده است با یکی از بزرگترین افزایش سرمایه های بازار مواجه خواهد شد
        و این دلیل در کنار بنیادی بسیار خوب سهم میتواند اهداف بزرگ تکنیکال را برای سهم محقق نماید
        کرازی...
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14639

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
          کرازی...
          تکنیکال با کسی شوخی نداره
          اهدافی که برای کرازی اعلام کردیم به قوت خودش باقی است
          فقط گروه آقای... که مثلا خیلی معتبر بود چند روز گذشته از سهم خارج شد و خدا رو شکر گروه دیگری جایگذین سهم شده و باید به اهدافش برسه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14639

تو مدتی که نوشته های بنده در این تاپیک متمرکز شده سهم معرفی کردیم با دوستان همراه سودهای خوبی کردیم بازدهی های عالی گرفتیم از فاهواز 40 تومانی که الان شده 700 تومان تا لکما 50 تومانی که اونم حدود 700 شده و بترانس 1200 تومانی که الان بالای 3 تومان معامله میشه یا پکویر که بالا اشاره کردیم
            ....
            قصد این نبود که به رخ بکشم و بگم من چیزی بلدم
            نه
            ولی یه خواهشی از دوستانم دارم قطعا در اطراف شما کسانی هستند که این روزهای بیکار شدن و الان شرمنده زن و بچه خودشون شدن
            شما هم سودهای خوبی کردید واقعا چیزی از من و شما کم نمیشه اگر فقط به اندازه یه نوسان روزانه از سود هامون را به یکی از این افراد بدیم. بدون منت بدون تحقیر بدو سرکوفت زدن
            بلکه با احترام و نگه داشتن حرمت این عزیزان
            ..
            ماه رمضان هم نزدیک شده
            حتما روی این مطلب من فکر کنید و حتما عمل کنید
            این تنها خواهش من از کسانی است که نوشته و تحلیل‌های بنده را میخونن و دنبال میکنند است
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14639

بازار خیلی عالی شده برید سهامی بخرید که حجم مبنا را پر میکنه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14639

برای شنبه سهام زیر بررسی کنیم
                رانفور
                غشهداب
                ثتران
                برای فردا بعید میدونم رانفور و غشهداب عرضه بشه
                با وجودی انتظار داشتم رانفور عرضه بشه و غشهداب پرحجم باشه
                ولی با این بازار شدید مثبت حتی حجم مبنا را هم نمیدن
                فقط میمونه ثتران چون فردا داره سقف مثلث میشکنه ممکنه فرصت خرید بده و پرحجم باشه
                حیف این بازار است اگر نقد باشیم
                شخصا دیگه از فردا تو صف خریدهای سنگین بدون عرضه وقت تلف نمیکنم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

کرازی کلا 10دقیقه فرصت ورود داده بود.../.:blinksmiley.:/ به لطف اینترنت مخدوش نشد بگیریم! کاری به بازاره الانمون ندارم در کل دوستان اگر دی تریدر و پای چارت هستین واگرایی ها حداقل در بورس خودمون بالای نود درصد جوابگو هست حتی به تنهایی...فقط وقت گذاشتن و پیدا کردنش اوایل یک مقدار حوصله میخواد. اجمالا همین نکته بس که دوستی داشتم که از تکنیکال مسلط به همین فیلد بود از ابتدای 98 تا انتهای اون کلا تو بازار بود و در نهایت از اینشیال 20k حدود 1500% گرفت و رفت فقط از همین واگرایی ها! جالبه که خیلی از اخبار رانتی سهما روی چارت میومد براش بهم میگفت یه خبرایی داره توو سهم میشه احتمال زیاد.../:.ph34r-smiley.:/ بعد میدیدیم مثلا تجدید ارزیابی اومد!! گفتم که انگیزه ای باشه برای یادگرفتن../:.winksmiley02.:/
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14639

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                    کرازی کلا 10دقیقه فرصت ورود داده بود.../.:blinksmiley.:/ به لطف اینترنت مخدوش نشد بگیریم! کاری به بازاره الانمون ندارم در کل دوستان اگر دی تریدر و پای چارت هستین واگرایی ها حداقل در بورس خودمون بالای نود درصد جوابگو هست حتی به تنهایی...فقط وقت گذاشتن و پیدا کردنش اوایل یک مقدار حوصله میخواد. اجمالا همین نکته بس که دوستی داشتم که از تکنیکال مسلط به همین فیلد بود از ابتدای 98 تا انتهای اون کلا تو بازار بود و در نهایت از اینشیال 20k حدود 1500% گرفت و رفت فقط از همین واگرایی ها! جالبه که خیلی از اخبار رانتی سهما روی چارت میومد براش بهم میگفت یه خبرایی داره توو سهم میشه احتمال زیاد.../:.ph34r-smiley.:/ بعد میدیدیم مثلا تجدید ارزیابی اومد!! گفتم که انگیزه ای باشه برای یادگرفتن../:.winksmiley02.:/
                    یه مثلی بچه ها قدیمی بازار داشتن که میگفتن تکنیکال پیشگویی میکنه
                    الان یه سرچی بکن در همین تاپیک صفحات قبل ببنین زمانی که من تحلیل کردم و تارگتها بالایی از روی نمودار دادم اصلا از بنیادی سهم با خبر نبودم ولی جالبه که بعدا اخبار بیرون زد
                    مثلا فاهواز 50 تومانی لکما 60 تومانی پکویر 1250 تومانی بترانس 1200 تومانی و..... همه شامل پیشگویی های تکنیکال شدن
                    -------
                    الان یه الگوی بزرگ دیدم در ثتران اصلا نمیدونم چی اتفاقی میخواد تو ثتران بی افته که هدف تکنیکال سهم محقق بشه ولی نمیتونم به تکنکیالش هم شک کنم
                    جالب اینجاست که امشب گزارش ضعیف تر به نسبت گروهش داده که همین هم شک منو بیشتر کرده که میخوان سهمو جمع کنن
                    حالا فردا خریدم تکمیل میکنم و میشینم کنار ببینیم کی خبرش بیرون میاد

ثتران
                    این سهم در حال تشکیل الگوی پرقدرت پرچم است
                    در صورت عبور موفق از سقف 956 تومان هدف این الگو عدد 3000 تومان را نشانه گرفته است

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/18, 20:55.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14639

حجم بازارهای بورس امروز 9 هزار میلیارد بود که 1.4 میلیارد بلوک بوده و یعنی حجم معامله بازار 7.6 میلیارد شد
                      این چیزیه که باید هر روز چک کنیم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• rezasatari
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 550

یه مثلی بچه ها قدیمی بازار داشتن که میگفتن تکنیکال پیشگویی میکنه
                        الان یه سرچی بکن در همین تاپیک صفحات قبل ببنین زمانی که من تحلیل کردم و تارگتها بالایی از روی نمودار دادم اصلا از بنیادی سهم با خبر نبودم ولی جالبه که بعدا اخبار بیرون زد
                        مثلا فاهواز 50 تومانی لکما 60 تومانی پکویر 1250 تومانی بترانس 1200 تومانی و..... همه شامل پیشگویی های تکنیکال شدن
                        -------
                        الان یه الگوی بزرگ دیدم در ثتران اصلا نمیدونم چی اتفاقی میخواد تو ثتران بی افته که هدف تکنیکال سهم محقق بشه ولی نمیتونم به تکنکیالش هم شک کنم
                        جالب اینجاست که امشب گزارش ضعیف تر به نسبت گروهش داده که همین هم شک منو بیشتر کرده که میخوان سهمو جمع کنن
                        حالا فردا خریدم تکمیل میکنم و میشینم کنار ببینیم کی خبرش بیرون میاد
                        جناب تمام اتفاقا تمام مباحث تكنيكال تو بورس خوب جواب ميده من دانش بورسيم در مقابل بزرگان حدود 20درصد هم نميشه اما با همين واگرايي و .... سود خيلي خوبي كردم اما يه مسيله مهم تو تكنيكال اليوت هست كه حتما بايد ياد بگيريم وگرنه ركب ميخوريم مثلا همين نمودار شما درسته كه الگوي مثلا پرچم درست شده و به اندازه طول دسته ممكنه رشد كنه اما با دقت ميبينيم كه سهم موج چهارم رو به فرض تموم كرده و وارد موج پنجم داره ميشه بنابراين رشد اون سهم تا اونجا وبا اون شيب تند نميتونه باشه البته نظر حقير هستش

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

جناب تمام با احترام به شما امروز از رو دست شما تقلب کردم و ثتران خریدم

نظر

• رامین حیاتی
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1321

اخر وقتی چه بازی در اوردن سر فسازان
                            همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14639

امروز در گروههای مختلف بحث کاهش نرخ سود بانکی داره دست به دست میشه ولی حقیقت اینه که این مطلب درسته خوبه ولی کاش یه وقت دیگه مطرح میشد
                              من فقط میگم خدا کنه این خبر فردا نسوزه
                              بازار فردا میتونه منفی باشه پس در خریدهاتون دقت کنید فردا هر سهمی خریدن نداره و اگر هیجانی بشه تمام صفهای خرید باقی مانده هم عرضه میشه و همه باهم اصلاح میکنه
                              البته امروز حجم معاملات خوب بود حدود 14 هزار میلیارد تومان امیدوارم همین پولها که فروختن فردا صفهای فروش را جمع کنن
                              و بازم همین حجم معامله را شاهد باشیم
                              بازم تکرار میکنم برای تشخیص پایان روند صعودی بازار باید فعلا به همین حجم معاملات توجه کرد
                              یعنی امروز که تقریبا بیشترین حجم معاملات تاریخی بورس انجام شد(معاملات خرد بدون بلوکها)
                              اگر ادامه دار شد میشه گفت روند صعودی مجدد برمیگرده ولی چیزی که خطرناک خواهد بود اینه که مثلا فردا حجم معاملات یکمرتبه بیاد زیر 5000-6000 میلیارد تومان و چند روز روند کاهشی حجم را شاهد باشیم
                              فعلا بازار فردا را محتاطانه بررسی میکنیم
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/19, 20:59.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رامین حیاتی
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1321

به هرحال بازار یه کله از 500هزار اومده بالا بدون اصلاح الان در استانه 700 هزار یکم اصلاح لازم داره تا پایه محکم بسازه
                                همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

در حال کار...
                                X