تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • irandarab
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 860

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

اره واقعا. سرانه مصرف بنزین مملکت ماهی 100 میلیون لیتر است . قیمت بنزین از 1000 شد 1500 و 3000. اگر میانگین 2000 تومان افزایش قیمت بنزین در نظر بگیریم . میشه 200 میلیارد وبعد سالی 2000 میلیارد درامد افزایش قیمت بنزین . حالا این بورس روزی 15000 میلیارد معاملاتش هست یعنی 7 برابر بیشتر از قیمت بنزین در یک روز . افزایش بنزین یکسالش شده 2000 میلیارد. این ارتش میلیونی تحریم های اقتصادی را تموم خواهند کرد. 8 سال جنگ تحمیلی را مردم تمام کردند تحریم ها هم مردم با حضور در بورس با فرماندهی دکتر همتی تمام خواهند کرد. سردار شهید سلیمانی ها و دوران ها و همت ها و... فرماندهان دیروز 8 سال جنگ و دکتر همتی فرمانده جنگ اقتصادی . ان شاالله به امید روزی که ریال ارزشمند بشه اشتغال عالی و تورم یک رقمی و رونق تولید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

تجدید ارزیابی پالایشگاهها و نرخ استهلاک تجهیزات
      با ارزش ترین دارایی هر پالایشگاه تجهیزات آن است که میتواند در تجدید ارزیابی با اهميت بوده و درصد تجدید ارزیابی را دست خوش تغییرات زیادی نماید
      در بررسی استهلاک تجهیزات پالایشگاهها
      عمر مفید هر پالایشگاه را معمولا 25 سال با نرخ استهلاک سالانه 10% در نظر میگیرند
      در کشور ما اکثر پالایشگاهها قدیمی است بجر پالایشگاه بندر عباس و شازند و ستاره خلیج فارس که بعد از سال 1370 ساخته شده اند و هنوز عمر مفید خود را از دست نداده اند بقیه پالایشگاهها در سالهای 1348 - 1358 بهره برداری شدند
      در خصوص بحث استهلاک تجهیزات تاثیر منفی در قیمت گذاری خواهند داشت
      در بین شرکت‌هایی که احتمال اعمال تجدید ارزیابی آن بخاطر بحث واگذاری به صندوق ETF زیاد است شبندر با عمر 23 سال بهترین وضعیت و شتران، شبریز و شپنا در محدود خارج از عمر مفید خود قرار گرفته اند
      به نظر میرسد شبندر بتواند بنا بر ظرفیت و قدمت کمتر(جدید بودن تجهیزات) ارزش گذاریی خیلی بیشتر از بقیه گروه داشته و بیشترین تجدید ارزیابی از این محل را در گروهش اعلام نماید
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        همفکران مقدار تجدید گروه پالایشی را ارائه کرده
        زمین شبندر 700 هکتار کنار شهر بندر عباس و نزدیک ساحل با موقعیت استراتژیک و دسترسی آسان به دریا و منابع نفتی و امکان صادرات آسان در آینده
        زمین شپنا 340 هکتار در نزدیکی خمین شهر اصفهان
        سرمایه شپنا 1.8 برابر سرمایه شبندر است
        حالا قیمت 700 هکتار زمین شبندر را حدودا 70 میلیارد تومان دیده
        قیمت 340 هکتار زمین شپنا را 870 میلیارد تومان دیده است
        ...
        یعنی شپنا را متری 255 هزار تومان در نظر گرفته
        زمین شبندر را متری 10 هزار تومان در نظر گرفته
        ...
        باید به بچه های همفکران بگیم بابا انصاف هم خوب چیزه
        حالا درسته که شما شپنا خریدی/.:biggrinsmiley.:/
        ولی دیگه نباید شبندر و تجهیزات و زمین هاش بی ارزش تر از شپنا جلوه بدید شبندر خیلی جوان تر از شپناست
        .....

تازه عمر تجهیزات شنبدر حدودا 20 سال از شپنا کمتره در حالی که بازم اونجا دوستان همفکران ارزش تجهیزات شپنا را به نسبت شبندر خیلی دسته بالاتر گرفتن در حالی که باید برعکس باشه
        .....
        بچه های همفکران ارزش تجهیزات شپنا را حدودا 560 میلیارد تومان حساب کردن
        و ارزش تجهیزات شبندر را 370 میلیارد تومان
        در حالی که اگر ملاک ظرفیت پالایش باشه (شپنا 375 هزار بشکه ظرفیت دارد و شبندر 350 هزار بشکه) باید ارزش تجهیزات شپنا بین 7تا8 درصد بیشتر از شبندر باشد
        در حالی که الان 1.55 برابر است و این اصلا درست نیست
        در این جدول به وضوح اشتباهاتی رخ داده که به نظر من یا قیمت گذاری زمین را درست بلد نبودن و یا اصلا یادشون رفته که سرمایه شپنا حدودا دو برابر شبندر است و اصلا این را در نظر نگرفتن
        باید بشینم مجدد حساب کنم
        و قیمت منصفانه برای زمین بدست بیارم و ارزش تجهیزات را هم مجدد محاسبه کنیم تا به درصد درستی از تجدید ارزیابی اینها برسیم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

حالا اگر فرض کنیم مبنای محاسبه همفکران برای شپنا ملاک محاسبه است
          پس الان تجدید ارزیابی شبندر از محل تجهیزات باید 1800 درصد باشد نه 1300 درصدی که در جدول خودشون نوشتن
          و اگر زمین شبندر را متری 50 هزار تومان لحاظ کنیم
          مقدار تجدید از زمین به 1200 درصد خواهد رسید
          و مجموع تجدید زمین و تجهیزات شبندر به 3000 درصد خواهد رسید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

من دقیقا نمیدونم این گروه چقدر میخوان تجدید ارزیابی اعلام کنن
            ولی به نظر من در صورتی که تجدید ارزیابی ها اجرایی گردد شبندر بیشترین درصد تجدید ارزیابی را در گروهش خواهد داشت
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Topco
              عضو عادی
              • Apr 2020
              • 64

سلام یه سوال مهم
              شرکت پخش فراورده نفتی چقدر سهم روزانه نقدی میخواد بفروشه و چقدر برای etfمیخواد نگه داره این جوابش میتونه روندو مشخص کنه که اگه تموم بشه واگذاریش سهم خشک میشه

نظر

• Topco
                عضو عادی
                • Apr 2020
                • 64

1399/02/09, 23:38
                Topco replied to a thread تمام نا تمام من و بازار in گفتگوهاي بورسي
                سلام یه سوال مهم شرکت پخش فراورده نفتی چقدر سهم روزانه نقدی میخواد بفروشه و چقدر برای etfمیخواد نگه داره این جوابش میتونه روندو مشخص کنه
                وقتی تموم بشه و معلوم بشه چقدر باید برای etf بزاره سهم خشک میشه

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط Topco پست شده است View Post

1399/02/09, 23:38
                  Topco replied to a thread تمام نا تمام من و بازار in گفتگوهاي بورسي
                  سلام یه سوال مهم شرکت پخش فراورده نفتی چقدر سهم روزانه نقدی میخواد بفروشه و چقدر برای etfمیخواد نگه داره این جوابش میتونه روندو مشخص کنه
                  وقتی تموم بشه و معلوم بشه چقدر باید برای etf بزاره سهم خشک میشه
                  ظاهرا تا روز اعلام قیمت صندوق پالایشی عرضه میکنه مثل بانکی ها از روزی که قیمت صندوق را بستن دیگه دولت سهم بانکی عرضه نکرد
                  فعلا این عرضه ملی پالایش برای گروه پالایشی حیاتی است
                  الان عرضه میکنه شپنا صف خرید 1 میلیاردی شده اگر عرضه نکنه چند میلیارد صف خرید میزنن
                  البته امروز شبندر بسته بود و طبیعتا باید فشار خرید اون هم روی بقیه گروهش پخش میشد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

انس جهانی درگیر با سقف کانال خودش شده در صورت تثبیت روی 1415 دلار این کانال شکسته شده است با هدف 1690 دلار

در نمودار کوتاه مدت انس جهانی با سقف کانال دیگری درگیر است که تثبیت روی 1410 دلار هدف این کانال در محدود 1530 دلار نشان میدهد
                    الگوی پرچم نیز در نمودار مشاهده میشود که هدف 1595 دلار را خواهد داشت
                    روند کلی انس جهانی صعودی است

انس را چند بار در این تاپیک تحلیل کردیم و در آخرین تحلیل هدف حدود 1600 دلار دادیم که آنهم شکسته است
                    به نظر میرسد باید منتظر اعداد بالایی برای انس جهانی طی 3-5 ساله آینده باشیم
                    در صورت شکسته شدن 1922 دلار
                    انس جهانی یک الگوی کاپ خواهد ساخت با هدف 3600 دلار و سقف کانال بلند مدتی هم هدف 5300 دلار را نشان میدهد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

طلای 18 عیار
                      به نظر میرسه طلا مجدد به محدود 570 هزار تومان برسه(البته ممکنه لمس کف کانال به صورت ساید بوده و در قیمتهای فعلی 640 هزار تومان به سمت کف حرکت کنه) و بعد به سمت سقف کانال در محدود 1.85 میلیون تومان برود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

موج شماری 100 ساله قیمت دلار:

با بررسی های تاریخی و جمع آوری اطلاعات این نمودار ایجاد شد
                        چون دیتایی از قیمت دلار قبل از سال 1300 پیدا نکردیم پس موج شماری از این سال به بعد تقدیم میگردد
                        موج 1 از سال 1300 و با قیمت 13 ریال شروع و در سال 1330 و با قیمت 130 ریال خاتمه پیدا کرد
                        موج 2 از همان سال شروع و تا سال 1357 و در قیمت 7 تومان خاتمه پیدا کرد
                        موج 3 از سال 57 و با قیمت 7 تومان شروع و تا سال 1397 ادامه پیدا کرد در سال 1366 و قیمت 150 ریز موجها را ایجاد کرد یک اصلاح تا 120 تومان و مجدد تا سال 77_78 به 900 رسید و بعد اصلاح تا 700 و مجدد تا سال 1392 و در قیمت 3600-3800 تومان رشد کرده سپس اصلاح تا 3100 تومان و مجدد رشد نهایی تا 19000 تومان در تابستان سال 97 انجام و در نهایت اتمام موج 3 بزرگ بوده است
                        موج 4 از 19000 تومان تا 9800 تومان تکمیل شد
                        اصلاح قیمت‌ها در موج 3 همیشه در حد 20 درصد بوده است
                        ولی موج 2 و موج 4 اصلاحی در حد 45تا50 درصد داشتیم
                        که به واسطه بزرگ بودن این اصلاح ها ما آنها را امواج اصلی اصلاحی در موج 2و موج4 در نظر گرفتیم
                        و اکنون باید منتظر شکل گیری موج 5 بزرگ باشیم
                        موج 1 جهش 10 برابری داشته و حدودا 30 سال طول کشیده
                        موج 2 حدودا 27 سال طول کشید
                        موج 3 جهش عجیب 2700 برابری داشته و حدودا 40 سال طول کشید
                        در دههای اخیر اینقدر سرعت جریانات و اتفاقات سیاسی و اجتماعی سریع شده که من به شخصه انتظار بازه های زمانی بیشتر از 10 سال را برای تکمیل امواج ندارم
                        موج 4 از لحاظ زمانی باید بین بین 5 تا 10 سال طول بکشه هر چند با سرعتی که تغییرات خاور میانه داره این موج میتونه یکی دو ساله هم خاتمه پیدا کنه بعد از شروع رشد مجدد باید موج 5 بزرگ در بازه زمانی 10 ساله تکمیل بشه و تا محدوده 100 هزار تومان هم افزایش داشته باشه
                        البته اگر این موج هم 2-3 ساله تکمیل شد جای تعجب نخواهد داشت
                        قبلا در همین کانال علل بنیادی و مقایسه ای رسیدن قیمت دلار به 100 هزار تومان را توضیح دادیم
                        در ضمن بی ارزش شدن پول ملی عاملی برای تسریع در اجرایی شدن حدف صفرهای پول ملی است و قطعا تا این فشار بر دولت و مجلس زیاد نشود اقدامی در زمینه حدف صفرها نخواهند کرد

سال 90 وقتی دلار کم کم حال و هوای افزایش قیمت گرفت در جمعی از دوستان صحبت از دلار 100 هزار تومانی کردم
                        عددی که شاید کم کم بهش نزیک تر هم بشیم(انشالله که نشیم)
                        ولی اگر سقف 19200 تومان شکسته شود دلار میتواند تا 60 هزار تومان هم رشد نماید
                        این مطلب برای گروه اقتصادی دولت چنان مهم و حیاتی است که باعث شده برای مهار نقدینگی به بورس چنگ بزنند
                        کاری که اگر در سال 90 انجام میشد ما هرگز دلار 10 هزار تومانی را نمیدیدیم
                        انشالله که به این رویه ادامه دهند چرا که خروج پول از بورس منجر به دلار 60 و 100 هزار تومانی خواهد شد و در نهایت باعث نابودی زندگی میلیونها کارگر و کارمند ایرانی میشود

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/29, 16:56.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

یک درخواست از اعضای محترم کانال
                          ... ☘☘
                          قطعا کسی نیست که این روزها سود نکنه
                          و قطعا کسی نیست که از سیگنال‌های ما در این کانال استفاده کرده باشه و یا اصلا در بورس بوده باشه و پولش تو یکسال گذشته حداقل چندین برابر یا چند 10 برابر نشده باشه
                          ... ☘☘
                          این کانال رایگان بوده، هست و خواهد بود
                          ... ☘☘
                          اما
                          خواهشی که دارم اینکه که حداقل یک درصد از سودی که در این یکسال کردی را همین روزا به کسانی بدید که نیازمند هستند ???
                          بنده تنها درخواستم بخاطر تمام تحلیل‌هایی که اینجا قرار دادم همینه که دست یه نفر دیگه در اطراف خودتون بگیرید...
                          یه کیسه برنج یا چند کیلو گوشت یا چندتا مرغ برای ما بورس بازها نوسان یک صدم ثانیه هم نمیشه
                          بیاید شادی این روزهای خودمون را با بقیه سهیم بشیم
                          لذت این کار بیشتر از هر روز مثبت 5 خوردن اگر نباشه کمتر هم نیست
                          ...
                          من بعد از ظهر ها میرم با ماشینم یه دوری تو خیابون میزنم و از محلی که کارگرها برای کار وا میستن رد میشم
                          ولی ساعت 6تا7 بعد از ظهر هنوزم چند نفر اونجا هستند
                          میدونید چرا؟؟
                          چون روز کار گیرش نیامده
                          و دلیل دوم
                          اینکه روش نمیشه بره خونه شکم خالی زن و بچه اش ببینه??
                          .... ☘☘
                          از همتون ممنونم که به نیازمندان کمک میکنید?????
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                            کاربر فعال
                            • Jul 2011
                            • 914

ثتران
                            از قیمت 700 تا 950 تومان یعنی محدود الگوی پرچم حدودا 550 میلیون سهم معامله شده و این عدد بیشتر از کل شناوری سهم است و حدودا 46 درصد از کل سهام شرکت معامله و دست به دست شده است
                            به نظر من با الگوی پرچمی که ساخته نمیشه شوخی کرد درصورت عبور از 956 تومان انتظار رشد شارپ دارم
                            جناب تمام با اعتقاد به اینکه ثتران الگو پرچم زده و هدف 3000 تومن براش متصور بودید و حرکت شارپ ببخشید برام سوال پیش آمده پس چرا این سهم را فروختید و شبندر اضافه کردید البته شبندر عالی حرفی توش نیست خب تو این سهم هم می تونستید سود کسب کنید جواب شما برا م از منظر آموزش و یادگیری مهم هست@};-

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                              جناب تمام با اعتقاد به اینکه ثتران الگو پرچم زده و هدف 3000 تومن براش متصور بودید و حرکت شارپ ببخشید برام سوال پیش آمده پس چرا این سهم را فروختید و شبندر اضافه کردید البته شبندر عالی حرفی توش نیست خب تو این سهم هم می تونستید سود کسب کنید جواب شما برا م از منظر آموزش و یادگیری مهم هست@};-
                              همیشه برای سبدم سعی میکنم در کنار تمام پارامترهای یه سهم بحث حمایت از اون سهم و سود بیشتر را هم در نظر بگیریم
                              ثتران هدف تکنیکالش 3 تومان بود ولی برای من هدف خروج بین 2000تا2500 بوده که همیشه قبل از هدف خارج میشم تا بقیه سود برای دیگران بمونه
                              پس ثتران میتونست برای من 100درصد دیگه از این قیمت سود داشته باشه
                              پس اون با سهمی عوض کردم که دولت ازش حمایت میکنه و انتظار رشد 500-400 درصدی ازش دارم
                              و اقبال بازار هم با گروهش باشه
                              و در صورتی که بازار خواست اصلاح کنه یکی بیاد و صف فروش را جمع کنه
                              این پارامتر در ثتران خیلی کمرنگ تره
                              در تجمیع صحبتم عرض کنم که برای خرید و فروشم همیشه در حال تبدیل سهم خوب به سهم عالی هستم سعی میکنم اینو همیشه رعایت کنم
                              با رعایت پارامترهای لازم
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/30, 12:11.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

جناب تمام دو سهم شپنا و شبندر اگه یکی اینارو سهامداری کنه بره مجمع به ازای هر سهم چقدر بهش سود تعلق میگیره
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X