تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

امروز بیمه نوین را خیلی عالی خریدن ولی دلیل چیست؟
    اینو باید در سود سازی عملیاتی شگفت انگیز این شرکت جستجو کرد
    این شرکت در 3 ماهه 50 تومان سود ساخته و در 6 ماهه امسال 131 تومان و با همین فرمون جلو بره ممکنه در آخر سال به سود 250-300 تومانی هم برسه
    به نظر میرسه دلیل اقبال بازار به این سهم سود سازی عالی این شرکت بوده که پی به ای تحلیلی امسال شرکت را به عدد باور نکردنی 2.2-2.6 واحد رسانده
    هنوز نمودار شرکت بررسی نکردم ولی این سود سازی واقعا فراتر از انتظار کل بازاره و اگر بازار به خرابی الان نبود و این سهم هم میخواست با پی به ای گروهش قیمت بخوره احتمالا سهم بین 4-5 هزار تومان در حال معامله بود
    نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم به نظرم خودتون یه بررسی بکنید ببنید واقع این شرکت همچین سود عملیاتی ساخته؟؟
    و حالا داره روی 600 تومان معامله میشه

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سبحان 10
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1152

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      امروز بیمه نوین را خیلی عالی خریدن ولی دلیل چیست؟
      اینو باید در سود سازی عملیاتی شگفت انگیز این شرکت جستجو کرد
      این شرکت در 3 ماهه 50 تومان سود ساخته و در 6 ماهه امسال 131 تومان و با همین فرمون جلو بره ممکنه در آخر سال به سود 250-300 تومانی هم برسه
      به نظر میرسه دلیل اقبال بازار به این سهم سود سازی عالی این شرکت بوده که پی به ای تحلیلی امسال شرکت را به عدد باور نکردنی 2.2-2.6 واحد رسانده
      هنوز نمودار شرکت بررسی نکردم ولی این سود سازی واقعا فراتر از انتظار کل بازاره و اگر بازار به خرابی الان نبود و این سهم هم میخواست با پی به ای گروهش قیمت بخوره احتمالا سهم بین 4-5 هزار تومان در حال معامله بود
      نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم به نظرم خودتون یه بررسی بکنید ببنید واقع این شرکت همچین سود عملیاتی ساخته؟؟
      و حالا داره روی 600 تومان معامله میشه

افزایش سود شرکتهای بیمه ای در گزارش های 3 ماهه و 6 ماهه ناشی از

یک محل بوده است بنام : درآمد سرمایه گذاری از محل ذخایر فنی

دلیل اصلی ان هم فروش سهام شرکتهای بورسی بوده که در دوره رونق چند ماه گذشته در بورس فروخته اند

شرکتهای بیمه ای همیشه بخشی از نقدینگی خود را در بورس سرمایه گذاری کرده و سپس می فروشند

و به مانند شرکتهای سرمایه گذاری عمل میکنند بنابراین سود حاصل از این محل تکرار پذیر نیست

بیمه نوین که شما اشاره کردید یک خط بالاتر از ردیف موجود در عکس 211 میلیارد تومان سود حاصل از

درآمد سرمایه گذاری از محل ذخایر فنی داشته که هر سهمی 80 تومن میشود

یا بیمه معلم بیش از 500 میلیارد تومان از این محل سود داشته که اگر این مبلغ نبود از محل فعالیت های بیمه ای

300 میلیارد تومان ضرر هم میکرد

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post

دلیل اصلی ان هم فروش سهام شرکتهای بورسی بوده که در دوره رونق چند ماه گذشته در بورس فروخته اند

شرکتهای بیمه ای همیشه بخشی از نقدینگی خود را در بورس سرمایه گذاری کرده و سپس می فروشند

و به مانند شرکتهای سرمایه گذاری عمل میکنند بنابراین سود حاصل از این محل تکرار پذیر نیست

بیمه نوین که شما اشاره کردید یک خط بالاتر از ردیف موجود در عکس 211 میلیارد تومان سود حاصل از

یا بیمه معلم بیش از 500 میلیارد تومان از این محل سود داشته که اگر این مبلغ نبود از محل فعالیت های بیمه ای

حرف شما درسته
        و بازار خیلی خوب این مطلب تشخیص داده
        امروز بیمه کوثر که در 6 ماهه 300 تومان سود ساخته را صف فروش کرده بود چون این شرکت از محل کارهای بیمه ای خودش زیان ساخته بوده
        و نوین صف خرید کرده بوده چون بدون درآمد سرمایه گذاری هم حدود 105 میلیارد تومان سود داشته
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سهامدار خرد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 2323

یه تحلیل هم از بیمه دی بزارید دوستان

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

وبیمه قیمتش به زیر ۳۰۰ تومن رسیده، فرصت کردید این سهم را هم بررسی کنید

نظر

• afsaneh25287
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 56

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post

با سلام
              بیشتر شرکتهای بیمه بدلایل متعددی سود انچنانی ندارن پس باید مثل شرکتهای سرمایه گذاری عمل کنند وراهی بجزاین ندارندواتفاقاباز هم تکرارشدنی .

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                وبیمه قیمتش به زیر ۳۰۰ تومن رسیده، فرصت کردید این سهم را هم بررسی کنید
                وبیمه را یکبار در تاپیک بررسی کردم و به اهداف خیلی پایین برای سهم رسیدم
                و خرابی بازار هم مزید بر علت شده
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 838

پسر بایدن با برادرزاده ۱۴سالش که پدرش فوت کرد رابته خنسی داشت و فیلم گرفت...

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

وبیمه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                      یه تحلیل هم از بیمه دی بزارید دوستان
                      ودی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

بیمه نوین

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

دیروز در بازار سراسر قرمز نصف گروه بیمه مثبت و صف خرید بود و نصف دیگه منفی و صف فروش
                          با جدول فوق میشه بهتر دلیل این صفها را متوجه شد و یا اینکه کدوم صف درست بوده و کدوم صف اشتباهی
                          به استناد جدول فوق میشه فهمید
                          صف فروش کوثر و ملت اشتباهی بوده
                          و صف خرید ومعلم هم اشتباه بوده
                          و
                          صف خرید نوین،ما بساما، درست بوده
                          و صف فروش دانا و آسیا هم درست بوده
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/25, 11:21.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

قانون منع نوسانگیری روزانه سهام که شما در صورت خرید در همان روز نمی‌توانید آن سهم را بفروشید
                            یک تغییر آشکار در صفهای خرید آخر وقتهای بازار ایجاد کرد
                            (البته این قانون شامل بازار فرابورس نمی‌شود و در آنجا خرید و فروش سهام در یک روز مجاز است)
                            این تغییر در بازار به این نحو است که اگر شما سهمی از بازار اصلی را بخرید و بازار خطرناک شود و صف خرید عرضه شده و احتمال افت در معاملات فردا زیاد باشد
                            خریدار مجبور است در آخر بازار صف خرید برای سهم گذاشته و به اصطلاح برای فردای خودش فرصت فروش ایجاد کند
                            پس احتمال صف فروش شدن آن سهم در معاملات فرداش زیاد است
                            در مورد بازار فرابورس این نگرانی وجود ندارد
                            چرا که در صورتی که صف خرید آخر وقت ایجاد شود و چون هرکس که امروز خریده توان فروش خواهد داشت احتمال منفی شدن سهمی در بازار فرابورس در معاملات فردای سهم بسیار ضعیف است
                            برای نمونه به سهمی از بازار فرابورس و بورس که دیروز حجم زیادی معامله شدن اشاره خواهیم کرد تا صحت و سقم این تغییر در بازار را مشاهد کنیم
                            دیروز ولساپا از بازار اصلی بورس حجم سنگین معامله شد و صف خرید بارها عرضه شد و در نهایت آخر وقت صف خرید 20 میلیون بست
                            ولی طبق چیزی که بالا اشاره کردم چون کسی که خرید نمیتونست همون روز بفروشه پس احتمالا همون خریدار مجبور بوده آخر بازار براش صف خرید بزاره تا فردا بتونه خارج بشه پس احتمال اینکه فردا این سهم منفی و صف فروش بشه زیاده
                            در اون طرف سهم بیمه نوین از بازار فرابورس قرار داره که دیروز با حجم سنگین معامله شد و از نیمه دوم بازار صف خریدش حفظ کرد و با صف خرید 20 میلیونی بسته شد
                            چون خریدار این سهم در معاملات دیروز میتونسته سهمش در آخر بازار به صف خرید عرضه کنه پس احتمال اینکه این سهم فردا هم صف خریدش حفظ کنه بسیار زیاد و فروشنده ای که دیروز میتونسته با سود بفروشه فردا در منفی فروشنده نخواهد بود چرا که در معاملات دیروز فرصت برای فروش به اندازه کافی داشته
                            .....
                            حالا معاملات این دوتا سهم را برای بررسی این تغییر معاملاتي در بازار مثال زدیم تا فردا ببنیم آیا واقعا بازار با بحث توقف نوسانگیری روزانه چنین واکنشی نشون میده یا خیر؟
                            فردا بعد از بازار نتیجه معلوم میشه
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/25, 12:17.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

ودی

ممنون

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8725

قانون منع نوسانگیری روزانه سهام که شما در صورت خرید در همان روز نمی‌توانید آن سهم را بفروشید
                                یک تغییر آشکار در صفهای خرید آخر وقتهای بازار ایجاد کرد
                                (البته این قانون شامل بازار فرابورس نمی‌شود و در آنجا خرید و فروش سهام در یک روز مجاز است)
                                این تغییر در بازار به این نحو است که اگر شما سهمی از بازار اصلی را بخرید و بازار خطرناک شود و صف خرید عرضه شده و احتمال افت در معاملات فردا زیاد باشد
                                خریدار مجبور است در آخر بازار صف خرید برای سهم گذاشته و به اصطلاح برای فردای خودش فرصت فروش ایجاد کند
                                پس احتمال صف فروش شدن آن سهم در معاملات فرداش زیاد است
                                در مورد بازار فرابورس این نگرانی وجود ندارد
                                چرا که در صورتی که صف خرید آخر وقت ایجاد شود و چون هرکس که امروز خریده توان فروش خواهد داشت احتمال منفی شدن سهمی در بازار فرابورس در معاملات فردای سهم بسیار ضعیف است
                                برای نمونه به سهمی از بازار فرابورس و بورس که دیروز حجم زیادی معامله شدن اشاره خواهیم کرد تا صحت و سقم این تغییر در بازار را مشاهد کنیم
                                دیروز ولساپا از بازار اصلی بورس حجم سنگین معامله شد و صف خرید بارها عرضه شد و در نهایت آخر وقت صف خرید 20 میلیون بست
                                ولی طبق چیزی که بالا اشاره کردم چون کسی که خرید نمیتونست همون روز بفروشه پس احتمالا همون خریدار مجبور بوده آخر بازار براش صف خرید بزاره تا فردا بتونه خارج بشه پس احتمال اینکه فردا این سهم منفی و صف فروش بشه زیاده
                                در اون طرف سهم بیمه نوین از بازار فرابورس قرار داره که دیروز با حجم سنگین معامله شد و از نیمه دوم بازار صف خریدش حفظ کرد و با صف خرید 20 میلیونی بسته شد
                                چون خریدار این سهم در معاملات دیروز میتونسته سهمش در آخر بازار به صف خرید عرضه کنه پس احتمال اینکه این سهم فردا هم صف خریدش حفظ کنه بسیار زیاد و فروشنده ای که دیروز میتونسته با سود بفروشه فردا در منفی فروشنده نخواهد بود چرا که در معاملات دیروز فرصت برای فروش به اندازه کافی داشته
                                .....
                                حالا معاملات این دوتا سهم را برای بررسی این تغییر معاملاتي در بازار مثال زدیم تا فردا ببنیم آیا واقعا بازار با بحث توقف نوسانگیری روزانه چنین واکنشی نشون میده یا خیر؟
                                فردا بعد از بازار نتیجه معلوم میشه
                                عملاً داریم میبینیم تمام قوانینی که سازمان بورس وضع کرده کارایی نداشته.

همین قانون کلی ضرر به من زده

در جایی که متخلفین را باید بگیرند و جریمه کنند.

خوب هم میدانند این متخلفین چه کسانی با چه کدهایی هستند.

سیاستهای مسخره !!

نظر

در حال کار...
                                X