تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

دوستان عزیز انشالله که این خبر تاثیری نداشته باشه قطعا اگر قرار باشه سهام دولتی خراب بشن تاثیر منفی روی بقیه بازار میزاره و ما هم امیدواریم تمام بازار همچنان به رشد خودشون ادامه بدن
    اما روی صحبت ما با مسولین است که هر روز با اخبار ضدونقیض با سرمایه های مردم بازی میکنن و استرس های ایجاد شده را به سهامدار مظلوم وارد میکنن
    ما دعا میکنیم خدا به این مسولین شفای عاجل عنایت فرماید
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      دوستان عزیز انشالله که این خبر تاثیری نداشته باشه قطعا اگر قرار باشه سهام دولتی خراب بشن تاثیر منفی روی بقیه بازار میزاره و ما هم امیدواریم تمام بازار همچنان به رشد خودشون ادامه بدن
      اما روی صحبت ما با مسولین است که هر روز با اخبار ضدونقیض با سرمایه های مردم بازی میکنن و استرس های ایجاد شده را به سهامدار مظلوم وارد میکنن
      ما دعا میکنیم خدا به این مسولین شفای عاجل عنایت فرماید
      مطمئن باشيد كه اين خبر هيچ تاثيري روي روند پر قدرت پالايشي ها نميگذاره چون زماني كه اين خبر به بازار مخابره شد نمادهاي پالايشي باز بودند و در حال خريد و فروش و بازار اين خبر را به اندازه خس و خاشاكي هم در محاسباتش وارد نكرد . با خيال راحت سهامداري كنيد و از اين شاخه به اون شاخه نپريد كه جز ضرر چيز ديگه اي ندارد .
      يك نكته ديگه ، شايد هنوز تا اتمام اصلاح پالايشي ها چند روزي باقي مانده باشه كه بايد صبوري كرد و صعود را به نظاره نشست ...
      و بازهم نكته ديگر ، حتي اگر اين فروش بلوكي را فرض بگيريم هرچند كه كاملا فرماليته است ، قيمت فروش شبندر 6000 تومن امده كه خود نشان از صعود پرقدرت و افزايش قيمت شبندر در آينده نزديك است .
      شاد و پيروز باشيد

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14637

صنایع استراتژیک کشور
        عموما در تمام کشورها صنایعی همچون نفت و گاز و فولاد سازی و نيروگاهي و معادن خاص مانند طلا و اورانیوم جز صنایع استراتژیک یک کشور محسوب میشن و این مورد شامل کشور ما هم میشود
        ولی به خاطر شرایط تحریمی صنایع بیشتری در ایران شامل صنایع استراتژیک می‌شوند مانند خودروسازی پتروشیمی مواد غذایی کشتیرانی حتی لوازم خانگی و....
        ....☘☘☘
        علت بیشتر شدن صنایع استراتژیک ایران نیاز شدید کشور به تأمین ارز و طلا و جلوگیری از خروج طلا و ارز از کشور است و با تولیدات خود در هر زمینه ای سعی می‌کند این دو کالای حیاتی برای اقتصاد را تهیه کرده و از خروج آن جلوگیری کند.
        ......
        پس مجبور است با هر روشی نسبت به تأمین ارز و طلا اقدام نماید
        ...
        این بررسی ادامه دارد...
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رگنار
          عضو فعال
          • Feb 2014
          • 390

فرمالیته س بزرگوار، این خبر حین معاملات چهارشنبه بود و بازار توجهی نکرد، همه میدونن این داستان آگهی بلوکی کردن رو /:.grlim:./

نظر

• ali141
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 194

چقدر داشتن سهم روی تحلیل تاثیر میذاره کسی میدونه

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

فروش بلوكي شتران و شبندر و شپنا اين سهم ها بصورت بلوكي حدودا 6 هزار تومن مي فروشند پس قيمت تابلو كه 5000 تومن بسيار ارزانه حالا چرا ؟ دليل اول اينكه خب بلوكي خريد كردن بايد ارزانتر از تكي باشه اگر بصورت عمده 6000 تومن ميخرن بايد تكي حدودا 7500 تومن فروش بره دليل دوم اينكه كسي كه بلوكي ميخره بايد سود كند 6تومن خريده و كمتر از 12000 تومن حاضر بفروش نيست پس دوستان عزيز نگران نباشيد و سهمتون را ارزان نفروشيد هر چند كما كان صندوق دوم عرضه اش پا برجاست

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14637

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
                چقدر داشتن سهم روی تحلیل تاثیر میذاره کسی میدونه
                به نظر من مقدارش به تجربه و تخصص هرکس بستگی داره
                وقتی یه آدم تازه کار سهمی میخره تمام تحلیل هایی که میکنه 100 درصد مثبت است و حتی یه چیزی بیشتر از 100%
                برای یه آدم نیمه حرفه ای داشتن سهم باعث میشه تا 80% تحلیلهاش روی سهم مثبت باشه
                برای یه آدم حرفه ای تا 60% از تحلیلهاش مثبت خواهد بود
                عموما چون تا وقتی کسی روی سهمی مثبت نباشه نمیخره پس باید قبول کرد تحلیل ها برای سهمی که سهامدار اون هستیم همیشه جانب دارانه است و سهامدار سعی میکنه تحلیل های منفی را ندیده بگیره و اخبار و تحلیلهای مثبت خیلی مهم و پر ارزش ببینه
                من خودم شخصا وقتی توی سهمی تا مرز تک سهمی جلو میرم دیگه خودم تحلیل نمیکنم از دوستانی که سهمو ندارم خواهش میکنم تا تحلیل کنن و نظر شخصی خودشون بگن و من تا 80% به تحلیل اونها عمل میکنم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

به نظر من مقدارش به تجربه و تخصص هرکس بستگی داره
                  وقتی یه آدم تازه کار سهمی میخره تمام تحلیل هایی که میکنه 100 درصد مثبت است و حتی یه چیزی بیشتر از 100%
                  برای یه آدم نیمه حرفه ای داشتن سهم باعث میشه تا 80% تحلیلهاش روی سهم مثبت باشه
                  برای یه آدم حرفه ای تا 60% از تحلیلهاش مثبت خواهد بود
                  عموما چون تا وقتی کسی روی سهمی مثبت نباشه نمیخره پس باید قبول کرد تحلیل ها برای سهمی که سهامدار اون هستیم همیشه جانب دارانه است و سهامدار سعی میکنه تحلیل های منفی را ندیده بگیره و اخبار و تحلیلهای مثبت خیلی مهم و پر ارزش ببینه
                  من خودم شخصا وقتی توی سهمی تا مرز تک سهمی جلو میرم دیگه خودم تحلیل نمیکنم از دوستانی که سهمو ندارم خواهش میکنم تا تحلیل کنن و نظر شخصی خودشون بگن و من تا 80% به تحلیل اونها عمل میکنم
                  من یک استراتژی دیگه هم برای سهامی که میخوام سنگین بخرم رعایت میکم تا در دام تحلیل های متعصبانه قرار نگیرم
                  و اون خرید 100 هزار تا برای شروع است مثلا اگر بخوام از سهمی 10 میلیون برگه بخرم اول 100 هزار تا میخرم میرم بررسی میکنم تا اینجا چون سهمی ندارم تعصبی هم ندارم و اون 100 تا را در منفی میخرم
                  تحلیل میکنم تحلیل هام میگه سهم باید رشد کنه پس اگر فردا حال و هوای برگشت داشت 1 میلیون میخرم مجدد شرایط بررسی میکنم اگر بازهم شرایط خوب بود فرداش 5 میلیون میخرم و اگر بازم خوب بود بقیه را در صف خرید روزهای بعدی میخرم
                  برای فروش هم اگر تحلیل های من رشد 500 درصد نوید میده من با سود 350-400 درصدی ازش خارج میشم همیشه اعتقاد دارم باید مقداری از سود برای دیگران باشه و من هیچ وقت نباید تا آخرین ریال سود را بگیرم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14637

شاخص برق و نیروگاهی

واقعا طی دوماه گذشته این گروه خیلی اذیت کردن و هنوز نتونستن به سقف کانال برسن بازی اصلی این گروه زمانی شروع میشه که سقف کانال شکسته بشه ولی فعلا تا همین سقف باید یه مسیر رشد 80 درصدی را طی کنن در اراس آی به نظر میرسه در حال تشکیل یه الگوی سرشونه معکوس شده باید دید ایندفعه این گروه بعد از تکمیل شدن اصلاح میتونه به سمت سقف حرکت کنه یا خیر
                    یکی از دلایلی که باعث میشه این گروه بتونه راحت تر به سمت سقف حرکت کنه ورود دو نیروگاه طی هفته های گذشته و ورود احتمالی چند نیروگاه جدید مانند نیروگاه قائم به بورس است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14637

در خصوص تلاش دولت برای تامین ارز و طلا اشاره کردیم که دولت در جهت جلوگیری از خروج آنها مجبور است جهت تولید بعضی از کالاها هزینه های بیشتر نیز پرداخت نماید
                      اکنون ورود ارز و طلا به هر شکل ممکن و به هراندازه به کشور مجاز و قانونی است
                      در شرایط تحریم صادرات فلزات و پتروشیمی ها کمک بزرگی برای وارد کردن ارز به کشور است اما به خاطر تحریم بودن ورود طلا به کشور هنوز هم تقریبا غیر ممکن است
                      برای همه مشخص است که پشتوانه پول ملی هر کشور اول مقدار ذخایر طلا و بعد از آن موجودی دلار آن کشور است
                      در حال حاضر برآورد مشخصی از موجودی ارز و طلای کشور در دست نیست.
                      ولی گمان می‌رود ذخیر ارزی کشور بین 70تا80 میلیارد دلار و ذخیره طلای کشور در سطح 100 تن باشد.
                      دولت در حال حاضر تلاش‌های زیادی انجام می‌دهد تا بتواند طلا را به کشور وارد نماید.
                      اما در این بین ایران کشوری با معادن متعدد طلا نیز میباشد
                      مقدار ذخایر طلای کشف شده معادن کشور حدودا 350 تا 400 تن برآورد میشود که معدن زرشوران دارای بیشترین و غنی ترین معدن کشور با حدودا 5.5 گرم در هر تن کانسکگ طلا میباشد.
                      معدن تازه بهره برداری شده شادان در خوسف خراسان جنوبی نیز با ذخیره قطعی حدودا 28 میلیون تن کانسگ طلا جز بزرگترین معادن طلای کشور با بهره بردار خصوصی است که میتواند در شروع عملیات 1.46 تن در سال کمک شایانی به تولید طلای کشور و تقویت پول ملی انجام دهد

همه منتظر هستند تا دولت خبری مهم در حوزه اقتصادی اعلام نماید
                      عده ای از فروش نفت به مردم خبر میدهند
                      عده ای از مذاکره با آمریکا میگویند
                      عده ای قراردادی مهم با چین را اعلام میکنن
                      اما
                      چرا کسی به معادن طلای کشور که هدف تمام این جریانات است (یعنی تامین طلا و ارز) توجه نمیکند.
                      قرار بود ظرفیت تولید طلای کشور به سالی 10 تن برسد که تقریبا رسیده و با معادن جدید کشف شده آیا دولت می‌تواند این تولید را دوبرابر نماید
                      ...
                      معدنی مانند شادان قابلیت این را دارد که با سرمایه گذاری بیشتر تولید طلا را از 1.46 تن در سال به 5 میلیون تن برساند
                      ...
                      توجه دولت طی ماه‌های آینده به تولید طلا از معادن طلای کشور باید بیشتر شود. و البته کاملا توجیه پذیر و منطقی است
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

دومین صندوق ETF دولتی به کجا رسید؟ / دارا دوم چه شد؟ - تجارت‌نیوز
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• abed
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 426

در خصوص تلاش دولت برای تامین ارز و طلا اشاره کردیم که دولت در جهت جلوگیری از خروج آنها مجبور است جهت تولید بعضی از کالاها هزینه های بیشتر نیز پرداخت نماید
                          اکنون ورود ارز و طلا به هر شکل ممکن و به هراندازه به کشور مجاز و قانونی است
                          در شرایط تحریم صادرات فلزات و پتروشیمی ها کمک بزرگی برای وارد کردن ارز به کشور است اما به خاطر تحریم بودن ورود طلا به کشور هنوز هم تقریبا غیر ممکن است
                          برای همه مشخص است که پشتوانه پول ملی هر کشور اول مقدار ذخایر طلا و بعد از آن موجودی دلار آن کشور است
                          در حال حاضر برآورد مشخصی از موجودی ارز و طلای کشور در دست نیست.
                          ولی گمان می‌رود ذخیر ارزی کشور بین 70تا80 میلیارد دلار و ذخیره طلای کشور در سطح 100 تن باشد.
                          دولت در حال حاضر تلاش‌های زیادی انجام می‌دهد تا بتواند طلا را به کشور وارد نماید.
                          اما در این بین ایران کشوری با معادن متعدد طلا نیز میباشد
                          مقدار ذخایر طلای کشف شده معادن کشور حدودا 350 تا 400 تن برآورد میشود که معدن زرشوران دارای بیشترین و غنی ترین معدن کشور با حدودا 5.5 گرم در هر تن کانسکگ طلا میباشد.
                          معدن تازه بهره برداری شده شادان در خوسف خراسان جنوبی نیز با ذخیره قطعی حدودا 28 میلیون تن کانسگ طلا جز بزرگترین معادن طلای کشور با بهره بردار خصوصی است که میتواند در شروع عملیات 1.46 تن در سال کمک شایانی به تولید طلای کشور و تقویت پول ملی انجام دهد

همه منتظر هستند تا دولت خبری مهم در حوزه اقتصادی اعلام نماید
                          عده ای از فروش نفت به مردم خبر میدهند
                          عده ای از مذاکره با آمریکا میگویند
                          عده ای قراردادی مهم با چین را اعلام میکنن
                          اما
                          چرا کسی به معادن طلای کشور که هدف تمام این جریانات است (یعنی تامین طلا و ارز) توجه نمیکند.
                          قرار بود ظرفیت تولید طلای کشور به سالی 10 تن برسد که تقریبا رسیده و با معادن جدید کشف شده آیا دولت می‌تواند این تولید را دوبرابر نماید
                          ...
                          معدنی مانند شادان قابلیت این را دارد که با سرمایه گذاری بیشتر تولید طلا را از 1.46 تن در سال به 5 میلیون تن برساند
                          ...
                          توجه دولت طی ماه‌های آینده به تولید طلا از معادن طلای کشور باید بیشتر شود. و البته کاملا توجیه پذیر و منطقی است
                          سلام

ممنون از تحلیل مناسبتون. فقط یک مطلب را اضافه کنم که خیلی سال است که دیگر طلا پشتوانه پول ملی کشورها نیست. وبر اساس عرضه وتقا ضا و اعتماد مردم به ارزش ان (توان مراودات وتولیدات و وترازهاو قدرت ان کشور و ... ) تعیین میگردد
                          آخرین ویرایش توسط abed؛ 2020/08/09, 05:26.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14637

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                            سلام

ممنون از تحلیل مناسبتون. فقط یک مطلب را اضافه کنم که خیلی سال است که دیگر طلا پشتوانه پول ملی کشورها نیست. وبر اساس عرضه وتقا ضا و اعتماد مردم به ارزش ان (توان مراودات وتولیدات و وترازهاو قدرت ان کشور و ... ) تعیین میگردد
                            با تغییرات اقتصادی جدید باید گفت که طلا مثل 100 سال پیش معیار تمام عیار برای سنجش ارزش پول ملی کشورها نیست ولی به طور سنتی همیشه قسمتی از پشتوانه پول ملی بوده و خواهد بود
                            و تا امروز کشوری نتونسته این مولفه را از خزانه ملی کشور‌ش حذف نماید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arsenal2009
                              عضو فعال
                              • Jun 2015
                              • 356

معمولا قیمت معاملات بلوکی بیشتر از قیمت تابلو سهم بوده است.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14637

در جایی که فارس و پارسان و تاپیکو صف خرید دارن منفی شدن پترول را من فرصت خرید میبینم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X