کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حد ضرر ما در خکاوه 579 ریال است به این عدد پایبند هستم
در صورتی که دو روز دیگه زیر این عدد معامله بشه شناسایی زیان میکنم و میفروشم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وسدید بعد از اصلاح قیمتی مجدد در مدار حرکتی قرار گرفته
در صورت عبور از ۲۱۲ تومان با حجم بالا اهداف بعدی اعداد بالایی خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اندر احوالات وسدید این بس که از دستشان در رفت و طی شفاف سازی هفته قبل رقم طلب کاری فرآب(زیرمجموعه وسدید) را رسما 23.5 همت اعلام کرد البته این رقم 256 میلیون دلار است که شرکت با دلار 90 هزار تومانی اعلام کرده در حالی که با دلار 110 هزار تومانی فعلی این عدد 28 همت است
وقتی متوجه شدن نباید اعلام میکرد مجدد شفاف سازی زدن اعلام کردن بیشتر این پول سنگین بابت بدهی تسهیلاتی فرآب هزینه خواهد شد
ولی یادشون رفته بود که فرآب در صورتهای مالی خودش بدهی تسهیلاتی با این اعداد درشت ندارد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر