تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
تا زمانی که بازار خراب هست خرید در سهام بزرگ در مثبت یعنی دادن نوسان به اپراتورهای معاملات الگوریتمیخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
3 میلیون از صف فروش تمجرکه کنسل کردن و صف فروش به 3.5 میلیون کاهش پیدا کردخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postتا زمانی که بازار خراب هست خرید در سهام بزرگ در مثبت یعنی دادن نوسان به اپراتورهای معاملات الگوریتمی
فعلا با تمحرکه و پلوله سهامداری میکنیم و بقیه پرتفوی را نقد نگه میدارمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
پلوله
کل صف خرید 1.46 میلیون سهم کل عرضه 231 هزار عدد
ولی بازم زیر بار عرضه کامل صف خرید میره
البته اینو میشه به نبود فروشنده در این سهم هم نسبت دادخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فقط پلوله و معیار سبد من بود ...... هفته پیش که جو بالا بردن بازار کذایی رو راه انداختند رفتم بیشتر از نصف معیار رو فروختم و از پیشروها برداشتم و امروز ضرر کردم ... این تنبیهی بود تا همیشه به تحلیل خود پایبند باشم و گول جو سازی در مورد رشد بورس رو نخورم ...بورس کاملا مشخصه تو درگیری سیاسی افتاده و در حال افت هستش
نظر
-
در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Postفقط پلوله و معیار سبد من بود ...... هفته پیش که جو بالا بردن بازار کذایی رو راه انداختند رفتم بیشتر از نصف معیار رو فروختم و از پیشروها برداشتم و امروز ضرر کردم ... این تنبیهی بود تا همیشه به تحلیل خود پایبند باشم و گول جو سازی در مورد رشد بورس رو نخورم ...بورس کاملا مشخصه تو درگیری سیاسی افتاده و در حال افت هستش
شما که فرمودین از فردا پس فردا رشد بازار استارت میخوره
نظر
-
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دکتر محمد
برای تامین نیازمندیهای صلح آمیز باید به سمت غنی سازی ۹۳ درصدی برویم
?دکتر سعید محمّد: نیازمندیهای تحقیقاتی ما به اورانیوم غنی شده بیش از درصد غنی سازی کنونی است، زیرا ما برای مصارف صلح آمیز از جمله سوخت کشتیهای اقیانوس پیما، زیردریایی ها، رآکتورهای تحقیقاتی و مصارف درمانی برای بیماریهای خاص به اورانیوم با غنای ۹۳ درصد نیاز داریم بنابراین باید به سمت غنی سازی ۹۳ درصدی حرکت کنیم و این را هم بدانیم که هر چه در داخل قوی شویم و توانمندی را افزایش دهیم طرفهای ما به انجام تعهدات خود متعهد خواهند شد و مردم نتیجه کار را در سفرههای خود خواهند دید.
نظر
نظر