تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

بازار زیادی خوب شده
    نمیدونم می‌فهمید منظور منو یا نه؟
    زیادی خوب شدن خوب نیست
    خطرناک هم هست....
    حالا گروه‌هایی مثل پالایشی که رشدی نکردن را میشه رشدش را توجیه کرد یا سهام بنیادی بازار را میشه قبول کرد رشد کنن
    ولی خیلی از سهامها ارزش خرید نداره وقتی بازار برگرده کسی اینها را جمع نمیکنه و ممکنه هفته ها در صف خرید گیر کنید
    پس به خاطر خودتون و خانواده هاتونم شده سراغ سهام درپیتی بی بنیاد و خیلی رشد کرده نرید
    فقط چون سهم خوب گیر نمیاد نباید برید سراغ سهامی که سفته بازی است
    به خودتون رحم نمی‌کنید به خانواده هاتون رحم کنید
    لااقل زمین خالی نخرید....
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

دوستان عزیز ما در این تاپیک سهام خوب بد زیاد معرفی کردیم
      که به نظرم کرازی و شفارا خیلی اذیت کردن و بنده عرض کرده بودم شفارا زیر 800 نمیفروشم ولی الان میبینم این تحلیل جواب نداده و شهامت دارم که بگم اشتباه کردم و در حال خروج از کرازی و شفارا هستم
      خوشبختانه هم کرازی در سود هستیم و شفارا و هم هرکسی که با ما خریده است در سود است
      البته شفارا را 150 معرفی کردیم که سود خوبی داد ولی تحلیل دوم ما روی شفارا جواب لازم را نداد اما بازهم با سود خوب این دو سهم را در حال فروشیم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رامین حیاتی
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1321

قبول شکست از ارکان اصلی زندگی هست موفق باشید جناب تمام /:.Heart.:/
        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• homework
          عضو فعال
          • May 2012
          • 747

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          که به نظرم کرازی و شفارا خیلی اذیت کردن و بنده عرض کرده بودم شفارا زیر 800 نمیفروشم ولی الان میبینم این تحلیل جواب نداده و شهامت دارم که بگم اشتباه کردم و در حال خروج از کرازی و شفارا هستم
          خوشبختانه هم کرازی در سود هستیم و شفارا و هم هرکسی که با ما خریده است در سود است
          البته شفارا را 150 معرفی کردیم که سود خوبی داد ولی تحلیل دوم ما روی شفارا جواب لازم را نداد اما بازهم با سود خوب این دو سهم را در حال فروشیم
          یکی از لذت بخش ترین و سودمند ترین پست های اعضای بورسی تا به حال...@};-@};-@};-
          من رمپنا 1840 تومنی رو با کرازی 1720 عوض کرده بودم و از این تعویض بسیار دلخور بودم چون رمپنا الان 2500 و کرازی 1830 !!!
          اما این پست شما، آب رو آتیش بود برام
          مرسی بابت شهامت غیر قابل وصفتون
          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

سلام جناب تمام عزیز

خداقوت دوست و همراه قدیمی سایت بورسی ،یک تشکر خالی از نوشته های جنابعالی کمه و اومدم بنویسم و از حضورت تشکر کنم و خسته نباشید به این زحمتها و تحلیلهایی که میکشید!!

یه دفترچه دستی دارم از قیمت سهامی که رصد میکنم و توی اون دفترچه تحلیلهای جنابعالی جز بهترین هاست و بترانس ،تپکو و وفاهواز رو حضور ذهن دارم و خیلی از سهام عالی که شما وقت گذاشتی و به رایگان در اختیار دوستان گذاشتی ،به نمایندگی از تیم مدیریت بهت خسته نباشید و خدا قوت میگم و امیدوارم قلمت همیشه به راه باشه و سود برسانی!!!

در ضمن چرا حضورت در مسابقات کم رنگ شده ،بیا دلمون برات تنگ میشه و بیا شرکت کن:.thumbsupsmileyanim/:.Heart.:/
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• trojan
              ستاره دار(1)
              • Nov 2013
              • 881

سلام و ممنون بابت اطلاعي كه در مورد خروج از شفارا داديد .
              كمي در مورد شفارا نگران شدم وقتي ديدم خروج مي زنيد . به نظرتون با توجه به تصوير زير هنوز نميشه اميدوار بود به شروع صعود شفارا ؟
              ميشه دليل شما رو بدونم تا بتونم تصميم درست تر بگيرم كه بمونم با اين سهم يا خارج شم .
              سپاس

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

من از حرف شما خیلی خوشم اومد میخوام یک تجربه ای رو به دوستان بگم دقیقا ۱۰ سال پیش بازار شیرین عرض اولیه ها بود یادمه بیمه ما تو ۱۴۰ تقریبا باز شد یه کله تا ۲۰۰ رفت اون موقع جناب باربد هم بودن بعد از اون سنوین عرض اولیه شر تو ۲۳۰ باز شد همون روز ریخت تا ۱۸۰ بعد رفت ۱۲۰ و تا ۴ ماه بسته شد چه سختی هایی کشیدن سهام داراش دوستان به قول جناب آقای تمام هر گردی گردو نیست من خودم اومدم بعد از چند سال با یه تجربه جدید به پول امروز نزدیک به یک میلیارد ضرر کردم که اینو یاد بگیرم و رایگان در اختیار شما می گذارم
                ۱ به هیچ عنوان هیجانی خرید نکنید
                ۲ سمت شرکت هایی که بنیادی نیستن نرید
                ۳ با پولی که بهش یک جای دیگه نیاز دارید وارد خرید سهام نشید
                ۴ با دید میان مدت و بلند مدت به سهم نگاه کنید من سال ۸۹ خوساز گرفتم ۱۸۶ ریال ۱۵۰ هزار تا الان دارم میبینم قیمت هر سهم شده تقریبا ۱۰۰۰۰ریال
                ۵ اگه مثله من سواد بورسی ندارید بدون تحقیق و مشورت با ادم های کار بلد سهم نخرید
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  سلام جناب تمام عزیز

خداقوت دوست و همراه قدیمی سایت بورسی ،یک تشکر خالی از نوشته های جنابعالی کمه و اومدم بنویسم و از حضورت تشکر کنم و خسته نباشید به این زحمتها و تحلیلهایی که میکشید!!

یه دفترچه دستی دارم از قیمت سهامی که رصد میکنم و توی اون دفترچه تحلیلهای جنابعالی جز بهترین هاست و بترانس ،تپکو و وفاهواز رو حضور ذهن دارم و خیلی از سهام عالی که شما وقت گذاشتی و به رایگان در اختیار دوستان گذاشتی ،به نمایندگی از تیم مدیریت بهت خسته نباشید و خدا قوت میگم و امیدوارم قلمت همیشه به راه باشه و سود برسانی!!!

در ضمن چرا حضورت در مسابقات کم رنگ شده ،بیا دلمون برات تنگ میشه و بیا شرکت کن:.thumbsupsmileyanim/:.Heart.:/
                  بنده از لطف شما و تمام دوستانی که به بنده ابراز لطف کردند تشکر میکنم و انشالله که بتونیم کنار هم سودهای خوبی را بدست بیاریم
                  انشالله سعی میکنم در مسابقات هم خدمت شما برسم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                    کاربر فعال
                    • Jul 2011
                    • 914

جناب تمام بنده هم از شما بسیار سپاسگزارم بابت دو سهم با ارزش ثتران و شبندر امیدوارم سلامت و همیشه شاد باشید@};-@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                      سلام و ممنون بابت اطلاعي كه در مورد خروج از شفارا داديد .
                      كمي در مورد شفارا نگران شدم وقتي ديدم خروج مي زنيد . به نظرتون با توجه به تصوير زير هنوز نميشه اميدوار بود به شروع صعود شفارا ؟
                      ميشه دليل شما رو بدونم تا بتونم تصميم درست تر بگيرم كه بمونم با اين سهم يا خارج شم .
                      سپاس

من قبلا انواع حد ضررهایی که برای خودم دارم را توضیح دادم
                      و عرض کردم من به جای همه حرفه ای ها که یه نوع حد ضرر دارن
                      بنده سه نوع حد ضرر دارم
                      حد ضرر ریالی
                      حد ضرر زمانی
                      حد ضرر روانی
                      برای من که شفارا را مرحله اول از 150 خریدم تا 340 و مرحله دوم از 350 خریدم تا 500 تومان قطعا حد ضرر ریالی نداشته ام
                      اما حد ضرر روانی (به خاطر قفل شدن سهم در صف فروش در ایام عید) و حد ضرر زمانی به خاطر عدم رشد سهم تا اردیبهشت فعال شد پس راهی جز خروج نداشتم.
                      در مورد نمودار شما باید عرض کنم بازار به شددت مثبت است و نمودار شما هم نشانه برگشت دارد ولی خاطره تلخ قفل شدن سهم در صف فروش برای من خاطره تلخ سال‌های 84 و 92 را زنده کرد و از آن به بعد و بنابر بازار خیلی خیلی خیلی رشد کرده فعلی اصلا وارد سهامی نمیشم که اگر بازار ریخت و شروع به اصلاح کرد در صف فرو‌ش قفل شده و ماه‌ها سرمایه ما را بلوکه نماید
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

دوستان اگه زحمتی نیست چند سهم بنیادی قوی که از بقیه سهم ها عقب افتادن و سود خوبی برا هر سهم نسبت به قیمت دارن معرفی کنید و اینکه شبندر و شپنا تا چه قیمتی برا خرید جذاب هستن؟ و تارگت بعدی این دو سهم تا کجاست؟
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• arman36
                          ستاره دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 962

چندسهم غیر بنیادی هم معرفی کنید که ازش دوری کنیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                            چندسهم غیر بنیادی هم معرفی کنید که ازش دوری کنیم
                            متاسفانه در فضای مجازی ظرفیت معرفی سهم به این شکل وجود نداره
                            بنده را معاف کنید هر سهمی اسم ببریم موجب رنجش سهامدارانش خواهد شد
                            پس زحمت بررسی سهام غیر بنیادی با خود سهامدارنش
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                              دوستان اگه زحمتی نیست چند سهم بنیادی قوی که از بقیه سهم ها عقب افتادن و سود خوبی برا هر سهم نسبت به قیمت دارن معرفی کنید و اینکه شبندر و شپنا تا چه قیمتی برا خرید جذاب هستن؟ و تارگت بعدی این دو سهم تا کجاست؟
                              من شخصا بیشتر روی شبندر کار میکنم ولی در اولین فرصت تحلیل از شپنا هم قرار خواهد داد
                              اما در خصوص محاسبه سود سازی این گروه باید عرض کنیم واقعا کار سختی است و حتی خود مدیران شرکت هم آجز هستند که تخمین بزنن تا زمانی که سود در حسابشان بشیند
                              علت آن هم نحوه قیمت گذاری و حساب کتاب شرکت ملی پخش است و خیلی راحت میتونن سود این شرکتها را با یه تخفیف یا کم زیاد کردن یه ضریب حسابی تکون بدن و فعلا با این بحث عرضه سهام توسط دولت و صندوق ETF به نظرم آخر سر این ضرایب و نوک قلم آقایان به نفع پالایشی ها خواهد چرخید

اما نکته مهم پالایشی ها

این گروه را الان کسی بخاطر سود سازی و قیمت جهانی نمیخرد و رشد سهم ربطی به این موارد ندارد
                              بلکه این گروه به خاطر عقب ماندگی شدید از رشد کلی بازار و بحث تجدید ارزیابی و ارزش جایگذینی بالایی که دارند باید حالا حالاها رشد کنن
                              وقتی فلان سهم زمین خالی است و قیمتش 7 برابر شده آیا روا هست که یک پالایشگاه عظیم که صنعتی استراتژیک محسوب شده و بنزین و گازوییل و... کشور را تولید میکند حتی به قیمت ارزش جایگذینی نرسند؟؟؟
                              این گروه اول راهند
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/25, 17:54.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

شبندر
                                موج شماری خیلی واضح و روشنی دارد سهم در موج سوم بزرگ قرار دارد از اینجا به بعد باید منتظر اخبار خوب برای سهم باشیم سهم در حال حرکت به سمت سقف کانال بلند مدتی است که میتواند انتهای موج سوم بزرگ نیز باشد هدف این کانال محدود 9000 تومان را نشان میدهد
                                نمودار هفته ای

شبندر
                                نمودار روزانه
                                سهم در کوتاه مدت در صورت عبور از 1290 تومان به سمت سقف کانال در محدود 2000 تومان حرکت خواهد کرد

شبندر
                                با نمودار ره آورد هم یه بررسی کردیم
                                نمودار هفته ای بلند مدت

در نمودار روزانه انتظار داشتم سهم در 1290-1300 تومان به سقف خورده و تا آنجا معاملات سهم روان و پرحجم باشد
                                ولی ظاهرا کار اصلی سهم در شکستن سقف سه قلو دیروز انجام شده و امروز در صف خرید قفل شد
                                از نظر من دیگه محدود 1300 تومان شکسته شده است و باید منتظر لمس سقف کانال کوتاه مدت در 2000 تومان باشیم

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/25, 17:55.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X