تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    ابدیت وتجارت در تایم هفته ای نشون میده که این کانال که شکسته میتونه هدف خودش را محقق کنه
    البته هدف بالا است نمیدونم میشه یا نه
    ولی هدف بلند مدتی سهم 140-150 خواهد بود
    قیمت فعلی 549 ریال
    یه چند ماه پیش وقتی که کسی وتجارت نگاه نمیکرد گفتم وتجارت قراره بشه 140تا150 بعضی دوستان پیام دادن که توهم است....
    امروز قیمت 114 تومان با صف خرید سنگین بود و به زودی به هدف ما خواهد رسید
    بازدهی 300 درصدی پیشاپیش مبارک همراهان این تاپیک
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/21, 23:54.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

تحلیل فاراک تو تاپیک گذاشتم
      به نظر من در نهایت به سمت 1000 تومان میره
      وقتی فاراک تو 400 تومان داشت اذیت می‌کرد اعلام کردیم
      و خدارو شکر دیروز در قیمت 1000 تومان صف خرید بست
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

رقص قیمت در شبندر
        و در روزی که گروهش منفی و صف فروش است
        شبندر میبرن تا صف خرید و میارن پایین
        روش معامله روش جمع کردن سهم و پیاده کردن غیر خودی ها است
        با تایید رسمی تشکیل صندوق و احتمال عدم عرضه سهم توسط ملی پالایش (به دلیل ورود سهامش به صندوق ETF )در صورتی که عدم عرضه این حقوقی تایید بشه خریدار برای خرید بیشتر و پرحجم تر مجبور است که سهمو بالا پایین کنه تا بیشتر بخره
        ولی من امروز صف خرید شبندر را سنگین میبینم
        حالا صبر میکنیم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

از صبح دارم معاملات شپنا را رصد میکنم
          حقوقی که داره میفروشه که مشخصه هر روز داره میفروشهپ
          ولی چیزی که عجیبه این نحوه اردر گذاری خریدار است
          نسبتها هم عوض نشده ولی خیلی واضح است که یه گروه یا تیم خاص داره میخره
          سهام دیگر گروه نسبتهای خوبی دارن ولی منفی هستن شبندر نسبتهای جالبی نداره ولی صف خرید میشه مداوم و مکرر براش میزارن
          شنیده بدوم برای خرید شبندر پولی ازبیرون بازار آمده ولی واقعا الان اینو روی تابلو میتونم ببنیم
          نسبتهای سهم داره بچه های بازار گمراه میکنن تا صف خرید قفل نکنن و عده ای خاص با کدهای زیاد دارن میخرن کدهایی که میتونه مال یه ارگان یا سازمان خاصی از بیرون بازار باشه شاید دارن برای پرسنل خودشون میخرن
          هرچی هست پول زیاد دارن و با حقوقی هم هماهنگ کردن که این روزهای آخر قبل از اینکه سهامش بره تو صندق ETF این کدها سیراب بشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

ماشالله همه کارشناس نفت و پالایشگاه شدن
            ..... ☘☘☘

نمیدونم چرا وقتی سهمی میشه 115 برابر(مثل شمواد در زمان یکساله) یا وقتی وتجارت طی دوسال اخیر میشه 12 برابر و یا صدها مورد دیگه که در بازار فراوان است هیچ کس نمیگه سودش کم شده یا زیاد و یا اصلا سود میسازن یا نه،
            ولی تا دیدن قیمت نفت افت کرده همه روی پالایشی ها شدن کارشناسی.
            یه کرک اسپرد هم یاد گرفتن
            و ماشین حساب دست میگیرن براش حساب کتاب میکنن که خوب حالا ممکنه سود اینها کم بشه زیاد بشه و.....
            ولی الان هیچ سهمی را در بازار کسی برای سود سالیانه نمیخره همه می‌خرن چون منتظرن ارزش جایگذینی به دلار را در قیمت سهم ببینن
            حالا بماند که خیلی از سهام ها چندین برابر ارزش دلاری سهامشون رشد کردن و قیمت سهامشون 10 برابر و...
            ولی همین شبندر نگاه کنید دلار بوده 3 تومان سال 92 شبندر بوده 1800 تومان
            الان در سال 99 دلار شده 16 هزار تومان شبندر تازه شده 1200 تومان یعنی رشد منفی
            تازه اگر افزایش سرمایه ها را لحاظ کنید سقف سال 92 میشه 450 تومان و قیمت الان 1200 تومان
            کجای رشد پالایشی ها با بقیه بازار تناسب داره؟؟؟
            رشد کلی بازار 900% بوده ولی رشد پالایشی ها چقدر بوده؟؟
            ....
            بازار داره کم کم به اشتباه خودش پی میبره میاد سراغ این گروه این اتفاق چه به کام شما خوش آید چه نیاید در حال وقوع است پس با روند نجنگید همراهی کنید تا جا نمانید.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

آگهی دعوت به #مجمع عمومی #فوق_العاده #دوره_12_ماهه منتهی به 1399/06/31

▪تاریخ جلسه: 1399/02/15 ساعت 11:00
              ▪نشانی جلسه: تهران _ بلوار میرداماد ، میدان مادر ، خیابان شاه نظری ، شماره 8 ، طبقه 4

1399/02/04 09:26:08
              ➖➖➖➖⬇⬇⬇⬇
              @Codal360_ir

چه شود ثتران بعد از افزایش سرمایه قیمتی جذاب برای بازار !!!!!
              راحت گپ قیمتی شو پر میکنه.....از سایت تالار بورس

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

▪نشانی جلسه: تهران _ بلوار میرداماد ، میدان مادر ، خیابان شاه نظری ، شماره 8 ، طبقه 4

➖➖➖➖⬇⬇⬇⬇
                @Codal360_ir

راحت گپ قیمتی شو پر میکنه..... لطفا دوستان بررسی کنند

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط shadi پست شده است View Post

➖➖➖➖⬇⬇⬇⬇
                  @Codal360_ir

راحت گپ قیمتی شو پر میکنه..... لطفا دوستان بررسی کنند
                  ما بریم از فردا مخ چند نفر بزنیم حجم مبنا را پر کنه :.thumbsupsmileyanim
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

تو گرمی بازار فروشنده توجه نمیکنه که این گروه دارن حجمهای تاریخی میزنن اونم در ابتدای روند صعودی جدید
                    البته همیشه وقتی روندی میخواد شکل بگیره اولش هیچ کس نمیتونه باور کنه سهم قراره حرکت کنه وقتی شبندر رفت روی 2000 تومان تازه همه تحلیل گر میشن و تارگت میدن
                    شبندرم از این قافله جدا نیست
                    ثتران وقتی چند روز پیش صف فروش بود تحلیل کردیم گفتیم بخرید کسی توجه نکرد و الانم حجم مبنا را پر نمیکنه
                    انشالله که در شبندر حجم مبنا پر بشه هر روز
                    هر کس اشتباهی هیجانی فله ای و...... خریده همین الان میتونه به صف خرید عرضه کنه
                    بقیه راه ما شبندر را همراهی میکنیم
                    نیازی به خیلی ها نیست
                    خصوصا اینکه این پولی که وارد سهم شده پولی است از........
                    دیگه نشد پشت پرده مال پشت پرده/:.nono.:/
                    خانم مهناز صادقی امروز در کانال تلگرامی خودش پیش بینی رشد 766% شاخص گروه را داده
                    چند روز پیش عرض کردم کم کم گروهی که هیچ کسی بهش نگاه نمیکرد تمام بازار میاد پشت سهم
                    همین شبندر وقتی 1300 تومان رد کنه باید بریم التماس حقوقی بکنیم تا حجم مبنا را عرضه کنه
                    چه نفت سقوط کنه چه صعود شبندر باید رشد چشم گیری را تجربه کنه( حالا خوبه که دو روزه نفت جهانی هم مثبته)
                    ----
                    نگاه خودتون از این گروه عوض کنید تا حرکت این گروه را ببنید در برابر روند حتی بازار به زانو در خواهد آمد چه رسد به ما حقیقی ها
                    به روند احترام بزارید
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

اولین صندوق ETF صندوق مالی و بانکی است
                      و
                      احتمالا گروه پالایشی آخرین صندوق برای واگذاری باشن چرا که به لحاظ قیمتی ارزان ترین سهام دولتی هستند که باید در قالب صندوق ETF به مردم عرضه شود و این تاخیر زمانی فرصت مناسب جهت رشد این گروه و به قیمت رساندن آنها را به دولت خواهد داد
                      منتظر خبری خوب برای گروه پالایشی باشید
                      شاید
                      تخفیف خوراک
                      تجدید ارزیابی
                      یا......
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

-----
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/24, 20:16.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

توصیه میکنم روی سهام پرریسک بازار تمام سرمایه را نبرید
                          اگر نمی‌تونید اصلا نخرید نهایتا 20 درصد پرتفوی را به اونها اختصاص بدید و بقیه را فقط سهم بنیادی بخرید
                          درسته که طی دوسال گذشته بیشتر بازدهی و رویایی ترین سود ها را سهام پرریسک و درپیت و سفته بازی دادن
                          ولی دقت کنید که سود را دادن پس دیگه خیلی اصرار به ماندن با آنها نکنید
                          بقیه پولتون را فقط سهم بنیادی بخرید چون بازی آخر بازار مال سهام بنیادی است
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• amir no.7
                            عضو عادی
                            • Apr 2020
                            • 79

شبندر در روزهای آینده حرف ها برای گفتن داره

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

ماشالله همه کارشناس نفت و پالایشگاه شدن
                              ..... ☘☘☘

نمیدونم چرا وقتی سهمی میشه 115 برابر(مثل شمواد در زمان یکساله) یا وقتی وتجارت طی دوسال اخیر میشه 12 برابر و یا صدها مورد دیگه که در بازار فراوان است هیچ کس نمیگه سودش کم شده یا زیاد و یا اصلا سود میسازن یا نه،
                              ولی تا دیدن قیمت نفت افت کرده همه روی پالایشی ها شدن کارشناسی.
                              یه کرک اسپرد هم یاد گرفتن
                              و ماشین حساب دست میگیرن براش حساب کتاب میکنن که خوب حالا ممکنه سود اینها کم بشه زیاد بشه و.....
                              ولی الان هیچ سهمی را در بازار کسی برای سود سالیانه نمیخره همه می‌خرن چون منتظرن ارزش جایگذینی به دلار را در قیمت سهم ببینن
                              حالا بماند که خیلی از سهام ها چندین برابر ارزش دلاری سهامشون رشد کردن و قیمت سهامشون 10 برابر و...
                              ولی همین شبندر نگاه کنید دلار بوده 3 تومان سال 92 شبندر بوده 1800 تومان
                              الان در سال 99 دلار شده 16 هزار تومان شبندر تازه شده 1200 تومان یعنی رشد منفی
                              تازه اگر افزایش سرمایه ها را لحاظ کنید سقف سال 92 میشه 450 تومان و قیمت الان 1200 تومان
                              کجای رشد پالایشی ها با بقیه بازار تناسب داره؟؟؟
                              رشد کلی بازار 900% بوده ولی رشد پالایشی ها چقدر بوده؟؟
                              ....
                              بازار داره کم کم به اشتباه خودش پی میبره میاد سراغ این گروه این اتفاق چه به کام شما خوش آید چه نیاید در حال وقوع است پس با روند نجنگید همراهی کنید تا جا نمانید.
                              بازار داره میفهمه
                              امروز تازه شروع ماجراست
                              از فردا که صفهای خرید بدون عرضه ماند تازه عده ای مفهمند که بجای نق زدن و نگاه به قیمت نفت کردن باید در منفی های نفت جهانی شپنا و شنبدر میخریدن
                              من امیدارم امروز در شبندر گنجینه باقی مانده سهامش را واگذار نماید هرچند به نظر میرسد به سقف قانون سهامش رسیده و دیگر الزامی به فروش ندارد
                              فقط مانده ملی پالایش که انشالله این حقوقی دولتی بازار را تشنه نگه ندارد
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

به نظرم از فردا دیگه در نماد شبندر و شپنا فقط سرخطی زدن برای خرید جواب میده
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X