تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در بین نمودارهای بالا
میشه گفت با وجودی که طی یکسال گذشته گروه بانکی رشدی نکردن و برگشتن به کف ،
ولی باز هم وضعیت نموداری خرابی دارن
باید شاخص گروه ها را مجدد بررسی کرد
سهام سود ساز و بنیادی کماکان وضعیت نموداری بهتری دارنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
از سال قبل و زمانی که در این تاپیک خلاف این مطلب گفته میشد این مطلب را نوشتم
بد نبود مجدد بالا بیارم...
مطلب مربوط به شهریور سال قبل است
در اصل توسط naderi1 پست شده است View Postصرف میزان رشد از کف امسال و یا میزان افت از سقف تاریخی ملاکی برای انتخاب و خرید و یا ارزندگی سهم نیست. باید دید رشد قبلی چقدر بوده و ایا شایستگی انرا داشته و تناسبی با بقیه رشدها داشته یا خیر. چه بسا سهمی در زمان رونق سال قبل رشد کمی کرده به هردلیلی و موقع اصلاح هم افت کمتر کرده و در مقابل سهمی 100برابر شده (مثلا)و آن رشد بخش عمده اش حتی با وضع هیجانی بازار هم بی رویه بوده و طبیعی است افت الانش درصد بیشتری باشد و الان حتی با وجود افت بیشتر نسبت به دسته اول باز در مجموع رشدش در این دو سه سال بالاتر بوده.
مطلب دیگر اینکه علاوه بر لحاظ همین میزان رشد یا افت باید دید آیا لیاقت و شایستگی این قیمت فعلی و رشد یا افت را داشته یا خیر؟ داریم الان سهم هایی که از سقف شاخص 2میلیونی هم با قیمت بالاتری درحال معامله هستند ولی از نظر تحلیلی ارزنده تر و کم ریسک تر از سهم هایی هستند که از سقف 70 درصد ریخته است.
میزان افت یا رشد بنظر فقط زمانی مفید است که دو شرکت الان و فعل حاضر از نظر ارزندگی تقریبا یک شرایط باشند اما یکی رشد کمتر و افت بیشتر داشته و دیگری رشد کرده که سهم اول را انتخاب کنیم. تازه همین هم باز باید جزئی تر و مورد به مورد بررسی شود که عدم رشدش بخاطر ایراد و اشکالی نباشد و یا سهم کلا بد معامله ای نباشد. برای سود خوب در بازار و نگاه حرفه ای باید دید خیلی جامع تر باشد.اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
نظر
-
بعضی آیدی ها عادت دارن ادای آدم حسابی ها را در بیارن
املا نانوشته غلط نداره
عادت زشتی در بازار است که دوست دارن با تخریب دیگری برای خودشون اسم و رسمی به هم بزنن
بزنن نوش جانشون انشالله موفق باشن
روش ابراز وجود این افراد هم اینگونه است
خدا قوت.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
اما بازار
این روزها
منطق و تحلیل واقعا هیچ جایگاهی ندارد
بهتر است فعلا دست از تحلیل برداشت و فقط کف ها سقف ها و حمایتها و مقاومتها را دید و نظاره گر بود که بالاخره به کدام یک واکنش نشان میدهد
خرید این روزها مشخصا پرریسک است
ولی فروش برای کسی مثل من که قبلا خرید کرده ام زیاد دلچسب نیست اما توصیه ای هم به خرید نمیشه کرد
همین الان که ما در این تاپیک پیشنهاد خریدی نمیکنیم همیشه مورد اتهام و انتقاد هستیم چه رصد به روزی که بیام و بگم فعلا سهم بخرید یا بفروشید
بالاخره وقتی بازار خراب باشه کسی هم عصاب نداره
لطفی به همدیگر بکنیم روی عصاب هم راه نرویمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
انشالله مثبت کم رنگ امروز روزنه امیدی باشه برای برگشت اصلی بازاری که طی دو سال گذشته فقط زخم به سهامدار مظلوم زدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
کف قدرت خریدار امروز در حکشتی 80 میلیون تومان بوده
اگر این قدرت تا آخر بازار کمتر نشد و سهم صف خرید بست میشه امیدوار به ادامه روند صعودی بود
قدرت فروشنده هم تا این لحظه 48 میلیون بودهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمجمع خساپا شروع شد
یه خبر قطعی تر از قیمت بلوک خساپا منتشر بشه
وساپا صف خرید میشه
خبر معامله بلوک هم اعلام کردند در این چند روزه و پس از نظرهای مثبت شدید شما بیش از 10درصد ریخته که!!!
الان داری یا فروختی؟؟؟
نمیشه با هیجان کمتر نوشت و همراه جوسازها حرکت نکرد؟؟؟
حالا ما جوگیریم اساتید که باید بعید باشه براشوننظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Postدرود
خبر معامله بلوک هم اعلام کردند در این چند روزه و پس از نظرهای مثبت شدید شما بیش از 10درصد ریخته که!!!
الان داری یا فروختی؟؟؟
نمیشه با هیجان کمتر نوشت و همراه جوسازها حرکت نکرد؟؟؟
حالا ما جوگیریم اساتید که باید بعید باشه براشون
چیزی که آمده بیرون فقط شناسایی خریدار است
بازار منتظر اعلام قیمت معامله است
من 20درصد سبدم وساپا هست و تا وقتی خبر قطعی از معامله بلوکی بیرون نیاد فروشنده نیستم
ضمنا اینم بگم اگر قیمت معامله هم مشخص بشه ولی بازم سهم حرکت نکنه با ضرر هم شده خارج میشم
چون در اون صورت مشخص میشه یه ارادی در معامله هست که دستان پشت پرده سهم ازش باخبر هستن و معامله بلوک را بهانه ای قرار دادن برای خروجخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postکف قدرت خریدار امروز در حکشتی 80 میلیون تومان بوده
اگر این قدرت تا آخر بازار کمتر نشد و سهم صف خرید بست میشه امیدوار به ادامه روند صعودی بود
قدرت فروشنده هم تا این لحظه 48 میلیون بوده
هرچند من هیچی نفروختم ولی خوب فردا سهم میتونه با منفی شروع بشه اگر بازیگرش بخواد سهمو صف فروش یا خرید میکنه
این سهم افرادی با رانت خریدن و خیلی نموداری عمل نمیکنه
بیشتر به تصمیم این آقایون برمیگرده که امشب چه تصمیمی برای فرداش بگیرنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در میان اعتراض باشگاههای کرمانی؛کمک 120 میلیاردی تومانی مس به تراکتوربا تصویب مدیران کارخانه صنایع مس ایران کمکی 120 میلیارد تومانی در دو نوبت به باشگاه تراکتور داده شده است.
به گزارش "ورزش سه"، فصل جدید برای مدیران صنایع مس ایران با ادامه حضور مس رفسنجان که در سومین سال حضور در لیگ برتر برای کسب سهمیه میجنگد و انتظارات زیادی از آن وجود دارد و همینطور اضافه شدن مس کرمان که به واسطه پیشینهاش برای مسئولان کرمانی و همینطور مدیران صنایع مس اهمیت زیادی دارد، حال و هوای متفاوتی خواهد داشت.
از سوی دیگر صنایع مس که برای عمل به مسئولیت اجتماعی خود حمایت مالی از باشگاههای دیگر نظیر مس شهربابک را نیز در دستور کار خود دارد، طی هفته و ماههای اخیر با مشکل افزایش بودجه باشگاههای ورزشیاش مواجه بود و حالا هم در شرایطی که شنیده میشود شرایط در باشگاههای مس رفسنجان و مس کرمان از لحاظ مالی خیلی خوب نیست، صحبت از کمک 120 میلیارد تومانی به باشگاه تراکتور در کرمان خبرساز شده است.
البته سال گذشته و در یک برهه طرح واگذاری باشگاه تراکتور به صنایع مس سونگون مطرح شد ولی این برنامه به نتیجه نرسید. حالا اما در شرایطی که قرمزپوشان تبریزی پس از یک فصل دشوار با قربان بردیف امیدوار به تکرار روزهای خوش گذشتهاند، کمکی 120 میلیاردی نیز به این تیم از سوی مدیران صنایع مس اختصاص داده شده تا زنوزی مالک باشگاه با دغدغه کمتری تیم مورد نظر بردیف را برای حضور در مسابقات لیگ بیست و دوم فراهم کند
کمک 120 میلیاردی تومانی مس به تراکتور - ورزش سه
نظر
-
حکشتی
الگوی (Doji Pattern) و میشه گفت الگوی (Spinning Top Candlestick) در معاملات امروز شکل داده
کلیت این الگو نشون میده بازار هنوز تصمیم خودش برای روند سهم نگرفته برای همین فردا میشه منطقی تر تصمیم بگیرم
نمونه این الگو را قبلا هم زده که در نمودار مشخص کردیم فقط باید اینبار دید که واکنش سهم چگونه است
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/07/26, 16:37.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/07/26, 18:32.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر