کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وهور
با ثبت واگرایی مثبت در آر آی آی استارت خودش از کف 161 تومان زده امروز در 181 تومان مقاومت مهمی را با حجم بالا باشکسته و بسمت هدف اولیه 242 تومان در حرکت است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ما روی این واگرایی مثبت برگ کشیدیم و پله دوم امروز در منفی خریدیم
انشالله که خیر باشه
وآینده هم صف خرید شد
خدا خواست و ما توانستیم
امروز وهور در کف قیمتی و ابتدای حرکت سهم حجم تاریخی معاملاتش را هم شکست
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
سهم ۱۹۰۰ تومنی رفت مجمع و ۴۱۴ تومن تقسیم کرد و ۱۴۳ درصد هم از تجدید ارزیابی افزایش سرمایه داد. قیمت تئوری بازگشایی شد ۶۲۷ تومن!
سود سه ماهه حدود ۷۰ تومن و یک افشای اطلاعات الف با مبلغ ۳۶۰ تومن هم تا آخر مرداد حداکثر میاد رو کدال! یعنی توی پنج ماه بالای ۴۰۰ تومن سود با سرمایه قدیم!
به بیان ساده ودی (با سرمایه قدیم) الان ۱۵۰۰ تومن قیمت داره با سود بالای ۴۰۰ تومن در ۵ ماه!
با سرمایه جدید ودی ۶۲۷ تومنی در ۵ ماهه حدود ۱۶۵ تومن سود شناسایی خواهد کرد! اکازیون کل بورس
پی بر ای زیر ۳ واحد اونم در گروه بیمه!!!
تازه یه افزایش سرمایه از سود انباشته هم تا آخر سال داره!
سهم ۱۹۰۰ تومنی رفت مجمع و ۴۱۴ تومن تقسیم کرد و ۱۴۳ درصد هم از تجدید ارزیابی افزایش سرمایه داد. قیمت تئوری بازگشایی شد ۶۲۷ تومن!
سود سه ماهه حدود ۷۰ تومن و یک افشای اطلاعات الف با مبلغ ۳۶۰ تومن هم تا آخر مرداد حداکثر میاد رو کدال! یعنی توی پنج ماه بالای ۴۰۰ تومن سود با سرمایه قدیم!
به بیان ساده ودی (با سرمایه قدیم) الان ۱۵۰۰ تومن قیمت داره با سود بالای ۴۰۰ تومن در ۵ ماه!
با سرمایه جدید ودی ۶۲۷ تومنی در ۵ ماهه حدود ۱۶۵ تومن سود شناسایی خواهد کرد! اکازیون کل بورس
پی بر ای زیر ۳ واحد اونم در گروه بیمه!!!
تازه یه افزایش سرمایه از سود انباشته هم تا آخر سال داره!
ودی شاهکار زد با سودی که پرداخت کرد عالی بود
نوش جان شما
خدا خواست و ما توانستیم
صنعت نيروگاهي یه رشد خوب به بازار بدهکاره
پارسال که قسمت نشد
امسال ببنیم چیکار میکنن
ولی در هر حال بخوان افزایش نرخ بگیرن میتونه مقدارش سنگین باشه
الان قیمت جهانی بین 10 تا 30 سنت هست و قیمت توی ایران 1 چهارم سنت (واقعا خنده داره)
قیمت هر کیلو وات برق در ایران 64 تومان است
و کمترین قیمت هر کیلو وات برق در دنیا 2500 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
صنعت نيروگاهي یه رشد خوب به بازار بدهکاره
پارسال که قسمت نشد
امسال ببنیم چیکار میکنن
ولی در هر حال بخوان افزایش نرخ بگیرن میتونه مقدارش سنگین باشه
الان قیمت جهانی بین 10 تا 30 سنت هست و قیمت توی ایران 1 چهارم سنت (واقعا خنده داره)
قیمت هر کیلو وات برق در ایران 64 تومان است
و کمترین قیمت هر کیلو وات برق در دنیا 2500 تومان
جناب تمام عزیز در کشور ما درآمد دلاری هست یا ریال دو زاری /:.nono.:/
جناب تمام عزیز در کشور ما درآمد دلاری هست یا ریال دو زاری /:.nono.:/
دوست عزیزم
در کشور ما متاسفانه همه چیزو دارن دلاری میکنن
قیمت سیمان و فولاد و محصولات پتروشیمی دلاری است
قیمت مسکن 2 برابر دلاری است(یعنی به تناسب کشورهای دیگه میانگین قیمت مسکن بالاتر هم هست)
ولی درآمد مردم بیچاره ریالی است
و این واقعیت تلخ کشور ماست
اگر بتونن بنزین یکشبه دلاری کنن شک نکنید که همین فردا بنزین لیتری 25000 تومان میکردن(ولی از بنزین میترسن)
اما در بقیه موارد که میتونن راحت دارن قیمتها را دلاری میکنن فقط مانده برق و آب که احتمالا آنها را هم پله به محدوده دلاری میخوان برسونن
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
سابقه وهور و بکهنوج نشان داد واقعا به سرمایه گذار بلند مدت سود رسوندن اما در رابطه با ونیرو با این که مارکتش خیلی پایین نسبت به بقیه و زیر مجموعه نیروگاه شو در سال 96 کلا 1000 میلیارد تومان خریده اما بازیگردان و حقوقی نامردی داره
حساب کنید هلدینگ مادر که سرمایه گذاری ایران خودش گم و گور و بورسی نیست !!! بچه بی صاحبشو(ونیرو) تک و تنها انداخته تو بورس
دیگه کم کم وقت باز شدن صف خرید لطیف رسیده
دوستانی که قصد خرید دارن فردا نقدینگی داشته باشن ممکنه صفش عرضه بشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر