موج سوم
Collapse
X
-
اما مطلبی آموزنده از بزرگان بورس ایران
در اصل توسط فخرزاد پست شده استآیا باید "صادق" بود ؟
بله ..............این سوالی است که خیلی وقتها ذهن منو به خودش مشغول کرده
و من هنوز نتونستم تصمیم خودم رو بگیرم
ماجرا از آنجا شروع شد که چندسال پیش با دوستم تصمیم گرفتیم که وارد بورس بشیم
اون از همون اول کار یه کد با شناسنامه خودش و یه کد هم با یه کپی مخدوش شده گرفت . من که اصلا سردرنمیاوردم و دنبال این حرفها هم نبودم
بعد رفتیم سراغ انتخاب سهم.
چند تا سهم را شناسایی کردیم و من شروع کردم به جمع آوری اخبار اونا . منابع من هم مراجعه به سازمان بورس و یا گشتن در روزنامه ها و پرس و جو در تالار بود. البته یکی دوباری به خود شرکتها سر زدم ولی اینقدر شلوغ پلوغ بود که اصلا نمیشد خبری گرفت
خلاصه با بررسیهایی که داشتم 3 تا سهم انتخاب کردم و به دوستم گفتم که من تحقیقاتم را تمام کردم.
اون به من گفت که میتونم خودم اقدام کنم ولی او باید چندروزی صبر کنه. با تعجب دلیلش رو پرسیدم اما لبخندی بهم تحویل داد
من سهام خودم را خریدم
و هفته بعد هم او را دیدم که یک سهم خریداری کرده بود...............سهمی که من اصلا تاییدش نمیکردم
مدتی گذشت و من حدود 10% گین گرفته بودم ولی با تعجب دیدم که سهم این دوستم ناگهان برای تعدیل مثبت و افزایش سرمایه بسته شد و یک افزایش سرمایه 100 درصدی داد به همراه یه تعدیل مثبت باحال و دوباره – خیلی سریع – با همان قیمت قبل باز شد !!!!!!! عجب.......مگه میشه ؟ .....................و خب باید گفت : بله ..........میشه ............چون شده بود...................... چه سودی ...................نوش جانش
چندروز بعد دوستم را – که حالا کمتر میدیدمش – در خیابان دیدم . با یه نفر بود که تاحالا ندیده بودمش .............سلام علیک کردیم ولی معرفیش نکرد ..........عجله داشت و زود از هم جدا شدیم
خلاصه اینم گذشت و من همش حواسم به سهمی بود که اون خرید کرده بود. ...............هنوز داشت رشد میکرد..........دیگه طاقت نیاوردم و رفتم کمی پرس و جو کردم . اول از همه از همین دوستم سوال کردم که چه خبره ..............بهم گفت فقط میتونم بگم که سهم خوبی است................. و من که نتایج عملکرد او را دیده بودم تصمیم گرفتم درنگ نکنم و سهام خودم را رد کردم و آن سهم را خریدم
بعدا هم خبردار شدم که چند تا دیگه از دوستان به واسطه پیشنهاد همین دوستمان وارد این سهم شده اند
مدت کمی گذشته بودکه آن سهم به ناگاه صف فروش شد ...............خیلی جا خوردم ..............سریع به دوستم زنگ زدم که ببینم چه خبره ..................درست جواب نداد...........میگفت سرش شلوغه ..........دیگه حالم گرفته شده بود ................سهم مدتی صف فروش بود تا زمان مجمعش رسید.............. به مجمع رفتم ..................مسئولان شرکت داشتند صحبت میکردند . سعی میکردند سهامداران را آرام کنند و توضیح میدادند که چه مشکلاتی پیش آمده که مجبور شدند اینبار تعدیل منفی بدهند !!!!!!.................جل الخالق..............نه به اون تعدیل مثبت و افزایش سرمایه و نه به این ..............بگذریم
اون وسط مسطا دیدم که یه مسئولی رفته پشت میکروفن و داره دلایلی رو برای بروز مشکلات میگه ............چقدر قیافه اش برام آشنا بود.................خیلی به مغزم فشار آوردم .....................آها ............همونی که چند وقت پیش به همراه دوستم بود...............عجب..................این دوست ما چه زرنگ تشریف داشته ..........پس بگو با کیا رفاقت میکرده !!
سریع دوباره به دوستم زنگ زدم
اینبار جواب داد
بهش گفتم که رفیقش رو در مجمع دیدم ...............بهم خندید ...................گفت رفیق که نبود ..............یه کمی حساب و کتاب داشتیم!!! ..............حالا هم تمام شد...............
در مورد سهم پرسیدم ...........و گله کردم که چرا اینجوریه شده ...........گفت مگه بهت نگفته بودم که اونو رد کنی؟
گفتم : نه ..............تو کی به من همچین چیزی رو گفته بودی ؟
گفت : عجب.............خب معلومه که سهمی اینقدر رشد کنه بعدش دیگه خراب میشه !!!!!!!!
بهش گفتم اگه اینطور بود که چرا بهم گفتی سهم خوبیه
گفت : هنوزم میگم سهم خوبیه .................ولی این قیمتها نباید خرید !!!!!!!!!! ............عجب............نمیدونستم داره منو مسخره میکنه یا داره صادقانه نظرش رو ميگه.................دريغ از يه عذرخواهي ساده .................قطع کردم
دیگه جوابم را گرفته بودم ................... این دوستم ابتدای کار- خوب راهی را پیدا کرده بود.............مسئول یک شرکت بورسی میتونه بهترین منبع خبر باشه .............البته در این بازار ...........و البته یک رفاقت عادلانه !! هم - هرچند کوتاه مدت – برقرار بشه ............. و بعد هم چون همه رفقا دیده بودند که این چقدر خوب سهم خریده - و البته با چه آدماي كله گنده اي ميپره ..............خب به حرفش اعتماد کرده بودند.....................واقعیت اینه که نمیدونم به من عمدا گفته بود بخرم یا بعدا عمدا نگفته بود که ردش کنم.................آيا هيچ صداقتي نشون نداده بود...................يا شایدم کلا همه چیز سهوی بوده ...........شاید ...........باید بیخیال میشدم .............
از اون به بعد کار این دوستم شده بود همین روشها .................رانت بازی و اظهار نظر و گاهي هم خالی بندی و............
اما سود خوبی برد ...............حداقل در آنزمان که خوب گین گرفت..............بعدش نفهمیدم چی شد.............شاید خودش هم نفهمید !!!
البته اين يه نمونه بود .............فكر كنم از اين مدل در جاهاي ديگه هم پيدا بشه ................در كوچه يا خيابان يا يه اداره دولتي .....................يه آدم معمولي يا يه مسئول ................خلاصه شايد بشه خيلي جاها از اين چيزا ديد...........................كساني كه شايد هرگز با آدم صادقانه حرفي رو مطرح نكنن.............البته تعدادشون نبايد زياد باشه ..............ولي خب وجود دارن.....
خب
با این تفاسیر حالا من موندم با این سوال :
سوالم اینه که : آیا حالا من باید "صادق" باشم ............یا نباشم ؟
خب شما بهم کمک کنید ....................تا بتونم جواب درستی برای این سوال پیدا کنم.............به من بگید که به نظرتون من هم صادق باشم ؟
آها ................چرا گفتم "من هم ..." ؟ خب باید بگم که ................امممممممم............آخه یادم رفته بود که اینو بگم که ..................راستش :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اسم این دوستم "صادق" بود !!! :D
(حالا تو رو خدا جواب سوال من رو بدین < كه آيا بايد من هم "صادق" باشم يا نباشم ؟!!!!................فقط در حد يك كلمه ...... 1- باشم / 2- نباشم ..................منتظرم ;) )
در اصل توسط .............. پست شده استدر اصل توسط فخرزاد پست شده استآیا باید "صادق" بود ؟
.
اسم این دوستم "صادق" بود !!! :D
(حالا تو رو خدا جواب سوال من رو بدین < كه آيا بايد من هم "صادق" باشم يا نباشم ؟!!!!................فقط در حد يك كلمه ...... 1- باشم / 2- نباشم ..................منتظرم ;) )
در اصل توسط راشين پست شده استاول از همه بايد بگم كه بر خلاف نظر شما كه فرموده بوديد
...........................كساني كه شايد هرگز با آدم صادقانه حرفي رو مطرح نكنن............البته تعدادشون نبايد زياد باشه ..............ولي خب وجود دارن.....
به نظر من تعدادشون خيلي هم زياده
و باز هم به نظر من بايد صادق باشيد البته هميشه ميتونيد سكوت كنيد ولي اگر تصميم گرفتيد چيزي بگيد حتما صادق باشيد
در اصل توسط باركوفسكي پست شده است
روزي بزرگي گفت: بهترين سياست صداقت است. علت پيروزي و موفقيت افراد به عدم صداقت و يا صداقت آنها فقط مربوط نمي شود. بلكه دليل ان را بايد در جاي ديگري جستجو نمود. ولي هيچ آدم بي صداقتي عاقبت به خير نخواهد بود. و سعادت و عاقبت بخيري در صداقت نهفته است.آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/16, 01:10.
نظر
-
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postحمایتش 1520 هست که نک لاین سرشانست که اگر شکسته بشه تا 1250 میتونه بریزه. البته هدف کلاسیکش میشه 900 !
پ.ن : همین یک خط 4 ساعت و 45 دقیقه وقتمو گرفت b-(
بابت اون 4و 45 دیقه هم ممنونم
ایشالا تو عروسیت جبران میکنیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مسلم جان سلام
اگه ممکنه یک موج شماری از مرقام داشته باشی ممنون میشم. من هدف 290 تا 300 میبینم. شک دارم درسته یا نه.[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Postمسلم جان سلام
اگه ممکنه یک موج شماری از مرقام داشته باشی ممنون میشم. من هدف 290 تا 300 میبینم. شک دارم درسته یا نه.
مرقام اگر زیر 3578 تثبیت بشه میره برای 325 ، بعد از اینکه این حمایت شکسته شد میره برای 315 و 307 که این دو حمایت خیلی معتبرند و حتما عکس العمل نشون میده
اما اگر نظر منو بخواید به این حمایت هم اعتباری نیست.
به اونجا که رسید دوباره بررسیش میکنم.
نظر
-
در مورد بترانس یک ماهه دارم میگم ریزشی هست. این مطلبو میزنم و پروندشو میبندم.
تحلیل کامل زیر که دو هفته پیش برای شرکتی فرستادم
فکر کنم اینجا بذارمش بد نباشه شاید دوستان بترانسی فهمیدند چه بلایی داره سرشون میاد
====
کانال کشی
مطابق شکل در تایم هفتگی بترانس به سقف کانال 2.5 ساله خود برخورد کرده است که باعث برگشت سهم و نوسانات منفی اخیر شده
با توجه به وضعیت اندیکاتور ها ، احتمال اینکه سهم بتواند این کانال را به بالا بشکند بسیار بعید است.
ترند لاین مقاومتی:
مطابق شکل ، سهم به مقاومت سنگین 9 ساله خود برخورد کرده است
با توجه به وضعیت اندیکاتور ها عبور از این مقاومت سنگین غیر ممکن است
RSI و MACD :
در آر اس آی سهم و در تایم روزانه و هفتگی واگرایی منفی اتفاق افتاده است. همانطور که میدانیم ایجاد واگرایی منفی در تایم هفتگی از علائم قطعی ریزشی بودن سهم است
تئوری الیوت در بترانس :
مطابق نظریه موج شماری الیوت ، 5 موج ایمپالسیو بترانس به پایان رسیده و در آغاز اصلاح ABC قرار داریم
نکته: موج 5 از 5 ساختار ending diagonal تشکیل داده. همانطور که میدانیم این ساختار فقط در پایان موج 5 و موج C رخ میدهد و از علائم اصلی پایان روند است
با توجه به موارد ذکر شده پیشبینی میشود به زودی بترانس از قیمت کنونی (700 تومان) برگردد و وارد فاز اصلاحی جدی شود.
نظر
-
-
نظر
نظر