تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14632

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    جناب تمام شما فاذر و چیکار می کنید؟؟؟
    با اون همه تکذیب و تایید آخرش صف فروش شده
    فعلا که کاری نمیشه کرد
    ولی خوب بازار از روزی که این بسته شد 50-70 درصد ریخته و این بسته بوده
    نمیشه فعلا نظری داد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• MOSTAFAVI
      ستاره‌دار(1)
      • Jun 2012
      • 5633

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      با اون همه تکذیب و تایید آخرش صف فروش شده
      فعلا که کاری نمیشه کرد
      ولی خوب بازار از روزی که این بسته شد 50-70 درصد ریخته و این بسته بوده
      نمیشه فعلا نظری داد
      جناب تمام-با سلام
      به مثبت امروز بازار میشه امیدوار بود؟یا مثبت بودن بازار به خاطر بازگشایی شستاست؟شستا رو در چه قیمتی ،مناسب خرید می دونید؟

نظر

• sand
        عضو جدید
        • Aug 2020
        • 6

سلام جناب تمام.امکانش هست یه نگاه به واتی و آبین بندازید.نمود مارو.با تشکر

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14632

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
          جناب تمام-با سلام
          به مثبت امروز بازار میشه امیدوار بود؟یا مثبت بودن بازار به خاطر بازگشایی شستاست؟شستا رو در چه قیمتی ،مناسب خرید می دونید؟
          تا وقتی حجم بازار نیاد روی 15تا20 هزار میلیارد تومان نمیشه انتظار برگشت قطعی بازار را داشت
          الان اگر خیلی از صفهای خرید عرضه بشه حجم میاد بالا و اگر بعدش دوام آوردن میشه گفت بازار برگشته
          مثلا خساپا را نگاه کنید اگر امروز عرضه بشه و مجدد همین 1 میلیارد صف خرید ببنده میشه گفت بازار برگشته مگر نه دستور بودن این مثبت بازار مشخص است
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14632

زدشت عرضه شد
            به نظرم خریدن داره
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14632

ارزش معاملات امروز بازار حدودا 10هزار میلیارد تومان بود است
              که نسبت به روز کاری قبل حدودا 6درصد افزایش نشان میدهد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14632

نکته خوب بازار امروز این بود که صفهای خرید عرضه نشد
                به نظر من اگر چند روز بتونن صفها را نگه دارن و عرضه نشه کم کم اعتماد به بازار برمیگرده
                این بازار با خساپا برگشت باید این سهمو حفظ کنن و اجازه ندن عرضه بشه
                اینجوری تمام بازار میتونه متعادل بشه و برگرده
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14632

تاپکیش

فردا سهم به مقاومت مهمی برخورد میکنه
                  احتمالا فردا با عرضه های سنگین مواجه خواهد شد در صورت عبور از این مقاومت هدف بعدی 2090 تومان است

سناریو احتمالی
                  که در این صورت فردا میتوان انتظار اصلاح تا محدود 1300 تومان را داشت

تاپکیش طبق پیش بینی با عرضه های سنگین مواجه شد ولی خوشانس بود که بازار برگشت و شاید این سهم هم بتونه در سایه مثبت بازار به سقف قبلی برگرده در غییر اینصورت سناریو احتمالی شکل میگیره
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14632

واگرایی های آر اس آی را باید جدی گرفت
                    از روزی که برکت واگرایی مثبت زد و ما اعلام کردیم این سهم 20% رشد کرده

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14632

زدشت
                      این سهم واگرایی مثبت در آر اس آی ثبت کرده
                      در صورت شکسته شدن سقف 4500 تومان توانایی رسیدن به محدود 6000 تومان را خواهد داشت

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14632

کسرام سهم دیگه ای بود که در این تاپیک معرفی کردیم و از اون روز تا الان در صف خرید قفل بود و حجم مبنا را پر نمیکنه
                        انتظار دارم در مقاومتهای خود در 900 تومان و 990 و 1100 تومان پرحجم معامله بشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14632

زدشت به زودی مقدار تجدید ارزیابی که داره مشخص میشه و میاد روی کدال
                          این شرکت طبق گزارش خودش حدودا 11.2 میلیون متر مربع زمین و گاوداری و کارگاه داره
                          که اگر قیمت هر متر را به طور میانگین متری 100 هزار تومان در نظر بگیریم میشه 1120 میلیارد تومان و یعنی 1620% درصد تجدید ارزیابی
                          باید منتظر بود و دید کارشناس رسمی چه قیمتی برای زمین ها در نظر میگیره
                          ولی بعید میدونم در ایرانی زمینی که کنار رودخانه است یا زمینی که چاه آب داره قیمتش زیر 100 هزار تومان باشه
                          ولی بازم صبر میکنیم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ali2
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 49

سلام چرا ما باید دنبال حجم بالای20 هزار میلیارد باشیم مگه سهام ها تمامشان الان 50 درصد نریخته اند و اگر بخواهیم همان حجم سهام را بخریم الان در حال حاضر با 10 الی 12 هزار میشود خرید .پس در این حالت یهنی ارزش بازار اگر روزی 10 هزار میلیارد هم معامله بشود خیلی خوب است

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14632

در اصل توسط ali2 پست شده است View Post
                              سلام چرا ما باید دنبال حجم بالای20 هزار میلیارد باشیم مگه سهام ها تمامشان الان 50 درصد نریخته اند و اگر بخواهیم همان حجم سهام را بخریم الان در حال حاضر با 10 الی 12 هزار میشود خرید .پس در این حالت یهنی ارزش بازار اگر روزی 10 هزار میلیارد هم معامله بشود خیلی خوب است
                              بله اینم میشه
                              البته بازار ما در اوج خودش بین 30تا 38 هزار میلیارد حجم میخورد
                              ولی فرمایش شما هم تاحدی منطقی است بازار 40 درصد ریزش داشت و تقریبا شرکتهای چندان بزرگی هم وارد بازار نشده پس
                              میتونی برای حجم نرمال بازار هم 40 درصد ریزش در نظر بگیریم
                              اگر بگیم 30 هزار میلیارد بوده الان باید بشه 18 هزار میلیارد
                              اگر بگیم 20 هزار میلیارد بوده الان میشه 12 هزار میلیارد
                              دیگه این به نظر هر کس برمیگرده که چه حجمی را برای روزهای خوب در نظر گرفته بوده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

زدشت به زودی مقدار تجدید ارزیابی که داره مشخص میشه و میاد روی کدال
                                این شرکت طبق گزارش خودش حدودا 11.2 میلیون متر مربع زمین و گاوداری و کارگاه داره
                                که اگر قیمت هر متر را به طور میانگین متری 100 هزار تومان در نظر بگیریم میشه 1120 میلیارد تومان و یعنی 1620% درصد تجدید ارزیابی
                                باید منتظر بود و دید کارشناس رسمی چه قیمتی برای زمین ها در نظر میگیره
                                ولی بعید میدونم در ایرانی زمینی که کنار رودخانه است یا زمینی که چاه آب داره قیمتش زیر 100 هزار تومان باشه
                                ولی بازم صبر میکنیم

درود تجدید دارایی این شرکت حدود 700-800درصد است... لذا با این دیدگاه جذابیتی نداره

نظر

در حال کار...
                                X