تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Postشما الان حاضري تو مثبت بخري؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
اگر فردا یه حرکتی توی سهم زدن مثلا حجم مبنا را برداشتن میشه گفت میخوان بازی جدید روی سهم شروع کنن
البته اگر خودشون صف فروش سنگین نکنن به خاطر صف فروش کم حجم سهم ممکنه با اولین خرید سنگین در سهم صف فروش جمع بشه
بازم فردا این سهمو زیر نظر میگیریمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
امروز تعداد صفهای فروش حدودا 5 برابر هفته پیش بود
و تعداد صفهای فروش هم 30% کاهش داشت
به نظر من باید کم کم شاهد جمع شدن صفهای فروش باشیم خصوصا اونهایی که طی دو هفته اخیر با منفی های سنگین 30 درصد و 40 درصد و 50 درصد باز شدنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سلام جناب تمام
تا صف فروش سهام کوچک ومتوسط جمع نشود هیچ اتفاق مثبتی در بازار نمی افتد
ولو اینکه شاخص هر روز چندهزارهم مثبت بخورد
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز مجدد بازیگر سهم 5 میلیون صف فروش سنگین کرد
اگر فردا یه حرکتی توی سهم زدن مثلا حجم مبنا را برداشتن میشه گفت میخوان بازی جدید روی سهم شروع کنن
البته اگر خودشون صف فروش سنگین نکنن به خاطر صف فروش کم حجم سهم ممکنه با اولین خرید سنگین در سهم صف فروش جمع بشه
بازم فردا این سهمو زیر نظر میگیریم
نظر
-
در اصل توسط محمدرض پست شده است View Postسلام شنبه صف جمع خواهد شد.
61 کد 97 هزار تا را خریدن و این اتفاقی نیست که 67 نفر جمع بشن و هر کس هم حدود 1500 تا بخره
احتمالا خبری شدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
خدارو شکر داریم میبینیم این روزها سهامی که قفل در صف فروش بودن کم کم دارن حجم میخورن و تعداد صفهای فروش کمتر و تعداد صفهای خرید بیشتر میشه
هیجانی هیچ خریدی انجام ندید
بازار تا حرکت اصلی را بخواد شروع کنه زمان بر خواهد بود و شرایط خاص خودش میخواد پس خرید پله ای اونم در منفی 5 و یا صفرتابلو و با نهایت 5% از سرمایه را سرلوحه این روزهای خودتون قرار بدید
باز هم تکرار میشه این بازار اون بازار سال پیش نیست که از صف خرید سهم بخرید و حتما هم سود کنی
این روزها خریدن در صف خرید یعنی ریسک ضرر بیشتر
پس احتیاط را این روزها یک لحظه هم فراموش نکنیدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر