کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص اگه یک میلیون پنجاه هزار واحد رو رد کنه عملا این الگو سر و شانه فیل شده و نشان از قدرت صعود شاخص هست
امروز الگوی سر و شانه fail شد با این حجم معاملات و رشد پالایشی ها و هفته بعد خودرو هم به کمک شاخص میاد و انشالله تا یک میلیون چهارصد میریم که برابر است با شبندر ۳۲۰۰ تومانی احتمالا
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
شاخص اگر سقف قبلی رو رد کنه بیشتر از این عددها بالا میره ... هدف حدود 1.800.000 واحد هست ..
ولی رشد گاوی و گله ای نخواهد بود .... گروه به گروه و نوبتی .....
خوش باشید ..
امروز الگوی سر و شانه fail شد با این حجم معاملات و رشد پالایشی ها و هفته بعد خودرو هم به کمک شاخص میاد و انشالله تا یک میلیون چهارصد میریم که برابر است با شبندر ۳۲۰۰ تومانی احتمالا
الگو سروشونه دو روز پیش فیل شده بود وقتی که 959 هزار به بالا شکست
الان با نزدیک شدن به سقف قبلی باید منتظر اصلاح در قالب موج C باشیم
اگرم که یک ضرب سقف شکست که چه بهتر
در غیر این صورت یکبار دیگه شاخص محدود 9300 واحد لمس میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
الگو سروشونه دو روز پیش فیل شده بود وقتی که 959 هزار به بالا شکست
الان با نزدیک شدن به سقف قبلی باید منتظر اصلاح در قالب موج C باشیم
اگرم که یک ضرب سقف شکست که چه بهتر
در غیر این صورت یکبار دیگه شاخص محدود 9300 واحد لمس میکنه
جسارتا این سوال رو از شما میکنم جناب تمام چون در مرحله یادگیری هستم میخوام درست یاد بگیرم من خوندم الگوی سر و شانه میتونه چند تا شانه داشته باشه و برگشت از شانه اول به معنای شکست الگو نیست چون ممکنه شانه دوم درست بشه زمانی این الگو فیل میشه که نمودار هنگام برگشت شانه چپ رو به سمت بالا رد کنه و این الگو فیل بشه و خودش رو به سمت سر برسونه چون شانه بالاتر از سر نمیتونه قرار بگیره اگه اشتباه یاد گرفتم ممنون میشم راهنمایی کنید مسیر درست رو برم
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
شاخص کل
برای شنبه دو تا سناریور میشه براش متصور بود
اولی اینکه بازار زیر عرضه های سنگین دوام بیاره و بتونه سقف 1.05 میلیون را رد کنه و به راهش ادامه بده
دوم اینکه به سقف 1.05 میلیون واحد برخورد کنه وبرگرده و تا کف قبلی افت کنه (که البته اینجا میشه گفت یه سقف دوقلو هم زده)
به نظر من شنبه اگر سناریو دوم شکل گرفت کل شاخص سازها یک هفته ای منفی خواهند بود و امیدوارم این اصلاح شارپ باشه تا زودتر جهت بازار مشخص بشه
خرید شنبه خرید در سقف محسوب خواهد شد.
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام سلام روند شاخص در صورت ریزش ایا پالایشی ها هم ریزش میکنن و امکان نوسانگیری هست با سپاس
بله این احتمال هست
مثل دفعه قبل
البته اصلاح پالایشی ها و شاخص به بزرگی قبلی نخواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
ثفارس(نمودار هفته ای)
در نمودار بلند مدت 16 ساله سهم بعد از نزدیک شدن به سقف کانال بلند مدتی اصلاح قیمتی را از 2400 تومان تا محدوده 1500 تومان (حدودا 36%) انجام داده و انتظار میرود مجدد به سمت سقف کانال در محدود 3155 تومان حرکت نماید سهم در محدوده 730 تومان کانالی صعودی دیگری را شکسته بوده که هدف آن در محدوده 4130 تومان هنوز پابرجاست
در نمودار روزانه و یکساله سهم در حال ساخت الگوی پرچم است
مقاومتهای سهم محدوده 2060 تومان و 2400 تومان را نشان میدهد در صورت عبور موفق از محدوده 2400 تومان میتوان انتظار داشت الگوی پرچم با هدفی بزرگ ایجاد شود
کاهش حجم معاملات از 2400 تومان تا 1500 تومان نشان از کاهش قدرت فروش و اتمام روند اصلاحی دارد و برای برگشت پرقدرت انتظار میرود معاملات روز شنبه پرحجم و بین 100-200 میلیون باشد
اهداف سهم پس از فتح سقف قبلی اعلام و نمودار آبدیت خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر