تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
    در اينكه نيت دوستان خيره شكي نيست .
    اما توجه داشته باشيد كه در كشور ما يك رسم ديرينه وجود داره كه هر وقت قراره از كالايي ماليات گرفته بشه ، در نهايت اون ماليات منتقل ميشه به مشتري نهايي نگون بخت . يعني حدس مي زنم اگه از خانه ماليات گرفته بشه بيشتر از همين عدد ماليات روي قيمت خانه و اجاره خواهد رفت .
    کلی زمین خالی تو شهرها هست
    و الان مشکل افزایش قیمت آپارتمان قیمت مصالح و دستمزد نیست
    قیمت بالای زمین است
    الان سهم زمین از قیمت تمام شده آپارتمان به 80درصد افزایش پیدا کرده و تقریبا هزینه های ساخت در قیمت تمام شده اپارتمان بی اثر شده
    دولت زمین بتونه بکشه پایین قطعا آپارتمان میاد پایین
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رامین حیاتی
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1321

کلا یه خونه معمولی بخاید بسازید امروز متری 3 میلیون با بهترین مصالح میتونید بسازید اما در بدترین جای شهر شما باید متری 7 میلیون بهای زمین بدید !!!!!!!!
      همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• میلاد سودی
        ستاره دار (1)
        • Apr 2020
        • 1034

دوستان در مورد تجدید ارزیابی پالایشی ها میشه بیشتر توضیح بدید مثلا اگه اتفاق بیفته به چه شکل خواهد بود چند تا از دوستام از من سوال میکنن و من سواد کافی ندارم تو این مورد توضیح بدم
        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• trojan
          ستاره دار(1)
          • Nov 2013
          • 881

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          کلی زمین خالی تو شهرها هست
          و الان مشکل افزایش قیمت آپارتمان قیمت مصالح و دستمزد نیست
          قیمت بالای زمین است
          الان سهم زمین از قیمت تمام شده آپارتمان به 80درصد افزایش پیدا کرده و تقریبا هزینه های ساخت در قیمت تمام شده اپارتمان بی اثر شده
          دولت زمین بتونه بکشه پایین قطعا آپارتمان میاد پایین

فرمايشتون كاملا صحيح است ، متاسفانه قيمت زمين نجومي شده ...
          اما بايد توجه داشت كه كنترل قيمت زمين فقط به همين دليل كه عرضه زمين (مخصوصا زمين داخل بافت مسكوني) به شدت محدود است ، خيلي كار دشواريه و شايد نشدني باشه . به هر حال زمين تنها چيزيه كه نميشه توليدش كرد و عرضه رو افزايش داد اما تقاضاي بالايي داره . هيچ كسي هم فقط صرف ماليات فروشنده زمين نميشه ... معضلي شده واقعا و افرادي كه ملك رو اجاره مي كنند به شدت تحت فشارند . انشاالله گشايشي حاصل بشه ...

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14636

اینم خوبه
            هرجا دیدین خانه ای خالی است لطف اطلاع بدید تا مجبور بشن بجای شاخ و شانه کشیدن برای مستاجر بدبخت خانه را به قیمت مناسب تر اجاره بدن
            واسه هر خونه خالی یه نفر شب و روز شرمنده زن و بچه خودشه که نمیتونه پول اجاره خونه را تهیه کنه
            اون وقت یک بیشرف 20 تا واحد مسکونی داره امسال اجاره ها را 2 برابر کرده میگه هرکس داره بده نداره خالی کنه
            خدا این کفتار ها را لعنت کنه

فارس من

...
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

شرکتهای سیمانی سیمان فله را به نرخ هر تن 180 هزار تومان درب کارخانه میفروشن و سیمان کیسه ای را هر تن 237 هزار تومان درب کارخانه
              الان سیمان کیسه ای از مصالح فروشی بخریم میشه هر تن 266 هزار تومان است تحویل درب پروژه که این اختلاف مربوط به سود فروشنده و هزینه حمل نقل از درب کارخانه تا درب پروژه است
              در کل انقدر قیمت سیمان در برابر ببقیه مصالح ساختمانی پایین هست که اگر هر تن به 500 هزار تومان هم برسه تاثیری در قیمت تمام شده آپارتمان نداره الان بین 3تا4 درصد از پول تمام شده آپارتمان هزینه سیمان است
              قیمت سیمان جهانی حدودا هر تن 70 دلار است
              قیمت سیمان هرات به خاطر نزدیکی به ایران هر تن 50 دلار است
              و قیمت سیمان صادرات ایران حدودا 27 دلار است
              شرکتهای سیمانی که در نزدیک مرزهای هستند به واسطه اختلاف زیاد قیمت سیمان داخل و خارج از کشور در حال افزایش صادرات هستند و چون ظرفیت تولید سیمان از مصرف داخل بیشتر است هیج محدودیتی در صادرات ندارن
              الان سود تولید سیمان در سشرق هر تن 50 هزار تومان است
              اگر 30 درصد افزایش نرخ بگیرا سودش میتونه به 121 برسه و اگر 63% افزایش نرخ بگیره سودش میتونه به 300 هزار تومان
              و اگر شرکت بتونه 50% از محصولاتش صادر کنه سودش به 400 هزار تومان در هر تن میرسه یعنی سود 377 تومان برای سهم البته این محاسبه شاید خوشبینانه باشه ولی خوب اگر شرایط صادرات در کنار افزایش نرخ داخلی فراهم بشه این از پتانسیلهای شرکت خواهد بود
              به نظر میرسه اهرم این شرکت با افزایش نرخ و صادرات خیلی بالا میره
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14636

سشرق چند قلم زمین داره به متراژ 650 هکتار و 258 هکتار و 5.9 هکتار
                ظاهرا ارزش زمینها هم بالاست
                فقط زمین 5.9 هکتاری که دوسال پیش خریده متری 618 هزار تومان بوده که الان قیمتش میتونه 3 برابر شده باشه
                ...
                این شرکت مجموعا حدود 914 هکتار زمین داره که میتونه رقم خوبی برای تجدید ارزیابی باشه
                باید مقدار دفاتر تهران و مشهد و انبارها سوله ها و ماشین آلات و تجهیزات و معادن شرکت و ارزش شرکتهای تابعه هم بروز بشه
                احتمالا رقم نهایی تجدید ارزیابی شرکت خیلی باید بزرگ باشه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رامین حیاتی
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1321

صف فروش سمازن چی میگه /.:blinksmiley.:/

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14636

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                    صف فروش سمازن چی میگه /.:blinksmiley.:/
                    ?معاون وزیر صمت خبر داد:

«افزایش قیمت سیمان صحت ندارد»

? معاون وزیر و مدیرعامل سازمان حمایت با تکذیب افزایش قیمت سیمان، گفت: هرگونه افزایش قیمت سیمان توسط انجمن تولیدکنندگان سیمان کشور باید بر اساس ضوابط هیات تثبیت قیمت انجام شود.

?تابش افزود: سیمان کالایی کاملا رقابتی است و قیمت‌ گذاری این محصول در اولویت سوم وزارت صمت قرار گرفته است.

?معاون وزیر گفت: انجمن تولیدکنندگان سیمان مستنداتی مبنی بر افزایش قیمت، ارائه کرده که تا پایان هفته جاری این مستندات بررسی و نتیجه آن بصورت تفاهمی اعلام خواهد شد.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14636

بازی سیمانی ها قشنگ تر شده
                      خیلی زیرکانه گفته قیمت فعلا تغییر نکرده و بعدش گفته تا آخر هفته افزایش نرخ اعلام میکنیم
                      من اسمش میزارم تکذیبیه آخر
                      سپاها الان هفته هاست اجازه ورود نمیده خوب باید یه کاری میکردن تا عرضه بشه
                      کلا باید خودشون سوار بشن بعد این خبر اعلام کنن
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

?معاون وزیر صمت خبر داد:

? معاون وزیر و مدیرعامل سازمان حمایت با تکذیب افزایش قیمت سیمان، گفت: هرگونه افزایش قیمت سیمان توسط انجمن تولیدکنندگان سیمان کشور باید بر اساس ضوابط هیات تثبیت قیمت انجام شود.

?تابش افزود: سیمان کالایی کاملا رقابتی است و قیمت‌ گذاری این محصول در اولویت سوم وزارت صمت قرار گرفته است.

?معاون وزیر گفت: انجمن تولیدکنندگان سیمان مستنداتی مبنی بر افزایش قیمت، ارائه کرده که تا پایان هفته جاری این مستندات بررسی و نتیجه آن بصورت تفاهمی اعلام خواهد شد.
                        در کل این متن تناقض است اولش گفته صحت ندارد اخرش گفته مستنداتی امده که بررسی میگردد ونتیجه اعلام میشود!!!!

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

������معاون وزیر صمت خبر داد:

������ معاون وزیر و مدیرعامل سازمان حمایت با تکذیب افزایش قیمت سیمان، گفت: هرگونه افزایش قیمت سیمان توسط انجمن تولیدکنندگان سیمان کشور باید بر اساس ضوابط هیات تثبیت قیمت انجام شود.

������تابش افزود: سیمان کالایی کاملا رقابتی است و قیمت‌ گذاری این محصول در اولویت سوم وزارت صمت قرار گرفته است.

������معاون وزیر گفت: انجمن تولیدکنندگان سیمان مستنداتی مبنی بر افزایش قیمت، ارائه کرده که تا پایان هفته جاری این مستندات بررسی و نتیجه آن بصورت تفاهمی اعلام خواهد شد.

با سلام

کم کم به این نتیجه میشه رسید که سبک دزدی در قرن جدید تغییر کرده و روشهای جدیدی خلق شده است ! یکیش همین زمان اظهار نظر مسئولین ! دو هفته است سهام سیمانی به واسطه خبر افزایش قیمت سیمان صف خرید هستند ! قیمتها که به اوج رسیدند با خالی کردن احتمالی سهام دوستان و آشنایان! یک مسئولی با اعلام نظر منجر به صف فروش و برگشت قیمتها خواهند شد ! یکی دو هفته گه قیمتها خوب پایین اومد و خوب خریدهاشون را انجام دادند این بار یکی دیگه با یک اظهار نظر قیمت را بالا می برند !
                          احتمالا به زودی در سایر گروهها هم باید شاهد اظهار نظراتی از این دست باشیم .

نظر

• رامین حیاتی
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1321

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

با سلام

کم کم به این نتیجه میشه رسید که سبک دزدی در قرن جدید تغییر کرده و روشهای جدیدی خلق شده است ! یکیش همین زمان اظهار نظر مسئولین ! دو هفته است سهام سیمانی به واسطه خبر افزایش قیمت سیمان صف خرید هستند ! قیمتها که به اوج رسیدند با خالی کردن احتمالی سهام دوستان و آشنایان! یک مسئولی با اعلام نظر منجر به صف فروش و برگشت قیمتها خواهند شد ! یکی دو هفته گه قیمتها خوب پایین اومد و خوب خریدهاشون را انجام دادند این بار یکی دیگه با یک اظهار نظر قیمت را بالا می برند !
                            احتمالا به زودی در سایر گروهها هم باید شاهد اظهار نظراتی از این دست باشیم .
                            سهام داران چرا باید زود باور باشند با خوندن این متن کاملا میشه به تناقض پی برد واصل قضیه رو متوجه شد

نظر

• trojan
                              ستاره دار(1)
                              • Nov 2013
                              • 881

دولت ذهن مردم رو بازي ميده
                              حباب مسكن رو ميخواد با افزايش قيمت سيمان بتركونه ...

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14636

فردا که صفهای فرو‌ش سیمانی را جمع کردن
                                میشینن به ریش ملت میخندن که چقدر ساده بودن
                                ما هم برای فردا نقدینگی فراهم میکنیم تا سهام خوب بازار در منفی بخریم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X