تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احسان147
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 937

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    قشرین

سلام ممنون از تحلیلتون
    به نظرتون تا 1588 میاد پایین یا احتمال داره از همین قیمت امروز برگرده ؟تشکر

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14636

در اصل توسط m.mola پست شده است View Post
      جناب تمام با توجه به روند امروز سهم کالا . بنظرتون داشتن امروز خالی میکردن یا قضیه اینه که دارن جمع میکنن واسه صعود بعدی ؟
      در کل روند سهم رو چطور ارزیابی میکنین
      قدرت خریدار امروز ضعیف بود
      کندل مثبت دیروز را امروز جبران کرد و منفی کامل زد
      ولی هرچی صف فروش شد را خریدن و آخر بازار مجدد صف فروش 3 میلیونی را جمع کردن
      تعصب نباید به خرج داد اگر قرار باشه این سهم برگرده فردا باید مجدد معکوس بکشه و مثبت بشه در غیر اینصورت ریسک سهم میره بالا
      در مورد خالی کردن یا جمع کردن سهم هنوز زوده قضاوت کنیم
      ولی در محدوده 4700 تومان حدودا 120 میلیون حجم خورده
      و حجم معامله دیروز و امروز سهم با میانگین 3700 تومان به 123 میلیون سهم رسیده
      شاید بشه گفت هرچی اون بالا فروختن این پایین پس گرفتن
      ولی در کل باید معاملات فردا را رصد کرد به نظر من مهمه که فردا سهم از منفی شروع به معامله کنه و اگر قصد برگشت داشته باشه باید با مثبت بسته بشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14636

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
        سلام ممنون از تحلیلتون
        به نظرتون تا 1588 میاد پایین یا احتمال داره از همین قیمت امروز برگرده ؟تشکر
        سلام و درود
        با این صف فروشی که جمع نشد احتمالا پایین بیاد
        کلا وقتی سهمی در حد حجم معامله و یا نصف اون با صف فروش بسته میشه خیلی نمیشه روی فردای اون حساب کرد مگر اینکه بازار برگرده و یا خبر خاصی ازش منتشر بشه
        و همین مورد وقتی که صف فروش سهمی در آخر بازار به نسبت حجم معامله ضعیف باشه و یا اینکه صف فروش آخر بازار جمع بشه امید به برگشتن سهم از فردا معاملات خیلی زیاد میشه
        ولی قشیرین این مورد نداشته
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

سلام و درود
          با این صف فروشی که جمع نشد احتمالا پایین بیاد
          کلا وقتی سهمی در حد حجم معامله و یا نصف اون با صف فروش بسته میشه خیلی نمیشه روی فردای اون حساب کرد مگر اینکه بازار برگرده و یا خبر خاصی ازش منتشر بشه
          و همین مورد وقتی که صف فروش سهمی در آخر بازار به نسبت حجم معامله ضعیف باشه و یا اینکه صف فروش آخر بازار جمع بشه امید به برگشتن سهم از فردا معاملات خیلی زیاد میشه
          ولی قشیرین این مورد نداشته
          ممنونم از توضیحاتتون
          ولی شاید من بد سوالم رو پرسیدم
          سوال من اینه که قشرین با این نموداری که شما رسم کردید دو تا حمایت داره یکی 1769 و یکی هم 1588 درسته ؟

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14636

مجدد خبر ورود معاملات خودرو به بورس کالا قوت گرفته و امروز این گروه صف خرید شدن
            حذف شدن شورای رقابت زمینه ساز ورود خودرو به بورس کالا خواهد بود
            در نهایت این هم به نفع خودرویی هاست
            ولی اینکه امروز شورای رقابت گفته افزایش نرخ نداریم و کلی حرف و حدیث زده را من کاملا طبیعی میبینم چون احساس خطر کردن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

نامه فوق که الان در کانال رسمی پتروتحلیل قرار گرفت جای تامل دارد
              آیا قصد دارن کلیه فرآورده‌های نفتی را در بورس کالا عرضه کنن؟؟
              رقم آن فوق العاده سنگین خواهد بود
              باید دید دلیل این نامه چی بوده؟؟
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

نامه فوق که الان در کانال رسمی پتروتحلیل قرار گرفت جای تامل دارد
                آیا قصد دارن کلیه فرآورده‌های نفتی را در بورس کالا عرضه کنن؟؟
                رقم آن فوق العاده سنگین خواهد بود
                باید دید دلیل این نامه چی بوده؟؟

به نظرم یک ریسک اضافی درنمادهای بورس که وابستگی به صنایع گازی - پترویی دارند در دولت رئسی وجود داره. این امر رو میشه از شایعاتی که از قیمت خوراک گرفته تا .... هر روز درمیاد متوجه شد.
                انگار یک کارایی میخوان در این حوزه بکنن که هنوز بر کسی مکشوف نیست:D

ولی همچنان نمیشه ارزیابی دقیقی داشت. بالاخره شفافیت چیزی هست که در این مملکت جوکی بیش نیست:D

یه وقت دیدی همه چی برعکس شد و اتفاقا همین نمادها بیشترین بازدهی را هم داشتند.

ولی من بیشتر از ریسکش میترسم و خیلی دوربر این نمادها نیستم. تاریخ نشون داده اینا روی هرچیزی دست بزارن جز خرابی به بار نمیاد:D
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14636

قدرت خریدار امروز ضعیف بود
                  کندل مثبت دیروز را امروز جبران کرد و منفی کامل زد
                  ولی هرچی صف فروش شد را خریدن و آخر بازار مجدد صف فروش 3 میلیونی را جمع کردن
                  تعصب نباید به خرج داد اگر قرار باشه این سهم برگرده فردا باید مجدد معکوس بکشه و مثبت بشه در غیر اینصورت ریسک سهم میره بالا
                  در مورد خالی کردن یا جمع کردن سهم هنوز زوده قضاوت کنیم
                  ولی در محدوده 4700 تومان حدودا 120 میلیون حجم خورده
                  و حجم معامله دیروز و امروز سهم با میانگین 3700 تومان به 123 میلیون سهم رسیده
                  شاید بشه گفت هرچی اون بالا فروختن این پایین پس گرفتن
                  ولی در کل باید معاملات فردا را رصد کرد به نظر من مهمه که فردا سهم از منفی شروع به معامله کنه و اگر قصد برگشت داشته باشه باید با مثبت بسته بشه
                  حمایت سهامدار عمده حقیقی هم فرضیه جایگزینی سهام فروخته شده در سقف 4700 تومان و خرید در 3700 تومان را تقویت کرد
                  خصوصا که دیروز حقوقی ها هم خریدن ولی سایت Tse لیست حقوقی های عمده را نشون نمیده

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14636

با صف فروشی که امروز فراکابها زدن یعنی روزهای قبلی خالی کردن
                    و خرید ما اشتباه بوده
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• SARDAR_S
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 505

با صف فروشی که امروز فراکابها زدن یعنی روزهای قبلی خالی کردن
                      و خرید ما اشتباه بوده
                      غیر از این مورد بازار کم کم داره هوشیارتر میشه و گول معاملات الگوریتمی و سفارشات فیکی که وارد سیستم میکنن تا فعالین قیمتها را بالا ببرند و حضرات خالی کنن را نمیخوره

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

به نظرم یک ریسک اضافی درنمادهای بورس که وابستگی به صنایع گازی - پترویی دارند در دولت رئسی وجود داره. این امر رو میشه از شایعاتی که از قیمت خوراک گرفته تا .... هر روز درمیاد متوجه شد.
                        انگار یک کارایی میخوان در این حوزه بکنن که هنوز بر کسی مکشوف نیست:D

ولی همچنان نمیشه ارزیابی دقیقی داشت. بالاخره شفافیت چیزی هست که در این مملکت جوکی بیش نیست:D

یه وقت دیدی همه چی برعکس شد و اتفاقا همین نمادها بیشترین بازدهی را هم داشتند.

ولی من بیشتر از ریسکش میترسم و خیلی دوربر این نمادها نیستم. تاریخ نشون داده اینا روی هرچیزی دست بزارن جز خرابی به بار نمیاد:D
                        درود

دقیقا

در گذشته سابقه داشته.

فقط یک اما دارد. اگر حرکتی بخوان رو شاخص سازها انجام دهند فاتحه کل بورس خوانده میشه.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                          درود

دقیقا

در گذشته سابقه داشته.

فقط یک اما دارد. اگر حرکتی بخوان رو شاخص سازها انجام دهند فاتحه کل بورس خوانده میشه.
                          دقیقا همینطوره دیگه در بازار نمیشه وایساد اینا حتی منفی 5هم که بیان بقیه قفل فروش میشوند وای به اینکه صف فروش بزرگ شوند....
                          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14636

بانک دی خیلی مظلومانه افت کرده بود خدارو شکر امروز صف خرید شد
                            انشالله بتونه مقداری از افت 70% و 80% خودش از سقف را جبران کنه
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/10/04, 12:27.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14636

به نظر میاد ذلیل تر از گروه بانکی در بازار نداریم
                              کل رشد این گروه از کف امسال 8% است یعنی در واقع هیچی
                              آیا نوبت این گروه نشده؟؟

شاخص بانکی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

به نظر میاد ذلیل تر از گروه بانکی در بازار نداریم
                                کل رشد این گروه از کف امسال 8% است یعنی در واقع هیچی
                                آیا نوبت این گروه نشده؟؟

شاخص بانکی

از همه ذلیل تر هم تو این گروه وآیند هستش اگه قرار به بازدهی باشه فک کنم از همشون بیشتر بازدهی بده
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X