تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4102

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
    جناب سیتی،هر چند وقت یک بار جناب تمام یه تحلیل اینجا می گذاشتن،به لطف جنابعالی،ایشون بی خیال نوشتن شدن، حالا لااقل یکی دو تا تحلیل از خودت بذار ،تا استفاده کنیم و این تاپیک از معطلی دربیاد:D
    تحلیل چی میخوای ؟
    جناب تمام اگر بود ، در این دو سه روز گذشته در چند سهم گیرتون انداخته بود . جناب تمام میتونست پیش بینی کنه یهو اینطور بشه ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!
    بازار را می بینی ؟ تصور کن زنجان را بستند بخاطر سفته بازی ... و صاف خورد به منفی های بازار . زنجان یکی از دست پخت های جنان تمام بود !!!!
    اخه 4 تا سهم سفته بازی و بازار پایه ای و داغون و زیان ده و ... را با رانت خبری که به من میرسونند که اینا رو سفته بازا قرار است ببرند بالا ... بیام اینجا بوق بزنم ... این شد تحلیل ؟ حتی به فرض اینکه سود هم بده
    زنجان چهار شنبه هفته دیگر باز میشه . با سفته بازای محض اندر محض
    اگر بازار تا اون موقع بخواد با این وضعیت پیش بره تصور کن ... به قول سیاوش قمیشی تصور کردنش سخته ... چه بلائی بر سر خریدارهای روز اخر میاد . یه جا یه منفی تپللللللللل
    از اویزوان بودن به من حقیر و تمام و بهرام و شهرام و مهناز باید دست کشید و متکی به خود بود
    شما خودت معامله گر قابلی هستی و بیشتر خرید فروش هات موفق است . دیگران را میخوای برا چی ؟

اینها فرصت است
    فرصت برای اتکا به خود ..... تا کی بشینیم به دهن این و اون چشم بدوزیم و فکر کنیم بقیه از جمله خود حقیر بی سواد ... اومدم برای نجات دیگران و سود کردن دیگران و محض رضای خدا دارم موش میگیرم
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/15, 09:06.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4102

من منکر برخی تحلیل های ایشون نیستم که موثر بوده . منکر تلاشش هم نیستم . حتی دیدید که تا هفته گذشته از ایشون تقدیر هم کردم . ادم نان کوری نیستم ذاتا ولی موضوع چیز دیگری هم هست
      ولی ما همه مون مشکل در تحلیل و مشکل در بازار خوانی هم داریم . اگر بدون مشکل بودیم که الان سرماه مون در این بازار مکاره 100 برابر فعلی بود
      جناب تمام دقیقا همون روزهای اخری که بازار میخواست برگرده داشت بر طبل شاخص 1100-1050 میکوبید
      از کجا معلوم عده ای در همون کف 1215 روزهای اخر 19 و 20 ابان نفروخته باشند !!!
      حتی تحلیل شاخص 1050 را هم اورد بالا و بازم تاکید کرد

متکی به خود بودن را بیاموزیم
      مدتی متکی به خودمون باشیم و نتجه اش را ببینیم . شاید بد هم نبود

در ضمن ایشون به من گفت دیگه نیا این تاپیک و مطالب را نخون
      من که نگفتم نیا !!!!! حالا برعکس شد ؟
      جنبه انتقاد باید داشته باشیم

تحلیل گر حرف اول و رکن اول و اصلی کارش اینه ... جنبه انتقاد را ببره بالا . مگه همه باید هورا بکشند برای همه اوقات و همه گفته ها ؟؟؟
      بلافاصله ول کنی بری چون بهت گفتند فلان ... این نشد کار . این خودش یه تست است که در این تست رد میشیم

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        تحلیل چی میخوای ؟
        جناب تمام اگر بود ، در این دو سه روز گذشته در چند سهم گیرتون انداخته بود . جناب تمام میتونست پیش بینی کنه یهو اینطور بشه ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!
        بازار را می بینی ؟ تصور کن زنجان را بستند بخاطر سفته بازی ... و صاف خورد به منفی های بازار . زنجان یکی از دست پخت های جنان تمام بود !!!!
        اخه 4 تا سهم سفته بازی و بازار پایه ای و داغون و زیان ده و ... را با رانت خبری که به من میرسونند که اینا رو سفته بازا قرار است ببرند بالا ... بیام اینجا بوق بزنم ... این شد تحلیل ؟ حتی به فرض اینکه سود هم بده
        اگر بازار تا اون موقع بخواد با این وضعیت پیش بره تصور کن ... به قول سیاوش قمیشی تصور کردنش سخته ... چه بلائی بر سر خریدارهای روز اخر میاد . یه جا یه منفی تپللللللللل
        از اویزوان بودن به من حقیر و تمام و بهرام و شهرام و مهناز باید دست کشید و متکی به خود بود
        شما خودت معامله گر قابلی هستی و بیشتر خرید فروش هات موفق است . دیگران را میخوای برا چی ؟

اینها فرصت است
        فرصت برای اتکا به خود ..... تا کی بشینیم به دهن این و اون چشم بدوزیم و فکر کنیم بقیه از جمله خود حقیر بی سواد ... اومدم برای نجات دیگران و سود کردن دیگران و محض رضای خدا دارم موش میگیرم
        اولا کسی صرفا بر اساس نوشته های دیگران خرید و فروش نمی کنه و این یعنی این که مسئولیت خرید و فروش اشخاص با خودشونه ،ثانیا دلیلی نداره فکر کنیم هر کی هر چی نوشت اطلاعاتش رو از سفت بازها می گیره ،ثالثا نقد کردن مطالب ارسالی ،با منطق و به دور از هیاهو و جنجال پسندیده تر از راه انداختن جا رو جنجاله
        نوشته اید: از اویزوان بودن به من حقیر و تمام و بهرام و شهرام و مهناز باید دست کشید و متکی به خود بود اگه شما متکی به خودتون هستید پس توی این سایت برای چی حضور دارید؟:D
        این سایت محل تضارب آراست ،استفاده از نظرات دیگران و نقد کردن اونها و اثبات صحت و سقم اونها برای سهام دار معنیش آویزان بودن نیست،هست؟
        من به جناب تمام و همه دوستانی که زحمت می کشن ،نمودار می گذارن ،تحلیل می کنن و ...ارادت دارم اما حتی یک سهم هم بر اساس نظرات جناب تمام تا الان نه خریدم و نه فروختم
        :D

نظر

• arsenal2009
          عضو فعال
          • Jun 2015
          • 356

تحلیل چی میخوای ؟

اینها فرصت است
          شما مثل اینکه مشکل داری با خودت. اومدی تو تاپیک یه نفر دیگه اراجیف نوشتی حالا طلبکار هم هستی. و با پررویی داری به کار زشتی که کردی ادامه میدی. تو دیگه کی هستی والا

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4102

بازار سرمایه ایران اینه . در سایت همسایه گفته بودم بازم میگم
            بزرگ ترین ریسک بازار سرمایه ایران همینه که یهو هر چی کشت کردی را چشم بر هم زدنی از بین میبره . پر ریسک ترین قمارخانه های کازینوهای با شهرت جهانی لاس وگاس هم به پاش نمیرسه
            یهو میپکه و حاصل مدتها خرید فروش هات میره هوا
            4 روز کل سبدت را قرمز میکنه و حاصل یک ماه یا حتی چند ماه تلاشت را دود میکنه و نقطه سر خط یا حتی سه سطر زیر خط . در حالی که در ماه های گذشته با خون دل سود بردی . کل سبدت سبز نبوده . به پای برخی سهم ها خون دلها خوردی . در جا زده . بالا رفته و پائین اومده و ... ولی برای ریختنش صاف و پوست کنده زرت و زرت میریزه
            کلش سبز نیست ولی برعکسش صادق است . کلش قرمز است . در چنین شرایطی اومدیم پول ریختیم به پای چنین کار پر ریسکی در این بازار با هزاران مشکل

اینها کجاش تحلیل بردار است ؟ کی میتونه پیش بینی کنه ؟
            1 ماه از 20 مهر تا 20 ابان خون بالا اورد سهامدار . خون از دهان و چشم و گوش و حلق و بینی
            1 ماه از 20 ابان تا 20 اذر نمه نمه یه جورائی خون دلها بخشیشی و نه همش جبران شد
            بازم سناریو شد

20 اذر تا چند اذر یا چند دی بازم باید خون بالا اورد ؟؟؟

یکی دو بار هم در این سایت گفتم از 20 ابان تا 20 اذر بازار را صعودی باید دید و دقیقا همون شد ولی خودم هم رکب خوردم
            در قمارخانه بازار سرمایه ایران صرفا به دنبال تحلیل بودن خطاست . چطور میشه اینها را تحلیل کرد

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4102

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
              اولا کسی صرفا بر اساس نوشته های دیگران خرید و فروش نمی کنه و این یعنی این که مسئولیت خرید و فروش اشخاص با خودشونه ،ثانیا دلیلی نداره فکر کنیم هر کی هر چی نوشت اطلاعاتش رو از سفت بازها می گیره ،ثالثا نقد کردن مطالب ارسالی ،با منطق و به دور از هیاهو و جنجال پسندیده تر از راه انداختن جا رو جنجاله
              نوشته اید: از اویزوان بودن به من حقیر و تمام و بهرام و شهرام و مهناز باید دست کشید و متکی به خود بود اگه شما متکی به خودتون هستید پس توی این سایت برای چی حضور دارید؟:D
              این سایت محل تضارب آراست ،استفاده از نظرات دیگران و نقد کردن اونها و اثبات صحت و سقم اونها برای سهام دار معنیش آویزان بودن نیست،هست؟
              من به جناب تمام و همه دوستانی که زحمت می کشن ،نمودار می گذارن ،تحلیل می کنن و ...ارادت دارم اما حتی یک سهم هم بر اساس نظرات جناب تمام تا الان نه خریدم و نه فروختم
              :D
              حضور در سایت ارتباطی به متکی به خود داشتن و نداشتن ندارد . حضور یعنی استفاده از خرد جمعی و نه صرفا چشم و گوش بسته عمل کردن و دنبال افراد خاص دویدن . هر حضوری به این معنی است ؟؟؟
              اگر اینطور معنی کنیم که خود جناب عالی هم شاملش میشی . اگر اینطور باشد که کلا باید هر جمعی از حقیقی تا مجازی را درش تخته کنیم
              حضور به این معنی نیست که متکی به خود نیستی و به معنی این هم نیست وقتی x و y دیگه 4 روز ننوشت دنیا به اخر میرسد . هر حضوری که این مفهوم را ندارد
              و بخشیش هم وقت کشی است و نوعی اعتیاد به فضای مجازی

ولی برای همگان اینطور نیست . برخی هستند که صرفا با خرید فروش های دیگران تنظیم هستند . کاملا مشخصه از گفته هاشون و خماری کشیدن از حضور نداشتن x و y
              استفاده از تضارب ارا و خرد جمعی درست .. ولی اویزونی هم بین ان زیاد دیده میشه . حالا جناب عالی از اون جمله نیستی و حدس هم زدم در کامنت قبلی به کنار ، گفتم که خودت معامله گر خوبی هستی
              بحث زیاد است و بازار و شرایط فعلیش اونقدرا حوصله برای این کار باقی نگذاشته . فعلا به همین بسنده میکنم

در نهایت دوست عزیز باید پذیرفت وقتی من نوعی بت میشم ... وقتی من نوعی مورد نقد قرار نمیگیرم ... وقتی فقط برام هورا میشکند و و و و و .....یواش یواش ورق به نفع من است . من ژان وان ژان و منجی نیستم . مادر ترزا و گاندی هم نیستم . معصوم نیستم
              یواش یواش منافع شخصیم میاد بالا و دست را برام باز میکنه . مریدها زیاد میشند و دست باز . نمیخوام بگم الزاما این گونه است ولی کمابیش هست
              نمونه بارزش این زن صدا نازکه .. مهناز ... چی شد ؟؟؟
              یکی از بزرگ ترین مصائب و بدبختی های این کشور و مردمانش همین بت سازی ها و عدم انتقاد است
              شما به حضور من ایراد گرفتی
              حضور افرادی مثل فرد مورد بحث در این فضا برای چیست ؟ صرفا سود رسوندن به من و دیگران ؟؟ اینها را که نمیشه نا دیده گرفت

من به نامبرده گفتم دیگه ننویس ؟؟؟ نقد داشتم نقد کاملا درست و منطقی از برخی موارد
              زنجان یا سهمی که من براش یه روز بعد از اخرین تبلیغم ، اصلاح متصور هستم چرا باید چند روز متوالی تبلیغ کنم ؟ سهمی که من یه هفته است تبلیغ میکنم چرا باید 60% رشد براش اعلام کنم
              اصلا چرا باید من گفته های قبلیم را بیارم بالا و بگم دیدی دیدی درست گفتم ؟؟؟؟ اینها که من گفتم اینقدر سود داده . من کارم دسته کسی شک نکنه که من کارم خیلی درسته
              قضاوت با دیگران است و راه قضاوت بسیار سهل و اسان . چه نیازی به اثباتش است ؟
              چرا این کارو میکنم ؟ دنبال چی هستم ؟ اثبات خود یا اثبات بیشتر ؟ برای چه منظوری ؟ !!!!!!!!!
              وقتی میگم ما منجی بی عیب داستان ها نیستیم برای این میگم
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/15, 10:09.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4102

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
                شما مثل اینکه مشکل داری با خودت. اومدی تو تاپیک یه نفر دیگه اراجیف نوشتی حالا طلبکار هم هستی. و با پررویی داری به کار زشتی که کردی ادامه میدی. تو دیگه کی هستی والا
                هر طور دوست داری فکر کن
                انتقاد اراجیف نیست . نگاهی به ائینه بنداز شاید معنیش اونجا باشه
                فضای مجازی را با ملک شخصی حصار کشی شده اشتباه گرفتی . همین که فکر میکنی بخشی از فضای مجازی ملک شخصی است و تاپیک ها را برای فرد خاص میدونی نشان از اراجیف و نهایت جهل خودت دارد . نعل وارون نزن
                تاپیک که من ایجاد میکنم ملک خریداری شده و ماشین و موبایل و ... شخصی نیست . اینو هنوز نمیفهمی ؟
                در ضمن اقای امیر مصطفوی مرا نقل قول کرد و بی ادبی بود جواب ندهم و بحث ادامه یافت
                بنویسم یا ننویسم
                اینجا بنویسم یا جای دیگری
                کلا ننویسم
                هر چی
                دقیقا و بدون ذره ای تردید ، اختیار شخصی من است و به تو کمترین ارتباطی ندارد . نمیدونم این جهل مرکب امثال تو در این زمینه از کجا نشات گرفته

نظر

• Ahmad4
                  عضو جدید
                  • Nov 2020
                  • 3

دوست عزیز معلومه که نوشتن شما (چنانچه در چارچوب قوانین انجمن باشه) صرفا در اختیار خودتونه
                  ولی صاف و پوست کنده میگم نه فقط من و امثال من که صدها و بلکه هزاران کاربر خاموش و یا یوزر مهمان سایت هستن روی عنوان این تاپیک کلیک میکنن تا تحلیل های استارتر تاپیک رو ببینن و بر اساسش هر تصمیمی که میخوان بگیرن
                  حالا یکی مثل شما میای از 4 تا تحلیل یکی رو نقد میکنی قبول. ولی نقد کن، تحلیل کن و رد شو
                  این قدر بحث راه ننداز و روضه نخون
                  بذار تاپیک طبق هدفش پیش بره و اون هزاران نفر چیزی که میخوان (یعنی صرفا تحلیل های استارتر) رو ببینن
                  الان چند صفحه هست که داریم این بحث بی فایده رو میخونیم
                  من واقعا پیشنهاد میکنم که شما تاپیکی بزنید با عنوان "نقد تحلیلی های تمام" و اونجا هر چی می خواین بنویسین.
                  این جوری شرایط منظم تره و کسی که نقد بخواد بخونه میاد تاپیک شما کسی هم که تحلیل های تمام رو بخواد بخونه میاد اینجا و همگی سریع به اون چیزی که میخوایم می رسیم

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

بازار سرمایه ایران اینه . در سایت همسایه گفته بودم بازم میگم
                    بزرگ ترین ریسک بازار سرمایه ایران همینه که یهو هر چی کشت کردی را چشم بر هم زدنی از بین میبره . پر ریسک ترین قمارخانه های کازینوهای با شهرت جهانی لاس وگاس هم به پاش نمیرسه
                    یهو میپکه و حاصل مدتها خرید فروش هات میره هوا
                    4 روز کل سبدت را قرمز میکنه و حاصل یک ماه یا حتی چند ماه تلاشت را دود میکنه و نقطه سر خط یا حتی سه سطر زیر خط . در حالی که در ماه های گذشته با خون دل سود بردی . کل سبدت سبز نبوده . به پای برخی سهم ها خون دلها خوردی . در جا زده . بالا رفته و پائین اومده و ... ولی برای ریختنش صاف و پوست کنده زرت و زرت میریزه
                    کلش سبز نیست ولی برعکسش صادق است . کلش قرمز است . در چنین شرایطی اومدیم پول ریختیم به پای چنین کار پر ریسکی در این بازار با هزاران مشکل

اینها کجاش تحلیل بردار است ؟ کی میتونه پیش بینی کنه ؟
                    1 ماه از 20 مهر تا 20 ابان خون بالا اورد سهامدار . خون از دهان و چشم و گوش و حلق و بینی
                    1 ماه از 20 ابان تا 20 اذر نمه نمه یه جورائی خون دلها بخشیشی و نه همش جبران شد
                    بازم سناریو شد

20 اذر تا چند اذر یا چند دی بازم باید خون بالا اورد ؟؟؟

یکی دو بار هم در این سایت گفتم از 20 ابان تا 20 اذر بازار را صعودی باید دید و دقیقا همون شد ولی خودم هم رکب خوردم
                    در قمارخانه بازار سرمایه ایران صرفا به دنبال تحلیل بودن خطاست . چطور میشه اینها را تحلیل کرد
                    سوادو بالا ببری همه چی تحلیل پذیره/:.winksmiley02.:/

این جایی که شما بهش میگی قمار خونه اگر درست ببینی BEARISH HIDDEN DIVERGENCE داده بود پس اصلاح موج قبلی کاملا طبیعیست(باکس زیر هایلایت زرد)
                    به همه دوستان پیشنهاد میکنم از بازار جهانی شروع کنند تا بورس تهران براشون ساده بشه... شما اگر روی بیت ترید میکردی تازه میفهمیدی که بورس تهران بچه بازی بیش نیست... تازه مفهوم MARKET MANIPULATION رو میفهمیدی...
                    the action of manipulating something in a skilful manner.
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• Shahin.khm
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 308

من موندم طرف یه تاپیک زده اینجا تحلیل شخصی خودش رو ارائه میده. بارها هم گفته مسئول خرید و فروش کسی نیستم.
                      هربار هم سهمی رو معرفی میکنه از مخاطب تاپیکش میخواد که شخصا بررسیش کنن.
                      در واقع صرفا سهام خریداری شده یا تحلیلی خودش رو به اشتراک میذاره.

حالا این وسط یه عده کاسه داغتر از آش شدن و اینجا دارن عقده گشایی میکنن.
                      اگه به تحلیل این تاپیک اعتقاد نداری خب پس اینجا چیکار میکنی؟
                      برو جایی که سبک تحلیلش به دردت بخوره یا خودت تاپیک بزن و تحلیل کن.

دیگه واسه چی اینجا رو خراب میکنی؟ مثلا میخوای ثابت کنی فلان درصد سهام معرفی شده در این تاپیک خطا داده ؟
                      کدوم تحلیلگر رو میشناسی که همیشه و بدون خطا پیوسته درست پیش بینی کنه ؟ هرکس بر اساس سبک ، دانش و گمان خودش سهمی رو تحلیل میکنه.
                      ممکنه درست از آب در بیاد یا اشتباه.

اون زمان که جناب تمام سیگنال خروج پالایشی رو داد . خیلی شفاف خاطرم هست که در تاپیک همسایه عده ای از دوستان که الان کوچ کردن از حول حلیم عده ای رو انداختن ته دیگ و گفتن اتفاقا الان وقت فروش خودرو و ملک و ورود به بازار سرمایه است !

شمایی که مسیر تاپیک رو منحرف کردی !خودت رفتی دو تا سهم دوزاری مثل فسا خریدی که گره معاملاتی خورده. شما بیل زنی برو باغچه خودتو بیل بزن واسه کسی هم افاضه کلام نکن.
                      هرکسی در هر سطحی تا جایی که توهین آمیز و تعرض به حق و حقوق کسی نباشه حق اظهار نظر داره.
                      تمام!

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2933

در اصل توسط Captain Nemo پست شده است View Post
                        سلام

دوستان اگر انتقاد یا مطلبی هست باید محترمانه باشه .
                        یک سری آی دی های جدید ثبت نام کردن که فقط تحلیلگران این سابت را تخریب کنند .

من بعد هر مطلب و پستی که فقط جهت تخریب اساتید قدیمی باشد حذف و آی دی شخص خاطی محدود و یا مسدود میگردد .
                        سلام

تو این بازار منفی ظاهرا بعضی از کاربران فقط دنبال ایجاد تنش هستند .
                        فعلا دسترسی چند کاربر مسدود گردید .
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• arsenal2009
                          عضو فعال
                          • Jun 2015
                          • 356

جناب تمام عزیز. لطفا به نوشتن ادامه دهید.اعضای سایت منتظر حضور مجدد شما هستند.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14643

سلام درود فراوان عرض میکنم خدمت همه سروران ارجمندم دوستان عزیزم و همه بزرگوارانی که این چند روز گذشته بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادن

aa82lireza, Aiming, arash500, arsenal2009, CHESTER.2020, danielbarooni, e_abrishamchi, General, iligal, Mamad.fn, mhjboursy, Milad 999, mmmlll, mohammad137, mohsen kaveh, mohsen55, morteza220, nahamya, pahlevan, roya123, Shahin.khm, shamim, sinashavandi, sooroosh1315, لاکی لوک, هزاردستان, یاکاموز, کوهیار, ZORRO, بورث, تمام, جان اسنو., دیباج, داروساز, رگنار.میلاد سودی .Ahmad4.sooroosh1315 .shadi .amirmostafavi72.Ahmad4.دودو .یوناس.CHESTER.2020

و خدمت تمام دوستانی که اسم اونها از قلم افتاده عرض ادب و احترام دارم

امشب که آمد و مجدد تاپیک مطالعه کردم حقیقتا نتونستم مطلب درج نکنم
                            چرا که در صورت عدم جواب گویی به دوستانی که به من لطف داشتن و یا درخواست فعالیت مجدد بنده دادن و به من محبت کردن بی احترامی خواهد شد. خصوصا که این روزها بازار در شرایط خاصی قرار گرفته است
                            من همینجا از همه دوستانم که این تاپیک دنبال میکنن و مدیریت محترم این سایت خصوصا جناب(Captain Nemo) که با کاربران خاطی برخورد کردن کمال تشکر را دارم
                            .....
                            نمیخوام جوابی به اون عزیزانی بدن که این تاپیک را تخریب کردن بدم چرا که دوستان در صفحات قبلی جواب لازم را داده اند
                            .....
                            اما در نهایت تواضع خدمت اون عزیزانی که بنده رو استاد خطاب کردن عرض میکنم که من شاگرد تمام عزیزانی هستم که در این تاپیک میان مطالعه میکنن و کمی ها و کاستی های نوشته و تحلیلها ی بنده را به بزرگواری خودشون میبخشن و با گوشزد نکات لازم به من کمک میکنن هستم
                            ......
                            همیشه این تالار و تمام کاربرانش برای من عزیز بوده و هست
                            همیشه این تالار جو آرامی داشته و انشالله خواهد داشت
                            همیشه در این تالار اساتیدی بودن که بنده هم از تحلیل های خوبشون استفاده میکنم مثل جناب شفاف سازی جناب خاکسیر قیری و...
                            بعضی عزیزان در این تاپیک امدن و نکات خوبی را به من گوشزد کردن که ازشون تشکر میکنم
                            ولی تهمت زدن و تخریب کردن خیلی بی انصافی است
                            .....

اما یکی از علل نوشتن در این تاپیک احساس دینی هست که به این تالارها میکنم
                            من خودم خیلی از چیزهایی که بلدم در بورکس و فرابورس ایران یاد گرفتم و اساتید زیادی بودن که دیگه در تالارها نیستن (البته این تالارها دیگه نیست) مثل کاظم نادر علی، کامیار فرهانی، تهرانی،حسام حسینی باربد،درخشانی، و......
                            اون زمان سال 83 همه بودن و منم ازشون یاد میگرفتم کم کم یکی یکی رفتند.
                            این تاپیک و کانالی که دارم برای من حکم دفترچه خاطراتم را دارن و خیلی وقت ها با مطالعه تاریخچه مطالبی که نوشتم پی به اشتباهاتم میبرم

.......
                            انشالله باز هم به ارایه تحلیل در حد توانم خواهم پرداخت انشالله که بتونه کمکی برای همراهان عزیز باشه
                            ولی امیدوارم مدیریت محترم با این آیدی های جدید با همین شددت برخورد نماید تا جو آرام این تالار حفظ شود
                            ...
                            در آخر بازم از لطف همتون تشکر میکنم انشالله با کمک شما سروران عزیز مجدد بتونیم این تاپیک به حالت قبل برگردونیم
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/17, 19:05.
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

درود سلام خدمت دوستان بورسی..
                              دوستان عزیز جدید...شما به تازگی وارد فضای این تالار شده اید و با استاید اینجا آشنایی ندارید...خواننده همه تاپیکها هستم از خیلی وقت پیش...جناب تمام سال قبل مادیرا را درقیمت 2000 تومان معرفی کرد...با افزایش سرمایه در زمان کوتاه بالای 250 درصد سود داد....و خیلی سهم های دیگر که حضور ذهن ندارم....
                              بی انصافی هست از بین ده سهمی که معرفی میکنند...حالا یک مورد ریزشی باشد و نه تای دیگر سود داشته باشد...آنوقت دست میگذارید روی آن یک سهم و انتقاد میکنید!....ای کاش یک نفر هم پیدا شود از آن 9 سهم دیگر که سود داده..یک تشکر خالی هم کرده باشد....

کاربران قدیمی این تالار هم عده ای معدود از روی قصد هیزم روی آتش میریزند به کنار....
                              قدر اساتیدی امثال جناب تمام...شفاف سازی....احسان...آباد...و چندین نفر دیگر را بدانیم.....اینها فقط بخاطر کمک و سود رساندن در این تالار حضور دارند...از تجربیات اینها نهایت استفاده را ببریم...نه اینکه باعث بشیم از نوشتن دست بردارند....

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14643

تله سقفی
                                این اسمی است که من روی این کار سفته بازها گذاشتم
                                یادم هست با یکی از بازیگران سهمی صحبت میکردم و میگفتم فلان سهم سقف رد کرد و حجم خوبی خورده فرصت خریده
                                خندید و گفت ما خودمون سقف شکنیم
                                بله این روش کیفی بود که بازیگران در سهام کوچیک به شددت در حال تکرار اون بودند و هستند
                                .....
                                این روش به این صورته که بازیگر سهمی را در کف با حجمهای بالا جمع آوری میکنه در نزدیکی سقف که میرسه حجم عرضه ها را به شددت کاهش میده و نسبتهای بسیار خوبی در سقف ایجاد میکنه که کسی انتظارش نداره روی سقف حجمهای سنگین با رنج کشی های عالی شروع میشه یکی دو روز هم روی سقف سرانه های خرید را عالی نشون میدن و قدرت خریدار دیدنی میشه
                                بازار به این نتیجه میرسه که سقف به طور حتمی شکسته و دیگه امکان اینکه به زیر سقف برگرده وجود نداره از نظر بازار این سقف حالا میشه حمایت قوی
                                اونهایی که ریسک پذیر نبودن هم وارد سهم میشن و چون قدرت خریدار جدید هم خوب است پس کسی متوجه فروش بازیگر نیست
                                در این روزها بازیگر درحال خارج شدن است و در نهایت در کمال ناباوری حمایت جدید شکسته خواهد شد
                                .....
                                این کار قبلا فقط در سهام کوچیک دیده میشد ولی متاسفانه در هفته های گذشته در سهام بزرگ مانند وتجارت،خودرو،خساپا و.... این کار انجام شد
                                و حتی حرفه ای ها هم در دام بازیگر یا بازار سازهای بزرگ گرفتار شدن
                                ...
                                برای نمونه به نمودار وتجارت توجه کنید
                                سقف سنگین این سهم محدود 360 بود که با حجمهای سنگین شکسته شد حجم معامله در این روز به عدد فوق سنگین 4 میلیاردی رسید و با صف خرید بسته شد
                                در نهایت روی این سقف حدود 30 میلیارد حجم معامله انجام شد و بعد در کمال ناباوری سهم به زیر حمایت بازگشت

خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X