موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
    سلام از دوستان کسی می تواند من را راهنمایی کند که 1500 سهم وبانک از مهر ماه 1384 تا الان چقدر سود داده و چند درصد افزایش سرمایه داشته و به طور کلی خریدار آن در آن تاریخ الان چقدر سهم دارد و چقدر پول در حساب او موجود است. لطفا اگر می توانید راهنمایی کنید خیلی برای من مهم است برای یکی از عزیزانم می خوام
    با تشکر
    تاریخ مجمع سود تقسیمی افزلیش سرمایه
    1384/4/27 300 ریال ندارد
    1385/4/29 120 ریال ندارد
    1386/4/27 150 ریال ندارد
    1387/4/29 ریال 50 ندارد
    1388/4/30 ریال 60 ندارد
    1389/4/16 ریال 200 ندارد
    1390/4/8 ریال 325 ندارد

البته چون از مهرماه به بعد رو خواستید سود 1384 شامل شما نمیشه و باید سود تقسیم هر سال رو در 1500 سهم که خواستید ضرب کنید
    امیدوارم بدردتون خورده باشه =;
    آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2011/10/31, 09:11.
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• arashvet
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 341

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
      تاریخ مجمع سود تقسیمی افزلیش سرمایه
      1384/4/27 300 ریال ندارد
      1385/4/29 120 ریال ندارد
      1386/4/27 150 ریال ندارد
      1387/4/29 ریال 50 ندارد
      1388/4/30 ریال 60 ندارد
      1389/4/16 ریال 200 ندارد
      1390/4/8 ریال 325 ندارد

البته چون از مهرماه به بعد رو خواستید سود 1384 شامل شما نمیشه و باید سود تقسیم هر سال رو در 1500 سهم که خواستید ضرب کنید
      امیدوارم بدردتون خورده باشه =;
      امیر جان بی نهایت ممنونم خیلی لطف کردی امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی@};-

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Jul 2025
        • 1422

مسلم جان صندوق خصوصیتو سبک کن خب
        شاید یه بینوایی کارت داشته باشه :)

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

مسلم جان این فنورد و یه نگاهی میندازی؟ فرموده بودین بعد بازگشایی اصلاح میشه و بعد یه صعود مناسب داره اگه درست خاطرم باشه
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• shadi
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 914

مسلم جان این فنورد و یه نگاهی میندازی؟ فرموده بودین بعد بازگشایی اصلاح میشه و بعد یه صعود مناسب داره اگه درست خاطرم باشه
            جناب مسلم خرید حقش بهتر هست یا خود سهم البته بعد از اصلاح،مرسی

نظر

• بابي چارلتون
              عضو فعال
              • May 2011
              • 993

با سلام
              مسلم جان بي زحمت يه نگاه به قصفها و قمرو ميندازيد
              گفته شده که قصفها رشدي نکرده و يک سهامدار عمده هم ازش خارج شده و عرضه کننده خاصي ديگه توي اين قيمت ها نداره
              با تشکر

نظر

• سلطان زمان
                کاربر فعال
                • Jan 2011
                • 176

سلام مسلم جان ممنون ميشم يه نگاهي جديد به

بكام

بندازين
                @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

ضمن پوزش از دوستانی که سوالشون بی جواب موند

همونطور که از وضعیت بازار مشخص هست در روند اصلاحی هستیم و در شرایط فعلی نباید انتظار زیادی از بازار داشت مگر تک سهم ها و سهم های کوچیک و در حاشیه که روی اونها هم باید بسیار کار کرد و حتما حد ضرر رعایت بشه بسیاری از تحلیل های قبلی خودم حد ضررشون فعال شده و نیاز به بازنگری داره. در کل خروج از بازار منطقی تر هست اما در هر شرایطی از بازار همیشه تک سهم هایی هستند که روندشون با کلیت بازار متفاوت باشه

قندی ها مدتهاست لیدر بازارند. قطعا تعداد حقیقی هایی که از این گروه منتفع شدند زیاد نیست "چون نتونستند در پیک قیمتی مناسب وارد بشند" چیزی که مهمه این هست که ما "بتونیم قبل از حرکت یک گروه اون رو تشخیص بدیم و با اولین علایم حرکت وارد اون گروه بشیم" چرا که هر سهمی هر چه بیشتر رشد کنه ریسکش بالاتر خواهد رفت.
                  من به شخصه جرات نمیکنم در این قیمتها وارد این گروه بشم ، شاید این گروه باز هم رشد کرد قیمتهای بالاتر هم دید و شاید تا سقف قیمت فاصله زیاد باشه ، اما ریسک خرید در این قیمتها برای من یک ریسک معقول نیست.

این جمله رو زیاد شنیدیم که در کف بخر و در سقف بفروش. خیلی ها با این قانون ترید میکنند مخصوصا خرید در کف که قریب به اتفاق موارد اون نقطه ای که ما فکر میکنیم کف قیمتی سهم ممکنه باشه و شروع به خرید میکنیم کف اون نیست. دلیلش هم به نظر من این هست که "کف قیمتی رو خریدار مشخص نمیکنه."

ما با هر حجمی وارد یک سهم بشیم حتی اگه سهم کوچکی باشه نمیتونیم روند اون سهم رو تغییر بدیم. حداکثر کاری که میشه کرد این هست که بتونیم سبب ایجاد یک سری نوسانات مثبت بشیم بخاطر همین هست که به مافیا در سهام اعتقادی ندارم چرا که اگر روندی قرار باشه برای سهمی شکل بگیره این روند باید شکل بگیره چیزی مشابه مفهوم قضا وقدر. و ما با خرید بر خلاف روند نمیتونیم تغییرش بدیم مگر اینکه واقعا جایی خریده باشیم که تقدیر سهم بر برگشت از اون نقطه بوده باشه

همه اینها رو گفتم تا بگم به نظر من درست تر به این صورت هست : کمی بالاتر از کف بخر و کمی پایین تر از سقف بفروش .

حالا سوال اینه اگر فرض کنیم امروز پایان قندی ها بود به نظر شما لیدر بعدی بازار چه گروهی میتونه باشه؟ چه گروهی ممکنه جای قندی ها رو بگیره و مثل اونها رشد کنه و ما اینبار بتونیم به موقع و در یک قیمت مناسب "کمی بالاتر از کف " وارد گروه بشیم؟

نظر

• ناشناس
                    کاربر ویژه بورسی
                    • Jul 2025
                    • 1050

درود بر شما
                    به گمان صعود شگفت انگيز صنعت قند و شكر لزوماً در صنايع ديگر بورس تكرار نخواهد شد اما عجالتاً:
                    -صنعت رايانه پتانسيل رشد را دارد. مداران براي تعديل قابل توجه متوقف شده است، همكاران سيستم تعديل مثبت داده است، خدمات انفورماتيك غالباً در 9 ماهه پوشش مناسبي دارد، مرقام به كف قيمت رسيده است و اوضاع بنيادي بسيار خوبي دارد. ضمن آنكه اين صنعت كمتر از تحريم ها تاثير منفي مي گيرد.
                    -صنعت كاشي و سراميك نيز اصلاح مناسبي كرده است و كترام و كسرا و كچيني شانس رشد دارند.
                    -صنعت بيمه نيز با توجه به صف خريد بيمه البرز و بيمه نوين و نيز توقف بيمه دانا و بيمه آسيا جهت تعديل، شرايط مناسبي دارد.
                    عقيده جنابعالي چيست؟
                    با سپاس
                    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                      درود بر شما
                      به گمان صعود شگفت انگيز صنعت قند و شكر لزوماً در صنايع ديگر بورس تكرار نخواهد شد اما عجالتاً:
                      -صنعت رايانه پتانسيل رشد را دارد. مداران براي تعديل قابل توجه متوقف شده است، همكاران سيستم تعديل مثبت داده است، خدمات انفورماتيك غالباً در 9 ماهه پوشش مناسبي دارد، مرقام به كف قيمت رسيده است و اوضاع بنيادي بسيار خوبي دارد. ضمن آنكه اين صنعت كمتر از تحريم ها تاثير منفي مي گيرد.
                      -صنعت كاشي و سراميك نيز اصلاح مناسبي كرده است و كترام و كسرا و كچيني شانس رشد دارند.
                      -صنعت بيمه نيز با توجه به صف خريد بيمه البرز و بيمه نوين و نيز توقف بيمه دانا و بيمه آسيا جهت تعديل، شرايط مناسبي دارد.
                      عقيده جنابعالي چيست؟
                      با سپاس
                      ضمن تشکر از ناشناس عزیز
                      من تا حدودی با صنعت کاشی و سرامیک موافقم هرچند به نظرم کمی بیشتر باید اصلاح بشند .
                      ضمن اینکه روی بقیه گروه هایی که فرمودید هنوز بررسی دقیق نداشتم و به کمک هم بیشتر بررسی میکنیم.
                      منتظر نظر سایر دوستان هم هستم .

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

مسلم جان نظر منم روی برخی تک سهمای کوچیکه...مثل همونایی که قبلا عرض کرده بودم : پمپ سازی و کهمدا

اما توی گروهها ، کاشی و سرامیکو خیلی میپسندم ، در کنار ساختمونیا

البته گروه ساختمون یه همگرایی نسبی با شاخص کل داره و در حال حاضر هم شاخص کل به قول شما نزولیه

ولی کاشی و سرامیک به دلیل کوچیک بودن و داشتن پتانسیلهای زیاد و البته منفعت از بابت رشد ارز ؛ شرایط خوبی دارن
                        توی این گروه نظر بنده به کساوه و کچینیه
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

چون دیتام بروز نیست و مجبورم دستی این کار رو انجام بدم که کمی زمانبر هست

در مورد مرقام در موج 4 از C هستیم

نظر

• nik
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 207

جناب مسلم شب بخیر
                            من هم منتظر نظر جنابعالی درمورد بکام هستم

نظر

• سلطان زمان
                              کاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 176

تا ص 20 برگشتم عقب همه مطالب مروري دوباره شد . كه تحليلي در مورد بكام بيابم چيزي نبود جز اينك به يكي از دوستان گفته بوديد x رو تموم كرده وارد y شده ولي انتهاي موج گفته نشده بود
                              ممنون ميشم نگاهي دوباره كنيد

بكام را
                              @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                              پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

ممنون مصطفی جان من هم نظرم روی این گروه مثبت هست. ساختمانی ها رو باید یه بار دیگه بررسی کنم
                                نظرت در مورد گروه پتروشیمی و گروه ماشین آلات و گروه غذایی چیه؟

بکام:

نظر

در حال کار...
                                X