تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در سهام کوچیک یه نکته را دقت کنید
    اگر سهمی مثلا طی سه سال گذشته 100 برابر شده و الان 50 درصد اصلاح کرده یعنی الان هنوزم 50 برابر شده است و بازم خطرناکه
    حتی اگر 90 درصد هم اصلاح کنه بازم 10 برابر شده است
    پس در سهام کوچیک حتما رشد اونها را طی سه سال قبل بررسی کنید نه مقدار اصلاح اونها را.
    مثلا به بکاب در جدول صفحه قبل توجه کنید این سهم 36 برابر شده
    اگر 50 درصد اصلاح کنه بازم 18 برابر شده پس تاکید کردن روی مقدار اصلاح زیاد درست نیست
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

به غنوش دقت کنید از سال 97 تا سقف خودش 292 برابر شده
      البته درسته که سودش را هم افزایش داده
      ولی دقت کنید که اکنون با وجود اصلاح قیمتی 61 درصدی باز هم در رشد 114 برابری است
      حتی اگر این سهم اصلاح 90درصدی هم داشته باشه باز هم در رشد قیمتی 26 برابری قرار خواهد گرفت

برای همین میگم به درصد اصلاح ها زیاد دقت نکنید به این دقت کنید در زمانی که سفته بازی در سهام کوچیک بازار وجود نداشت یا خیلی کم بود و شاید بشه به نوعی قیمتها را واقعی تر طلقی کرد
      قیمت سهم چند بوده و از اونجا تا قیمت روز چقدر رشد کرده
      ببنید الان سهم داریم که در اون سالها مثلا قیمتش بوده 200 تومان خوب اگر رشد قیمت در حد و اندازه دلار کرده دیگه خیلی بی انصافی خواهد بود اگر بگیم اینم حباب داره
      چون دیگه دارایی های شرکت بدون بحث سودآوری شرکت میتونن به قیمت دلار رشد کنن
      حالا بحث سهام بزرگ بنیادی که هم بخحث نرخ رشد دلار و افزایش دارایی ها را دارن و اینکه سود سازی خوبی کردن کلا جدا است و نباید انتظار افت قیمتی از این گروه داشت هرچند که به خاطر هیجان و ترس کلی در بازار دارن منفی میزنن ولی این روزها خیلی زود تمام میشه و عقلانیت به بازار برمیگرده
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

دلار
        کف محکمی در محدود 20300 تومان ساخته
        و فعلا داخل قفسی درد محدوده بین 20300 تومان تا 25600 تومان گیر کرده از هر طرفی خارج بشه میشه انتظار داشت افت سریع یا رشد سریعی را ایجاد کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

حالا اصلاح بعضی سهام ببنید از سقف قیمتی که در حال حاضر هم صف فروش ندارن و متعادل هستن
          زاگرس 15%
          نوری 22%
          آریا 11%
          جم پیلن 36%
          شفن 32%
          کاوه 25%
          کگل 30%
          ......
          دلیلش چیه که اینها افت خیلی کمتری به نسبت کلیت بازار داشتن؟؟
          حوب واضح است شرکتها بنیادی هستن و سود سازی مناسبی کردن و حتی بعضی رشد زیادی هم نکردن که حالا بخوان اصلاح کنن
          سهامداران شرکتها بجای هیجان و ترس بی مورد نشستن فکر کردن و حساب و کتاب کردن دیدن این سهام ها دلیل نداره بخوان بشینن توی صف فروش قفل شده پس عاقلانه دارن عمل میکنن و منفی این روزهای این سهام ها هم نه به خاطر عدم ارزندگی بلکه به خاطر جو بد بازار است
          بازم تکرار میکنم هر کس هر سهمی داره بیشینه برای خودش حساب کتاب کنه و...
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

shib
            تایم یکساعته

به نظر میرسه پوزیشن سل میتونه جواب بده

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

شاخص کل هم وزن
              آر اس آی این شاخص در تاریخ پیدایش خودش همینچین اعددی را تجربه نکرده عدد 4 برابر آر اس آی فرای تصور است تازه به نظر میرسه همین شاخص به زودی به صفر میرسه
              نمودار سهم کف 364 هزار نشون میده که معادل 7-8 درصد اصلاح دیگه است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

شاخص کل
                امروز در حال شکستن حمایت 1.13 میلیون واحدی است حمایت محکم و اصلی سهم 1.05 میلیون واحد خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

منفی سنگین و جو شدیدا خراب اینروز ها فرای تصور است
                  ما تا رسیدن به سطح کلیدی 1.05 میلیونی شاخص کل فقط 77 هزار واحد فاصله داریم
                  این عدد منفی دو تا سه روز میتونه باشه
                  من شخصا از این عدد شاخص کل خرید پله ای را شروع میکنم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Mehrsana
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1191

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    منفی سنگین و جو شدیدا خراب اینروز ها فرای تصور است
                    ما تا رسیدن به سطح کلیدی 1.05 میلیونی شاخص کل فقط 77 هزار واحد فاصله داریم
                    این عدد منفی دو تا سه روز میتونه باشه
                    من شخصا از این عدد شاخص کل خرید پله ای را شروع میکنم
                    من به شما قول میدم اونجا هم هیچ خبری نیست. این عددها فقط برای سرگرم کردن من و شماست! از الان بشینیم چند روز دیگه منفی بخوریم که شاخص برسه اونجا بعد معجره بشه یه دفعه برگرده!

بارها گفتم و بازم میگم این بازار کاملاً دستوری منفی است. این رئیس جدید برای این کار اومده. هدف چیه ؟ من نمیدونم اما از دو حالت خارج نیست.
                    1- سیاسی (انتخابات و شکست و حذف رقبا)

2- اقتصادی (جمع کردن سهام در کف قیمتی)

فرضیه سیاسیش اینه:
                    حرف های روحانی اصلاً با واقعیتها همخوانی نداره. این که مذاکرات تمومه و جزئیات مونده و ... چرته محضه. این بابا داره اینجوری القا میکنه که اگه اصلاح طلبان رای نیاوردن بیاد بگه دیدید اصولگرایان که اومدند مذاکرات رو برهم زدند و ما داشتیم تموم میکردیم کار رو .... خودشم میدونه که هیچ شانسی برای جهانگیری و لاریجانی و... وجود نداره. از طرف مقابل هم چنان بستر تورمی برای دولت بعدی ادامه کرده که تازه وقتی رئیسی بیاد میفهمه چه خبره!
                    جبهه مقابل هم برای ضربه زدن به روحانی، آنچنان بورس رو نابودن کردن که وقتی رئیسی اومد و بورس رشد کرد همه بگن خدا پدرشو بیامرزه. البته این فقط یک اقدامه میدانه و برای اتمام همون مذاکرات کذایی و برنامه روحانی هم همه کار کردند و میکنن

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      شاخص کل هم وزن
                      آر اس آی این شاخص در تاریخ پیدایش خودش همینچین اعددی را تجربه نکرده عدد 4 برابر آر اس آی فرای تصور است تازه به نظر میرسه همین شاخص به زودی به صفر میرسه
                      نمودار سهم کف 364 هزار نشون میده که معادل 7-8 درصد اصلاح دیگه است

این حمایت هم میشکند استاد تمام عزیز شما ببین چقدر زیرش خالیه؟ rsi که کاربرد نداره rsi در روند صعودی میاد رو صد بعد از ان سهم باز دوبرابر هم میشه یا در روند نزولی میاد تا صفر اما پس از ان باز روند ادامه داره چون مختص روندشناسی نیست و کاربرد برای روندهای رنج و افقی دارد برای روند شناسی شاخص و .... باید از اندیکاتور...که مختص روند شناسی هست استفاده کنید ببینید ایا حمایت به این نزدیکی که فرمودید را تایید میکند یانه؟
                      متاسفانه شاخص قیمت هموزن را من بررسی کردم جا داره برای اصلاح این شاخص حتی در یکی دو هفته قبل که شاخص کل هم چند روز مثبت بوده باز منفی خورده!! که نشان میده چقدر فشار فروش داره و عجله برای اصلاح

البته من از سهام بزرگ هم سهم ندارم حدود 30درصد سرمایم رو همین سهام تقریبا کوچک هست گرچه سهام من فکر کنم از اولین سهام برگشتی این گروه باشد چون حبابی نیست و اصلاح زیادی هم کرده اند
                      اما باید واقعیتها را تحلیل کرد
                      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/22, 14:41.
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                        این حمایت هم میشکند استاد تمام عزیز شما ببین چقدر زیرش خالیه؟ rsi که کاربرد نداره rsi در روند صعودی میاد رو صد بعد از ان سهم باز دوبرابر هم میشه یا در روند نزولی میاد تا صفر اما پس از ان باز روند ادامه داره چون مختص روندشناسی نیست و کاربرد برای روندهای رنج و افقی دارد برای روند شناسی شاخص و .... باید از اندیکاتور...که مختص روند شناسی هست استفاده کنید ببینید ایا حمایت به این نزدیکی که فرمودید را تایید میکند یانه؟
                        متاسفانه شاخص قیمت هموزن را من بررسی کردم جا داره برای اصلاح این شاخص حتی در یکی دو هفته قبل که شاخص کل هم چند روز مثبت بوده باز منفی خورده!! که نشان میده چقدر فشار فروش داره و عجله برای اصلاح

البته من از سهام بزرگ هم سهم ندارم حدود 30درصد سرمایم رو همین سهام تقریبا کوچک هست گرچه سهام من فکر کنم از اولین سهام برگشتی این گروه باشد چون حبابی نیست و اصلاح زیادی هم کرده اند
                        اما باید واقعیتها را تحلیل کرد
                        انشالله که این بازار دستوری را هرچه زودتر متوقف کنن
                        زندگی هایی داره نابود میشه تا بتونن جنازه ای به اسم بازار بورس را جلوی پای رئیس جمهوری بعدی قربانی کنن و هزینه ها را برای رشد بازار در زمان نفر بعدی کاهش که هیچ حتی به سود برسونن برای دولت بعدی
                        در واقع کاری که سازمان بورس میکنن چاپلوسی و کاسه لیسی برای رئیس جمهور بعدی است
                        همین بازار باید خرج دولت بعدی را هم تامین نماید
                        ولی با این شرایط بعید میدونم بتونن ازش پولی در بیاره مگر اینکه شرایط عوض کنن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

شاخص تا رسیدن به حمایت 1.05 حدود 77 هزار واحد فاصله داره
                          با وجود ناامیدی همگانی در بازار ما امیدواریم
                          هرچند که اعتقاد دارم اگر بازار بخواد برگرده باید قبل از 1.05 میلیون برگرده
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

امروز با احتیاط اولین پله را با حجم کم از صف فروش خساپا و خودرو در قیمتهای 157 و 166 تومان میخریم
                            سهام کوچیکی که منفی سنگین باز میشن هم در واچ لیست ما هست

....
                            ما امروز نهایتا با 10% از سرمایه و با احتیاط به بازار ورود میکنیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

سرعت افت شاخص زیاد شده
                              سازمان هم به نظر دستور نانوشته ای اساسی به شرکتهای کوچیک داده که باید افشا الف جور کنید و باید سهامتون با منفی سنگین باز کنید
                              واقعا کمر بسته به نامردی
                              ولی خوب کاش برای بزخرید بعد از باز شدن هم فکر میکرد
                              نه اینکه سهم با منفی 50 باز میکنه بازم صف فروشه
                              البته این سیاست خودشونه اگر صف فروش نباشه چطوری نور چشمی به تعداد دلخواد سهم لازم بخرن
                              واقعا الان یزید و حرمله احساس مظلوم بودن میکنن در برابر سازمان بورس ما.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 273

هیچ یکشنبه ای تو 2 سال اخیر شاخص برنگشته بنظرم این یکشنبه شاید اولین یکشنبه باشه....

نظر

در حال کار...
                                X