موج سوم
Collapse
X
-
تنها کسایی از این بازار ضرر میکنند که نوسانگیری بلد نباشند و الان به فکر خروج افتاده باشند. پس دوستانی که دید 6 ماهه دارند توصیه من اینه که جوگیر نشند دیدشون رو حفظ کنند! یا اینکه بعد از خروج واقعا خارج بشند و تا از برگشت بازار مطمئن نشدند سهم دیگری نخرند
مسلم خان
شرمنده این استدلال منه برا فروش
من یکی که جو گیر شدم امروزصبح نصف فاراکی که داشتم را دادم رفت
الان فاراک 3.29 م معامله شده و 3.2 م هم صف فروش تو 4 منفیه
حالا اگه فردا بخرمش بازم 2 درصد کمتر ضرر کردمهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postتنها کسایی از این بازار ضرر میکنند که نوسانگیری بلد نباشند و الان به فکر خروج افتاده باشند. پس دوستانی که دید 6 ماهه دارند توصیه من اینه که جوگیر نشند دیدشون رو حفظ کنند! یا اینکه بعد از خروج واقعا خارج بشند و تا از برگشت بازار مطمئن نشدند سهم دیگری نخرند
مسلم خان
شرمنده این استدلال منه برا فروش
من یکی که جو گیر شدم امروزصبح نصف فاراکی که داشتم را دادم رفت
الان فاراک 3.29 م معامله شده و 3.2 م هم صف فروش تو 4 منفیه
حالا اگه فردا بخرمش بازم 2 درصد کمتر ضرر کردم
اما شما اگر میبینی بخر.
نظر
-
مسلم جان یه تحلیلی از غدیر بزن بی زحمت
فک میکنم 340 دیگه مطمین ترین حمایت باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postمن هیچ دلیلی نمیبینم که فردا جمع بشه
اما شما اگر میبینی بخر.
وفردا هم خرید نمی کنم
بحث اینه که فعلا همین ریال بی ارزش بهترین چیزه ( سهم تبدیل شه به ریال)
ولی اگه امروز می فروختی ردا می خرید ی فقط پول کاگزا ررو ضرر می کردیمهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
شرمنده مسلم جان اصلا حواسم نبود
بازم ممنون از تحلیلت
پس غدیر باید تا 340 یا نهایت 320 اصلاح کنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مسلم جان این کقزوی تو بازار منفی مثبت معامله میشد که گفتم شاید بتاش منفیه و اینجوری معامله میشه.
دیروز و مخصوصا امروز هم که بازار مثبت شد این سهم رو مثبت 4 معامله میشد.
از اونجایی که پارسال با یه باز و بسته شدن حدود 200% گین داد. به نظر من ارزش یه نمودار را شاید داشته باشد.
مسلم جان اگر وقت کردید لطفا یه تحلیل از کقزوی داشته باشید.وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
علی رغم اینکه فکر میکردم شاخص باید تا 23000 اصلاح بشه اما صعودی که هفته پیش اتفاق افتاد پترنی رو شکل داده که این مقدار اصلاح رو غیر ممکن کرده.
حداکثر افتی که برای شاخص خواهیم داشت 800 تا 900 واحد هست یعنی حوالی 24000
که احتمالا همزمان با برخورد قیمت به کانال خواهد شد.
موج شماری شاخص وقتی 26200 بود در تاریخ 30 فروردین
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postموج شماری شاخص کل
شاخص افتاده در ريز موج 4 از موج 3 که فکر مي کنم تا اواخر ارديبهشت طول ميکشه.
البته ريزش و حبابو... به هيچ وجه فعلا در کار نيست . فقط حرکت عمودي به افقي تبديل شده تا به کانال مشکي برسيم.
و از اونجا ميريم براي ريز موج 5 , 40000 و کانال آبي.
و بعد..............
نظر
-
شاخص خودرو به منطقه حمایتی خوبی رسیده و احتمال برگشت این گروه از همین قیمتها زیاده
بعد از شکسته شدن کانال به حمایت خوبی رسیدیم که تا اینجا جلوی افت بیشترو گرفته و الان تقریبا روی خط حمایتی هستیم و احتمال برگشت از این منطقه زیاد هست.
ایران خودرو
در محدوده 300-320 حمایت بسیار قوی داره. (300 در بدترین شرایط هست)
چارت هفتگی:
سایپا
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postخساپا کانالش شکسته شده
محدوده 225 تا 230 حمایت قوی سهم هست که امیدوارم پایان موج 4 باشه....
من بسیار امیدوارم فراکتال 2295 پایان افت سایپا بوده باشه و این سطح شکسته نشه
در این صورت احتمال وقوع پترن زیر در کوتاه مدت وجود داره:
نظر
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postمسلم جان این کقزوی تو بازار منفی مثبت معامله میشد که گفتم شاید بتاش منفیه و اینجوری معامله میشه.
دیروز و مخصوصا امروز هم که بازار مثبت شد این سهم رو مثبت 4 معامله میشد.
از اونجایی که پارسال با یه باز و بسته شدن حدود 200% گین داد. به نظر من ارزش یه نمودار را شاید داشته باشد.
مسلم جان اگر وقت کردید لطفا یه تحلیل از کقزوی داشته باشید.
فعلا این ترند لاین مشکی مهمترین حمایتش هست که تقریبا (نه کاملا) بهش برخورد کرده.
با این افتی که داشته ارزش بررسی بیشترو داره. سعی میکنم تحلیل کاملشو بزنم.
نظر
-
در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Postسلام مسلم جان ممنون از تحلیل های زیباتون. اگر تحلیلی هم از روند بکام و کهرام داشته باشید بسیار سپاسگزار خواهم بود. بازم ممنون.
در حوالی 230 حمایت قوی داره . احتمال اینکه در این منطقه روندش صعودی بشه هست
کهرام عجب صف فروشی شده بدون عرضه! نمیدونم چه اتفاقی افتاده؟ اما 79 تا 82 دو حمایت معتبر داره که قطعا عکس العمل نشون میده. باید دید میتونه جلوشو بگیره یا نه. که اگر بتونه و روند مثبت بشه خرید خوبی هست و اگر نه که...
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postلطفا تکنیکال سرمایه گذاری پردیس (پردیس) بررسی بفرمائید ....با تشکر
حمایت قویش در 110 هست که از نظر من ارزش صبر کردن نداره و فروش منطقی تره
به این دلیل که اگر حتی 110 پایان موج C و شروع موج صعودی جدید باشه (که بعیده) باز هم جز خواب سرمایه و درجا زدن تا مدتها چیزی برای شما نداره.
نظر
نظر