تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

داریم کم کم به تاریخ مذاکرات نزدیک میشیم
    و هرچی نزدیکتر میشیم اخبار ضدونقیض بیشتری شنیده خواهد شد
    قطعا برجام روی کل اقتصاد کشور و علی الخصوص روی بورس تاثیرات عمیقی خواهد داشت
    انتظاری که من تا روز مذاکرات از روند بورس دارم یه روند خنثی است که هر روز حجم بازار میتونه کم باشه و شاخص کل هم نه منفی سنگین و نه مثبت سنگین بزنه تا زمانی که داستان برجام مشخص نشه بورس گیج خواهد بود
    در این بین تک سهم هایی هستند که میتونن رشد کنن ولی کلیت بازار متعادل است
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

وسدید خیلی خوبی داره معامله میکنه و سهامداران به خوبی دارن تعویض میشن و سهامدار تازه نفس وارد سهم میشه
      به نظر من این عرضه ها فرصت خرید خوبی در این قیمتها ایجاد میکنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        وسدید خیلی خوبی داره معامله میکنه و سهامداران به خوبی دارن تعویض میشن و سهامدار تازه نفس وارد سهم میشه
        به نظر من این عرضه ها فرصت خرید خوبی در این قیمتها ایجاد میکنه

سهم کامل دست به دست شده اگر بازیگر امروز خوب عمل کنه و صف خرید خوبی بسته بشه خیلی راحت 160 میزنه
        احتمالا امروز بعد از تخلیه فروشنده گان صف خرید خوبی خواهد بست
        انشالله امروز و روی مقاومت 117 تومان بالای 100 میلیون حجم بزنه
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

داریم کم کم به تاریخ مذاکرات نزدیک میشیم
          و هرچی نزدیکتر میشیم اخبار ضدونقیض بیشتری شنیده خواهد شد
          قطعا برجام روی کل اقتصاد کشور و علی الخصوص روی بورس تاثیرات عمیقی خواهد داشت
          انتظاری که من تا روز مذاکرات از روند بورس دارم یه روند خنثی است که هر روز حجم بازار میتونه کم باشه و شاخص کل هم نه منفی سنگین و نه مثبت سنگین بزنه تا زمانی که داستان برجام مشخص نشه بورس گیج خواهد بود
          در این بین تک سهم هایی هستند که میتونن رشد کنن ولی کلیت بازار متعادل است
          متاسفانه منفی سنگین زد
          و این منفی تحت تاثیر خبر قطع گاز فولادی هاست و نگرانی از اینکه این قطعی به پترویی ها و سیمانی ها برسه و حتی قطع برق مانع تولید در کارخانجاتی بشه که وابسته به برق هستن بشه این منفی را تشدید کرد
          انشالله فردا بازار متعادل بشه
          در این بین باز هم فقط تک سهام بازار آرام و بی صدا به راهشون ادامه میدن و کاری به منفی و مثبت شدن بقیه بازار ندارن
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

به نظرم تا 160 میتونه بالا بیاد
            از کف با واگرایی مثبت در آر اس ای بلند شده

وسدید از 105 تومان که معرفی شد هر روز اول وقت، فروشنده گول میخوره و بعد از فروش صف خریدش قفل میشه
            چطوری؟
            خیلی راحت توجه کنید??
            کسی توجه نمیکنه که این سهم هر اردرش 50 هزار تایی است(حدود 6 میلیون تومان) وقتی سرخطی میزنن هر کد فقط یه اردرش میگیره و جلوی صف قرار میگیرن نتیجه این میشه که تا حدود 10 میلیون اول، وقتی عرضه میشه قدرت خریدار هر کد را بین 5تا6 میلیون تومان نشون میده و فروشنده که میبینه قدرت خریدار ضعیف است میترسن بقیه صف عرضه میکنن
            ولی وقتی حجم معاملات بالاتر میاد قدرت خریدار 4تا5 برابر میشه و صف خرید قفل میکنه
            چقدر راحت فروشنده گول نسبت‌های خریدار به فروشنده را میخوره و فروشنده میشه در حالی که هر روز آخر وقت قدرت خریدار از فروشنده بیشتر میشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

وسدید از 105 تومان که معرفی شد هر روز اول وقت، فروشنده گول میخوره و بعد از فروش صف خریدش قفل میشه
              چطوری؟
              خیلی راحت توجه کنید??
              کسی توجه نمیکنه که این سهم هر اردرش 50 هزار تایی است(حدود 6 میلیون تومان) وقتی سرخطی میزنن هر کد فقط یه اردرش میگیره و جلوی صف قرار میگیرن نتیجه این میشه که تا حدود 10 میلیون اول، وقتی عرضه میشه قدرت خریدار هر کد را بین 5تا6 میلیون تومان نشون میده و فروشنده که میبینه قدرت خریدار ضعیف است میترسن بقیه صف عرضه میکنن
              ولی وقتی حجم معاملات بالاتر میاد قدرت خریدار 4تا5 برابر میشه و صف خرید قفل میکنه
              چقدر راحت فروشنده گول نسبت‌های خریدار به فروشنده را میخوره و فروشنده میشه در حالی که هر روز آخر وقت قدرت خریدار از فروشنده بیشتر میشه

وسدید دقیقا داستانی که بالا توضیح دادم را تکرار کرد و صف خرید سنگین شد و نسبت ها که اول وقت قدرت خریدار در حد 5 میلیون تومان بود به 18 میلیون تومان رسیده و قدرت فروشنده هم که اول وقت حدود 35 میلیون تومان بود به 13 میلیون تومان کاهش پیدا کرد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• AIDIN90
                ستاره‌دار (21)
                • May 2011
                • 1061

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                وسدید بنظرم با افتی سنگینی که کرده تو این قیمتها مفت ترین سهم بازاره
                قیمتشم که گرون نیست ترس داشته باشه
                البته اینا همه نظر شخصی بنده هستش ممکنه اشتباه باشه دوستان با مسولیت خودشون تصمیم بگیرن
                رو ۱۰۳ بود اینو نوشتم فعلا بالای ۲۰درصد داده اونم تو بازار خزاب با سود کم راضی نباشید هدف بالاست

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

شستا احتمالا امروز تاییده حسابرس بشینه روی کدال و صف خرید امروز میتونه به این خاطر باشه
                  در مجمع قول داده بودن تایید افزایش سرمایه در آبان ماه ارسال بشه و امروز آخرین روز آبان ماه است
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

شستا احتمالا امروز تاییده حسابرس بشینه روی کدال و صف خرید امروز میتونه به این خاطر باشه
                    در مجمع قول داده بودن تایید افزایش سرمایه در آبان ماه ارسال بشه و امروز آخرین روز آبان ماه است
                    جناب تمام امکان داره امسال تجدید بده یا رفتیم برا سال بعد ؟
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      جناب تمام امکان داره امسال تجدید بده یا رفتیم برا سال بعد ؟
                      شستا اگر بخواد میتونه یکماه افزایش بده و ثبتش کنه
                      احتمالا برنامه دارن امسال تجدید اعمال کنن
                      صف خرید امروز هیجانی بود و بازار خرید ، این صف فردا میتونه راحت عرضه بشه
                      وقتی کدهای رانت دار سنگین خریدن باید منتظر مجمع باشیم
                      ولی فعلا مثبت امروز با هیجانی که داشت وقدرت خریدار 20 میلیون تومانی نمیتونه حرکت درست و حسابی بزنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

#وبرق

❇ در خصوص نماد معاملاتي (وبرق1)

◼ به اطلاع مي رساند؛ به استناد بند 1 ماده 10 مكرر دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، حجم مبناي شركت سرمايه گذاري كاركنان صنعت برق در منطقه زنجان و قزوين در نماد معاملاتي(وبرق1)، تا حصول شفافيت اطلاعاتي و رفع موارد مربوط به بند 7 ماده 13 مكرر 2 دستورالعمل مذكور معادل ده درصد سرمايه پايه شركت لحاظ خواهد شد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
                        ..........
                        کار بسیار خوبی کردن فقط کاش دامنه نوسان را هم برمی‌داشتم تا هرکس قصد خرید بالاتر داره خوب بره این سهم سفته بازی را دونه ای 200 هزار تومان بخره ولی چون حجم مبنا پر نمیشه پایانی رشدی نمیکنه
                        و برعکس اگر فروشنده ای قصد فروش در 100 تومان داره بفروشه
                        نتیجه اینکار باعث میشه صف خرید و فروشی در این سهم ایجاد نشه این رویه باید برای کل بازار ایجاد بشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

خوش قولی کردن و در آخرین ساعات آذر ماه گزارش روی کدال قرار گرفت
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

شلیای جا مانده از رشد 3 سال گذشته بازار بالاخره باز شد
                            و امروز سهامداران خسته خارح شدن
                            فروشنده به طور مشخص خسته است و پول لازم است
                            یه پله خریدیم
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/11/22, 09:34.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

جناب تمام سلام
                              امروز وسدید انگار نمیخواد رویه روزهای قبل رو تکرار کنه
                              منتظر یه شل کردن هستیم ازش تا فول سهم بشیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                                جناب تمام سلام
                                امروز وسدید انگار نمیخواد رویه روزهای قبل رو تکرار کنه
                                منتظر یه شل کردن هستیم ازش تا فول سهم بشیم
                                بنده خدا از 100 تومان هر روز فرصت خرید داده
                                دیگه باید فروشنده کمی به خودش استراحت بده
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X