تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
فاراک فقط زمانی خرید مطمین داره که روی 220 تومان تثبیت باشه فعلا که در پیچ اول در 200 تومان گیر کرده استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
برکت فردا سقف مثلث پرچم میشکنه
کسانی که ترس دارن میتونن وفتی که سهم 4282 تومان را شکست با خیال راحت از شکل گیری الگوی پرچم وارد سهم بشنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
کامبک شستا و اتمام ریز موج ۴ بریم برا ۱۶۰۰بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
حالا باید دید بازار میتونه این مقاومت محکم را بشکنه یا اینکه وارد سناریو دوم میشیم
ما اون زمان سناریو 2 را محتمل تر دیده بودیم ولی انشالله که این اتفاق نیافته ولی خوب بازم بجای دعا کرد این چند روز حساس بازار را رصد میکنیم
دوره قبلی نزولی برکت که حکم بتا منفی بازار پیدا کرده بود رشد خوبی کرد و بقیه بازار صف فروش بودن
امروز هم با منفی شدن بازار برکت صف خرید شد
باید دید بازم این سهم بتا منفی بازار میشه و معکوس بازار خواهد بود یا نه.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
ادعایی که مسولین برکت میکنن اینکه میتونن در ماه بیشتر از 20 میلیون دز واکسن تولید کنن
اگر واقعا بتونن اینقدر تولید کنن میشه سالی 240 میلیون دز.
حالا خودشون میگن واکسن 200 هزار تومان
یعنی میشه 48000 میلیارد تومان
رقم واقعا بزرگی است
اگر از این عدد بزرگ فقط 20 درصد هم سود شرکت باشه
میشه 9600 میلیارد تومان سود خالص
و کل سهام برکت 5.8 میلیارد سهم است
در کل سود هر سهم برکت میشه 1655 تومان
اینجوری پی به ای تحلیلی سهم میشه 2.4
حالا باید دید در ادامه بازار این سهم چیکار میتونه بکنه و تا زمانی که مقدار واقعی این سود در کدال نشینه و یا حداقل قیمت نهایی هر واکسن مشخص نشه نمیشه روی این برآوردها حساب 100درصد باز کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postادعایی که مسولین برکت میکنن اینکه میتونن در ماه بیشتر از 20 میلیون دز واکسن تولید کنن
رقم واقعا بزرگی است
حالا باید دید در ادامه بازار این سهم چیکار میتونه بکنه و تا زمانی که مقدار واقعی این سود در کدال نشینه و یا حداقل قیمت نهایی هر واکسن مشخص نشه نمیشه روی این برآوردها حساب 100درصد باز کرد
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postادعایی که مسولین برکت میکنن اینکه میتونن در ماه بیشتر از 20 میلیون دز واکسن تولید کنن
رقم واقعا بزرگی است
حالا باید دید در ادامه بازار این سهم چیکار میتونه بکنه و تا زمانی که مقدار واقعی این سود در کدال نشینه و یا حداقل قیمت نهایی هر واکسن مشخص نشه نمیشه روی این برآوردها حساب 100درصد باز کرد
باور کردنش راحتتر!
این برکت هم آخر به سرنوشت آکنتور دچار میشه... مردم هم از واکسنش متضرر میشن هم از سوختن سرمایه هاشون...
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postدروغ هرچه قدر بزرگتر
باور کردنش راحتتر!
این برکت هم آخر به سرنوشت آکنتور دچار میشه... مردم هم از واکسنش متضرر میشن هم از سوختن سرمایه هاشون...در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Postالبته اگه باقیات صالحاتش نکنن مثل سود سکوهای صدرا
بالاخره حاشیه های این سهم خیلی زیاده
تعریف کن و بد گو زیاد داره و فقط زمان میتونه واقعیت را مشخص کنه
تو این شرایط به نظر من فقط میشه روی تکنیکال سهم برگ کشید
تکنیکال سهم اگر بتونه این الگوی پرچم تایید کنه مسیر ماههای آینده سهم را تعیین کرده
حالا منتظر میمونیم تا ببینیم آیا میتونه 4282 را بشکنه؟
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
? #مهم برای #تاپیکو و #شستا ?
❇️❇️❇️تعدیل مثبت ستاره خلیج فارس فردا افشا خواهد شد❇️❇️❇️
♦️در روزهای اخیر شرکت های پالایشی به نوبت از تعدیل های مثبت قابل توجه خود در سال 99 پرده برداری کرده اند. ستاره خلیج فارس هم که 624 میلیون و 750 هزار سهم آن در اختیار تاپیکوست و در واقع این هلدینگ بااهمیت مالکیت 49 درصدی ستاره را در اختیار دارد با پتانسیل تعدیل مثبت خوبی همراه است.
♦️برخی از گمانه زنی ها از افزایش سود سال 99 ستاره خلیج فارس تا 14 هزار میلیارد تومان خبر می دهند.
?سکندری مدیر مالی شرکت نفت ستاره خلیج فارس به همفکران اعلام کرد:
♦️ شرکت ستاره خلیج فارس قطعا تعدیل مثبت خواهد داشت اما با توجه به این که فردا یعنی دوشنبه 28 تیر ماه صورت های مالی حسابرسی شده این شرکت بر روی سایت کدال قرار خواهد گرفت اکنون نمی توان درباره مقدار آن اطلاع رسانی کرد.
♦️او در پاسخ به این که گمانه زنی ها درباره افزایش سود از 11 هزار میلیارد تومان به 14 هزار میلیارد تومان چه مقدار به واقعیت نزدیک است، تصیح کرد:
♦️با توجه به این که تعدیل سود ستاره خلیج بر روی شرکت هایی که مالکیت ستاره را در اختیار دارند مانند تاپیکو اثرگذار است، اکنون نمی توان اظهارنظری در این باره داشت و باید صبر کنیم تا فردا که صورت های مالی حسابرسی شده واقعی ستاره از طریق تاپیکو در سایت کدال افشا شود. اما تا همین حد می توان گفت که قطعا تعدیل ستاره مثبت خواهد بود.بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
شپنا پارسال ۷۰ درصد سود رو تقسیم کرد انشالله امسال کم کمش این درصد رو معادل ۱۳۶ تومن تقسیم کنهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
بازار خیلی خوب خودش نگه داشته
البته اکثر سهام بزرگ هم بسته استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز اکثر سهام ما بسته است و ما بیشتر نظاره گر بازار هستیم
ولی خوب بازم نشد جلوی معامله کردن بگیریم و در قیمت 4050 و 4000 تومان برکت خریدیم
انشالله که خیر باشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شپنا ۶۰ درصد سود تقسیم کرد به مبلغ ۱۲۰ تومنبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
6 روز تعطیلی زمان خوبیه برای استراحت
یه عده هم که از قبل خبر داشتن فکر کردن تو این 6 روز جنگ جهانی میشه آخر وقت کلید فروش روی منفی 5 فشارمیدادن
بابا کمی خویشتندار باشه هر چی فروختی شاید هفته بعدی مجبور بشی بالاتر بخریخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر