پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
من دارم رنج مردم کشورم مردم وطنم را میبینم نمیتونم تحمل کنم
میدونی امروز پدر دوستم بعد از تحمل سالها ناراحتی به خاطر تحریم و نرسیدن داروهای سرطان مرده
میدونی چند نفر مثل ایشون توی کشور هست
میدونی ترامپ دروغ میگه و داروهای سرطانی کلا تحریم است و کسی حاضر نیست به کشور بفروشه چون نمیتونه پولش بگیره
شما که نگران ترامپ هستی کاش ببینی که امشب میلیونها بچه حتی نمیتونن غذای سیر بخورن چون اینقدر گرون شده که نمیتونن بخرن
امشب 100 ها هزار پدر ایرانی شرمند خانواده هستن
ترامپ که با مسولین کشور مشکل داره چرا مردم بدبخت باید تاوان پس بدن
تاوان چی رو میدن
ترامپ میگه تحریمها فقط برای دولت ایران است ولی نیست
مشکل اینکه که ترامپ هم داره از مردم ایران سو استفاده میکنه و قصدش اینکه با این فشار ها مردم بدبخت شورش کنن و ترامپ هزینه نظامی نکنه
این شرط انصاف نیست
نتیجه شورش مردم بخاطر گرونی بنزین چی شد
ترامپ چه کار کرد؟؟
فقط خانواده های زیادی داغ دار شدن
مردم قدرتی ندارن ولی آمریکا میخواد با هزینه مردم ایران دولت سرنگون کنه بدون هزینه اینکار پست ترین روش برای اینکاره
در اصل توسط hamed_seyd پست شده است
View Post
میدونی امروز پدر دوستم بعد از تحمل سالها ناراحتی به خاطر تحریم و نرسیدن داروهای سرطان مرده
میدونی چند نفر مثل ایشون توی کشور هست
میدونی ترامپ دروغ میگه و داروهای سرطانی کلا تحریم است و کسی حاضر نیست به کشور بفروشه چون نمیتونه پولش بگیره
شما که نگران ترامپ هستی کاش ببینی که امشب میلیونها بچه حتی نمیتونن غذای سیر بخورن چون اینقدر گرون شده که نمیتونن بخرن
امشب 100 ها هزار پدر ایرانی شرمند خانواده هستن
ترامپ که با مسولین کشور مشکل داره چرا مردم بدبخت باید تاوان پس بدن
تاوان چی رو میدن
ترامپ میگه تحریمها فقط برای دولت ایران است ولی نیست
مشکل اینکه که ترامپ هم داره از مردم ایران سو استفاده میکنه و قصدش اینکه با این فشار ها مردم بدبخت شورش کنن و ترامپ هزینه نظامی نکنه
این شرط انصاف نیست
نتیجه شورش مردم بخاطر گرونی بنزین چی شد
ترامپ چه کار کرد؟؟
فقط خانواده های زیادی داغ دار شدن
مردم قدرتی ندارن ولی آمریکا میخواد با هزینه مردم ایران دولت سرنگون کنه بدون هزینه اینکار پست ترین روش برای اینکاره
نظر