تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14785

حد ضرر ما در خکاوه 579 ریال است به این عدد پایبند هستم
    در صورتی که دو روز دیگه زیر این عدد معامله بشه شناسایی زیان میکنم و میفروشم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14785

وسدید بعد از اصلاح قیمتی مجدد در مدار حرکتی قرار گرفته
      در صورت عبور از ۲۱۲ تومان با حجم بالا اهداف بعدی اعداد بالایی خواهد بود
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14785

اندر احوالات وسدید این بس که از دستشان در رفت و طی شفاف سازی هفته قبل رقم طلب کاری فرآب(زیرمجموعه وسدید) را رسما 23.5 همت اعلام کرد البته این رقم 256 میلیون دلار است که شرکت با دلار 90 هزار تومانی اعلام کرده در حالی که با دلار 110 هزار تومانی فعلی این عدد 28 همت است
        وقتی متوجه شدن نباید اعلام میکرد مجدد شفاف سازی زدن اعلام کردن بیشتر این پول سنگین بابت بدهی تسهیلاتی فرآب هزینه خواهد شد
        ولی یادشون رفته بود که فرآب در صورتهای مالی خودش بدهی تسهیلاتی با این اعداد درشت ندارد
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14785

وسدید شفاف سازی پشت هم داره ارسال میکنه
          کم کم بازار میفهمه این غول خفته داره بیدار میشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14785

سقف شاخص کل شکست از فردا فشار خرید روی شاخص سازها باید بیشتر بشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14785

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              سقف شاخص کل شکست از فردا فشار خرید روی شاخص سازها باید بیشتر بشه
              متاسفانه این خبر جنگنده ها بازارو قرمز کرد
              انشالله شنبه جبران میکنه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14785

سخنرانی رهبری هم نکته منفی برای بازار نداشته
                از فردا با تکمیل شدن پولبک به سقف شکسته شده شاخص کل کلیت بازار حرکت خوبی را برای رسیدن به ۴.۸ میلیون واحد آغاز خواهد کرد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14785

خاور

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14785

خودرو
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14785

اگر تا فردا جنگ جهانی سوم شروع نشه و اگر خورشید خاموش نشه یا شهاب سنگ به زمین برخورد نکنه
                      و یا بورسی جماعت نقد شده اجازه بده
                      فردا بازار سبز خواهد بود
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4221

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        اگر تا فردا جنگ جهانی سوم شروع نشه و اگر خورشید خاموش نشه یا شهاب سنگ به زمین برخورد نکنه
                        و یا بورسی جماعت نقد شده اجازه بده
                        فردا بازار سبز خواهد بود
                        درود
                        سبز که هست احتمال زیاد ولی مهم اینه روز بعد و بعدها چی ؟ ایا سبزی است که دیگه پائینی نداشته باشه ؟ مشکل بورس و بورسی جماعت چه نقد و چه غیر نقد اینه که نمیدونند بعد از این سرخ و سبزها چی میشه

نظر

• عابد - زاهد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 343

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

درود
                          سبز که هست احتمال زیاد ولی مهم اینه روز بعد و بعدها چی ؟ ایا سبزی است که دیگه پائینی نداشته باشه ؟ مشکل بورس و بورسی جماعت چه نقد و چه غیر نقد اینه که نمیدونند بعد از این سرخ و سبزها چی میشه
                          درود بیفور جان .....کدخدای ده که مرغابی بود ....... برسراین ده چه رسوایی بود ..

نظر

• M.DALAHOO
                            ستاره‌دار (2)
                            • Apr 2022
                            • 700

بنظر میرسه که بازار دیگه توجه زیادی به خود رویها و قطعات ندارد، بدلایلی که بخش عمده ایی از آلودگیها ناشی از خود روهای تولیدی تاریخ گذشته و سوخت آنها است و بیم آن میرود که دیگه اجازه تولید به خودروهایی با آیندگی بالاتر از استاندارد جهانی ندهند.
                            جالب است بشما عرض کنم که آقای دکتر عادلی حدود 30 سال پیش که رییس کل بانک مرکزی بود در یک سمینار در دانشگاه تهران گفت پیشنهاد من اینست که این دو خود رو ساز را تعطیل کنیم و ارزیکه باینها میدهیم صرف واردت خود روهای برند نیو آمریکایی و اروپایی بکنیم و حقوق کار کنان را تا زمان بازنشتگی پرداخت بکنیم و........مقرون بصرفه تر است تا تولید آنها که ضمن پذیرش مرحوم هاشمی رفسنجانی رییس جمهور وقت، حاکمیت نپذیرفت و تولید کوره های تولید دود زا را ادامه داد و خودشان هر سال به زیان انباشته اضافه کردن و ارابه های دود زا را تحویل همین مردمی دادند که الان با آلودگی فوق تصور جهانی دارند، مثلآ زندگی میکنند.
                            شایان ذکر است که بیشتر آلودگیها از سوخت غیر استنارد است که آلودگی سولفوره و گوگردی است ( اگر کوه بروید زردی رنگ آلودگی را بعینه میبینید ) که این ناشی از سوختهای غیر استنادی است که توسط شرکتهای پتروشیمی تولید میشود و همان زمان هم گفتند که این غیر استناندارد است ولی نابغه هزاره سوم جناب احمد نزاد دستور ادادمه تولید داد و مردک الان خودش را بخواب زده و نمیگوید که این غلط علمی را من کردم و عذر خواهی بکند. البته گازوییل و مازوت قبلآ بود و الان بیشتر شده، و این زردی را نداشت. لطفآ دقت کنید.
                            حتی بنطر من این آلودگیهای گوگردی و سولفوره زرد رنگ است که باعث کم بارشی در تهران و سایر نقاط آلوده میشوند، چندین سال است من دقت کرده ام میبینی در تهران ابر میآید، ولی باران نمیبارد، تو گویی زورش به عبور از لایه های ضخیم سولفوره و گوگردی نمیرسد!!!!!؟؟؟؟؟؟ لطفآ دقت فرمایید.
                            بقول دکتر سریع القلم ما اگر 5 نفر فقط 5 آدم آگاه و دانا به حکمرانی درست داشنه باشیم و مخیر به انجام برنامه هایشان، سیر تحول جامعه شروع خواهد، چرا که در جوامع دیکتاتوری این افراد هستند که اثر گذارند و چین را چوین لای تغیر داد که مدام با مایو مخالفت میکرد که مایو او را نکشت ولی فقط کنار گذاشت چرا که بگونه ایی با مایو صحبت میکرد که مایو در آخر عمری همه پیشنهادی او را پذیرفت و تلویحآ اجازه دخالت را به ایشان داد و این چینی را که میبینید و من دیده ام که در همه عرصه ها با دنیای غرب همآوردی میکند با همت و کادانی چوین لای بوده.
                            آقای دکتر سریع القلم میکوید روزی از کسینجر پرسیدم تآثیر گذارترین فردیکه بعمرت دیده ایی، کیست؟ گفته چوین لای!!!. دکتر سریع القلم میگوید من خیلی تلاش کردم ولی متآسفانه نتوانستم چوین لای را ببینم. تا بعد. شاد وتندرست باشید.
                            آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2025/12/01, 11:55.

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1375

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

درود
                              دیگه از این به بعد فقط ریزش داریم🙃

خداحافظ رشد بورس

سلام بر ریزش بی انتها تا p/e حدودا 3 واحد بزرگان بازار !

این رشد فعلی بورس هم برا این بود که پول دست .... بیاد که اوراق بخرند !

1404/09/10

صد البته که نظر احتمالی شخصی است و قرار نیست مبنای تصمیم گیری قرار بگیرد.

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1713

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post

دیگه از این به بعد فقط ریزش داریم🙃

خداحافظ رشد بورس

سلام بر ریزش بی انتها تا p/e حدودا 3 واحد بزرگان بازار !

این رشد فعلی بورس هم برا این بود که پول دست .... بیاد که اوراق بخرند !

1404/09/10

صد البته که نظر احتمالی شخصی است و قرار نیست مبنای تصمیم گیری قرار بگیرد.
                                نه بابا....جدی میگین؟؟؟؟.....مارو گرفتین؟؟؟....
                                امروز بازارغوغای کامیودیتی بود....ازفولاد و سه قلوهای کگل...ومعادن...کچاد بگیر...تا کمنگنز....وحتی کگهر پیرمردی میثم....معاملات ذوب رو زیر نظر گرفتم...جالب نبود....همین یکی فقط ...کمی عجیب معامله شد....زیرنظر گرفتمش...(متاسفانه هنوز وقت نکردم صورتهای مالیشو ببینم).....آلومینا احتمالا داره پتانسیل جمع میکنه....معاملات جالبی روی وسدید همین صاحبخونه دیده شد....شلرد میثم خان هم که جای حرف نگذاشته....محتشم جناب کریشنا رو هم که چند وقته دارن صحبتشو میکنن....داداش...اینجا این همه دوستان زحمتکش...دارن راهنمایی میکنن...بعد شما از راه میرسین...بدون سند ....بازار رو مسخره میکنین؟؟؟....
                                بازارهای موازی طلا وارز.هم که..راه افتادن....
                                خودروییهاو بانکیها هم...بدهیشون رو به بازار میپردازند...دیرو زود داره...سوخت وسوز نداره.....
                                خدایی اگه اوضاع مملکت...خرابه....اوضاع سفته بازی ودلالی ...پررونقه....شاهین پلاس سایپا ازیک ونیم میلیارد زده بالا.....فقط قشر کارگر و زحمتکش....قشر آسیب پذیر...روز به روز....مثل هویج...بیشتر تو زمین فرو میرن

نظر

در حال کار...
                                X