تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرهنگ سازان
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2014
    • 692

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    سلام
    معمولا باید قیمت پایانی را ملاک قرار داد و البته اگر بخواهیم شرایط تکنیکال را جاری کنیم باید 3 روز کاری قیمت پایانی بالا یا زیر روندی با‌شه تا بگیم شکسته شده
    ولی بهترین کار شناخت و تابلو خوانی هر سهم است
    من در مورد کالا روی تابلو و بنیاد و بازیگرانش بررسی نداشتم و فقط نظر تکنیکالی دادم
    با احترام ، قیمت پایانی یک قیمت میانگین من درآوردی مختص بورس ایران هست و صرفا برای محاسبه آستانه های قیمت فردا و

شاید ارزش پورتفو به کار بیاد و فاقد اهمیت برای بررسی های تکنیکی است.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
      با احترام ، قیمت پایانی یک قیمت میانگین من درآوردی مختص بورس ایران هست و صرفا برای محاسبه آستانه های قیمت فردا و

شاید ارزش پورتفو به کار بیاد و فاقد اهمیت برای بررسی های تکنیکی است.
      نظر شما قابل احترام است
      ولی وقتی داریم در بورس ایران معامله میکنیم مجبوریم همه چیزو با شرایط این بورس تدبیق بدیم
      این قیمت پایانی اینقدر مهم هست که به واسطه اون و از روی تابلو خوانی بعضی ها تصمیم گیری میکنن و مهم اینکه جواب میگیرن یا نه
      اگر جواب خوبی میگیرن پس درسته
      الان خیلی از قوانین ما خلق الساعه است و در بازار مجبوریم بهش توجه کنیم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

◼️ آمادگی ستاد اجرایی فرمان امام برای تولید ماهیانه ۱.۵ میلیون دوز واکسن کرونا از ۴۰ روز دیگر

ستاد اجرایی فرمان امام:

?ظرف ۴۰ روز آینده به ظرفیت تولید ماهیانه ۱.۵ میلیون دوز واکسن کرونا خواهیم رسید

?از ۶ ماه دیگر این ظرفیت به ماهیانه ۱۳ میلیون دوز خواهد رسید

?پس از تأمین نیاز کشور، قادر خواهیم بود که واکسن را به خارج از کشور هم صادر کنیم...

@bourse24ir
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

شاخص گروه دارویی آماده شده تا واگرایی مثبت در آر اس آی را تایید کنه مثبت فردای گروه تایید کننده است و سیگنال ورود
          البته امروز گفتن این گروه به خاطر حدف دلار 4200 تومانی برگشتن و بعد باز این خبر را یکی دیگه آمد و تکذیب کرد
          ولی در صورتی که فردا واگرایی مثبت تایید بشه این گروه میتونن یه بازدهی داشته باشن
          بعضی از سهام این گروه افتهای سنگین تجربه کردن مثلا برکت که سهم بزرگی هم در گروهش محسوب میشه حدودا 76% افت قیمتی داشته و میتونه یه برگشت 20-15 درصدی داشته باشه
          و یا ریشک که نتونست کف کانال در 3200 تومان بشکنه و روی اون تثبیت شده و میشه به رشد کوتاه مدتش امید داشت

برکت
          و واگرایی مثبت در آراس آی

ریشمک
          و واگرایی مثبت در آراس آی

مطلبی در خصوص برکت
          امروز در تابلوی معاملاتي سهم کاملا به صورت عمدی و اردرهای ترس سهمو پایین کشیدن
          حالا چرا؟؟
          بعضی ها میگن اصلا ایران نمیتونه واکسن تولید کنه
          ولی دولت و مجلس و.... همه میگن ما تولید میکنیم و میتونیم
          حالا اگر نتونن چیکار میکنن ؟
          دقيقا کاری که خودرو سازها در سال‌های قبل میکردن انجام میدن
          واکسن وارد میکنن برچسب برکت روی اون میزنن میدن تو بازار
          ولی چیزی که مهمه سود سرشار این واکسن هست که میره تو جیب برکت
          الان میگن واکسن ایرانی برای ما 7 دلار در میاد و بین 10 تا12 دلار قراره بفروشن
          قراره ماهی 13 میلیون تولید کنن میشه سالی 156 میلیون
          هر واکسن اگر 3.5 دلارم سود براش در نظر بگیرن میشه میشه 564 میلیون دلار سود
          یعنی هر سهم برکت با دلار 25 تومانی به سود 2354 تومانی خواهد رسید
          البته ممکنه این برآورد دست بالا باشه ولی اگر هر واکسن 1 دلارم سود داشته باشه بازم سود هر سهم برکت میشه 672 تومان سود سالیانه
          الان شرکتی که بالای 500 تومان سود بسازه قیمتش زیر 10 تومان نیست
          .....
          در نهایت اینها فقط بررسی احتمالات بود و برکت فردا ممکنه منفی و صف فروشم باشه ولی اگر این سهمو با سیگنالی که زیر 1500 تومان دادیم خرید کردید فعلا باهاش سهامداری کنید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• دقیق
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 309

برای اینکه بتونه این دوز در ماه را تولید کند از تمام شرکتهای دارویی که زیرمجموعه والبر هستند نیز کمک میگیره.

نظر

• amirparsamosavi
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 606

مطلبی در خصوص برکت
              امروز در تابلوی معاملاتي سهم کاملا به صورت عمدی و اردرهای ترس سهمو پایین کشیدن
              حالا چرا؟؟
              بعضی ها میگن اصلا ایران نمیتونه واکسن تولید کنه
              ولی دولت و مجلس و.... همه میگن ما تولید میکنیم و میتونیم
              حالا اگر نتونن چیکار میکنن ؟
              دقيقا کاری که خودرو سازها در سال‌های قبل میکردن انجام میدن
              واکسن وارد میکنن برچسب برکت روی اون میزنن میدن تو بازار
              ولی چیزی که مهمه سود سرشار این واکسن هست که میره تو جیب برکت
              الان میگن واکسن ایرانی برای ما 7 دلار در میاد و بین 10 تا12 دلار قراره بفروشن
              قراره ماهی 13 میلیون تولید کنن میشه سالی 156 میلیون
              هر واکسن اگر 3.5 دلارم سود براش در نظر بگیرن میشه میشه 564 میلیون دلار سود
              یعنی هر سهم برکت با دلار 25 تومانی به سود 2354 تومانی خواهد رسید
              البته ممکنه این برآورد دست بالا باشه ولی اگر هر واکسن 1 دلارم سود داشته باشه بازم سود هر سهم برکت میشه 672 تومان سود سالیانه
              الان شرکتی که بالای 500 تومان سود بسازه قیمتش زیر 10 تومان نیست
              .....
              در نهایت اینها فقط بررسی احتمالات بود و برکت فردا ممکنه منفی و صف فروشم باشه ولی اگر این سهمو با سیگنالی که زیر 1500 تومان دادیم خرید کردید فعلا باهاش سهامداری کنید
              1) توی محاسباتتان نوشتید 564میلیون دلار سود که اون عدد درستش 546 میلیون دلار هست.خودش 18 میلیون دلار اضافه محاسبه کردید!

3.5 دلار *156،000،000 عدد = 546،000،000

2)سود 3.5 دلاری خیلی زیاده برای یک کالایی که 7 دلار قیمت تمام شده اش هست . یعنی 50 درصد سود؟ خداییش سود زیادی در نظر گرفتید

3) با سود یک دلاری شما کاملا موافقم . که حدودا 15 درصد سود میشه . منتها چرا قیمت دلار رو 25000 تومان در نظر گرفتید ؟ از واکسن هم واجبتر مگر داریم؟ همین الان ارز یک سری داروها با دلار 4200 تومانی هست و این موضوع حذف نشده است . بعدش هم واکسن که یک طرح ملی هست رو دولت بیاد با دلار 25000 تومانی حساب کنه؟ خیر برادر من

1 دلار سود * 42،000 ریال * 156،000،000 عدد واکسن در سال = 6،552،000،000،000 ریال

6،552،000،000،000 ریال تقسیم بر تعداد سهام شرکت 5،800،000،000= 1،129 ریال

خب خود شرکت هم حدود 350 ریال دیگه سود بسازه جمعا میشه 350+1،129 = 1480 ریال

شما بگیر 1500 ریال

پی بر ای گروه 21 هست

پس قیمت ماگزیمم سهم باید 31،500 ریال باشد و البته بعد 6 ماه دیگر که شما در محاسباتتان آوردید که بتواند به ظرفیت ماهیانه ۱۳ میلیون دوز خواهد رسید.

با پولی که توی سهم وارد شده می شد همراه شد و سود کرد ، ولی خداییش حواس همه به خالی کردنها هر موقع که هست باشد

سهم سفته بازی اومده بالا و باید مواظب بود

سود 150 تومانی با تولید سالیانه 156 میلیون دوز منطقیه . ولی سود های محاسباتی 2534 تومانی و 672 تومانی بسیار غیر منطقی

دلار 25000 تومانی ؟

پی نوشت : ساخت داروی کرونای ایرانی فقط و فقط تبلیغ مدیر عامل شرکت سلامت برکت " آقای محمد مخبر " ، برای انتخابات سال 1400 ریاست جمهوری خود می باشد .ایران حتی نمی تواند واکسن آنفولانزا را بسازد ، چه برسد به واکسن کرونا .گول این تبلیغات رو نخورید.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3680&page=14
              آخرین ویرایش توسط amirparsamosavi؛ 2020/12/27, 23:59.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

دوستان برکت را بیخیال بشید مطلبی که زدم برای دوستانی بود که با سیگنال ما در 1200 تومان وارد سهم شدن و الان در سود 135% هستن گفته شد و اون عزیزان میتونن با خیال راحت بشینن کنار تخمه بشکنن و سهامداری کنن فقط حد ضرر بیارن بالا و بزارن 2150 تومان
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فقط نوسان
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 29

تمام تلاش سازمان اینکه سرمایه ها را از سهام کوچیک خارج کنه
                  و در آخر موفق خواهد شد
                  پس سعی کنید مقداری از سبد نقد داشته باشید برای خرید سهام بنیادی
                  وقتی بازار با یه روندی مچ میشه به همین راحتی و زودی تغییر نمیده
                  این قضیه در خرداد هم اتفاق افتاد و اوایل تیر که سهم های دولتی روند خودشون رو از سهم های ملتی جدا کردن تا دو ماه همینطور بر بوق و طبل زدن که آی سهام ملت فلان شد بهمان شد ولی پول همچنان کار خودش رو کرد و تا آخر روند نزدیک ۲ ماه تو سهم های دولتی موند.الان هم تازه بعد یه ماه نشانه های تعویض رخ داده شده تازه نمایان میشه و ممکنه تا اسفند ادامه پیدا کنه

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

تمام تلاش سازمان اینکه سرمایه ها را از سهام کوچیک خارج کنه
                    و در آخر موفق خواهد شد
                    پس سعی کنید مقداری از سبد نقد داشته باشید برای خرید سهام بنیادی
                    به بازارگردانها دستور دادن در سهام شاخص ساز فروش نزنن
                    بازار کاملا دستوری مثبت کردن
                    تجربه تلخ صفهای خرید دو هفته پیش پالایشی ها هنوز زیر زبون خیلی ها هست
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

صندوق پالایش زیر ۱۰ تومن خط قرمز هست و باید برگردونن به سود، هنوز دولت نیاز به اعتماد داره برای فروش های بعدی

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

حتوکا فرصت خرید عالی داد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• PERSiA
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 71

جناب تمام نظرتون پیرامون #فروس چی هست؟
                          امروز بعد مدتها پایانی رو پر کرد
                          بنظرتون صفش عرضه شد خارج شیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط PERSiA پست شده است View Post
                            جناب تمام نظرتون پیرامون #فروس چی هست؟
                            امروز بعد مدتها پایانی رو پر کرد
                            بنظرتون صفش عرضه شد خارج شیم
                            چی بگم والله این سهامی که بازیگر دارن تا با خودشون نباشی نمیتونی نظر بدی
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

برای اینکه بدونیم حرکت مثبت امروز قابل اعتماد هست یا نه باید بریم سرانه خرید حقیقی ها را در بیارم اگر سرانه خرید رفته باشه روی 30 میلیون میشه امیدوارم شد سرانه خرید بالای 50 میلیون یعنی شروع یه حرکت جدید و سرانه خرید بین 20تا 30 میلیون یعنی بازار نمیدونه کدوم سمت حرکت کنه زیر 20 میلیون یعنی مثبت شدن فرصت فروش بوده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Saba60
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 112

برای اینکه بدونیم حرکت مثبت امروز قابل اعتماد هست یا نه باید بریم سرانه خرید حقیقی ها را در بیارم اگر سرانه خرید رفته باشه روی 30 میلیون میشه امیدوارم شد سرانه خرید بالای 50 میلیون یعنی شروع یه حرکت جدید و سرانه خرید بین 20تا 30 میلیون یعنی بازار نمیدونه کدوم سمت حرکت کنه زیر 20 میلیون یعنی مثبت شدن فرصت فروش بوده
                                البته این مطلب رو هم در نظر داشته باشیم که فعلا پول در این یک سال گذشته و مخصوصا با حجم عجیب و غریبی که در کلیت بازار وجود داره، بین سهام دولتی و ملتی در حال جابجایی و گرفتن نوسان (در معنی عام) ه!
                                نوبتی هم که باشه نوبت دولتی آ (بویژه پالایشی ها با اون میزان از اصلاح) فرا رسیده!
                                @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

در حال کار...
                                X