موج سوم

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • (حجت)
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۸۹
    • ۱۵۶۲

در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پست
    دوست عزیزم حجت جان... زمانی که سهم به خاطر عناصر و فاکتورهای ***بنیادی*** روند رو به رشد میگیره چارتیست ها هدف های قیمتی بالا رو فقط میبینن و زمانی که به خاطر فاکتور های بنیادی ضعیف روند نزولی پیدا میکنه هدف های پایین رو ... به عنوان مثال اگه این پنهان کاری ها در سود صدرا نبود و این بازی های ... در صدرا نبود و یه گزارش نه خوش بینانه ، بلکه منطقی روانه بازار میشد آیا باز هم نمودار ها ،فروش سهم رو تو قیمت ۳۰۶ نشون میدادن؟؟ مسلما نه... من منکر تکنیکال نیستم و دارم در کنال تحلیل به قول خودمون بنیادی ازش استفاده میکنم ولی شاید این که ***همه چیز در قیمت های گذشته سهم نهفته باشه*** یه ذره قبولش سخته ... ***همه چیز در صورت های مالی که شرکت میده نهفته***.... مطمئنم صدرا با شرایط فعلی نباید قیمت های گذشته خودشو تاچ کنه و این فقط به خاطر بازی کثیف دست اندرکارانشه
    امیدوارم رو همون ۱۷۰ تومن با قدرت هر چه تمام تر برگرده و امروز هم به خاطر ***علم تکنیکال*** اضافه نمیکنم... چون میگه زیر ۲۰۰ رو میبینه
    پر سود باشید
    سلام مجدد دوست من،
    حرف شما متین، خوبی تکنیکال همینه، حتی اگر کثیفکاری هم باشه (که من میگم نیست، چون اطلاعات رانتی ازش دارم) شما روی نمودار روی خریدها و فروشهای بزرگان میبینی.
    نکته:
    اطلاعات قیمت رو میسازه، اما اون اطلاعاتی که قیمت باهاش ساخته میشه، مدتی قبل در نمودار خودش رو نشون داده، وقتی شما مدیر یک شرکت باشی، اول خودتو فکو فامیل میخرین، روز اول اون اطلاعات رو نمیدین به روزنامه!!! اون تحرکات شما و اقوام و مدیران شرکت باعث میشه قیمت و آر اس آی واگرایی بده، توی این زمان قیمت سهم به کف رسیده، زمانی که تکنیکالیست با شما که مدیر شرکتی؛ همراه میشه، این ربطی هم به اطلاعات گذشته نمودار نداره!!!؟
    تکنیکال تفاسیر متفاوتی داره. برای همین شما میگی گفتن زیر ۲۰۰ میاد؛ منهم گفتم. اما در شرایطی.
    در فاندامنتال، وقتی شما خودت مدیر نباشی، باید صبر کنی اطلاعات رو مدیر رو کنه، شاید خیلی دیر باشه، شاید قیمت دیگه در کف نباشه. انشاءالله یک روزی تکنیکال کار میکنی، ازش لذت میبری و متوجه منظور من میشی.

ضمنا بنده بهت قول میدم، اگر تمام دنیا مال صدرا بود، روی ۳۱۶۹ میریخت. چون تکنیکالش میگفت میریزه. میشه بگی چرا ۱۱۰.۰۰۰.۰۰۰ سهم صدرا روی ۴۰۰ در تاریخ ۲۰۱۰۰۵۰۵ معامله شد؟ کدوم بنیادی کار میدونست؟ اما همه تکنیکالیستها میدونستن، چون واگرایی در سقفش تابلو بود. همه دوستانه بنیادی کار من توش گیر کردن تا ۳۰۰ که فروختن. (میگفتن تا ۶۰۰ حتی بالای ۱۰۰۰ میره). خیلی از تکنیکالیستها هم اشتباه کردن، روی ۳۲۰ وارد شدن، یکیش همین فرید خان استاد بنده، که هنوز که هنوزه در همایشهاش از این مطلب به عنوان سوتی سالش یاد میکنه.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۸۹
      • ۱۵۶۲

راستی اون حجم سنگین بالای ۴۰۰ برای عوض کردن مدیر شرکت در نمودار ایجاد شد، که یک هفته بعد از فروش ؛تازه ما که اخبار پشت پرده شرکت زودتر هم بهمون میرسه، فهمیدیم؛ یعنی ببین اونی که به ما خبر میده، چه پلنگی بوده، قبل از اینکه به ما بگه فروخته بود. وقتی ک خبر رو شنیدم، فقط گفتم دم تکنیکال گرم.

نظر

• ملک الملک
        عضو عادی
        • دی ۱۳۸۹
        • ۹۰

با سلام

آقا حجت یک نظر به حفاری و هپکو می اندازید .

آیا فردا خرید کنیم ؟

با تشکر

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۸۹
          • ۱۵۶۲

سلام در مورد حفاری بنده بانظر آقای نظری موافقم، پست ایشون رو کپی میکنم:
          در اصل توسط محسن نظري پست شده است مشاهده پست
          دوست عزيزم به نظر بنده خريد پگاه اصفهان و شپنا و حفاري گزينه هاي خوبي با ديد ميان مدت باشد
          وصنعت نيز به مظرم تا ۱۳۰ بالا برود
          در خصوص هپکو هنوز سیگنالی مبنی بر ورود به این سهم در نمودار ندارم. تنها مطلبی که هست، در مربع گن قیمت به یک سطح حمایتی برخورد کرده، ممکنه با توجه به حجم معاملات صورت گرفته در روزهای آتی حمایت بشه.

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۸۹
            • ۱۱۰۰

تثبیت شاخص قند و شکر بالای حمایت RSI

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۸۹
              • ۱۱۰۰

نزدیک شدن فسدید به کف تاریخی سهم..

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۸۹
                • ۱۱۰۰

وصنا و شروع موج ۵-۳-۵

آخرین ویرایش توسط مسلم؛ ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۱:۲۹.

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • آذر ۱۳۸۹
                  • ۷۹۰

سلام
                  می گم نکنه این پلوله یه برگشت به خط گردن کردوشرروع به پایین رفتن کنه
                  هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۸۹
                    • ۱۱۰۰

در اصل توسط سپه پست شده است مشاهده پست
                    سلام
                    می گم نکنه این پلوله یه برگشت به خط گردن کردوشرروع به پایین رفتن کنه
                    سلام
                    اگر دیروز ۳ ریال بالاتر معامله میشد حداقل میشد گفت در موج b هستیم و تا ۹۰ میشد روش حساب کرد اما الان هیچ نظر قطعی نمیشه داد
                    اگر هنوز نفروختید تا ۵۹۶ نگه دارید و اگر زیر اون سطح معامله شد بفروشید

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • مهر ۱۳۹۰
                      • ۱۳۵۸

من كه به سف خريد فروختم رفت پي كارش. شايد دوباره خريديم!
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۹
                        • ۱۱۰۰

در اصل توسط محمود خان پست شده است مشاهده پست
                        من كه به سف خريد فروختم رفت پي كارش. شايد دوباره خريديم!
                        me۲

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۸۹
                          • ۱۱۰۰

قشکر امروز مقاومتی رو پشت سر گذاشت که راهو برای صعودش هموار کرد...

فسدید عزیزم هم که انگار قراره گپشو پر کنه!

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۸۹
                            • ۱۱۰۰

شرکت مخابرات ایران بدون شرح

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۸۹
                              • ۱۱۰۰

در مورد فاراک دوستان بیشتر مرافب باشند...

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۸۹
                                • ۱۱۰۰

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                                در مورد فاراک دوستان بیشتر مرافب باشند...
                                الان دو فرضیه میش,n براش در نظر گرفت که تا اینجا هر دو قابل قبوله:
                                اول اینکه در ریز موج ۵ از موج ۵ باشیم که توضیح کاملش را جناب HOLY عزیز در تاپیک فاراک قرار دادند
                                اما فرضیه دوم که من بهش اعتقاد بیشتری دارم اینه که در ریز موج ۲ از موج C هستیم و چون موج a
                                ۵ تایی بود موج c هم پنج تایی هست و ریزش زیادی داریم ..
                                البته اول باید ببینیم از ۲۰۶ پایین تر میاد یا نه! که اگه این اتفاق بیفته فرضیه اول فیل میشه!

نظر

در حال کار...