تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    چکاوه هم صفش عرضه شد
    اگر با صف خرید مناسبی بسته بشه خوبه
    بازار هم حسابی خرابه انشالله که دوام بیاره
    با سلام
    جناب تمام با توجه به حجم معاملات مثبت نسبتا بالای دور روز اخیر(منظور اینکه خالی نکردند) ! بعد از کلی روزهای مثبت هر چند کوچک !آیا در این بازار کمی خطری نیست خرید چکاوه؟
    آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2021/02/06, 12:12.

نظر

• ذوالقرنین
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 273

ترس من از جمله دژپسند است که بورس هیچ تضمینی ندارد .... شاید مفهوم اینست که شاخص رو خودشون به اجبار دارن پایین میارن... این جمله همسو با جمله طیب نیا سال 92 هست که گفت بورس حباب است

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
        با سلام
        جناب تمام با توجه به حجم معاملات مثبت نسبتا بالای دور روز اخیر(منظور اینکه خالی نکردند) ! بعد از کلی روزهای مثبت هر چند کوچک !آیا در این بازار کمی خطری نیست خرید چکاوه؟
        سلام
        چرا میتونه خالی کردن باشه و شایدهم جمع کردن سهمی که فروشنده ای نداشته
        متاسفانه این بازار خراب به کسی رحم نمیکنه
        منم فردا ببینم نمیتونه بالا بیاد خارج میشم
        این بازار متاسفانه یه جوری شده که امروز در کف هم حجم بخوره نمیشه به سهمی اعتماد کرد
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

جناب تمام با این کندلی که شاخص کل امروز زد بنظرتون کدومش میتونه اتفاق بیفته

کف ۲ قلو بزنه با واگرایی مثبت و روند برگرده یا اینکه بیاد پایین و واگرایی شکست بخوره /:.negaran.:/
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
            جناب تمام با این کندلی که شاخص کل امروز زد بنظرتون کدومش میتونه اتفاق بیفته

کف ۲ قلو بزنه با واگرایی مثبت و روند برگرده یا اینکه بیاد پایین و واگرایی شکست بخوره /:.negaran.:/
            من حالت دوم شما رو محتمل تر میبینم
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

امروز میخوان جلسه بزارن و دامنه نوسان را به 2 درصد کاهش بدن
              انشالله که این خطا را نکنن و بجای این کاهش دامنه نوسان را به طور نامتقارن کاهش بدن منفی 2 درصد و مثبت 6 درصد
              اگر حرکت اول را بزنن در این بازار خراب صفهای فروش دیگه هیچ جذابیتی برای خرید نداره و این صفها قفل شده باقی میمونه تا حقوقی ها بیان و فقط حجم مبنا را بردارن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

من یه تحلیلی 7/7/99 روی شاخص کل انجام دادم که فقط روی لب تاب خودم برای خودم گذاشتم و امیدوار بودم هیچ وقت محقق نشه
                ولی الان که هر چی بازار جلو تر میره میبینم این تحلیل داره بیشتر به حقیقت نزدیک میشه
                این تحلیل را برای دوستان قرار میدم انشالله کمکی بشه برای گرفتن تصمیم درست در بازار
                این تحلیل فقط یک احتمال است که ما از صمیم قلب امیدواریم هیچگاه محقق نشود

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=295
                تحلیل شاخص کل را در مهرماه انجام دادیم و با کمی تغییرات در مسیر پیش بینی شده در حال نزدیک شدن به اهداف اعلام شده است
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

جناب تمام ،احتمال داره شاخص از 825500 واحد هم پایین تر بره؟:D

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                    جناب تمام ،احتمال داره شاخص از 825500 واحد هم پایین تر بره؟:D
                    والله صمیمانه آرزو میکنم نرسه
                    وقتی این تحلیل ارائه کردم باعث دلخوری خیلی ها شد ولی هر چی جلو میریم میبینم بیشتر داره به اهداف عنوان شده نزدیک میشه
                    ولی شاید شاخص به 800 هزار نرسه اما زیر 1 میلیون میتونه مجدد تجربه کنه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 273

بنظر میرسه کف واقعی در حوالی 850-900 مصادف با اردیبهشت و حرکت انفجاری شاخص به سمت 1600 باشه یادش بخیر یه دوست تکنیکال کار پشت استیشن داشتم این مطلب رو اون میگفت ضمنا این نکته رو همیشه میگفت که فقط سه نفر تحلیل تکنیکال کار زمانی خوب داریم که دوتاشون شاگر بنده هستن بعدا پرسیدم گفت بچه آبادانه !!! ولی انگار داره درست درمیادجل الخالق
                      آخرین ویرایش توسط ذوالقرنین؛ 2021/02/06, 17:45.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

دنبال کف نباشید
                        هر وقت جلو هر کس اسم بورس و سرمایه گذاری توی بورس آوردی و فحش بهت دادن بدونید وقت خرید شده
                        بازار مثل آخر تابستان زمانی برمیگرده که همه عمیقا اعتقاد دارن برنمیگرده
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عطارد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 414

دنبال کف نباشید
                          هر وقت جلو هر کس اسم بورس و سرمایه گذاری توی بورس آوردی و فحش بهت دادن بدونید وقت خرید شده
                          بازار مثل آخر تابستان زمانی برمیگرده که همه عمیقا اعتقاد دارن برنمیگرده
                          کاملا با گفته شما موافقم.اینحور که حس میشه یک جو ناامیدی در نظرات دوستان مشهود است.بنده 27 ساله در بورس فعالم.حداقل چهار بار به مرز ورشستگی رسیدم اما همیشه امیدمو ازدست ندادم و با صبر به سودهای بالا دست پیدا کردم.امسال هم نصف سرمایه ام رو در خرداد تبدیل به ملک کردم.در حال حاضر تک سهم فاسمینم و نسبت به چهل روز بیش حدود 40 درصد در ضررم.اما تجربه ام میگه شاخص بالاخره یک کفی داره و از اون نقطه به بعد دیگه ارزش فروش نداره.بنظرم الان حوالی اون نقطه هستیم.مطمئن باشید سال آینده دلار ارقام 40 تا 50 هزار را لمس خواهد کرد و سهام رشدی خواهد کرد که کسی انتظارش را هم نخواهد داشت.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

امروز میخوان جلسه بزارن و دامنه نوسان را به 2 درصد کاهش بدن
                            انشالله که این خطا را نکنن و بجای این کاهش دامنه نوسان را به طور نامتقارن کاهش بدن منفی 2 درصد و مثبت 6 درصد
                            اگر حرکت اول را بزنن در این بازار خراب صفهای فروش دیگه هیچ جذابیتی برای خرید نداره و این صفها قفل شده باقی میمونه تا حقوقی ها بیان و فقط حجم مبنا را بردارن
                            خوب این خوب شد
                            مثبت 6 و منفی 2 دامنه نوسان از هفته بعدی میشه
                            فقط مراقب باشید سراغ سهامی که صف فروشش جمع نمیشه نرید
                            چون منفی 2 که جمع نشه فقط اشتیاق فروش بیشتر میکنه
                            حالا میخواد در سهم بزرگ باشه یا سهم کوچیک
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 273

فقط برا 22 ام هست و لاغیر وگرنه یکماه پیش تو اون بحران انجام میدادن ... فعلا باید برای اصلاح سبد غنیمت شمرد این فرصت را دارا یکم و پالایش هم صف خرید هستند فردا و ایضا شپنا و ایضا سهام کوچک که امروز مثبت هم شدند و جو بازار اونا را متعادل کرد ... جو رو چند روزی مثبت می بینم ....تا نظر اساتید چی باشه

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                                فقط برا 22 ام هست و لاغیر وگرنه یکماه پیش تو اون بحران انجام میدادن ... فعلا باید برای اصلاح سبد غنیمت شمرد این فرصت را دارا یکم و پالایش هم صف خرید هستند فردا و ایضا شپنا و ایضا سهام کوچک که امروز مثبت هم شدند و جو بازار اونا را متعادل کرد ... جو رو چند روزی مثبت می بینم ....تا نظر اساتید چی باشه
                                صف خرید پالایش و داریکم پیش کش
                                صف فروش نشن
                                من انتظار بیشتری ندارم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X