موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط امیر حسینی پست شده است View Post
    مسلم عزیز با سلام و صبح بخیر

اگر امکان داره یه تحلیل درباره کچاد هم داشته باشید ممنون میشم
    سلام امیر جان ، متاسفانه دیتای این سهمو ندارم ، اما بدون نمودار هم میشه حدس زد یا باید یه 5 موجی تمام کرده باشه یا ترند لاینیو به پایین شکسته باشه و... با این وضعیت قیمت جهانی
    دنبال سهمهای وابسطه به نفت و روی و مس نرید.

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
      مسلم جان سلام
      ورنا را در نمودار خام موج شماری کردم لطفا غلط گیری فرمائید. سپاسگذارم

عمو حسین عزیز ، موج شماری شما کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره . دیتاش رو ندارم که دقیقتر جواب بدم اما نگاه کنید قبل از این سایکل چه اتفاقی افتاده و این موج خودش زیر موج از چه موجیه :x

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        مسلم جان سلام
        فقط چند جمله مختصر
        صداقت اعتماد میاره
        اعتماد اعتبار میاره
        اعتبار سود میاره
        سود حلال برکت میاره
        رضایت خلق خدا رضایت خدا را میاره
        من در حد سواد کم خودم فقط اینو میدونستم
        ممنون بارید جان ؛
        من زیبا ترین جمله ای که در مورد صداقت شنیدم از جناب بارکوفسکی بود که در صفحه قبل اوردم و باید چند ساعت روش فکر کرد تا متوجه منظور اصلیش شد.
        حرف زیاده اما دیگه شور و حال روز های ابتدایی نیست. این بورس هم تکراری شده و فروم نویسی هم نه فایده دنیوی برام داره و نه اخروی . سهمها چه من بگم یا نه مسیر خودشونو خواهند رفت
        نه دوستی با کسی میتونه نظرمو در مورد سهمی عوض کنه و نه چیز دیگه . همواره نظرمو همونطور که میبینم خواهم گفت.
        و اگر این وسط تحلیلی اشتباه در بیاد به حساب عدم صداقت نگذارید و مطمئنا نکته ای رو در نمودار ندیدم که اشتباه شده.
        همیشه هم سعیم بر این بوده که این تاپیک مکانی برای تبلیغ سهمای خودم نشه. الان بیش از 3 ماهه روی قشکر هستم اما در این تاپیک فقط 2 پست ازش زدم که برمیگرده به اردیبهشت یا در مورد قشرین که الان روش تک سهمم و فقط یه موج شماری اینجا زدم و بقیشو بردم به تاپیک خودش.
        در مورد کمرجان هم واقعا پشیمونم که پیشنهاد خرید دادم. چون الان یه حس مسولیتی میکنم که قسمتی از فکرمو مشغول کرده و از طرف دیگه درست نیست که روی سهمی زوم شد و باید فقط مطالب گفته بشه و انتخابو با مخاطب گذاشت.

مطمئنا اگر قصد بر ادامه کار تاپیک باشه معیار اول و آخرم صداقت هست.

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
          مسلم جان یک سوال
          مرقام الان زیر 350 تثبیت شده از نظر شما یا نه؟
          نکته دوم چرا این سهم پس روی 340 داره حمایت میشه
          یعنی یک جورایی به اون قیمت داره واکنش نشون میده
          مثلا سهامدار عمده 80000 سهم را بالا خرید تا پایانی زیر 340 نیاد
          در مورد مرقام یادم نمیاد حرفی از 350 زده باشم
          من نظرمو گفتم دوست من و نظر شما برام قابل احترامه
          ممکنه من اشتباه کرده باشم و مرقام صعود کنه
          سهامدار عمده جزئی از بازار هست و فرقی با من حقیقی نداره اون هر کاری انجام بده خارج از نمودار من نیست.

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
            سلام عمو حسین عزیز ؛

مرقام اگر زیر 3578 تثبیت بشه میره برای 325 ، بعد از اینکه این حمایت شکسته شد میره برای 315 و 307 که این دو حمایت خیلی معتبرند و حتما عکس العمل نشون میده

اما اگر نظر منو بخواید به این حمایت هم اعتباری نیست.
            به اونجا که رسید دوباره بررسیش میکنم.

سلام مسلم جان خوبی داداش
            منظور من این پست بود منظورم اینه اگر وارد کانال نزولی شده از سهم خارج شیم
            در ضمن خدای بالای سر میدون در دنیای مجازی اگر چه تا به حال زیارتت نکردم ولی هیچگاه از صداقت کلامت لحظه ای غافل نشدم و همیشه شما را از چارتیستهای صادق دونستم
            و اینه که برای خودت و رفتارت و نظراتت احترام خاصی قایلم و اینو خودتم میدونی
            اگر اون پست اول صفحه را زدم چون اون اعتماد را به شما پیدا کردم و اون حسنهای خوب را در شما دیده بودم

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

سلام امیر جان ، متاسفانه دیتای این سهمو ندارم ، اما بدون نمودار هم میشه حدس زد یا باید یه 5 موجی تمام کرده باشه یا ترند لاینیو به پایین شکسته باشه و... با این وضعیت قیمت جهانی
              دنبال سهمهای وابسطه به نفت و روی و مس نرید.
              با اجازه دوست گلم مسلم جان

همانگونه که میبینید خط روند و الگو را به سمت پایین شکسته و در حال pull back هستیم نمیدانم همه سنگ اهنیها و گروه رویی و فلزاتیها همینگونه هستند

**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• Amo Hoseian
                عضو عادی
                • Oct 2010
                • 212

عمو حسین عزیز ، موج شماری شما کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره . دیتاش رو ندارم که دقیقتر جواب بدم اما نگاه کنید قبل از این سایکل چه اتفاقی افتاده و این موج خودش زیر موج از چه موجیه :x
                مسلم جان
                نمودار هفتگی ورنا از ابتدای ورود به بورس (تعدیل شده با سرمایه) به شکل زیره و موج شماری بزرگ را انجام دادم و به نظر موج شماری قبلی موج 5 بزرگ خواهد بود. (لطفا غلط گیری فرمائید)

در ضمن ریز موجهای قبلی را نتونستم سر و تهش و در بیارم (در موج 3 بزرگ) که اگه ممکنه راهنمایی فرمائید.
                و 2 نکته هم نظرمو جلب کرد: 1- خط روند قرمز در نمودار قیمت 2- شکسته شدن خط روند در rsi به پائین.
                اینجوری که بوش میاد یک تحلیل از ورنا باید بزاری :D
                [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• آريا محمدي
                  عضو جدید
                  • Aug 2011
                  • 8

مسلم جان اگر لطف کنید موج شماری از ولصنم داشته باشید ممنون می شم ...

نظر

• aminaran
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 254

جناب مسلم لطفا تحلیل وموج شماری از ثشاهد داشته باشید .......با تشکر

نظر

• علي رهنما
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 24

مسلم جان عرض ادب ... لطف ميكني يه نيگا به حفاري بندازي ؟

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

عمو حسین عزیز ، فکر کنم شما در چارت لگاریتمی موج شماری کردید. اگه تبدیلش کنید به حسابی مشخصه جایی که موج 1 گرفتید در واقع موجی وجود نداره...

در شکل زیر موج شماری اولیتون رو دوباره قرار دادم

اینطور که پیداست سهم موج 4 رو با اصلاح فلت به پایان رسونده و الان در موج 5 هستیم .
                        کف ترند لاین مشکی 227 هست که اگر تا اون حوالی رسید خرید خوبی هست با حد ضرر 220
                        هرچند بهترین خرید وقتی هست که سهم ترند لاین آبیو به بالا شکسته باشه و بخواد بهش پولبک کنه...کمی گرونتر اما با خیال راحت.
                        پ.ن: RSI در چارت من به پایین شکسته شده نیست و وضعیت خوبی داره.

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

در اصل توسط آريا محمدي پست شده است View Post
                          مسلم جان اگر لطف کنید موج شماری از ولصنم داشته باشید ممنون می شم ...
                          ولصنم موج 4 رو تمام کرده و در آغاز موج 5 هست.
                          اگر تا قیمت 135-140 افت کرد ، خرید خوبی هست با حد ضرر 1290
                          هر چند بهترین منطقه برای خرید وقتی هست که ترند لاین آبی به بالا شکسته شده باشه و قیمت در حال ریتریس به این خط باشه ، در این صورت کمی بالاتر میخرید اما با خیال راحت و خواب سرمایه هم نخواهید داشت.

نظر

• m.nouri
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 61

مسلم جان اگر لطف کنید و نظرتان را در مورد سایپا بگویید ممنون می شوم . ضرری بسیار سنگینی ازش دارم .می خواهم در این چند روز با حداقل ضرر خارج شوم . خیلی محبت میکنید

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                              جناب مسلم لطفا تحلیل وموج شماری از ثشاهد داشته باشید .......با تشکر
                              این سهمو به دو صورت میشه شمرد. من موج شماری زیر رو بیشتر میپسندم.
                              حداکثر اصلاح زیر موج 2 تا محدوده 200 تومان هست

آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/23, 14:39.

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

دوستانی که به یادگیری تحلیل تکنیکال و آنالیز سهم با روش فیبوناچی و هارمونیک علاقه مندند میتونند تاپیک زیر را دنبال کنند.

جادوی فیبوناچی و اعجاز آن

نظر

در حال کار...
                                X