کارگاه تحلیل تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توسکا
    عضو فعال
    • Feb 2018
    • 508

پاسخ : کارگاه تحلیل تکنیکال

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
    سلام بر شما

اول متوجه منظورتون نشدم...

اما اگر منظورتون معرفی سهم هست بنده اهل معرفی کردن سهم و این حرفها نیستم...

مهارت خودتون را افزایش بدهید، اسیر جو بازار نشوید، با دقت سهم انتخاب کنید، اصول مدیریت سرمایه و حد ضرر را هم رعایت کنید...

----------------------------------------------------------------------------

ماشاالله به شبندر...صف خرید 160میلیونی !

ببینیم شاوان هم امروز صف خرید میشه؟

همین!
    سلام

نوشتن بنده در مورد سهمها باعث سو تفاهم نشه... بنده شبندر ندارم...صرفا جهت اطلاع....

شبندر صفش شد 231 میلیون...!

شاوان هم صف خرید شد...

صادقانه چیزی را میگم که سو تفاهمی در مورد نظر من در مورد پالایشگاهی ها بوجود نیاد:

اولا پیش از این من فقط اخیرا در مورد شاوان تحلیلی نوشته بودم که خوب تحلیلش هست و البته نظر من در موردش مثبت، و زمانی هم تحلیل نوشته شده که سهم منفی بوده و جو مثبتی هم روی این گروه نبوده، لذا با اینکه نظر من در مورد این سهم مثبته اما در عین حال---> ثانیا را بخوانید

ثانیا همین شبندر که امروز نیم خط بعد از صف شدنش نوشتم صادقانه بگم انتظار رشدش رو از نظر تکنیکال در این مقطع نداشتم... هنوز هم باید نمودارش بررسی کنم ببینیم چی به چیه...پس اگر ---> ثالثا

ثالثا اگر مطلبی در مورد سهمی نوشته شد اون را تعمیم ندهیم به کل گروهش و یا چیزای دیگه.

همین!
    آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2020/04/19, 10:08.
    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• توسکا
      عضو فعال
      • Feb 2018
      • 508

با سلام

امروز 20 اسفند 98

شاخص کل 14 هزار واحد منفی در سطح 520 هزار قرار گرفته...

ذوب دارای صف فروش در نرخ 2585 ریال...آیا ذوب در این سطح یک کف قیمتی ساخته و از اینجا صعودی ........ میکند؟

همین!
      سلام

یک خورده بعد از مدتی در مورد ذوب بنویسم ببینیم چند چندیم!

پست بالا اولین پستی هست که در مورد ذوب وقتی صف فروش بود نوشته شد و به کف 258 تومنی و صعود ذوب اشاره شده بود...

اون موقع ها کسی خیلی امید به صعود سهم نداشت چون سهم مدتها در جا زده بود و سهامداراش رو کلافه کرده بود...ولی دقیقا از همان موقع و همان قیمت شاهد موج صعودی ذوب هستیم...

پست زیر هم فکر کنم آخرین پست در مورد ذوبه که نوشتم :

با سلام

مروری بر وضعیت تکنیکی ذوب مورخ 18 فروردین 99:

امروز هم ذوب با روندی مثبت به مقاومت خود در عدد 319 تومانی که پیک میان مدت سهم هست حمله کرد و پس از معامله 324 میلیون سهم و نوساناتی در ابتدای معاملات، در نهایت در عدد 3258 صف خرید شد و صف خرید 33 میلیونی تا پایان معاملات باقی ماند. نکات مهم زیر را نیز میتوان به وضعیت تکنیکی سهم اضافه کرد :

1. کلوز سهم عدد 3226 ریالی شد که بالاتر از 319 تومان پیک قبلی میان مدت سهم است که نشان از شکست و یا حداقل نفوذ برای شکست این پیک است.
      2. سهم در روزی مثبت بود و صف خرید شد که بازار منفی و شاخص بیش از 4000 واحد منفی شده بود که نشان از عیار سهم است.
      3. در بازار منفی و در نزدیکی مقاومت مهم تکنیکی، صف خرید پایدار تشکیل دادن، نشانه خوبی برای سهم است.
      4. حجم قابل قبول و نسبت خوب تعداد خریدار به فروشنده در معاملات امروز.
      5. امروز سومین روز متوالی است که سهم صف خرید می شود.
      6. روزهای آتی نیز روند سهم مثبت ارزیابی میشود انشاالله.
      7. بر اساس مرور معاملات و نگاهی به حجم معاملات میتوان گفت عده ای در چند روز اخیر وارد سهم شدند و عده ای منتظر هستند که سهم بالای پیک قبلی یعنی 319 تثبیت شود. بر این اساس پیش بینی تکنیکال بنده این است که عده ای دیگر در محدوده قیمت کنونی تا 340 وارد می شوند. عده ای هم با گذر از 350 تومان و عده ای دیگر نیز با گذر از 380 وارد سهم خواهند شد. این سطوح، سطوح تکنیکی سهم هستند.
      8. انتظار طبیعی این است که در سطح اعداد بند قبل شاهد بالا و پایین شدن هایی باشیم که اگر رخ دهد کاملا طبیعی و تکنیکی است . با این حال پیش بینی تکنیکال بنده این است که از این سطوح که سطوح مهمی هم در نمودار می باشند، یک ضرب عبور خواهیم کرد، انشاالله.

و نکته کلیدی و طلایی امروز :

ذوب بالای 380 تازه دیدنی میشه!

همین!
      در پست بالا و در بند 8 به سه سطح تکنیکی، 340، 350 و 380 اشاره شده بود و یک پیش بینی تکنیکی 3 تکه ای گذاشته شده بود که دو تکه آن عینا بوقوع پیوست...

امروز هم که ذوب به سطح 380 سلام و علیکی کرد در 3865 صف خرید شد که صف را دادند و بعدش هم تا صفر تابلو پایین آمد... که واکنش طبیعی به سطح 380 بود...

در پست بالا فقط یک مورد خلاف توقع ام پیش رفت و آن این بود که اگرچه نوسان بین این سطوح را طبیعی میدانستم (بند 8 را بخوانید) اما توقع ام این بود این سطوح را یکضرب رد کند که نکرد...

در واقع به لحاظ تکنیکی رفتار طبیعی یعنی نوسان بین این سطوح رخ داد...

خوب دوست داره نوسان کنه!...خوب فعلا نوسان کنه تا ببینیم ریز موجهای این حوالی چطور میشه...

روی 258 کسی فکر نمیکرد پس از مدتها در جا زدن این سهم بتونه طی 10- 12 کندل روزانه بیاد روی سطح 380...ولی شد!

همین!
      مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس

نظر

• توسکا
        عضو فعال
        • Feb 2018
        • 508

با سلام

این نمودار نفت برنت در تایم فریم 15 دقیقه هست که قیمت نفت رو در همین لحظات نشون میده...

برخی از افت قابل توجه قیمت نفت میگویند ...و برای قیمت نفت اعداد مختلفی امروز گفته اند اما قیمت نفت برنت نه 15 دلاره، نه 10 دلاره ، نه 2 دلاره و نه صفر دلار ...!!!

قیمت نفت برنت در این لحظه 26 دلار و 6 سنت هست...

امروز قیمت بازگشایی نفت 27 دلار و 76 سنت بوده،
        و این یعنی تا این لحظه نفت برنت امروز فقط یک دلار و 70 سنت افت قیمت داشته...! یک افت و نوسان معمول و نه بیشتر!

صرفا جهت اطلاع!

همین!

آدرس

نظر

• توسکا
          عضو فعال
          • Feb 2018
          • 508

بسم الله الرحمن الرحیم

آیه شریفه 54 از سوره مبارکه آل عمران

آدرس

نظر

• توسکا
            عضو فعال
            • Feb 2018
            • 508

بسم الله الرحمن الرحیم

آیه شریفه 47 از سوره مبارکه فصلت

آدرس

نظر

• توسکا
              عضو فعال
              • Feb 2018
              • 508

با سلام

اول از همه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک عرض می کنم و التماس دعا دارم.

بعدش چند کلمه ای در مورد بازار عرض کنم که فکر میکنم لازمه که گفته بشه :

امروز بازار مثبت بود و به قدری مثبت بود که تقریبا عموم سهمها صف خرید بودند و یا در مثبت معامله می شدند و باعث رشد 27 هزار واحدی شاخص شد...

قبلا هم در این تاپیک در چندین نوبت عرض کرده ام رشد اینچنینی بازار به صلاح نیست و در واقع به نفع هیچکس نیست نه فعالین بازار و نه مسئولین مربوطه...

منظور از رشد اینچنینی رشد دسته جمعی بازار است که توجیهی ندارد مخصوصا برای سهمهایی که سال گذشته رشدهای آنچنانی چند صد درصدی کرده اند...البته میتوان در مورد ارزش ذاتی و پی بر ای های بالای بازار هم صحبت کرد و فاصله گرفتن آن را از پی بر ای های مرسوم را نیز ریسک قابل توجهی بر شمرد که البته این را واگذار میکنیم به تحلیلگران بنیادی...

بهر حال این رشد دسته جمعی به صلاح بازار نیست چون رشدهای اینچنینی وقتی بازار منفی بشه ممکن است باعث ضرر و زیان عده ای گردد و بیشترین صدمه را تازه واردین، سهامداران جز و کم تجربه ها خواهند دید...

برخی از سهمها با توجه به رشد نجومی سال گذشته صلاحیت رشد قیمتی بیشتر را ندارند اما در جو مثبت کنونی بازار اینها هم مثبت هستند...به کسی برنخورد و در مورد سهم خاصی صحبت نمیکنم و حرفم کلی است و یک مصلحت کل را میبینم ...

البته گمان و امید نزدیک به واقعیت بنده این است که مسئولین بازار خود بر این امر واقفند و امیدوارم بازار به سمت تعادل پیش برود.

یا علی
              آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2020/04/25, 12:56.

آدرس

نظر

• توسکا
                عضو فعال
                • Feb 2018
                • 508

با سلام

اول از همه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک عرض می کنم و التماس دعا دارم.

بعدش چند کلمه ای در مورد بازار عرض کنم که فکر میکنم لازمه که گفته بشه :

امروز بازار مثبت بود و به قدری مثبت بود که تقریبا عموم سهمها صف خرید بودند و یا در مثبت معامله می شدند و باعث رشد 27 هزار واحدی شاخص شد...

قبلا هم در این تاپیک در چندین نوبت عرض کرده ام رشد اینچنینی بازار به صلاح نیست و در واقع به نفع هیچکس نیست نه فعالین بازار و نه مسئولین مربوطه...

منظور از رشد اینچنینی رشد دسته جمعی بازار است که توجیهی ندارد مخصوصا برای سهمهایی که سال گذشته رشدهای آنچنانی چند صد درصدی کرده اند...البته میتوان در مورد ارزش ذاتی و پی بر ای های بالای بازار هم صحبت کرد و فاصله گرفتن آن را از پی بر ای های مرسوم را نیز ریسک قابل توجهی بر شمرد که البته این را واگذار میکنیم به تحلیلگران بنیادی...

بهر حال این رشد دسته جمعی به صلاح بازار نیست چون رشدهای اینچنینی وقتی بازار منفی بشه ممکن است باعث ضرر و زیان عده ای گردد و بیشترین صدمه را تازه واردین، سهامداران جز و کم تجربه ها خواهند دید...

برخی از سهمها با توجه به رشد نجومی سال گذشته صلاحیت رشد قیمتی بیشتر را ندارند اما در جو مثبت کنونی بازار اینها هم مثبت هستند...به کسی برنخورد و در مورد سهم خاصی صحبت نمیکنم و حرفم کلی است و یک مصلحت کل را میبینم ...

البته گمان و امید نزدیک به واقعیت بنده این است که مسئولین بازار خود بر این امر واقفند و امیدوارم بازار به سمت تعادل پیش برود.

یا علی
                با سلام

مطلب بالا را دیروز وقتی بازار به شدت مثبت مثبت بود نوشتیم...

و امروز شاخص مثل دیروز مثبت است با این تفاوت که تعدادی از سهمهایی که مثبت بودن دیروزشون فقط بخاطر جو مثبت بازار دیروز بود، امروز منفی هستند و بعضا در کف منفی...

فردا؟

کم کم برخی از سهمها وارد موج اصلاحی میشوند که عمدتا رشد کرده های نجومی سال گذشته هستند، و هر از چند گاهی با جو مثبت بازار مثبت میشوند که تا مدتی مثبت شدنشان نشان از صعود نیست!

از ورود و یا همراهی با چنین سهمهایی پرهیز شود...در بازار مثبت نوشته شد به تاریخ 99/02/07 (از ذکر نام این سهمها جهت جلوگیری از بروز سو تفاهم های احتمالی معذورم)

منبعد بازار دست سهمهای بنیادی رشد نکرده و یا کمتر رشد کرده هست...طی یک بازار متعادل و منطقی...

همین!

آدرس

نظر

• توسکا
                  عضو فعال
                  • Feb 2018
                  • 508

سلام

دنبال فهرست شرکتهایی می گشتم که ار ابتدای سال 98 تا کنون عرضه اولیه شده اند.

لیست زیر را در جایی پیدا کردم که مربوط به عرضه های اولیه سال 98 هست گفتم شاید بدرد عزیزان هم بخوره.

سال 99 هم که فعلا شستا و صبا عرضه شده اند . اگر لیست زیر ناقصه و کسی حضور ذهن داره لطفا نام نماد جا افتاده را ذکر کنه...ممنون

یا علی

آدرس

نظر

• توسکا
                    عضو فعال
                    • Feb 2018
                    • 508

با سلام

سربسته :

برخی اخیرا تارگتهایی آنچنانی میدهند بر روی فلان! (سو تفاهم نشود منظور هیچیک از کاربران محترم سایت بورسی نیست)

که صد در صد نادرست است، مضاف بر اینکه قید زمانی هم ندارد، دادن تارگت بدون قید زمانی پشیزی نمی ارزد...چه بسا به فرض رسیدن به آن تارگت ابتدا یک موج نزولی رخ دهد و یا قریب به ماهها و بلکه سالها در یک موج اصلاحی په سر بریم! البته نه لزوما!

حیف که تارگت ندادن جزو اصولم میباشد و گرنه مثلا می نوشتم :

فلان می شود بهمان قیمت که رسیدن به این نرخ در دومین روز از ماه..... از سال میلادی 2020 رخ خواهد داد، انشاالله...(من باب مثال)

و یا در مورد فلان همان برخی! زوج مرتبهای (نرخ و زمان) آتی آنرا تا فلان تاریخ می گفتم...

ولی چاره ای نیست که در این تاپیک تارگت دادن را بر خود ممنوع کرده ام! و چنین جملاتی نوشته نشده و نخواهد شد...

کسی را خواسته و یا ناخواسته به اشتباه نیاندازیم...

همین!

آدرس

نظر

• arashh
                      عضو جدید
                      • Nov 2018
                      • 18

سلام

دنبال فهرست شرکتهایی می گشتم که ار ابتدای سال 98 تا کنون عرضه اولیه شده اند.

لیست زیر را در جایی پیدا کردم که مربوط به عرضه های اولیه سال 98 هست گفتم شاید بدرد عزیزان هم بخوره.

سال 99 هم که فعلا شستا و صبا عرضه شده اند . اگر لیست زیر ناقصه و کسی حضور ذهن داره لطفا نام نماد جا افتاده را ذکر کنه...ممنون

یا علی
                      با سلام
                      شرکت نیلی صنعت کرمان با نماد معاملاتی “غنیلی” در فرابورس

نظر

• توسکا
                        عضو فعال
                        • Feb 2018
                        • 508

بسم الله الرحمن الرحیم

آیه شریفه 71 از سوره مبارکه آل عمران

آدرس

نظر

• توسکا
                          عضو فعال
                          • Feb 2018
                          • 508

با سلام

نظر تحلیلی در مورد بازار، امروز مورخ سه شنبه 9 اردیبهشت 99 :

وضعیت فعلی بازار:

• بازار مثبته! حسابی هم مثبته...!
                          • شاخص کل الان با حدود 17000 واحد رشد به عدد 838 هزار واحد رسیده
                          • ذوب و شاوان که اخیرا در موردشان نوشته بودم صف خرید هستند....
                          • ذوب از کف 258 تومنی امروز در 460 صف خرید است، رشدی شارپ در یک مدت کوتاه...زمانیکه در 258 صف فروش بود، کسی نگاهش نمیکرد و سهامدارهاش مدتها بود که از درجا زدنش خسته بودند
                          • شاوان از 5500 ظرف مدت بسیار کوتاهی الان روی 7200 صف خریده

نظر تحلیلی امروز:

• با وجود اینکه اتمسفر بازار بسیار مثبت هست ، به نظر بنده از همین حوالی بازار یک اصلاح خواهد داشت.
                          • در این اصلاح حتی ذوب و شاوان هم که نظرم راجع بهشون مثبته اصلاح خواهند کرد.
                          • ذوب و شاوان در همین حوالی امروز مقاومت دارند و پیک کوتاه مدت می زنند...این متن وقتی داره نوشته میشه که ذوب 194 میلیون صف خرید داره و لذا باور کردنش سخته
                          • شاخص کل همین حوالی 838 هزار واحدی فعلی مقاومت داره و پیک کوتاه مدت خودش را شکل میده
                          • بعد از این موج منفی کوتاه مدت شاخص، طبعا شاخص مثبت خواهد شد ولی نکاتی هست که وقتش که شد عرض میشه...
                          • این متن زمانی داره نوشته میشه که عده ای تارگتهای آنچنانی برای شاخص میدهند (منظور کاربران محترم سایت بورسی نیست) و لذا با توجه به اتمسفر شدیدا مثبت بازار تحلیلی بسیار دور از ذهن به نظر میاد
                          • این متن زمانی داره نوشته میشه که امروز سهمی بود که تا 1 میلیارد اول صبح صف خرید داشت
                          • این تحلیل مبنای تکنیکال داره.

بر این اساس امروز ترجیح دادم نقد بشم...

وضعیت و جو بازار میگه تحلیل و تصمیم بنده غلطه ...!

ولی من روی تحلیل و تصمیم ام هستم ولو اینکه 100 درصد نادرست به نظر بیاد...

لطفا این متن مبنای تصمیم گیری هیچ عزیزی نباشد. این یک تصمیم و تحلیل شخصی است که مصون از خطا نمی باشد.

یا علی

آدرس

نظر

• NO BODY
                            عضو جدید
                            • Sep 2018
                            • 8

سلام خدمت توسکای عزیز
                            آقا یه راهنمایی از جضورتون میخواستم .فقط یه قدری خصوصیه وخصوصی میخوام عرض کنم خدمت شما.چجوری امکانش هست؟
                            ممنون میشم اجازه بفرمایید.

نظر

• توسکا
                              عضو فعال
                              • Feb 2018
                              • 508

در اصل توسط NO BODY پست شده است View Post
                              سلام خدمت توسکای عزیز
                              آقا یه راهنمایی از جضورتون میخواستم .فقط یه قدری خصوصیه وخصوصی میخوام عرض کنم خدمت شما.چجوری امکانش هست؟
                              ممنون میشم اجازه بفرمایید.
                              سلام بر شما

پیام خصوصی بدهید.

درود

آدرس

نظر

• NO BODY
                                عضو جدید
                                • Sep 2018
                                • 8

سلام مجدد
                                آقا من پیام خصوصی تابه حال ارسال نکردم.هرچی گشتم روش رو پیدا نکردم.یه جا ارسال کردم ولی فکرکنم اشتباه .با عرض پوزش از کجا باید ارسال بشه؟

نظر

در حال کار...
                                X