در اصل توسط سلطان زمان پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postشما عدد 56 رو با چه فرمولی بدست اوردید و این فرمول در چه کتابی نوشته؟
فرمول خاصي نيست براساس الگوي سر شانه كه تارگت رو به اندازه سر و گردن در نظر ميگيريم
مگه غير از اين هست؟
مگر از نظر شما الگو ها قابل استناد نيستند؟@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Postسلام
فرمول خاصي نيست براساس الگوي سر شانه كه تارگت رو به اندازه سر و گردن در نظر ميگيريم
مگه غير از اين هست؟
مگر از نظر شما الگو ها قابل استناد نيستند؟
اما اینجا مشکل تارگتش هست ،
اگه شما با روش جان مورفی تارگت سرشانه رو تعیین میکنید هدفش باید بشه حوالی 40 ! نه 56
برای همین پرسیدم شاید شما روش دیگه ای استفاده کردید
140-90=50 90-50=40
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postدو تا الگو برای من مهم هست که یکیش سرشانست
اما اینجا مشکل تارگتش هست ،
اگه شما با روش جان مورفی تارگت سرشانه رو تعیین میکنید هدفش باید بشه حوالی 40 ! نه 56
برای همین پرسیدم شاید شما روش دیگه ای استفاده کردید
140-90=50 90-50=40
فقط به اندازه خطوط بسنده كردم
1- اين گونه اندازه گيري تارگت كه بنده در شكل مشخص كردم از نظر شما درست است يا جمع و تفريقي كه شما اوردين ؟
اين پرسشها فقط در جهت يادگيري خودم هست
2- فارغ از 40 يا -56 از نظر شما ايا جاي نزول دارد ؟از منظر موج شماري
پ ن اگر پرسشهام خيلي ابتدايست اميدوارم خرده نگيريد و منتقدم باشيد در بر طرف شدن نقايص@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمسلم جان سلام
داداش خسته نباشی
ثامان هم که هنوز نرسیده 18% رشد کرد
پس گویا تحولاتی که گفتم توش اتفاق میفته!
راستی چارت قشکرو چطور میبینی؟
بنظر نهایت اصلاح میتونه 335 باشه؟
ممنونوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمسلم جان مشغلت زیاده داداش سوال ما رو ندیدی:*
قشکر در موج 2 از 3 از 5 هست
اما مقدار اصلاح موج 2 ، در شکل زیر با فیبو نشون دادم که از یکی از این فیبو ها باید برگرده
یک نکته جالب اینکه قیمت بازگشایی دقیقا روی هارمونی AB =CD بوده و همینطور سقف کانال. یعنی قیمت بازگشایی رو میشد حدس زد !
اما در مورد هدفش :
30 خرداد ماه یه موج شماری ازش زدم در صفحه اول تاپیک قشکر :
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postقد جاء کم سهاما طيبا ان کنتم تعقلون!
و اینم بروز شدش :
نظر
-
-
در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Postراستش بنده همون اول به 40 اشاره كردم ولي با كمي فكر ديدم دور از ذهنه
فقط به اندازه خطوط بسنده كردم
1- اين گونه اندازه گيري تارگت كه بنده در شكل مشخص كردم از نظر شما درست است يا جمع و تفريقي كه شما اوردين ؟
اين پرسشها فقط در جهت يادگيري خودم هست
2- فارغ از 40 يا -56 از نظر شما ايا جاي نزول دارد ؟از منظر موج شماري
پ ن اگر پرسشهام خيلي ابتدايست اميدوارم خرده نگيريد و منتقدم باشيد در بر طرف شدن نقايص
اما خکاوه و خیلی سهام دیگه امروز حمایتشون شکسته شد که اصلا خوب نبود
خکاوه اجازه افت بیشتر از 65 رو نداره که اگه این اتفاق بیفته موج شماریش بی اعتبار میشهآخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/10/15, 22:40.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمسلم خان سلام....
یه زحمتی واست داشتم در ادامه بررسی گروه ساختمانی یه نگاه به اوضاع کلی گروه و بعد یه نگاه به ثاخت و ثمسکن میندازی؟؟ پتانسیلی واسه صعود دارن؟؟
تحلیل این گروه مثلا نسبت به قندی ها خیلی سختتره ، بازیشون خیلی پیچیدست
من در شاخصش هم آلارم مثبت میبینم و هم آلارم منفی ..
اما سهماشو که میبینم اکثرا صعودیند مثل ثنوسا یا وساخت و ثامان
این دو سهم هم به نظر صعودی میان اگه من بخوام یکی رو از این دو انتخاب کنم ثاخت رو انتخاب میکنم
ثاخت الان دقیقا روی کفش داره معامله میشه
اما معامله روی کف قیمت یک خطری داره اینکه ممکنه اون کف شکسته بشه که در اینصورت سهم ممکنه مدتی به کما بره
یعنی اگه فردا و روز بعدش ثاخت منفی کامل بخوره براش اصلا خوب نیست ..
اما در هر حال روند کلیشو صعودی میبینم.
نظر
نظر