موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
    با تشكر ...آينده سهم را چطور مي بينيد ؟
    برادر عزیز وقتی میگم به حمایتش خورده و احتمالا اینجا پایان اصلاحش هست یعنی آینده خوبی داره یعنی اگه موج شماریش درست باشه کوتاه مدت میان مدت بلند مدت صعودیه و دیگه قیمتای امروزو نمیبینه

نظر

• davood10
      عضو عادی
      • May 2011
      • 68

سلام اقا مسلم.
      میشه نظرتون رو در مورد لیزینگ ایرانیان بفرمایید.ممنون و متشکر

نظر

• arya89
        عضو عادی
        • May 2011
        • 67

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
        سلام
        باتوجه به نزدیکی مجمع خواستم یه خواهشی بکنم امکان داره یه سهم بی پدر ومادر(بی صاحب )! رو برای ما بررسی کنید
        فروم !
        با تشکر از مطالب زیبا و زحمات شما
        درود
        آقا مسلم
        وقتش را داشتید یک نیم نگاهی به فروم بندازید سپاس

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط davood10 پست شده است View Post
          سلام اقا مسلم.
          میشه نظرتون رو در مورد لیزینگ ایرانیان بفرمایید.ممنون و متشکر
          به ، آقای داوود با 22 ارسال 8636 تا تشکر!
          اگه فرض کنیم موج قبلی موج 3 بوده الان در پایان موج 4 هستیم و چون این موج بیش از 50 درصد موج قبلی رو اصلاح کرده به احتمال زیاد کف جدیدی به وجود نمیاد
          یعنی روند سهم طبق این تحلیل صعودی شده. حداقل هدف موج پنج اگر با این تحلیل پیش بره 2500 هست که بالاترش هم میبینه.

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
            درود
            آقا مسلم
            وقتش را داشتید یک نیم نگاهی به فروم بندازید سپاس
            سلام ؛ فروم فردا به مقاومتش برخورد میکنه و من احتمال میدم نتونه ردش کنه.
            در این صورت یک کف جدید خواهد زد و تا حوالی 400 میریزه که آخرین موج نزولیش خواهد بود و بعد از اون به سمت سقف کانال حرکت میکنه که میشه حوالی 700
            چقدر این سهم مشابه صدراست!

نظر

• arya89
              عضو عادی
              • May 2011
              • 67

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
              سلام ؛ فروم فردا به مقاومتش برخورد میکنه و من احتمال میدم نتونه ردش کنه.
              در این صورت یک کف جدید خواهد زد و تا حوالی 400 میریزه که آخرین موج نزولیش خواهد بود و بعد از اون به سمت سقف کانال حرکت میکنه که میشه حوالی 700
              چقدر این سهم مشابه صدراست!

درود
              ممنون ازپاسخ سریع ودقیق تان وسپاس اززحمات شما

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

جناب مسلم يه تحليل از البرز ميزنيد؟
                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                  جناب مسلم يه تحليل از البرز ميزنيد؟
                  البرز حوالی 270 به فیبوش برخورد میکنه که میتونه پایان موج نزولی اخیرش باشه. در این صورت تا 310-320 جای صعود هست.
                  و بعد از این رشد یک موج نزولی دیگر هم خواهیم داشت.

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

بازار منفی از نظر من تمام شدست و حداقل تا 6 ماه دیگه بازار صعودی هست. بسیاری از سهام مطرح بازار بازدهی 50 تا 100 درصد خواهند داشت از جمله اخابر فولاد غدیر مپنا وپارس ولساپا خساپا خودرو و حفاری که این آخری شاید بیش از 100 درصد بازدهی داره.

این تاپیکو چند روز پیش قفل کرده بودم چون در بازار مثبت تحلیل کردن برام جذابیتی نداره و کار سختی هم نیست وقتی اکثر سهام بازار صعودی شدند هنر نیست که بگم فلان سهم تا فلان جا میره و وقتی به اونجا رسید به خودم افتخار کنم و دوروز بعد بالاترش هم ببینه. اما یکی از مدیران سایت لطف کردن و دوباره این تاپیکو بازش کردند

در این مدت کوتاهی که به صورت جدی شروع به تحلیل بازار کردم و فقط و فقط بر اساس استراتژی خودم که تکنیکال و موج شماری هست و بدون توجه به گزارش شرکت ها و صورت های مالی معامله کردم علی رغم اینکه اشتباهاتی داشتم اما برآیند معاملاتم مثبت بوده.

امیدوارم کسی ناراحت نشه اما در این مدت به این نتیجه رسیدم که بررسی صورت های مالی و معامله براساس اون هیچ ارزشی نداره و چیزی جز ضرر و زیان در بورس ایران به همراه نخواهد داشت کما اینکه الان هر فاندامنتال صادقی اعتراف میکنه که در این چند ماهی کلی ضرر کرده .
                    چون این اصلاحی که بازار کرد با فاند قابل پیشبینی نبود و این برگشت امروز بازار با فاند قابل پیشبینی نبود و این ریزش خیلی بدی که در یکی دو سال آینده خواهیم داشت نیز با فاندامنتال قابل پیشبینی نیست ...... پس بهتره علم تکنیکال همراه با موج شماریو هر چه زودتر فرا بگیریم تا هم از معاملاتمون لذت ببریم و هم بازار غافلگیرمون نکنه

در مورد شاخص در 30 فروردین نمودار و موج شماریشو قرار دادم و اخطار ریزش دادم. سپس براش هدف 23000 تعیین کردم.
                    در تیر ماه نوشتم به دلیل پترنی که شکل گرفته این مقدار اصلاح ممکن نیست و شاخص حداکثر تا 24000 اصلاح میشه که تا 24130 اصلاح شد و برگشت

بقیه تحلیل ها در این تاپیک هست و فکر میکنم برای فردی که کمتر از یکسال هست با بورس و تکنیکال و موج شماری آشنا شده خوب بوده و از خیلی از دوستان که مدتهاست دارند تحلیل میزنن چه رایگان در بورکس و چه پولی بهتر بوده. امیدوارم در بازار مثبتی که در پیش داریم اگرتحلیلی ارائه شد دقت بیشتری داشته باشه.

با آرزوی سلامتی برای همه دوستان :x

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

مسلم جان حرفات کاملا منطقیه
                      اما در بازار پر از محدودیت ایران تنها نقطه اتکای یک شرکت،فاند اون شرکته...
                      حداقل تحلیل فاندامنتال اینه که در میان مدت هیچ اشتباهی نداره
                      مثال بارزش غدیره...خیلی از دوستای تکنیکالیست 340 میدیدن ولی به اون نرسید،چون ارزش ذاتیش اجازه نمیداد و چون اخبار بنیادی مناسبش منتشر شد
                      یادمه توی فروردین خیلی از تکنیکالیستا خصوصا از اساتید بنام این رشته،ادعای تارگتای نجومی میکردن و دلیلش این بود که ارزش ذاتی هیچ کدوم از سهمارو نمیدونستن///هر تحلیل گر فاندامنتالیستی میدونه رسیدن صدرا به بالای 300 خیلی بعیده چون شرکت اینقدرا ارزش نداره ولی تکنیکالیستای بنامی رو یادمه که تارگت 600 میدادن...
                      مثال برای اهداف خیالی تحلیل تکنیکال زیاده...نمونش اخابر 470 تومنی،سایپا 600،وساپا 600،صندوق 530،غدیر 340و.........
                      قضیه شبریزو که میدونی؟؟چقدر توی سایت فرابورسیان و بورکس سرش چارت های صعودی گذاشتن جالب بود برام با این پی به ای یکی از دوستان که خیلی هم معروفه ادعا میکرد این سهمو زیر 400 نمیفروشم ولی با یه نگاه ساده به صورتای مالیش میتونست درک کنه که این قیمتا فقط توهمه...الان شبریز روی 290 سه میل صف فروش داره....
                      قصه کوتاه کنم وبگم که با این حرفت کاملا مخالفم که صورت مالی ارزش خوندن نداره...
                      حداقلش اینه که تحلیل فاندامنتال ارزش ذاتی سهمو مشخص میکنه و میتونی امید داشته باشی که در میان مدت حتما به ارزش ذاتی میرسه
                      بنظرت کاربرد تحلیل تکنیکال برای ارزش گذاری عرضه های اولیه چیه؟؟
                      یا اینکه خیلی از اساتید بعد از مدتی میان میگن تحلیل فیل شد یعنی چی؟این عدم قطعیت نشونه چیه؟
                      با تشکر
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

مصطفی جان

1-اگر بخواهیم طبق معمول کار رو به میان مدت بکشونیم و بگیم در میان مدت فلان تحلیل فاندامنتال اشتباه نداره پس اون تکنیکالیست هم برمیگرده و به شما میگه در میان مدت تحلیلم درست بوده و اخابر به 470 میرسه....

2-درست نیست که ما یک علمو به یک فرد نسبت بدیم. شما میگین فلان تکنیکالیست تحلیلس فیل شد. من میگم خب اون یک پترنو به اشتباه دید و حد ضررش فعال شد و فروخت. اما تحلیل یک فاندامنتال که وپست 1000 تومنی خریده هنوزم فیل نشده و...

3-در مورد صدرا این حرف شما خیلی عجیب بود... خیلی از فاندامنتالیست ها به ارزشمند بودنش حتی در قیمت 300 تومن اشاره کردند. من ابتدا براش یک الگو دیده بودم که از 225 گذشت و فیل شد اما دوستانی مثل حسام حسینی که واقعا استادند و براشون احترام قائلم یا دکتر سهند سهامدارش بودند و وقتی قیمتش 200 بود و من در بورکس نوشتم تا 145 میریزه دکتر سهند بود که اعتراض کرد...

4-تکنیکال و فاندامنتال دو نقشه راه هستند برای موفقیت در بورس که بعضا جهتای مختلفو نشون دادن.حالا چرا بعضی مواقع جهتش متفاوت میشه؟

تحلیل فاندامنتال اساسا بر مبنای اصول ریاضی هست و به لحاظ زیربنایی با تکنیکال تفاوتی نداره اما تحلیل فاندامنتال در بازارهای کارا جواب می ده آیا بازار ایران کارا است؟؟؟؟؟

متنی رو از جناب نظری خوندم که گفته بود تا ا.ن هست وضع همینه. این یعنی چه یعنی اینکه کارهای احمقانه این آقا جهت بازارو میتونه عوض کنه... شما در فاندامنتال چطوری میتونید اثرات تصمیمای ایشونو تحلیل کنید؟ مشخصه که نمیتونید چون محدود به صورتهای مالی هستید. اما در تکنیکال و بلاخص الیوت این امکان وجود داره ، چون ایشون جزئی از بازار هست..

تفاوت در این است که تکنبکال کار روان افراد فعال در بازار و جمع می زند و فاندامنتال کار روان مدیران شرکت ! حالا بد به حال زمانی که مدیر یک شرکت از روان بیمار و فاسدی برخوردار باشه!
                        مقداری داده فاسد جمع زده می شود و نتیجه نمی تواند تازه و قابل استفاده باشد! همه ما می دانیم یک تغییر رویه در روش حسابداری شرکت چه اثر قابل توجهی بر سود می گذاره و بسیاری از حسابرسان خبره دانسته یا نادانسته از این موضوع چشم پوشی می کنند! یک گزارش هم مي تواند رندانه نوشته شود و هم مي تواند اغراق آميز باشد.
                        نمونش همین صدرا یک دیتای بزرگ و دروغین از نظر فاندامنتال هست. صدرا با 25 تومن سودی که اعلام کرد از دید فاندامنتال خریدنی بود اما در همون زمان الیوتیسین هایی مثل جناب یزدی یا جناب قدیانی هدف 200 داده بودند...

5-به طور خلاصه عرض کنم تحلیل تکنیکال ساختاری نو از تحلیل فاندامنتال هست ولی ارتقا یافته و انتگرالی ازهمه نظرات فعالان بازار
                        تحلیل فاندامنتال تحلیلی هست بر ساختار فکری مدیر یک شرکت که بخواد چقدر اطلاعات به شما بده یا چه پیشبینی ارائه بده یا منافعش تا چه حد شفاف سازیو بهش اجازه بده!

یک متن جالبی در تاپیک تالار اراک و ایده های بورسی نوشته بودم الان هر چی میگردم تاپیکش نیست!

نظر

• ali2
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 49

باسلام میشه لطف کنید وتحلیلی از سفارس بزنید

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

اقا از اونجا که بحث علمی داره رد و بدل میشه منم میام وسط تا بلکه چیزی یاد بگیرم
                            البته مسلم جان مشکل در هر علمی بر میگرده به تفاوت برخورد های سلیقهای
                            در حالی که در الگوهای تکنیکال قوانین ثابت هستند و اما گاها یا به کرات مشاهده میشه در موج شماری دویتان تفاوتهای زیادی دارند
                            در دید ناقص من هیچ علمی به تنهایی نمیتونه بازار و را ه درست را به تحلیلگرش نشون بده
                            تلفیقی از چند علم اونم با بررسی بازاری که در اون معامله میکنیم میتونه به ما بیشتر کمک کنه
                            تکنیکال میگه بترانس باید بریزه اما قدرت بازار این اجازه را فعلا نمیده
                            فاندامنتال هم همینو میگه
                            اما میبینیم در این وسط روانشاناسی بازار میگه این سهم باید فعلا رشد کنه
                            در بازار ایران مخصوصا عوامل حاشیه یا به قول معروف رانتامنتال بیشترین تاثیر را دارند
                            شما نگاه کنید به همین مدیریت شاخص من الان میام عرض میکنم

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

تا همن دیروز معاملات اخابر را ببینید
                              معاملات وپارس ر ببینید
                              دوست نداشتند این شاخص رشد سریع داشته باشه
                              حالا چی شد به یک باره
                              این سهمها همون سهمهای دیروزند
                              اما روانشناسی بازار میگه اینا باید الان مثبت باشند حالا چراش بمونه
                              ترکیبی از چند علم در کنار هم میتونه بیشترین کمک را بکنه
                              مثلا یک سهم از بعد قیمتی در کف کاناله
                              از بعد بنیادی بیشترین فاکتور ها را داره
                              اما سهامدار عمده دوست نداره سهمش بالا بره
                              مثالش امروز قشهد
                              مثالش شمواد

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                                بازار منفی از نظر من تمام شدست و حداقل تا 6 ماه دیگه بازار صعودی هست. بسیاری از سهام مطرح بازار بازدهی 50 تا 100 درصد خواهند داشت از جمله اخابر فولاد غدیر مپنا وپارس ولساپا خساپا خودرو و حفاری که این آخری شاید بیش از 100 درصد بازدهی داره.

این تاپیکو چند روز پیش قفل کرده بودم چون در بازار مثبت تحلیل کردن برام جذابیتی نداره و کار سختی هم نیست وقتی اکثر سهام بازار صعودی شدند هنر نیست که بگم فلان سهم تا فلان جا میره و وقتی به اونجا رسید به خودم افتخار کنم و دوروز بعد بالاترش هم ببینه. اما یکی از مدیران سایت لطف کردن و دوباره این تاپیکو بازش کردند

در این مدت کوتاهی که به صورت جدی شروع به تحلیل بازار کردم و فقط و فقط بر اساس استراتژی خودم که تکنیکال و موج شماری هست و بدون توجه به گزارش شرکت ها و صورت های مالی معامله کردم علی رغم اینکه اشتباهاتی داشتم اما برآیند معاملاتم مثبت بوده.

امیدوارم کسی ناراحت نشه اما در این مدت به این نتیجه رسیدم که بررسی صورت های مالی و معامله براساس اون هیچ ارزشی نداره و چیزی جز ضرر و زیان در بورس ایران به همراه نخواهد داشت کما اینکه الان هر فاندامنتال صادقی اعتراف میکنه که در این چند ماهی کلی ضرر کرده .
                                چون این اصلاحی که بازار کرد با فاند قابل پیشبینی نبود و این برگشت امروز بازار با فاند قابل پیشبینی نبود و این ریزش خیلی بدی که در یکی دو سال آینده خواهیم داشت نیز با فاندامنتال قابل پیشبینی نیست ...... پس بهتره علم تکنیکال همراه با موج شماریو هر چه زودتر فرا بگیریم تا هم از معاملاتمون لذت ببریم و هم بازار غافلگیرمون نکنه

در مورد شاخص در 30 فروردین نمودار و موج شماریشو قرار دادم و اخطار ریزش دادم. سپس براش هدف 23000 تعیین کردم.
                                در تیر ماه نوشتم به دلیل پترنی که شکل گرفته این مقدار اصلاح ممکن نیست و شاخص حداکثر تا 24000 اصلاح میشه که تا 24130 اصلاح شد و برگشت

بقیه تحلیل ها در این تاپیک هست و فکر میکنم برای فردی که کمتر از یکسال هست با بورس و تکنیکال و موج شماری آشنا شده خوب بوده و از خیلی از دوستان که مدتهاست دارند تحلیل میزنن چه رایگان در بورکس و چه پولی بهتر بوده. امیدوارم در بازار مثبتی که در پیش داریم اگرتحلیلی ارائه شد دقت بیشتری داشته باشه.

با آرزوی سلامتی برای همه دوستان :x
                                مسلم جان نگاهت تو این متن نه به تحلیل تکنیکال قشنگ بود و نه به تحلیل بنیادی
                                نمیدونم چطور بدون حتی مطالعه صورت مالی یک شرکت به این نتیجه رسیدی که تمام سود هایی که بازار میده فقط و تنها فقط با نموداره و چارت هست
                                نمیدونم چطور بدون اینکه عناصر بنیادی رو بشناسید ضرر و سود های ما رو تو بازار مثبت و منفی تخمین زدین ...ضرر های چند درصدی و سود های چند صد درصدی !!!!
                                قوی ترین چارتیست ها دارن نگاه بنیادی خودشونو تقویت میکنن و قوی ترین بنیاد گرا ها هم نگاه تکنیکی خودشونو
                                امیدوارم نگاهتونو هم به تحلیل بنیادی تغییر بدین و مهمتر از همه همینطور به تحلیل تکنیکال ... امیدوارم شما با چارت ها به سود های چند صد درصدی برسین
                                و ما هم با صورت های مالی و در کنارش نمودار های چارتیست های قوی به سود های بیشتر از یه چارتیست محض و ضرر های کمتر و کمتر
                                موفق باشی
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X