تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14641

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
    كجاد مثل اينكه نيروكاه دارد !!!!....
    اگر اشتباه نکنم فولاد و داره ولی باید دید برق اینها به شبکه سراسری وصل هست یا نه
    چون دستور به کاهش مصرف به صورت کلی مطرح شده
    اگر به شبکه کلی برق وصل باشه وزارت نیرو اجازه نمیده این شرکت‌ها بیشتر از برقی که براشون مشخص شده مصرف کنن
    متاسفانه شرکت‌هایی که نیروگاه برای خودشون زدن از گاز استفاده میکنن و این یعنی اهرم فشار وزارت نیرو زیاده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Dariche
      عضو عادی
      • Sep 2018
      • 195

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      باید بررسی کنیم این قطعی های برق در نهایت به نفع کدوم گروه بورسی میشه
      چیزی که امروز معلوم شد اینکه به ضرر فولادی ها و فملی و کچاد و کگل شده
      ولی این اتفاق اگر منجر به افزایش نرخ برق بشه به نفع گروه‌های تولید کننده برق خواهد بود
      ضمنا باید بررسی بشه گرمای زیاد و از بین رفتن سیم‌ها برق و ترانسفورماتورها به نفع چه شرکتی تمام میشه
      باید توی این بورس خلاق بود و سود کرد
      گمانم یکی از منتفعین این ماجرای ناخوشایند شرکتهای تولید الکتروموتور مثل بموتو باشند.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14641

وآیند

در صورتی که مثبت امروز دوام بیاره و جند روزی مثبت بشه واگرایی مثبت در آراس آی تایید میشه و احتمال اینکه هدف 1600 تاچ کنه زیاد میشه

ما روی این واگرایی مثبت برگ کشیدیم و پله دوم امروز در منفی خریدیم
        انشالله که خیر باشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• morteza220
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 226

جناب تمام مرحمت میفرمای نماد وسنا رو بررسی بفرمای و نظر خود رو بیان کنید....یک دنیا ممنون از شما بزرگوار

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14641

بعد از ماهها صف های فروش سنگین و برتری تعداد صفوف فروش از صفوف خرید
            در بازار امروز اولین باری بود که تعداد صفهای خرید بیشتر از تعداد صفهای خرید بود
            اینو به فال نیک میگیریم
            تعداد صفوف خرید و فروش تقریبا برابر شد
            ارزش ریالی صفوف فروش حدودا 4 برابر ارزش صفوف فروش بود
            بازار متعادل ادامه میدهد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

جناب تمام نظرتون در مورد سود مجمع شپنا چیه؟
              شما شرکت میکنید ؟
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14641

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                جناب تمام نظرتون در مورد سود مجمع شپنا چیه؟
                شما شرکت میکنید ؟
                به نظر من با پی به ای بالایی که داره به نسبت قیمت خودش سود چندانی تقسیم نمیکنه
                من باهاش مجمع نمیرم
                سهم بهتر برای مجمع رفتن کم نداریم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14641

ما چند هفته پیش در خصوص خرید سهام با پی به ای پایین توصیه ای به دوستان کردیم که بهتره در پرتفوی داشته باشن که بتونن سود مجمع بگیرن ولی خیلی از سهام بنیادی که عرض شد دیگه قیمت هاشون رشد خوبی کردن و دیگه در قیمت‌های فعلی چندان جذابیتی برای مجمع ندارن
                  مثلا نوری 6 تومانی واقعا برای خرید و مجمع رفتن عالی بود ولی نوری 9 تومانی را من شخصا دیگه بهش پول نمیدم برای مجمع.
                  ولی نوری برای بلند مدت بازم عالیه
                  الان باید ببنید سهمی که میخرید به چه قصدی میخرید
                  برای سود مجمع یا برای آینده سهم
                  دقيقا برای خودتون مشخص کنید سهمی که میخرید به چه منظوری هست هدف گذاری کنید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

ما چند هفته پیش در خصوص خرید سهام با پی به ای پایین توصیه ای به دوستان کردیم که بهتره در پرتفوی داشته باشن که بتونن سود مجمع بگیرن ولی خیلی از سهام بنیادی که عرض شد دیگه قیمت هاشون رشد خوبی کردن و دیگه در قیمت‌های فعلی چندان جذابیتی برای مجمع ندارن
                    مثلا نوری 6 تومانی واقعا برای خرید و مجمع رفتن عالی بود ولی نوری 9 تومانی را من شخصا دیگه بهش پول نمیدم برای مجمع.
                    جناب تمام من احساس میکنم سهام شاخص ساز حداکثر ۲۰ الی ۲۵ درصد دیگه جای رشد دارن و بعدش وارد موج بعدی شاخص ساز ها میشیم مثل ۲ یا ۴ که سهام جایزه شستا میتونه در نقش کشیدن ماشه ظاهر بشه برا موج بعدی نظر شما چیه ؟
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14641

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      جناب تمام من احساس میکنم سهام شاخص ساز حداکثر ۲۰ الی ۲۵ درصد دیگه جای رشد دارن و بعدش وارد موج بعدی شاخص ساز ها میشیم مثل ۲ یا ۴ که سهام جایزه شستا میتونه در نقش کشیدن ماشه ظاهر بشه برا موج بعدی نظر شما چیه ؟
                      من تا زمانی که شاخص کل نتونسته مقاومت 1.31 میلیون را با قدرت بشکنه رشد خاصی را برای شاخص سازها متصور نیستم
                      و در خصوص شاخص هم وزن هم تا زمانی که روی 410 هزار تثبیت نشده نمیشه تارگت بالاتر داد
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

جناب تمام عزیز ما با همین سهام بنیادی خیلی راحت و ریلکس بدون اضطراب و ریسک در این صعود کوچک بازار بوده ایم خواهیم بود و سود کردیم با بوعلی رفته ایم مجمع سهمش را داریم که بالاتر از خرید هست سود مجمع رایگان افتاده حد زیان فعال نکرده چرا بفروشیم؟ با منفیهای کم و تعادلش هم هستیم یا شگویا قبل مجمع خریدیم بعد مجمع خارج شدیم سود مجمع بدون ریسک گرفتیم با نوری هم رفتیم مجمع

این نمادهای بنیادی که پی به ای معقولی دارند هزاران میلیاردتومان سود ساخته اند که دارند پخش میکنند و سهم خودمان را میگیریم شخارک 4300خریدیم بدون ریسکشده 5هزار تومان!! راحت میرویم مجمع
                        با فملی هم مجمع میرویم!!

فروشنده نیستیم بازار اگر بریزد مثل اب خوردن میتوان انها را به پول نقد تبدیل کرد و حد زیان را فعال کرد بسیاری از سهام بازار در صورت ریزش بازار این قابلیت را ندارند

سودهای بالا ما نمیخواهیم حفظ سرمایه مهم هست که باهمین سهام میتوان سرمایه را حفظ کرد سود معقول هم خواهند داد در موج بزرگ نزولی بازار نیز همین سهام بودند که راحت نقد میشدند و دردسر نداشت بنابراین روند خوبیهای انها ادامه دارد
                        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/09, 20:12.
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14641

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                          جناب تمام عزیز ما با همین سهام بنیادی خیلی راحت و ریلکس بدون اضطراب و ریسک در این صعود کوچک بازار بوده ایم خواهیم بود و سود کردیم با بوعلی رفته ایم مجمع سهمش را داریم که بالاتر از خرید هست سود مجمع رایگان افتاده حد زیان فعال نکرده چرا بفروشیم؟ با منفیهای کم و تعادلش هم هستیم یا شگویا قبل مجمع خریدیم بعد مجمع خارج شدیم سود مجمع بدون ریسک گرفتیم با نوری هم رفتیم مجمع

این نمادهای بنیادی که پی به ای معقولی دارند هزاران میلیاردتومان سود ساخته اند که دارند پخش میکنند و سهم خودمان را میگیریم شخارک 4300خریدیم بدون ریسکشده 5هزار تومان!! راحت میرویم مجمع
                          با فملی هم مجمع میرویم!!

فروشنده نیستیم بازار اگر بریزد مثل اب خوردن میتوان انها را به پول نقد تبدیل کرد و حد زیان را فعال کرد بسیاری از سهام بازار در صورت ریزش بازار این قابلیت را ندارند

سودهای بالا ما نمیخواهیم حفظ سرمایه مهم هست که باهمین سهام میتوان سرمایه را حفظ کرد سود معقول هم خواهند داد در موج بزرگ نزولی بازار نیز همین سهام بودند که راحت نقد میشدند و دردسر نداشت بنابراین روند خوبیهای انها ادامه دارد
                          بله
                          بنده هم نگفتم کسی سهم بنیادی بفروشه
                          فقط گفتم فعلا سهام بنیادی که 30تا50 درصد رشد کردن نمیخرم
                          نوری، شبریز، بوعلی، جم پیلن، شخارگ و.......
                          سهم خوب کم نداریم تو بازار ولی باید اینها را یکماه پیش میخریدیم
                          که خدارو شکر ما به اندازه کافی از آنها خریدیم و سبد بستیم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

در هفته پیش رو بازار مقداری شیفت خواهد کرد روی سهم های به گل نشسته، مخصوصا سهم هایی که هنوز تجدید ارزیابی نشدن و ارزش مارکت شرکت افت کرده به زمانهای دلار زیر ۱۰ یا حتی زیر ۵

نظر

• sepahan_zard
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 266

بله
                              بنده هم نگفتم کسی سهم بنیادی بفروشه
                              فقط گفتم فعلا سهام بنیادی که 30تا50 درصد رشد کردن نمیخرم
                              نوری، شبریز، بوعلی، جم پیلن، شخارگ و.......
                              سهم خوب کم نداریم تو بازار ولی باید اینها را یکماه پیش میخریدیم
                              که خدارو شکر ما به اندازه کافی از آنها خریدیم و سبد بستیم
                              با احترام
                              ما کاری با رشد قبلی سهم‌ نداریم ..اینکه چند درصو رشد کرده دلیل بر پایان اون‌نیست ..بلکه رسیدن سهم به قیمت اگر با ارزش واقعیش مترادف شد باید انتخاب کرد برای فروش
                              مثال بوعلی شما که ما سهامدارش هستیم وقتی در سه ماهه اول سال بیش از ۱ هزار میلیارد تومن محصول در انبار هنوز در صورت مالی نیورده...وقتی طرح توسعه فراوان در همین امسال داره...وقتی مدیر عامل در مجمع از افزایش سرمایه میگه ....
                              کدام عقل سلیمی میگوید چون چند درصد در چند ماه قبل رشد کرده بهتر است فروش انجام شود و مثلا وارد سهمی بشیم که درجا زده ...اتفاقا برعکس ..شاید درجا زدن اونها پیام واضحی دارد و آن ارزندگی در همان قیمت است
                              با تشکر

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14641

نیروگاه ها رو خوب میخرن
                                ظاهرا قطعی برق حسابی به نفع گروه تولید کننده برق شده
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X