تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

شبندر
    در خصوص این سهم میخوام یه هدف بزرگ بگم که شاید الان قابل قبول نباشد ولی به زودی تحلیل سهم اینجا میزام
    هدف بلند مدتی میتونه 9000 تومان باشه
    قیمت فعلی 1114 تومان
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

شبندر
      موج شماری خیلی واضح و روشنی دارد سهم در موج سوم بزرگ قرار دارد از اینجا به بعد باید منتظر اخبار خوب برای سهم باشیم سهم در حال حرکت به سمت سقف کانال بلند مدتی است که میتواند انتهای موج سوم بزرگ نیز باشد هدف این کانال محدود 9000 تومان را نشان میدهد
      نمودار هفته ای

شبندر
      نمودار روزانه
      سهم در کوتاه مدت در صورت عبور از 1290 تومان به سمت سقف کانال در محدود 2000 تومان حرکت خواهد کرد

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/20, 08:52.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

شاخص گروه پالایشگاهها(فرآوردهای نفتی)

در نمودار هفته و بلند مدتی شاخص به سمت سقف کانال در حرکت که نوید رشد 85% برای کل گروه را دارد

در نمودار روزانه و کوتاه مدت شاخص به سمت سقف کانال در حرکت است که نوید رشد 80% برای کل گروه در کوتاه مدت را دارد

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/20, 12:16.
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

شبندر هنوز گپ افزایش سرمایه خودشم پر نکرده بخواد اونم پر کنه باید 1900 تومان تاج کنه
          دیگه در این بازار که هر سهم زیانده که رشد 50-60 برابری کردن هم گپ هاشون پر کردن این شبندر واقعا مظلوم بوده
          سهمی که بدون بحث افزایش سرمایه از کف سال 96 که حدوده 650 تومان بوده فقط 2 برابر شده( وبا لحاظ کردن افزایش سرمایه 3 برابر ) اون وقت شاخص کل 7 برابر رشد کرده
          دقیقا وقتی بترانس 1200 تومان بود (مستندات در صفحات قبل موجود است) اعلام کردم بترانس از بازار عقب افتاده و بخرید که جبران میکنه ولی چون حقوقی عرضه سنگین میکرد سهم درجا زد ولی الان بعد از گذشت 3 ماه بترانس سه برابر شده
          شبندر میتونه شارپ تر و سریعتر از بترانس عقب افتادگی از رشد بازار را جبران کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

دیشب وقتی یه عده دانسته و ندانسته قیمت نفتی که ربطی به قیمت‌های روز نفت نداره را دست به دست میکردن و عده ای داشتن خودکشی میکردن و بعضی خوشحال بودن چون نقد بودن و......
            خلاصه کاری ندارم ولی قبل اینکه کسی سکته ای چیزی بزنه خوب کمی تحقیق کنید
            دوتا سایت که قیمت نفت میزنه نگاه کنید تا متوجه بشید اوضاع عادی است و جای نگرانی نداره اینجوری خیالتون راحت میشه اینکه دیگه کار سختی نیست

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

در حال خرید شبندریم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

شبندر
                امروز داره سقف مثلث با حجم سنگین میشکنه
                پس پرحجم بودن امروز از نگاه تکنیکالی طبیعی و تثبیت کننده روند صعودی است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Lamour
                  عضو عادی
                  • Apr 2020
                  • 249

ای تمام زندگی من /:.rolleyessmileyani توی بی نظیری /:.wubsmiley.:/ تو فوق العاده ای /:.smilingsmiley.:/ کارت حرف نداره!

خیلی زمان خواهد برد مردم به ارزش سهامی مثل شبندر و شپنا و تجارت و صادرات و ملت پی ببرند! شبندر را 1000 می فروختن! بگذار 1150 هم بفروشن! شپنا را 500 می فروختن! اجازه بدیم 600 هم بفروشن!
                  اما یادآوری کنیم که این قیمت ها روزی خاطره خواهد شد!

در ضمن چارت شبندرت فوق العاده است
                  /:.wubsmiley.:/! حیف که پول ندارم! حتما در پولبک می خریدمش! فعلا با شپنا ادامه می دهم! شپنا را 660 تومان می فروشن! این عجیب نیست! عیبی ندارد. بگذار بفروشن!

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  شبندر
                  امروز داره سقف مثلث با حجم سنگین میشکنه
                  پس پرحجم بودن امروز از نگاه تکنیکالی طبیعی و تثبیت کننده روند صعودی است

[B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post
                    ای تمام زندگی من /:.rolleyessmileyani توی بی نظیری /:.wubsmiley.:/ تو فوق العاده ای /:.smilingsmiley.:/ کارت حرف نداره!

خیلی زمان خواهد برد مردم به ارزش سهامی مثل شبندر و شپنا و تجارت و صادرات و ملت پی ببرند! شبندر را 1000 می فروختن! بگذار 1150 هم بفروشن! شپنا را 500 می فروختن! اجازه بدیم 600 هم بفروشن!
                    اما یادآوری کنیم که این قیمت ها روزی خاطره خواهد شد!

در ضمن چارت شبندرت فوق العاده است
                    /:.wubsmiley.:/! حیف که پول ندارم! حتما در پولبک می خریدمش! فعلا با شپنا ادامه می دهم! شپنا را 660 تومان می فروشن! این عجیب نیست! عیبی ندارد. بگذار بفروشن!
                    تو گرمی بازار فروشنده توجه نمیکنه که این گروه دارن حجمهای تاریخی میزنن اونم در ابتدای روند صعودی جدید
                    البته همیشه وقتی روندی میخواد شکل بگیره اولش هیچ کس نمیتونه باور کنه سهم قراره حرکت کنه وقتی شبندر رفت روی 2000 تومان تازه همه تحلیل گر میشن و تارگت میدن
                    شبندرم از این قافله جدا نیست
                    ثتران وقتی چند روز پیش صف فروش بود تحلیل کردیم گفتیم بخرید کسی توجه نکرد و الانم حجم مبنا را پر نمیکنه
                    انشالله که در شبندر حجم مبنا پر بشه هر روز
                    هر کس اشتباهی هیجانی فله ای و...... خریده همین الان میتونه به صف خرید عرضه کنه
                    بقیه راه ما شبندر را همراهی میکنیم
                    نیازی به خیلی ها نیست
                    خصوصا اینکه این پولی که وارد سهم شده پولی است از........
                    دیگه نشد پشت پرده مال پشت پرده/:.nono.:/
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

امروز دارم بعضی سهام پرتفوی میفروشم و شبندر میخرم
                      نه برای حمایت از شبندر
                      بلکه برای بهتر کردن پرتفوی شخصی خودم
                      قیمت امروز 1170 تومان
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توسکا
                        عضو فعال
                        • Feb 2018
                        • 508

سلام و عرض ادب

خواستم به افتخار جناب تمام، و تاپیک خوبشون دسته گلی تقدیم کنم... هز چند دسته گلی مجازی باشد...

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

موفق باشید

یا علی
                        مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                        کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                        https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

♻️بخشنامه همتی به بانک‌ها درباره فروش سهام و(تاثیر آن در نماد شبندر)
                          رئیس کل بانک مرکزی در بخشنامه‌ای خطاب به بانک‌ها از شبکه بانکی خواست از ظرفیت بازار سرمایه برای واگذاری سهام و بنگاه‌های تحت تملک، استفاده کند.

رئیس‌کل بانک مرکزی در بخشنامه مذکور، بر تکالیف مقرر برای بانک‌ها در ماده ۱۶ «قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» اشاره و تأکید کرده است: در سال جهش تولید بایستی منابع بانک‌ها و مؤسسات اعتباری آزاد و صرف حمایت از فعالیت‌های مولد تولیدی شود
                          ...... ☘☘☘☘
                          #شبندر
                          ( حدود 34 درصد سهام پالایشگاه بندرعباس در مالکیت مستقیم بانک رفاه کارگران است و احتمالا دلیل اقبال بازار به سهام این پالایشی بخشنامه رئیس بانک مرکزی برای واگذاری است ضمنا بانک رفاه زیر مجموعه تامین اجتماعی است که میتواند در فهرست واگذاری این سازمان قرار گیرد)
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

♻️بخشنامه همتی به بانک‌ها درباره فروش سهام و(تاثیر آن در نماد شبندر)
                            رئیس کل بانک مرکزی در بخشنامه‌ای خطاب به بانک‌ها از شبکه بانکی خواست از ظرفیت بازار سرمایه برای واگذاری سهام و بنگاه‌های تحت تملک، استفاده کند.

رئیس‌کل بانک مرکزی در بخشنامه مذکور، بر تکالیف مقرر برای بانک‌ها در ماده ۱۶ «قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» اشاره و تأکید کرده است: در سال جهش تولید بایستی منابع بانک‌ها و مؤسسات اعتباری آزاد و صرف حمایت از فعالیت‌های مولد تولیدی شود
                            ...... ☘☘☘☘
                            #شبندر
                            ( حدود 34 درصد سهام پالایشگاه بندرعباس در مالکیت مستقیم بانک رفاه کارگران است و احتمالا دلیل اقبال بازار به سهام این پالایشی بخشنامه رئیس بانک مرکزی برای واگذاری است ضمنا بانک رفاه زیر مجموعه تامین اجتماعی است که میتواند در فهرست واگذاری این سازمان قرار گیرد)
                            ما از پشت پرده ها با خبر نیستیم ولی وقتی قطعات پازلها را کنار هم بچینیم میبینم داره یه چیزی ازش در میاد و فقط بحث تکنیکال نیست که باعث این حجم حدود 1.1 میلیارد سهمی معادل 1200 میلیارد تومان تو 3 روز گذشته شده
                            ..................
                            حالا دلیل معاملات این روزهای شبندر (خصوصا در بازار امروز که همه پالایشی ها منفی بود. و این سهم صف خرید) میتونه
                            یکی از چهار مورد زیر و شاید همه اش باشه:
                            .
                            1.احتمال معامله بلوکی و فروش سهام بانک رفاه
                            2.احتمال فروش سهام دولتی به صندوق ETF
                            3.جا ماندگی از رشد بازار و تلاش برای جبران آن
                            4.احتمال تجدید ارزیابی دارایی ها
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

ما از پشت پرده ها با خبر نیستیم ولی وقتی قطعات پازلها را کنار هم بچینیم میبینم داره یه چیزی ازش در میاد و فقط بحث تکنیکال نیست که باعث این حجم حدود 1.1 میلیارد سهمی معادل 1200 میلیارد تومان تو 3 روز گذشته شده
                              ..................
                              حالا دلیل معاملات این روزهای شبندر (خصوصا در بازار امروز که همه پالایشی ها منفی بود. و این سهم صف خرید) میتونه
                              یکی از چهار مورد زیر و شاید همه اش باشه:
                              .
                              1.احتمال معامله بلوکی و فروش سهام بانک رفاه
                              2.احتمال فروش سهام دولتی به صندوق ETF
                              3.جا ماندگی از رشد بازار و تلاش برای جبران آن
                              4.احتمال تجدید ارزیابی دارایی ها
                              مورد شماره دو نهایی شد
                              همین الان شبکه خبر داره اعلام رسمی میشه
                              تعیین قیمت میانگین قیمت تابلو 1 ماه قبل از عرضه
                              حالا ببینیم فردا کسی جرات میکنه سهم پالایشی بفروشه؟؟
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

آبدیت ثتران
                                سهم وقتی سقف کانال را شکست هدف 12680 تومان را طبق تحلیل قبلی باید محقق میکرد
                                و تا نصفه راه بالا آمد و مجدد با جابجایی سهام و کسب انرژی لازم به سمت هدف کانال حرکت کرده است

ثتران عجب سهمی شد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X