تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3751

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
    کاش بورسی های پر ادعا یه درصد غیرت و شعور بنگاهی ها و املاکی ها رو داشتند! لعنتی دکمه اینتر دم دستت اول فکر کن بعد فروش رو بزن!!!
    خودت بدرک بقیه رو بفنا میدی! داری قیمت سهامت رو ۶۰-۷۰ درصد زیر سقف ۹۹ اونن با تورم ۲۰۰-۳۰۰ درصدی میفروشی که با پولش بری ۲۰۷ بدون آپشن رو از ایرانخودرو با رقابت ۴۷۰ میلیون تومن بخری!!! لعنتی خود سهم ایرانخودرو رو بهر و دندون رو جیگر بزار!
    البته این وسط یه عده سفته باز دوزاری پست فطرت هم هستن! با فروش یه سهم شروع به تخریبش می کنند غافل از اینکه اونا خودشون هم مدارا کنند بجای سودهای ۵-۶ درصدی براحتی ۳۰-۴۰ درصد بدون استرس و فحش هوردن سود می کنند
    نمیدونم سواد زیادی مایه اینهمه دردسر تو بورس شده یا نه؟ چرا هریداران و طلافروشان تکنیکال و تحلیل محلیل ندارن!
    فکر کن با تکنیکال طلا بخرن ?
    تو جایی که چارت میگه آر اس آی اشباع هست یا سقفه کل طلاهای مغازه رو بفروشه، چی میشه?
    درود....اساسا جنس بورسی جماعت و دلال ملک وماشین با هم متفاوته ...منطقشون با هم فرق می کنه...بازارها رو تا حد زیادی انتظارات فعالین و حاضرین در اون بازارهست که روند و جهتشو معین می کنه ...بعدهم ...توانایی که به اصطلاح مارکت میکر دربازار سهام داره در بازارهای کالایی و فیزیکی نداره ...خریدو فروش در دیگر بازارها به سادگی خرید وفروش در بورس نیست ...دربازارهای دیگه ما محدودیت داریم ...چقدر طول می کشه یه واحدساختمانی ساخته بشه و به بازارعرضه بشه ..چه قدر طول می کشه خودرو وارد یا از خط تولید خارج و به بازار برسه ؟؟دربازار سهام ما حدود۶۰۰..۷۰۰نماد داریم ...که هروزه در نوسان هستن یکی بیشتر یکی کمتر .‌فرد وسوسه میشه بیاد اونی که گرون شده یا داره ارزون میشه رو بفروشه یه نمادی که فکر می کنه یا داره بالا میره رو بخره ... یه نماد ..در طول یه دوره یه حجمش چندبار دست به دست میشه در دیکر بازارها ما با همچی فرصت هاییی و با همچی انتخاب هایی روبرو هستیم ؟؟حالا ممکنه طرف سود هم بکنه یا ضرر هم بکنه ...ما بورسی ها شاید تنها قشری از فعالین اقتصادی هستیم که ضرر رو پذیرفتیم !!وگاها بهش افتخار هم می کنیم !!در دیگر بازارها این طور نیست !!اونجا مساله حیثیتی هست چیزی به اسم ضرر نباید در کار باشه یا حداقل باشه ..طرفین معامله هم معمولا می پذیرن

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1544

سلام دوستان
      ايشون تو كانال خودش و با دانش خودش داره تحليل مي كنه.
      مثل خيلي ها بعضيها درسته بعضيها غلطه.
      چكار كنيم؟ايشون رو تخريبش كنيم!
      اگر دوست نداري وارد كانال ايشون نشو.
      اين برخورد شما تحليلگرها را فراري ميده.مثل خيليهاي ديگه.
      خواهش مي كنم رعايت كنيد تا فضاي تحليل باقي بمونه.
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
        سلام دوستان
        ايشون تو كانال خودش و با دانش خودش داره تحليل مي كنه.
        مثل خيلي ها بعضيها درسته بعضيها غلطه.
        چكار كنيم؟ايشون رو تخريبش كنيم!
        اگر دوست نداري وارد كانال ايشون نشو.
        اين برخورد شما تحليلگرها را فراري ميده.مثل خيليهاي ديگه.
        خواهش مي كنم رعايت كنيد تا فضاي تحليل باقي بمونه.
        صحبتهای من تایید حرفهای تمام عزیز بود، کلا بورسی ها اغلب بقول امید عزیز ضررشون رو انگار مال دزدی و یا از جایی پیدا کردن و زحمتی واسه سرمایه شون نکشیدن! بازارهای دیگه ضرر حیپیتی هست اینجا یه اینتر فروش یه اینتر خرید سهمی دیگر و ادامه زیان!

نظر

• bahramkhaliran
          عضو جدید
          • Sep 2020
          • 812

کاش بورسی های پر ادعا یه درصد غیرت و شعور بنگاهی ها و املاکی ها رو داشتند! لعنتی دکمه اینتر دم دستت اول فکر کن بعد فروش رو بزن!!!
          خودت بدرک بقیه رو بفنا میدی! داری قیمت سهامت رو ۶۰-۷۰ درصد زیر سقف ۹۹ اونن با تورم ۲۰۰-۳۰۰ درصدی میفروشی که با پولش بری ۲۰۷ بدون آپشن رو از ایرانخودرو با رقابت ۴۷۰ میلیون تومن بخری!!! لعنتی خود سهم ایرانخودرو رو بهر و دندون رو جیگر بزار!
          البته این وسط یه عده سفته باز دوزاری پست فطرت هم هستن! با فروش یه سهم شروع به تخریبش می کنند غافل از اینکه اونا خودشون هم مدارا کنند بجای سودهای ۵-۶ درصدی براحتی ۳۰-۴۰ درصد بدون استرس و فحش هوردن سود می کنند
          نمیدونم سواد زیادی مایه اینهمه دردسر تو بورس شده یا نه؟ چرا هریداران و طلافروشان تکنیکال و تحلیل محلیل ندارن!
          فکر کن با تکنیکال طلا بخرن ?
          تو جایی که چارت میگه آر اس آی اشباع هست یا سقفه کل طلاهای مغازه رو بفروشه، چی میشه?
          سلام
          اعصاب وروانت راخراب نه کن که باثروت هم به دست نمی آید!
          ماباید سعی کنیم اشتباه نه کنیم که اگرشدسعی کنیم که دوباره اشتباه نه کنیم!
          اشتباه بااشتباه کردن حل نمی شود!(مثل حکومت که اشتباه خودراباخلق پول بدون پشتوانه حل می کند)
          این وضعت مرایاد داستان عروس می اندازد. وسایل هفت دست شام نهارهیچی!
          شرکتهای بورسی بایدسوده باشندوسودشان قابل پیش بینی باشد!
          پس خواهشن به دیگران احترام به گذارید!

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14639

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            خودرو و خساپا هم اضافه شد
            کمی نقدینگی باقی مانده گذاشتم ضستا 1108 بخرم
            سبد ما با سهام خودرویی و دلاری خوبی بسته شده است
            صفحات قبلی در مورد سهامی که خریداری شد توضیحات کافی دادم
            شنبه هم در منفی کامل بازار خودرو خساپا شستا شتران فخوز اضافه کردیم
            حالا این وسط بد خوبش خودتون حلال کنید
            امروز قبل بازار هم اعلام کردم در معاملات عجله نکنید
            بعضی ها تا یه مثبت میبینن میزنن صف خرید و صف فروش میبینن میزنن صف فروش
            ولی واقعا حیف این بازار که هیجانی عمل کنیم
            منفی هاش جذاب بود خریدیم
            انشالله در زمان خوبی خواهیم فروخت
            وسدید هم از 100 تومان باهاش هستیم و قصدی هم دیگه برای نوسان گرفتن و فروختن نداریم
            انشالله دوستان همراه این تاپیک سبد خوبی بسته باشن
            و انشالله کسانی که نوشته های مارو مفید نمیدونن از دنبال کردن این تاپیک پرهیز کنن دچار دلخوری و سوء تفاهم نشیم
            لطفا و خواهشن امضاء پایین نوشته های بنده را خوب مطالعه کنید
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14639

خودرو اگر سال بعدی تمام محصولاتش در بورس کالا بفروشه به سود 50تا55 تومان میرسه خساپا هم سود 35تا40 تومان میسازه
              امسال هم با استمرار فروش در بورس کالا کاهش زیان خواهند داشت امسال و سال بعدی سودی برای تقسیم ندارند چون زیان انباشته ها را باید جبران کنن
              انشالله سال 1403 به بعد سود تقسیمی در مجامع خواهیم داشت
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• لاکی لوک
                عضو جدید
                • Dec 2011
                • 18

استا د تمام با فروش پارس خودرو و شرکت های تودلی تا پایان امسال از زیان خارج نمیشند؟

نظر

• hakim821
                  عضو عادی
                  • Feb 2015
                  • 27

خودرو اگر سال بعدی تمام محصولاتش در بورس کالا بفروشه به سود 50تا55 تومان میرسه خساپا هم سود 35تا40 تومان میسازه
                  امسال هم با استمرار فروش در بورس کالا کاهش زیان خواهند داشت امسال و سال بعدی سودی برای تقسیم ندارند چون زیان انباشته ها را باید جبران کنن
                  تمام جان ايران خودرو حدود 600 هزار خودرو در سال توليد داره و 300 ميليارد سهم. به ازاي هز 500 هزار سهم يك خوردو ساليانه ميشه.به عبارت ديگه متوسط سود هر يك خودرو تقسيم بر 500 هزار سهم ميشه . اگه سود هر خودرو با قيمت آزاد فعلي براي ايران خودرو 5 درصد يعني مثلا حدود 20 ميليون تومن فرض بشه ، 40 تومن به هر سهم ميرسه. سود فعلي در بورس كالا كه بالاي 100 ميليونه.

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1544

تا برج 2 سال آينده عمليات فروش 100 درصد بايستي از طريق بورس كالا باشه.
                    اين زمان هم براي ايجاد زيرساختارهاي لازم جهت فروش تو بورس كالا داده شده.
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14639

در اصل توسط لاکی لوک پست شده است View Post
                      استا د تمام با فروش پارس خودرو و شرکت های تودلی تا پایان امسال از زیان خارج نمیشند؟
                      انشالله از زیان امسال خارج بشن
                      ولی از زیان انباشته سال‌های قبلی، سال بعدی میتونه خارج بشه
                      کلا این بیچاره ها اینقدر زیان روی زیان آورده بودن که داشتن نابود میشدن
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14639

?افزایش نرخ سود در نظام بانکی عملیاتی شد
                        ?️نرخ سود ۲۵ درصدی در بانک‌های دولتی

بعد از ابلاغ مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده با سود ۲۳ درصدی برخی بانک‌ها به خصوص بانک‌های دولتی نرخ سود سپرده‌های بانکی را افزایش دادند. مشاهدات نشان می‌دهد نرخ سود سپرده در بانک های دولتی هم اکنون تا ۲۵ درصد هم افزایش یافته است.
                        نرخ سود تسهیلات بانکی نیز در شعب بانک‌های دولتی و خصوصی افزایش یافته و به حدود ۲۴-۲۵ درصد رسیده است! برخی از بانک های خصوصی هنگام پرداخت تسهیلات، نرخ سود را به مشتریان ۲۴ درصد اعلام می کنند. این نرخ پیش از این ۱۸ درصد بود./تسنیم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                          عضو فعال
                          • Nov 2014
                          • 2282

������افزایش نرخ سود در نظام بانکی عملیاتی شد
                          ������️نرخ سود ۲۵ درصدی در بانک‌های دولتی

بعد از ابلاغ مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده با سود ۲۳ درصدی برخی بانک‌ها به خصوص بانک‌های دولتی نرخ سود سپرده‌های بانکی را افزایش دادند. مشاهدات نشان می‌دهد نرخ سود سپرده در بانک های دولتی هم اکنون تا ۲۵ درصد هم افزایش یافته است.
                          نرخ سود تسهیلات بانکی نیز در شعب بانک‌های دولتی و خصوصی افزایش یافته و به حدود ۲۴-۲۵ درصد رسیده است! برخی از بانک های خصوصی هنگام پرداخت تسهیلات، نرخ سود را به مشتریان ۲۴ درصد اعلام می کنند. این نرخ پیش از این ۱۸ درصد بود./تسنیم
                          جالبه تو همه جا این یه متن عینا همین داره نیچرخه! خیلی عجیبه

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14639

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                            جالبه تو همه جا این یه متن عینا همین داره نیچرخه! خیلی عجیبه
                            متاسفانه این سود زیادی هست برای کسانی که ریسک گریز هستن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

بنظرم دولت بشدت از رونق بورس میترسه و سرعت گیرهای شدیدی میزاره

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3751

متاسفانه این سود زیادی هست برای کسانی که ریسک گریز هستن
                                یه مشکلی این وسط هست ...این نرخ از یه طرف هزینه مالی شرکت ها رو بالا میبره از طرف دیگه حاشیه سود خیلی از شرکت ها و تولیداتشون این مقدار رو نمیتونه پوشش بده ...اگر بتونن ارز رو تثبیت کنن....جواب میده ..اگر هم نتونن که دیگه جذابیت و کارایی نداره ..صرفا باعث رکود تورمی میشه

نظر

در حال کار...
                                X