موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    آره موج شماری شما مثل بکام و کمرجان با موج 1 شروع نشده پس چون موج 1 و 2 در شکل نیست نمیتونید موج شماری رو از موج 3 شروع!!! کنید.من اینو میگم فقط
    چرا من نمیفهمم؟!
    میشه این چارتو موج شماری کنید؟ فقط بگید از موج چند شروع شده.

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

اینه که موج 1 و 2 در شکل مشخص نیست و باید در شکل مشخص بشه و نمیشه گفت قبل از ورود به بورس اتفاق افتاده.چون موج 1 و 2 رو میشه در شکل حفاری دید
      من اون موج 1 و 2 رو ریز موج موج 3 گرفتم و شما اونو ریز موج موج یک

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
        من به دو دلیل اینجوری نشمردم
        اول به دلیل درجه (موج 2 و 4 شما به هیچ وجه نمیتونه از یک درجه باشه نه از نظر زمان نه از نظر قیمت نه از نظر ساختار و پیچیدگی)
        دوم به دلیل اینکه در این صورت موج چهار 95 درصد از موج 3 رو اصلاح کرده و میدونیم که فقط در موارد نادر موج 4 بیش از 61.8 درصد موج 3 رو اصلاح میکنه.
        اولا لزومی نداره که موج 2 اگر simple باشه موج 4 حتما و حتما complex باشه ولی در اینجا موج 2 ی من بصورت a-b-c و zigzag هست و موج 4 بصورت zigzag نیست و کامپلکسه.بحث کامپلکسو ساده از فرعیاته و اول باید قوانین اصلی رعایت بشن که میگه موج 4 نباید وارد موج 1 بشه و اینجا هم نشده.

و اما در مورد اصلاح موج 4 من خیلی دیدم که موج 4 تا لب مرز موج 1 اومده و برگشته پس مشکلی ایجاد نمیکنه

Impulse Rulez

-----Impulse Rulez-----

An Impulse is a five Wave pattern labeled 1-2-3-4-5 moving in the direction of the larger trend. It is the most common Elliott Wave pattern.

Wave 1 must be an Impulse or a Leading Diagonal.

Wave 2 may be any corrective pattern except a Triangle.

No part of Wave 2 can more than retrace Wave 1.

Wave 2 must retrace Wave 1 by a minimum of 20%.

The maximum time for Wave 2 is nine times Wave 1.

Wave 3 must be an Impulse.

Wave 3 must be longer than Wave 2 in gross distance by price.

The gross price movement of Wave 2 must be greater than either Wave 2 of Wave 1 or Wave 4 of Wave 1.

The gross price movement of Wave 2 must also be greater than either Wave 2 of Wave 3 or Wave 4 of Wave 3.

Wave 2 must also be greater than 61.8% of the gross movement of each of the above 4 sub-Waves.

Wave 3 and Wave 1 cannot both have 5th Wave failures. (A Failure is an impulsive Wave where Wave 5 is shorter than Wave 4 by price.)

Wave 3 cannot be less than 1/3 of Wave 1 by price.

Wave 3 cannot be more than 7 times Wave 1 by price.

Although there is no minimum time constraint for Wave 3, its absolute maximum time limit is 7 times Wave 1.

Wave 4 can be any corrective pattern.

Waves 1, 2 and 4 cannot overlap except by 15% of Wave 2 with leveraged securities, and then only for a maximum of less than two days.

The gross price movement of Wave 4 must be greater than either the gross movement of Wave 2 of 3 or Wave 4 of 3.

The gross price movement of Wave 4 must also be greater than either the gross movement of Wave 2 of 5 or Wave 4 of 5.

The gross movement by price of Wave 4 must also be greater than 61.8% of the gross movement of each of these four subwaves.

The gross movement by price of Wave 4 must be greater than 1/3 of the gross movement of Wave 2 by both price and percentage movement.

The gross movement by price for Wave 4 must be less than three times the gross movement of Wave 2 by both price and percentage movement.

Wave 3 and Wave 4 cannot both be failures. (A Failure is an impulsive Wave where Wave 5 is shorter than Wave 4 by price.)

Although Wave 4 has no minimum time constraint, the maximum time for Wave 4 is twice the time taken by Wave 3.

Wave 5 must be an Impulse or an Ending Diagonal. However, if Wave 5 is longer than Wave 3 by price, then Wave 5 must be an Impulse.

Wave 5 must move by price more than 70% of Wave 4. (This is not gross movement. Only consider the end points of both Waves.)

Wave 3 must never be shorter than both Wave 1 and 5, by either price distance or percentage price movement.

If Wave 5 is truncated, or contains an Impulse that is truncated, then neither Wave 3 nor Wave 4 can contain a subwave that is truncated. (A truncated pattern is where Wave 5 is shorter than Wave 4. This is also known as a failure.)

The maximum movement of Wave 5 is six times Wave 3 in both price and time.

Wave 5 has no minimum time constraint

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

چرا من نمیفهمم؟!
          میشه این چارتو موج شماری کنید؟ فقط بگید از موج چند شروع شده.

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

من یک سری مطلب مینویسم فقط و فقط برای یادگیری خودم که شما اصلاحش کنید:

1-اگر فقط به قوانین توجه کنیم و راهنما رو در نظر نگیریم من وپتر را دو جور دیگه هم میتونم بشمرم! منظورم این هست که موج شماری تبدیل به بازی میشه و ارزشی نداره.

2-اگر شما بخواهید وپترو را مطابق شکل زیر بشمارید مثل این هست که من حفاری را مطابق شکل بعدیش بشمارم!!!

نمودار ها از نمای حسابی هستند.

مرد و مردانه درست میگم یا نه؟

وپترو طبق موج شماری شما:
            (اصلا موج 2 میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیبینید؟ چون قانون درجه رعایت نشده.)

حفاری از نگاهی دیگر!!!
            آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/07/14, 19:41.

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

شما ببینید در نقل قولی که کردید چی نوشته و خودتون چیکار کردید.

من شخصیتا آدم منطقی هستم و اشتباهاتمو خیلی راحت قبول میکنم و منتظرم بقیه نمودارها هم نقد کنید
              اما این اشکالی که از چارت حفاری من درآوردید اصلا منطقی نیست و با اینکه در حد استاد شما رو قبول دارم اما نمیتونم این اشکالو قبول کنم

بهتر این بحثو دیگه ادامه ندیم چون اینجوری به نتیجه نمیرسم.

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

یک نمونه موج شماری از Robert Pretcher که موج شماری را از موج 3 شروع کرده

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

من یک سری مطلب مینویسم فقط و فقط برای یادگیری خودم که شما اصلاحش کنید:

1-اگر فقط به قوانین توجه کنیم و راهنما رو در نظر نگیریم من وپتر را دو جور دیگه هم میتونم بشمرم! منظورم این هست که موج شماری تبدیل به بازی میشه و ارزشی نداره.

2-اگر شما بخواهید وپترو را مطابق شکل زیر بشمارید مثل این هست که من حفاری را مطابق شکل بعدیش بشمارم!!!

نمودار ها از نمای حسابی هستند.

مرد و مردانه درست میگم یا نه؟

وپترو طبق موج شماری شما:
                  (اصلا موج 2 میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیبینید؟ چون قانون درجه رعایت نشده.)

حفاری از نگاهی دیگر!!!
                  شما چرا اینقدر زود از کوره در میرید و زود نتیجه گیری میکنید؟؟؟من چرا باید الکی حق و به خودم بدم مگر من کی هستم که بخوام اینکارو بکنم تنها خیلی خیلی رکم.همین

و اما در مورد بکام

من چرا باید بکام رو مثل شکل زیر بشمارم؟؟؟؟مگر غیر از این هست که:

Wave 3 cannot be more than 7 times Wave 1 by price.

اینجا که موج 3 بیش از 7 برابر موج 1 پیشروی کرده من هیچ وقت نمیام اونو موج 3 بگیرم!حالا چرا اونجا موج 3 گرفتم برای اینکه کف دستمو بو نکرده بودم که شما میخواین موج شماری رو تو نمای لگاریتمی بزارید منم فکر کردم خطیه با دید خطی شمردم.برای همین اینو نوشته بودم:

من موج شماری شکل زیر رو بدون در نظر گرفتن فیبو کانال و ... اینجوری میبینم

شما اگر تو نمای خطی میزاشتین من هیچ وقت اونو 3 نمیزدم و مثل شما 1 میزدم!

و اما حفاری ... شما چطور میتونید بگید موج 1 و 2 ی حفاری قبل از اومدن به بورس تشکیل شده اگر تشکیل شده ابتدا و انتهاشو باید بدونید و همچنین برای موج 2!!! پس مرد و مردونه میگم موج شماری حفاری شما که با موج 3 شروع شده در هیچ جای دنیا همچین شمارشی قابل قبول نیست

ببخشی که اینقدر رک گفتم چون مجبورم ;)
                  آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/07/14, 21:52.

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

یک نمونه موج شماری از Robert Pretcher که موج شماری را از موج 3 شروع کرده

این موج شماری رو از موج 3 نگرفته این داره اینجا اون منطقه ای که زوم کرده رو آموزش میده ( Double and Triple Sideways ) برادر ... برای همین اون قسمت اول موج شماری رو شکل نیفتاده

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

این موج شماری رو از موج 3 نگرفته این داره اینجا اون منطقه ای که زوم کرده رو آموزش میده ( Double and Triple Sideways ) برادر ... برای همین اون قسمت اول موج شماری رو شکل نیفتاده
                      Wave Y must be greater than or equal to Wave X by price, except if Wave Y is a Triangle.
                      اینجا هم چون موج Y مثلث شده پس بالاتر از موج X قرار گرفته

البته این خارج از بحث بود که همینجوری گفتم :)

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

هیچ زومی در کار نیست. (یه نگاه به کادر نمودارشم بندازید متوجه میشید نمودار کامله)

نمودار از سال 1962 شروع شده تا 1982 و قبل از اون هیچ دیتایی دیجیتالایز از بورس هیچ نقطه ای از دنیا وجود نداشت. اگرم وجود داشت این نمودار کامله و واضح هست که کامله

من دیگه این بحثو ادامه نمیدم حق هم با شما.

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

هیچ زومی در کار نیست. (یه نگاه به کادر نمودارشم بندازید متوجه میشید نمودار کامله)

نمودار از سال 1962 شروع شده تا 1982 و قبل از اون هیچ دیتایی دیجیتالایز از بورس هیچ نقطه ای از دنیا وجود نداشت. اگرم وجود داشت این نمودار کامله و واضح هست که کامله

من دیگه این بحثو ادامه نمیدم حق هم با شما.
                          آقا من تسلیم تسلیم شما این جور مواقع شروع موج رو 3 بگیرین! حتما و منم اشتباه میکنم بفرمائید انشاا... سود رویایی ببرید

و عاجرانه هم تمنا میکنم با من یکی به هیچ وجه بحث نکنید

سپاس

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 1422

:(=((
                            آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/07/14, 23:31.

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

مسلم جان دیتای شکر رو از کجا میگیری؟
                              ممنون
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                                مسلم جان دیتای شکر رو از کجا میگیری؟
                                ممنون
                                مصطفی جان برید به سایت زیر و یک حساب دمو بسازید. قیمت لحظه ای رو میده

Unlock the power of investing, financial planning, and trading with XTB. Explore intuitive tools, market insights, and strategies to build your financial future today!

نظر

در حال کار...
                                X