تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14628

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

سرانه خرید حقیقی ها 99/6/29

(در شروع رالی دفعه قبلی بازار سرانه های خرید کدهای حقیقی در نمادها مهم بازار بین 80 تا150 میلیون تومان برای هر کد بود

سهمی بخرید که سرانه خوبی داره و حداقل سرانه خریدش بالای 50 میلیون تومان باشه)

سرانه خریدها

فولاد 21 میلیون تومان
    فملی 17 میلیون تومان
    شگویا 24 میلیون تومان
    وبصادر 27 میلیون تومان
    وتجارت 16 میلیون تومان
    وبملت 20 میلیون تومان
    وغدیر 29 میلیون تومان
    چکاپا 21 میلیون تومان
    کگل 43 میلیون تومان
    کچاد 33 میلیون تومان
    کاوه - - - میلیون تومان
    فخوز 23 میلیون تومان
    خودرو 19 میلیون تومان
    خساپا 15 میلیون تومان
    شبندر 27 میلیون تومان
    شپنا 27 میلیون تومان

...
    در روند صعودی
    اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 20 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از ضعف خریدار داشته و ادامه روند صعودی را با مشکل مواجه خواهد کرد
    اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 30 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از شروع ضعف در خریداران بوده و میتواند این مقدار به زیر 20 میلیون تنزل یاید
    اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بین 30 تا 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از دو دلی بازیگران بزرگ برای ورود یا خروج از سهم را دارد
    اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از قدرت خریدار داشته و میتواند به روند صعودی ادامه دهد
    اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 100 میلیون تومان تثبیت کردد نشان از قدرت بسیار زیاد خریدار داشته و حرکت صعودی سهم به صورت شارپ بوده و میتواند یکی از بیشترین بازدهی ها بازار را ثبت نماید
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/09/19, 12:51.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14628

شپنا
      در نمودار هفته ای بلند مدتی در حال تکمیل پولبک به سقف کانال صعودی است اگر سهم وارد این کانال نشده و زیر 2900 تومان بسته نشد میتوان به لمس کردن سقف قبلی امیدوار بود
      حد ضرر 2900 تومان را حتما رعایت کنید

نمودار کوتاه مدتی و سناریوهای احتمالی

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/09/19, 14:21.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14628

شبندر
        درنمودار هفته ای بلند مدتی اگر سهم کف 3800 تومان را از دست ندهد میتوان امید به پس گرفتن سقف قبلی داشت
        سقف کانال بلند مدتی همانطور که اوایل سال تحلیل کردیم کماکان هدف اصلی است

در نمودار کوتاه مدتی سهم در صورت حفظ 3800 تومان امکان رسیدن به سقف قبلی دور از دهن نخواهد بود
        حد ضرر 3800 تومان را حتما رعایت کنید

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/09/19, 14:23.
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• مباشر
          ستاره دار (1)
          • May 2019
          • 385

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          اون گروه سهم چاق کن که وملی را از 1500 تومان چاق کردن تا 82 هزار تومان واقعا نامردی و بیشرفی را به حد اعلای خودش رساندن
          الان اون بدبختی که این سهم 70-82 هزار تومان خریده باید چیکار کنه؟؟
          شما که به بهانه تجدید ارزیابی سهمو چاق کردید چرا حمایت نمیکنید
          بخدا اون سهامداری که در این سهم گیر کرده گناه داره
          درسته که باید درس عبرت بگیره توی هر صف خریدی نره و به هر قیمتی سهمی را نخره ولی نه به قیمت نابودی تمام زندگی این افراد
          با درود
          کاملا درسته واقعا نباید هر سهمی رو خرید . نمونش تکنو رو کانال راه انداختن و بخر بخر حالا درصدیهاش برای هم خط و نشون میکشن که سهم رو تا ..... پایین میکشیم . این وسط یه عده سهامدار خرد له میشن فقط
          از ۲۳۰۰ اومده تا ۱۴۰۰ بعضی روزا ده هزارتا هم خرید و فروش نمیشه
          بیچاره سهامدار خردی که بخاد بفروشه هم با صف فروش فیک اجازه خروج بهش نمیدن ...
          خلاصه بازار نامردیه....

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14628

امروز تقریبا در تمام بازار سرانه های خرید ضعیف بود و در بعضی متوسط ولی سرانه خرید خوب و عالی نداشتیم
            البته شاید بشه یکی از دلایل را ترس از باز شدن پالایشی ها دونست
            خدارو شکر این گروه هم باز شدن و ترس بازار ریخت فقط مانده شستا هم باز بشه و دیگه این ترس بی مورد کاملا از بین بره
            به نظر من فردا کل گروه پالایشی صف خرید خواهند داشت ولی اینکه روزهای آینده چی میشن را واقعا نمیشه پیش بینی کرد و باید سرانه ها را بررسی کنیم تا بفهمیم این گروه قصد رشد دارن یا درجا میزنن
            هر چی هست بازار باید دیگه
            یاد بگیره که نمیشه تمام بازار یا صف خرید باشه یا صف فروش
            همیشه در بازار بعضی گروهها خوب هستن و باید صف خرید داشته باشن و بعضی ها باید منفی باشن و صف فروش
            این چند ماه گذشته معامله گران بد عادت شدن یا همه صف خرید بودن یا همه صف فروش ولی هیچ وقت تعادل نداشت
            کلا تازه واردها الان اصلا نمیدونن بازار متعادل چی هست
            و فکر میکنن سهم یا باید صف خرید باشه که خوب باشه و یا باید صف فروش باشه که بد باشه
            انشالله این رویه غلط به زودی اصلاح خواهد شد
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14628

نقدینگی کشور به طرز عجیبی نصف شد
              ...☘☘☘
              نقدینگی کشور در بهمن سال 98 معادل 2280 هزار میلیارد تومان بوده و با قیمت دلار 12 هزار تومانی آن زمان معادل 190 میلیارد دلار کل نقدینگی کشور بوده است.
              طبق آخرین آمار نقدینگی فعلی کشور معادل 2650 هزار میلیارد تومان و با قیمت دلار فعلی 26500 تومان صرافی معادل 100 میلیارد دلار کل نقدینگی کشور است
              از معجزات عجیب دولت کاهش حدودا 50درصدی نقدینگی در کشور طی 6 ماه گذشته بوده است
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

نظرتون در مورد درهآور و بهپاک چیست در بازه های کوتاه و میون مدت ؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14628

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                  نظرتون در مورد درهآور و بهپاک چیست در بازه های کوتاه و میون مدت ؟
                  درهآور روندش نزولی است و باید اجازه بدید اگر گروهش برگرده اینم بتونه برگرده
                  بهپاکم دقیقا وضعیت مشابه داره
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14628

تو مچینگ اول فشار فروش بالاست
                    هنوز بازار داره به پالایشی ها نگاه میکنه
                    صف خرید اینها محکم نیست و بازار میترسه سهمی بخره
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14628

هفته پیش در این تاپیک شاخصهای مختلف را بررسی کردیم و گفتیم که هیچ شاخصی بجز شاخص فلزات و معدنی و پتروشیمی را مستعد رشد نمیبینم
                      بازار تا آخر که نمیتونه یا همه صف خرید یا همه صف فروش باشه
                      الان خودرویی صف فروش خوب تکنیکالش تایید میکنه
                      بانکی صف فروش اینم تکنیکال تایید میکنه
                      ولی چرا فلراتی و معدنی منفی شدن دیگه دلیل نداره
                      و بازار داره اشتباه میکنه
                      این گروه از چند روز دیگه شروع میکنن به دادن گزارشهای 6 ماهه عالی که باعث میشه پی به ای این گروهها به شددت کاهش پیدا میکنه
                      وبازار میفهمه سهم بد و سهم خوب چه فرقی با هم داره
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14628

یعنی خاک تو سر
                        صندوق تثبیت بازار و صندوق حمایت ایمیدرو و صندوقی که قرار بود از سهام معدنی و فولادی حمایت کنه
                        اگر
                        نتونن امروز صف فروش فولاد و فملی را جمع کنن
                        ..
                        فعلا نگاه میکنیم
                        سهام دلاری فروشی نیستن
                        بازار نباید اینها را هم به چوب خودرویی و بانکی بزنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14628

امروز بازی صندوق پالایشی ها تمام شد
                          این سایه سیاه از سر بازار برداشته شد
                          یه عده ای نمیخواستن صندوق دوم موفق بشه که به هدف رسیدن
                          امروز برخلاف انتظار همه که امید داشتن پالایشی ها حمایت بشه تا صندوق فروش بره
                          حمایتی نشد
                          و حتی صف فروش فولاد و فملی را هم جمع نکردن
                          به نظر من خیلی برنامه ریزی شده امروز بازار خراب کردن
                          فردا روز دیگری خواهد بود
                          و با دلار 27 هزار تومانی باید راه بعضی سهام دلاری از کلیت بازار جدا بشه که میشه
                          اینو باید در روزهای آینده دید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14628

سرانه خرید حقیقی ها 99/6/30

(در شروع رالی دفعه قبلی بازار سرانه های خرید کدهای حقیقی در نمادها مهم بازار بین 80 تا150 میلیون تومان برای هر کد بود

سهمی بخرید که سرانه خوبی داره و حداقل سرانه خریدش بالای 50 میلیون تومان باشه)

سرانه خریدها

فولاد 13 میلیون تومان
                            فملی 10 میلیون تومان
                            شگویا 13 میلیون تومان
                            وبصادر 16 میلیون تومان
                            وتجارت 10 میلیون تومان
                            وبملت 13 میلیون تومان
                            وغدیر 17 میلیون تومان
                            پترول 40 میلیون تومان
                            کگل 23 میلیون تومان
                            کچاد 15 میلیون تومان
                            کاوه - - - میلیون تومان
                            فخوز 17 میلیون تومان
                            خودرو 12 میلیون تومان
                            خساپا 11 میلیون تومان
                            شبندر 26 میلیون تومان
                            شپنا 26 میلیون تومان

...
                            در روند صعودی
                            اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 20 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از ضعف خریدار داشته و ادامه روند صعودی را با مشکل مواجه خواهد کرد
                            اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 30 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از شروع ضعف در خریداران بوده و میتواند این مقدار به زیر 20 میلیون تنزل یاید
                            اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بین 30 تا 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از دو دلی بازیگران بزرگ برای ورود یا خروج از سهم را دارد
                            اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از قدرت خریدار داشته و میتواند به روند صعودی ادامه دهد
                            اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 100 میلیون تومان تثبیت کردد نشان از قدرت بسیار زیاد خریدار داشته و حرکت صعودی سهم به صورت شارپ بوده و میتواند یکی از بیشترین بازدهی ها بازار را ثبت نماید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14628

امروز 1240 میلیارد تومان توسط صندوق پالایشی و حدود 6 هزار میلیارد تومان هم توسط وسپهر از بازار خارج میشه
                              این همزمانی یعنی مهندسی شده نبود؟؟
                              چرا باید این دوتا رو همزمان کنن تا خیلی ها برای خرید آنها سهام خودشون آتش کش کنن
                              ....
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14628

به اطلاع كليه فعالان بازارمي رساند؛ از روز دوشنبه مورخ 1399/06/31 تا اطلاع ثانوي - كليه سفارشات نمادهايي كه به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف و ب ، تغييرات بيش از 50 درصدي قيمت و تعليق نماد معاملاتي در حين جلسه معاملاتي متوقف مي شوند و همچنين نمادهايي كه جهت برگزاري مجامع عمومي و جلسه هيئت مديره در خصوص افزايش سرمايه متوقف مي شوند از سامانه معاملاتي حذف مي گردند.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

این یک اتفاق مفید برای بازار بود
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X