کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
يک موج شماري فرضي از شکر به صورت زير هست
که اگر درست باشه سقف قبلي تا يکي دو ماه ديگه خواهد شکست
ظاهرا يک سرشانه معکوس هم در حال تشکيله که با موج شماريش کاملا تطابق داره
جناب مهرزاد , قيمت شکر در واحد "دلار بر تن" الان 483 هست. اگر اين سناريو درست باشه فکر ميکنم تا يکي دو ماه آينده 700 رو خواهيم ديد
وعدیر مشخصا صعودیه.
اما در مورد میزان اصلاحش قبل از صعود دو احتمال وجود داره.
اول اینکه موج 4 بزرگ اصلاحش بصورت یک مثلث هست. در این صورت همین قیمتها برای خرید جذابه و با یکی دو تا نوسان دیگه در همین رنج قیمتی بعد از یکی دو هفته حرکتش شروع میشه.
اما بدترین احتمالی که میشه در نظر گرفت اینه که مثلث به پایین بشکنه و تا ترند لاین مشکی یعنی بین 340 تا حداکثر 320 سقوط کنه و از اونجا موج صعودی 5 شروع بشه
*شاید این اتفاق در صورتی بیفته که شاخص به سمت اصلاح حداکثری 23000 بره...
جالبه که با دیتای خام هم میشه این دو حالت و مشاهده کرد:
استراتژی که در این مواقع پیشنهاد میشه اینه که نصف مبلغ خریدو به هدف 1 اختصاص بدید و نصف دیگرو در صورتی که به هدف دوم رسیدیم وارد بازار کنید و اگر نرسیدیم که فبها
اما کاری که خودم در این مواقع میکنم اینه که 100 درصد موجودی رو در همین قیمت وارد سهم میکنم اگر مثلث ب بالا شکست که چه بهتر اما اگه دیدم مثلث از پایین شکسته شده با ضرر خارج میشم , سپس از قیمت 340 شروع به خرید پله ای میکنم تا 320
این کار علی القاعده دقت و مهارت بیشتری میطلبه اما از طرف دیگه هر دو حالت ک اتفاق افتاد بازدهی بیشتری داره.
جناب mehdi 1000 حتما بررسی میکنم ولی چون پیرمردم ممکنه کمی طول بکشه.
سهم های وابسته به قیمت دلار احتمالا حرکت جالبی خواهند داشت
پیشبینی من اینه که دلار در حال قدرت گرفتن هست و به زودی روند صعودی در پیش میگیره و تا چندین ماه صعودی خواهد بود.
یورو به دلار در یک کانال نزولی در حرکته فعلا در این منطقه حمایت خوبی داره که اگر شکسته بشه ( که به نظر من شکسته میشه) در پله اول تا 1.36 و سپس تا 1.25 خواهد ریخت
پوند به دلار خط روند یک سالشو شکسته و نزولی خواهد بود.
اینم نمودارش:
اما دلار به فرانک سوئیس ک از بقیه جالبتره!
نمودار به کف کانال 25 ساله برخورد کرده .
در تایم روزانه و هفتگی انواع واگرایی مثبت و مخفی مثبت دیده میشه
در تایم ماهیانه هنوز نشانه قابل ذکری از تغییر روند وجود نداره. اما فقط با یک کندل مثبت یک واگرایی مثبت خیلی زیبا ب وجود خواهد اومد. ک همین یه نطر من تضمین کننده صعود دلار برای امسال خواهد بود.
اقای مسلم عزیز اگه دلار قدرت بگیره، احتمالا قیمت جهانی فلزات کاهشی میشه. ایا بی خیال گروه روی بشیم؟
ممنون از مسلم عزیز بابت تحلیل خوبشون
جناب اقلیدس نظر من اینه که شرایط بر عکس چیزی که شما فرمودید
در صورتی که قیمت دلار ( در واقع یعنی ارزش دلار ) بالا بره به معنی اینه که قیمت طلا کم می شه و قیمت فلزات زیاد می شه
و قیمت نفت هم کاهش داره ولی نه خیلی زیاد
نفت منحنی دو رفتاری داره به این معنی که نه قیمت بالای نفت به معنی وضعیت خوب در جهانه و نه قیمت خیلی ارزونه نفت و احتمال داره با افزایش ارزش دلار نفت ابتدا یم ریزش داشته باشه و بعد یک صعود کمتر و حدود 70 تا 80 دلار نوسان داشته باشه
در واقع بر نامه ای که بوش 12 سال قبل پایه ریزی کرد هم اکنون داره پاسخ می ده و با این کار باعث پیشرفت کشورش شد
البته این پاسخی که بنده دادم نه تکنیکی بود و نه نمودار ها رو دیدم فقط تحلیل رفتار امریکا بود که احتمالا هم اکنون می خواهند نتیجه اشو ببینند
ممنون بوفی جان
جناب اقلیدس متاسفانه دیتای کامل روی رو ندارم اما با همین دیتا ناقص یک موج شماری در ذهنم هست که به وقتش عرض میکنم
اما روند کوتاه مدتش: به نظر من این هفته نزولیست. در 2150 حمایت خیلی خوبی داره باید ببینیم رفتارش نسبت به اون چطور خواهد بود که بشه در مورد آیندش اظهار نظر کرد.
دوستان من فقط سهمای تاثیر گذار در شاخص که حجم مبنای بالا دارند و بررسی میکنم.
(البته این سه سهم که دوستان فرمودند حتما نگاه میکنم. )
این نظر شخصی منه و ممکن هست اشتباه باشه.
امروز صدرا روی حمایت قوی خودش معامله شد و فردا این حمایت شکسته میشه . مگر این که این صف قبل از شروع بازار غیب بشه که بعیده.
من با چند الگو صدرا رو موج شماری کردم اما این موج شماری کمترین نقص رو داره و تا اینجا درست جواب داده
با سلام
يک موج شماري فرضي از شکر به صورت زير هست
که اگر درست باشه سقف قبلي تا يکي دو ماه ديگه خواهد شکست
ظاهرا يک سرشانه معکوس هم در حال تشکيله که با موج شماريش کاملا تطابق داره
جناب مهرزاد , قيمت شکر در واحد "دلار بر تن" الان 483 هست. اگر اين سناريو درست باشه فکر ميکنم تا يکي دو ماه آينده 700 رو خواهيم ديد
نظر