در اصل توسط mobin پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postنفت طلا روی مس داو جونز همگی نزولیند
به جز طلا که در حال اصلاح چند ماهه هست و بعد باز صعود داریم
بقیه در ابتدای ریزشند.. (نظر شخصی)
ضمنا تحلیل شما در قندیها باعث شد سهامداری کنیم لازم دیدم تشکر کرده باشم
نظر
-
در اصل توسط نیما خطیبی پست شده است View Postجناب مسلم عزیز مقدار ریزش روی و مس را چقدر حدس می زنید و تا چه زمانی این ریزش ادامه دارد
ضمنا تحلیل شما در قندیها باعث شد سهامداری کنیم لازم دیدم تشکر کرده باشموقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postیادمه رو قیمت 207 تومان یکی از کاربران از اقای محسن نظری راجع به قند شیرین پرسیده بود که ایشان گفتند زمین فروخته و زیان انباشته داره و از لحاظ فاند قیمت 200 تومان هم براش زیاده. و من به استناد تحلیل اقا مسلم گفتم اینطوریا هم نیست .إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postموج شماری نفت از دید من:
تایم ماهانه...
موج شماری فوق در تایم ماهانه بود.
اما اگه قسمت انتهای نمودارو باز کنیم و در تایم روزانه نگاه کنیم هنوز یک موج صعودی باقی مونده..
این موج که همگام شده با موج صعودی شاخص خودمون میتونه تا 140-145 ادامه پیدا کنه
که در واقع موج B اونجا تمام میشه و میریم برای موج C نفت که خیلی راحت میتونه قیمتش را نصف کنه..
این که در موج 5 شاخص هستیم و در اواخر موج B نفت معنیش این هست که بعد از پایان این موج باید چند سالی از بازار دور بود..
حدس میزنم پایان صعود شاخص کل با شروع موج C نفت همزمان خواهد شد..
نظر
-
در اصل توسط نیما خطیبی پست شده است View Postجناب مسلم عزیز مقدار ریزش روی و مس را چقدر حدس می زنید و تا چه زمانی این ریزش ادامه دارد
ضمنا تحلیل شما در قندیها باعث شد سهامداری کنیم لازم دیدم تشکر کرده باشم
عددش را بهتره که نگم چون الان واقعا قابل هضم نیست
قیامتی در راه است! ..
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postموج شماری فوق در تایم ماهانه بود.
اما اگه قسمت انتهای نمودارو باز کنیم و در تایم روزانه نگاه کنیم هنوز یک موج صعودی باقی مونده..
این موج که همگام شده با موج صعودی شاخص خودمون میتونه تا 140-145 ادامه پیدا کنه
که در واقع موج B اونجا تمام میشه و میریم برای موج C نفت که خیلی راحت میتونه قیمتش را نصف کنه..
این که در موج 5 شاخص هستیم و در اواخر موج B نفت معنیش این هست که بعد از پایان این موج باید چند سالی از بازار دور بود..
حدس میزنم پایان صعود شاخص کل با شروع موج C نفت همزمان خواهد شد..
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postدر مورد کوتاه مدت این دو باید بیشتر بررسی کنم اما بلند مدت طی چند سال حسابی میریزن
قیامتی در راه است! ..إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postدر مورد کوتاه مدت این دو باید بیشتر بررسی کنم اما بلند مدت طی چند سال حسابی میریزن
قیامتی در راه است! ..
بحران اقتصادی اگر دامن گیر اروپا شود سونامی وحشتناکی قیمت فلزات را در می نوردد سد اولیه ان یونان است اگر بشکند سرایت ان اول به اسپانیا و از هم گسستگی حوزه یورو پیامدهای اقتصادی ناگواری پیش می اورد البته همه اینها پیش بینی است
البته بنده و دوستان دیگر مشتاق دانستن علت مد نظر جناب مسلم برای سقوط فلزات در بلند مدت هستیم :-/
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postبه نظر شما چه مدت طول می کشه که موج b کامل بشه و وارد c بشه یا در واقع پایان موج 5 شاخص را چه زمانی در نظر می گیرید ...با تشکر
در اصل توسط OTANA پست شده است View Postقیامتی در راه است.....
جرقه اش در کجا است؟ اروپا یا ...چین؟؟؟
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postمسام جان اگه ممکنه می تونی حدود زمانی و حدود ریزش رو بگی؟ خیلی برام مهمه این مساله
نظر
-
در اصل توسط farasat پست شده است View Postمسلم خان سلام
اگه فرصت داشتید ببیند ،شصفها تو چه موجیه؟ و یه تحلیلی هم ازش بکنید،لطف کردید.سپاسگزارم
نظر خاصی در مورد وضعیت الانش ندارم ..اگر زیر 3080 بیاد خیلی پایین تر هم میره اما اگر قبلش جمع بشه و صعود کنه وارد موج 3 از 3 شده و صعود خوبی داریم
نظر
نظر