تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
    به نظرم فحاشی کردن به ریس جمهور منتخب یه کشور و استفاده از الفاظ بی پدر و مادر و حرام زاده کار بسیار ناپسندیه.
    آمریکا دوست داره ایران تحریم کنه.دوست داره . به کسی ربطی نداره.
    همانطور که ایران سفارت آمریکا را تسخیر کرد و تمام آمریکا را سالهاست تحریم کرده.
    کاملا منصفانه است.
    آیا شما هم حاضری کسی به مسولان کشور شما توهین بکنه...
    من دارم رنج مردم کشورم مردم وطنم را می‌بینم نمیتونم تحمل کنم
    میدونی امروز پدر دوستم بعد از تحمل سالها ناراحتی به خاطر تحریم و نرسیدن داروهای سرطان مرده
    میدونی چند نفر مثل ایشون توی کشور هست
    میدونی ترامپ دروغ میگه و داروهای سرطانی کلا تحریم است و کسی حاضر نیست به کشور بفروشه چون نمیتونه پولش بگیره
    شما که نگران ترامپ هستی کاش ببینی که امشب میلیونها بچه حتی نمیتونن غذای سیر بخورن چون اینقدر گرون شده که نمیتونن بخرن
    امشب 100 ها هزار پدر ایرانی شرمند خانواده هستن
    ترامپ که با مسولین کشور مشکل داره چرا مردم بدبخت باید تاوان پس بدن
    تاوان چی رو میدن
    ترامپ میگه تحریم‌ها فقط برای دولت ایران است ولی نیست
    مشکل اینکه که ترامپ هم داره از مردم ایران سو استفاده میکنه و قصدش اینکه با این فشار ها مردم بدبخت شورش کنن و ترامپ هزینه نظامی نکنه
    این شرط انصاف نیست
    نتیجه شورش مردم بخاطر گرونی بنزین چی شد
    ترامپ چه کار کرد؟؟
    فقط خانواده های زیادی داغ دار شدن
    مردم قدرتی ندارن ولی آمریکا میخواد با هزینه مردم ایران دولت سرنگون کنه بدون هزینه اینکار پست ترین روش برای اینکاره
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      قبلا این سایت جز بهترین ها بود و همه اگر حرفی هم داشتندبا احترام و تحلیل نظراتشون را بیان میکردند نمیدونم این چند وقت چه اتفاقی افتاده که یک مقدار نوشته ها از مسیر اصولی این سایت داره فاصله میگیره و این برای عزیزان که اکثرا افراد فرهیخته ای هستند اصلا شایسته نیست
      من امروز و طی هفته گذشته با ثمرات تحریم‌ها از نزدیک برخورد داشتم واقعا کامنت بالا را که گذاشتم دیگه طاقتم از بین رفته بود
      بابت استفاده از الفاظ رکیک از شما و مردم ایران عذر میخوام نه از ترامپ.

منم یک انسانم نمیتونم تحمل کنم مردم نمیتونن حتی دارو تهیه کنن
      دارو قبل از کرونا هم وارد کشور نمیشد بخاطر تحریم.
      ولی با هزینه 10 برابری و 20 برابری به وسیله مسافر دارو را دستی تهیه میکردن ولی الان همون مسیر هم بسته شده بخاطر کرونا
      پدری امشب مرد و پدرها و مادرها و فرزندان زیادی به خاطر تحریم ناجوانمردانه ترامپ در حال مرگ هستند
      تمام ریس جمهورهای آمریکا راه ارسال دارو را باز می‌گذاشتم ولی ترامپ عمدا این مسیر را بسته رسما بسته
      ولی وقتی میبینم تحریم جدید زده و با بیشرمی میگه راه دارو باز است نمیتونم تحمل کنم
      راه دارو واقعا بسته است بسته
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سقراط حکیم
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 79

لطفا" نگید منصفانه است !! چه انصافی افرادی مثل ترامپ ثابت کردند جزء پول و قدرت هیچ و هیچ چیزی براشون اهمیت نداره.

اون دنبال ماجرا جویی و مطرح شدن خودشه اسیر یک خودشیفتگی افراطی است . حرف من نیست اکثر روانشناس ها و روانپزشک های آمریکایی دارند میگند.

با این حال هر مشکلی دو سویه است و نمیشه همه جانب نگر نبود.این ور داستان هم خیلی مسائل هست که متاسفانه نمیشه با دقت و همه جانبه بهش پرداخت.

با همه این احوال ما باید خشم و نفرتمون روکنترل کنیم چون مشکلی رو حل نمی کنه.
        [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4924

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          من امروز و طی هفته گذشته با ثمرات تحریم‌ها از نزدیک برخورد داشتم واقعا کامنت بالا را که گذاشتم دیگه طاقتم از بین رفته بود
          بابت استفاده از الفاظ رکیک شما و مردم ایران عذر میخوام نه از ترامپ
          منم یک انسانم نمیتونم تحمل کنم مردم نمیتونن حتی دارو تهیه کنن
          دارو قبل از کرونا هم وارد کشور نمیشد بخاطر تحریم.
          ولی با هزینه 10 برابری و 20 برابری به وسیله مسافر دارو را دستی تهیه میکردن ولی الان همون مسیر هم بسته شده بخاطر کرونا
          پدری امشب مرد و پدرها و مادرها و فرزندان زیادی به خاطر تحریم ناجوانمردانه ترامپ در حال مرگ هستند
          تمام ریس جمهورهای آمریکا راه ارسال دارو را باز می‌گذاشتم ولی ترامپ عمدا این مسیر را بسته رسما بسته
          ولی وقتی میبینم تحریم جدید زده و با بیشرمی میگه راه دارو بازه است نمیتونم تحمل کنم
          راه دارو واقعا بسته است بسته
          مشکل در این است که در زمان شاه طبقه پولدار طرفدار حکومت بود وطبقه ضعیف ضد حکومت ولی در این40 سال درست برعکس شده است طبقه پولدار ضد حکومت وطبقه ضعیف طرفدار حکومت البته نه اینکه طبقه ضغیف طرفدار حکومت را دوست دارند ولی درست مانند کتاب قعله حیوانات مجبور هستند که دوست داشته باشند وکشورهای دیگر هم برای همین به مردم ضعیف فشار میاورند تا دوباره قیام کنند

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
            به نظرم فحاشی کردن به ریس جمهور منتخب یه کشور و استفاده از الفاظ بی پدر و مادر و حرام زاده کار بسیار ناپسندیه.
            آمریکا دوست داره ایران تحریم کنه.دوست داره . به کسی ربطی نداره.
            همانطور که ایران سفارت آمریکا را تسخیر کرد و تمام آمریکا را سالهاست تحریم کرده.
            کاملا منصفانه است.
            آیا شما هم حاضری کسی به مسولان کشور شما توهین بکنه...
            رییس جمهور بربرها
            آدم یاد فیلم های وسترن و جنگهای داخلی آنریکا میوفته
            ان شاالله چنان آتش حنگی رو ترامپ با انتخاب مجددش روشن کنه تا مردم گاوچرون آمریکا بدانند رییس جمهور دیوانه یعنی چه!

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 1969

من دارم رنج مردم کشورم مردم وطنم را می‌بینم نمیتونم تحمل کنم
              میدونی امروز پدر دوستم بعد از تحمل سالها ناراحتی به خاطر تحریم و نرسیدن داروهای سرطان مرده
              میدونی چند نفر مثل ایشون توی کشور هست
              میدونی ترامپ دروغ میگه و داروهای سرطانی کلا تحریم است و کسی حاضر نیست به کشور بفروشه چون نمیتونه پولش بگیره
              شما که نگران ترامپ هستی کاش ببینی که امشب میلیونها بچه حتی نمیتونن غذای سیر بخورن چون اینقدر گرون شده که نمیتونن بخرن
              امشب 100 ها هزار پدر ایرانی شرمند خانواده هستن
              ترامپ که با مسولین کشور مشکل داره چرا مردم بدبخت باید تاوان پس بدن
              تاوان چی رو میدن
              ترامپ میگه تحریم‌ها فقط برای دولت ایران است ولی نیست
              مشکل اینکه که ترامپ هم داره از مردم ایران سو استفاده میکنه و قصدش اینکه با این فشار ها مردم بدبخت شورش کنن و ترامپ هزینه نظامی نکنه
              این شرط انصاف نیست
              نتیجه شورش مردم بخاطر گرونی بنزین چی شد
              ترامپ چه کار کرد؟؟
              فقط خانواده های زیادی داغ دار شدن
              مردم قدرتی ندارن ولی آمریکا میخواد با هزینه مردم ایران دولت سرنگون کنه بدون هزینه اینکار پست ترین روش برای اینکاره
              دمت گرم هم تو بورس استاد تمامی هم تو تحلیل اقتصادی هم 30 اسی
              فیلم ((( بیست و یک روز بعد این دوستون ببینن))) هر 21 روز یه بیمار سرصلانی باید یه امپول بزنه که قیمتش به دلار 3000 تومن اون رور هر امپولی یک میلیون بود و خانواده مرد نداشت و مرتضی پسر 13 ساله هر کار میکرد از قمار تا نگه داشتن قطار با ترمز دستی و.... تا اولین دارو را به قیمت یک میلیون برای مادرش خرید............ حتما ببینید
              در قران یا احادیث یا نمیدونم
              قوچعلی بی سواد است
              امده است
              اگر مسلمانی بداند که همسایه یهودیش گرسنه است و سر بی شام بر زمین میگذارد مسلمان نیست
              میفهمید مسلمان نیست................
              من قوچعلی نمیگویم کتاب میگوید عترت میگوید-خدا میگوید
              چاکر بامراما استاد گالیور-داش اژدرخان -مرتضی گل- استاد تمام
              [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

اخبار ضدو نقیضی از قطعی شدن فروش خودرو در بورس کالا به گوش میرسه با این قیمت‌های خودرو
                اگر واقعا مثل فولادی ها و پتروشیمی ها به قیمت واقعی خودرو فروش بره گروه خودرویی خیلی راحت از زیان دهی خارج میشن
                البته در صورتی که رقابت سالم در فرو‌ش خودرو ایجاد بشه نباید انتظار داشت خودروها به قیمت‌های فعلی بازار معامله بشن
                مثلا پژوه 206 تیپ 5 که الان 300 میلیون قیمت داره نهایتا 200 میلیون معامله میشه یا پارس و....
                کلا قیمت‌های خودرو بیاد بورس کالا هم خودرو سازها سود میکنه هم مردم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

اخبار ضدو نقیضی از قطعی شدن فروش خودرو در بورس کالا به گوش میرسه با این قیمت‌های خودرو
                  اگر واقعا مثل فولادی ها و پتروشیمی ها به قیمت واقعی خودرو فروش بره گروه خودرویی خیلی راحت از زیان دهی خارج میشن
                  البته در صورتی که رقابت سالم در فرو‌ش خودرو ایجاد بشه نباید انتظار داشت خودروها به قیمت‌های فعلی بازار معامله بشن
                  مثلا پژوه 206 تیپ 5 که الان 300 میلیون قیمت داره نهایتا 200 میلیون معامله میشه یا پارس و....
                  کلا قیمت‌های خودرو بیاد بورس کالا هم خودرو سازها سود میکنه هم مردم
                  گویا قیمت(سهم شرکت از مبلغ فروش ) را شوراری رقابت و... تعیین می کنند میاد در بورس هرچه بالاتر فروخته شد واریز میشه به خزانه دولت

چون خودرو انحصاری هست ، !
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• شاه ماهی بورس
                    عضو عادی
                    • Aug 2014
                    • 261

سلام عرض ادب خدمت دوستان
                    فکر کنم دوستان نمیدونند شرایط فروش خودرو در بورس کالا چطوری هست ؟

البته حق هم دارن چون سهام خودرویی دارند و تبلیغات روی این موضوع زیاد شده .

اینکه فکر کنید هر قیمتی در بورس کالا قیمت خورد میره تو جیب خودروسازها بسیار در اشتباه هستند

البته فعلا تا رسمی شدن اظهار نظر کردن قطعی اشتباهه .

اگر قیمت تعادلی خودرو در بورس بالاتر از قیمت تمام‌شده باشد از اختلاف قیمت بین قیمت بازار و قیمت تمام‌شده، مالیات گرفته می‌شود تا رانت موجود به‌جای این که به جیب دلالان یا خودروساز رود در اختیار دولت قرار گیرد و صرف افزایش تولید خودرو شود تا قیمت‌ها پایین بیاید.

در طرح تحول بازار و صنعت خودروی سبک پیشنهاد شده است از مالیات اخذ شده از معاملات خودرو، 20 درصد به خزانه برود و صرف توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی شود و 70 درصد هم به خودروسازها وام کوتاه‌مدت داده شود تا تولید خود را افزایش دهند.

در این میان 10 درصد برای پاداش به خودروسازان در نظر گرفته شده است تا اگر عرضه خودروی آن‌ها بالا بود به‌تشخیص شورای رقابت به خودروسازان تعلق گیرد و به این ترتیب تلاش شده است سود خودروساز صرفاً در افزایش تولید قرار گیرد.

در کل برنده این سناریو فقط دولت هست تا خودروسازها

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                      سلام عرض ادب خدمت دوستان
                      فکر کنم دوستان نمیدونند شرایط فروش خودرو در بورس کالا چطوری هست ؟

البته حق هم دارن چون سهام خودرویی دارند و تبلیغات روی این موضوع زیاد شده .

اینکه فکر کنید هر قیمتی در بورس کالا قیمت خورد میره تو جیب خودروسازها بسیار در اشتباه هستند

البته فعلا تا رسمی شدن اظهار نظر کردن قطعی اشتباهه .

اگر قیمت تعادلی خودرو در بورس بالاتر از قیمت تمام‌شده باشد از اختلاف قیمت بین قیمت بازار و قیمت تمام‌شده، مالیات گرفته می‌شود تا رانت موجود به‌جای این که به جیب دلالان یا خودروساز رود در اختیار دولت قرار گیرد و صرف افزایش تولید خودرو شود تا قیمت‌ها پایین بیاید.

در طرح تحول بازار و صنعت خودروی سبک پیشنهاد شده است از مالیات اخذ شده از معاملات خودرو، 20 درصد به خزانه برود و صرف توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی شود و 70 درصد هم به خودروسازها وام کوتاه‌مدت داده شود تا تولید خود را افزایش دهند.

در این میان 10 درصد برای پاداش به خودروسازان در نظر گرفته شده است تا اگر عرضه خودروی آن‌ها بالا بود به‌تشخیص شورای رقابت به خودروسازان تعلق گیرد و به این ترتیب تلاش شده است سود خودروساز صرفاً در افزایش تولید قرار گیرد.

در کل برنده این سناریو فقط دولت هست تا خودروسازها
                      اینقدر اخبار متفاوت در این خصوص شنیدیم که تا وقتی چیزی قطعی نشه و روی کدال نشینه نمیشه چیزی را باور کرد
                      ولی فعلا باید به دقت ورود نقدینگی به گروه‌های مختلف را زیر نظر داشت پول راه خودش پیدا میکنه
                      و پول هوشمند و قدرتمند یا اشتباه نمیکنه و یا اگر اشتباه کنه اون جریان را به نفع خودش تغییر میده ولی در نهایت برند پول قدرتمند خواهد بود
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

بازار امروز ظاهرا فقط شده خودرو و خساپا
                        اگر امروز دست حقوقی بلرزه و صف این دوتا را عرضه کنه
                        دیگه به راحتی نمیتونن بازار جمع کنن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4719

بازار امروز ظاهرا فقط شده خودرو و خساپا
                          اگر امروز دست حقوقی بلرزه و صف این دوتا را عرضه کنه
                          دیگه به راحتی نمیتونن بازار جمع کنن
                          بالاخره یک روزی باید صفهای خودرو و خساپا عرضه شوند قرار نیست که هر روز صف خرید باشن تا بازار کماکان مثبت باشند اما بهتره حقوقی به جای عرضه سنگین روزی 25 درصد صف را عرضه کنند اینجوری رشدها و نزولها ملایم تر خواهد بود !

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                            بالاخره یک روزی باید صفهای خودرو و خساپا عرضه شوند قرار نیست که هر روز صف خرید باشن تا بازار کماکان مثبت باشند اما بهتره حقوقی به جای عرضه سنگین روزی 25 درصد صف را عرضه کنند اینجوری رشدها و نزولها ملایم تر خواهد بود !
                            بله این کار خیلی بهتره
                            ولی متاسفانه بازار ما کاملا حالت قطبی معامله میکنه
                            یا این ویا اون میکنه
                            این حالت صفر و یک بازار نشان میده هنوز تعادل به بازار برنگشته
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

صف خرید خودرو 1.16 میلیارد
                              صف خساپا 430 میلیون
                              صف خگستر 110 میلیون
                              به نظر من امروز باید حداقل 50% از صفها را عرضه کنن تا این گروه بتونه با حجم مناسب بالا بیاد
                              این حجم خوردن برای ادامه حرکت لازمه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

بانکی ها صف خرید شدن
                                احتمالا داریکم هم صف خرید میشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X