تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    جناب تمام صورت مالی شستا اومد امکانش هست یه تحلیل مختصر ازش بدید ممنونم
    به نظر من گزارش خوبی داده سود خوبی هم ساخته 12 تومان برای این سهم عالیه
    این سود سال بعدی به مراتب بیشتر هم خواهد بود
    این گزارش که دیدم یاد سود سهام عدالت استانی ها افتادم
    اونها هم حدود 11 تومان سود میسازن ولی قیمت اونها 43 تومان است و شستا 90 تومان
    شستا با 85 درصد از ناو معامله میشه و استانی ها با 39 درصد از ناو
    قطعا قیمت شستا منطقی است و روند سهم رو به رشد خواهد بود
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      خریدهای سنگین حقیقی و حقوقی خاور قبل از مجمع
      سهمی با سود ۱۰۰ تومنی

حالا حالا ها خریدنی است
      موند تو گزارش ۹ ماهه این سود رو بشه که اون موقع سهم ۵۰۰ تومن شده

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14637

امروز اجازه فروش به بازار گردانها را ندادن
        این یکی از دلایل مثبت بازار در این لحظات است
        خدا کنه فردا هم این اجازه داده نشه تا بازار کمی جون بگیره
        این اقدام سازمان نشان داده بازار تمایل به برگشتن دارد اگر حقوقی ها تقاضای بازار را سرکوب نکنند
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14637

مجمع
          #خاور

? به گزارش همفکران، مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت دوم شرکت ایران خودرو دیزل برگزار شد.

در این مجمع در پاسخ به سوال سهامداران مطرح شد:

✅ هیچ تخلفی در حق تقدم ها از طرف ایران خودرو و سرمایه گذاری سمند صورت نگرفته است.

✅درخواست خرید شرکت ایدم( تولید موتورهای دیزل ایران) را دادیم و در هیئت مدیره ایران خودرو تصویب شده است. امید است که مجدد این شرکت به تصاحب ایران خودرو دیزل دربیاید.

✅ امسال پیش بینی سود و درآمد بالایی برای شرکت گواه که در زمینه خدمات پس از فروش ایران خودرو دیزل فعالیت می کند داریم.

✅ مقدمات اولیه پذیرش بورس برای شرکت سرمایه گذاری سلیم انجام شده است. برای شرکت های زیرمجموعه سلیم هم که در حال حاضر با حداکثر ظرفیت فعال می کنند مقدمات پذیرش در بورس در حال انجام است. نگاه ایران خودرو به سرمایه گذاری سلیم برای کسب منفعت است.

✅ مکاتبات اولیه برای ارتقا به بازار بالاتر در تابلوی معاملات را انجام داده ایم.

✅ طلب 69 میلیارد تومانی شرکت از وزارت بهداشت بابت آمبولانس ها در حال پیگیری است و تا پایان سال به مرحله وصول می رسد.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14637

خاور گزارش مجمع را روی کدال گذاشت تا شنبه نماد باز بشه

تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده شرکت ايران خودرو ديزل (خاور )
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

مدیرعامل گفتن که منبعد ماهی بالای ۵ همت فروش خواهند داشت ، بصورت سنتی هم همواره نیمه دوم سال بیشترین فروش رو خاور داره، ان شاالله میریم بالای ۴۰ همت و با سود ۲۵ درصدی سود خالص ۱۰ همتی میسازه، بعبارتی سود ۱۱۶ تومانی همین امسال و پی به ای حداقل ۷-۸ بدهیم به قیمت ۸۰۰ خواهیم رسید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14637

اگر بانک مرکزی 100 میلیون 100 میلیون دلار دیروز نفروخته بود الان دلار بجای 32 تومان داشت روی 35 تومان پشت مینداخت
                برجام هم به لطف دلسوزان رفته رو هوا
                حالا بشینیم ببینیم بانک مرکزی چند روز میتونه دلار در 32 تومان نگه داره
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

حال خوش "خاور" از فروش کامیون سنگین

خاور در گزارش 3 ماهه به ازای هر سهمش حدود 16 تومان زیان انباشته ساخته بود
                  ولی الان گفته ماهی حدودا 5 همت فروش داره
                  اگر 15 درصد حاشیه سود داشته باشه سود یکسال این سهم حدود 105 تومان خواهد بود
                  اگر 25 درصد حاشیه سود داشته باشه سود سهم میشه 173 تومان با سرمایه جدید
                  در کل به نظر میرسه امسال خاور با فروش 7 ماه دوم به سود حدود 100 تومان میرسه و اگر 16 تومانش بابت زیان انباشته کسر بشه سود امسال‌ به 84 تومان میرسه
                  به نظر میاد خریدهای پرحجم حقیقی و حقوقی های عمده در سهم بی دلیل نیست

خریدهای سنگین حقیقی و حقوقی خاور قبل از مجمع
                  آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/10/01, 22:05.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14637

? خودروهای سنگین گران می‌شوند

?افزایش قیمت به خودروهای سنگین رسید. به نظر می‌رسد این بار خودروهای سنگین هستند که با قیمت‌گذاری دستوری گران می‌شوند.
                    ?پس از افزایش قیمت ۱۹۰ میلیون تومانی کشنده امپاور، حالا نوبت به افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو دیزل رسیده است. بنابر اعلام برخی منابع، این افزایش قیمت بین ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان خواهد بود.
                    ?امیرحسن کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: به نظر نمی‌رسد که با افزایش قیمت خودروهای سنگین، خودروهای سواری هم گران شود. چون مکانیزم خودروهای سنگین با خودروهای سواری متفاوت است. هرچند که خودروسازان به شدت زیان‌ده هستند و دولت هم جلوی افزایش قیمت را گرفته. اما ممکن است در ادامه سال خودروسازان خودروهای سواری نیز قیمت‌ها را افزایش دهند.

#خودرو_سنگین

@BourseNews
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14637

بیمه پارسیان در حال سوراخ کردن کف است اگر کف 290 از دست بده کف بعدی 270 اگر اینم از دست بده حمایت بعدی 200 تومان است
                      بریم و نظاره گر باشیم ببنیم کجا میخواد متوقف بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• naderi1
                        ستاره‌دار(26)
                        • Sep 2020
                        • 792

اگر بخواهیم مثالی از سهم هایی که کمترین افت را در این مدت داشتند بزنیم یکیش همین بیمه پارسیان است. سهم یک ماه پیش 341 تومان بود و الان 309 که با لحاظ 8درصد افزایش سرمایه ای که داشت افت خاصی نکرده انهم در این وضع بازار که اغلب سهم ها افت بالا داشتن. اگر از اول سال حساب کنیم هم اولین روز کاری سال سهم 339 تومان بوده که در این فاصله 50 ریال سود نقدی و 8درصد هم افزایش سرمایه داشته که با لحاظ این دو عملا افت خاصی را در سهم نداشتیم. در واقع در مقایسه با خیلی از سهم ها میتوان بیمه پارسیان را بعنوان سهمی مثال زد که افت نسبتا کمی داشته و اگر نوبت به صحبت از سوراخ کردن کف و... باشد نوبت به این سهم نمیرسد. یک برگه سهم پارسیان البته ندارم و قصد خرید نیز ندارم.

این قیمت برا دیروز بود.
                        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14637

دلار در محدود 32 تومان تثبیت شده
                          دلار نیمایی داره خودش به سمت 28 تومان سوق میده
                          سهام دلاری نباید نگرانی خاصی داشته باشن
                          به نظر من سودی که سال 1400 ساختن نهایتا با 20 درصد نوسان قابل تکرار است
                          ولی پی به ای بعضی سهام دلاری به سمت زیر 3 داره حرکت میکنه
                          دیگه از اینجا به بعد فروش سهام بنیادی و سود ساز حماقت بازار است
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14637

بازار فردا اگر کسی کرم نریزه میتونه مثبت هم بشه
                            نفت هم که خوب رشد کرده دلارم که رشد خودش کرده
                            مسکن که سوپر رشد خودش کرده
                            خودرو هم که شکر خدا از زمان رئیسی 2.5 برابر شده
                            تنها بازار جامانده از رشد همین بازار سهام است که از زمان رئیسی افت کرده و از سقف خودش هم ارزشش نصف شده
                            این جامانده وامانده و درمانده درسته که کسی ازش حمایتی نمیکنه ولی دیگه جونی برای ریزش نداره در نهایت به جایی رسیده که هرکس سهم خودش میفروشه قبلش به حال خودش قبطه میخوره که مجبوره سهام ارزشمند خودش مفت فروشی کنه و از بازار خارج بشه
                            این ناجوانمردی که در حق بازار سهام و سرمایه مردم روا داشته شده روزی پایان خواهد داشت
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14637

بازار مثبت بسته شد
                              انتظار اینکه فردا هم بازار مثبت باشه سخته
                              ولی انتظار منفی سنگین هم نباید داشت
                              اگر کف بازار همینجا باشه در همین محدوده چند هفته یه روز مثبت یه رور منفی میزنه تا حرکت کنه
                              به رشد ثانویه بازار نزدیک شدیم
                              انشالله که همه دوستان تا رشد بعدی بازار دوام بیارن
                              همه ما بورس ها سختی های فراوان کشیدیم
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shimaalovelygirl
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2022
                                • 1079

بازار مثبت بسته شد
                                انتظار اینکه فردا هم بازار مثبت باشه سخته
                                ولی انتظار منفی سنگین هم نباید داشت
                                اگر کف بازار همینجا باشه در همین محدوده چند هفته یه روز مثبت یه رور منفی میزنه تا حرکت کنه
                                به رشد ثانویه بازار نزدیک شدیم
                                انشالله که همه دوستان تا رشد بعدی بازار دوام بیارن
                                همه ما بورس ها سختی های فراوان کشیدیم
                                چرا باید چند هفته اینطوری باشد؟این قانون را کی تعیین کرده است؟اون حضرات سازمان بورس تعیین کردند یا اساتید بورس؟بورس را به لجن زار تبدیل کردند با نصب بازارگردان و ربات و الگوریتم.هدف این جناب عشقی از به گندکشاندن بازار سرمایه چیست؟یعنی اگر بورس را با هزار ترفند بارها پایین و پایین و پایین نکشند،چه صدمه‌ای می بینند؟شرافت و وجدان ندارند اینها؟بعد از ۲سال و نیم ریزش پی در پی،داریم به صفر مطلق نزدیک میشویم با تعدادی برگ سهام بی ارزش چند ریالی که باید بدهیم به سبزی فروش محله مان،سبزی داخل آن بپیچد،چون از روزنامه باطله هم بی ارزش تر شده‌اند.جناب سازمان بورس ما حاصل یک عمر کار و تلاش و پس اندازمان را در بورس ریختیم.شرف و انسانیت دارید یا نه!از دارا بودن رسیدیم به فقر و نداری،فقط به جرم سهامداری.لعنت بر این بورس و سازمان و دفتر و دستکتان..

نظر

در حال کار...
                                X