موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    چرا نه یاسر جان ؟، الان روی جای خیلی حساسی هست و تا هفته بعد روندش مشخص میشه

این عرضه و تقاضا که فرمودید رو در نمودار میشه قدرتش رو دنبال کرد
    حالا چه دلیل بنیادی وجود داره برای رشد روی؟
    میزان تولید جهانی تا سال 2013 خیلی افزایش نخواهد داشت و میزان ذخایر هم کاهش داشته. اما در مورد میزان تقاضا نمی شه با اطمینان گفت و باید شرایط رشد چین رو سنجید. عرضم بیشتر بر این بود که برای یک ریزش شدید باید اتفاق خیلی خاص و بحرانی در اقتصاد جهانی بوجود بیاد تا مثلا قیمت به سال 2009 برگرده
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

موجودي فلز روي به شكل بي سابقه اي افزايش پيداكرده و به 928000 تن رسيده كه اين براي فلز روي خوب نيست
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

قیمت های فعلی تحت بحران جهانی به این محدوده ها رسیده .
        اگه بخواد بیاد پایین تر که بحران هم بیشتر میشه !!!! با پایین اومدن قیمت های جهانی از بحران جهانی چیزی کم نمیشه و به نظرم بحران شدید تر هم میشه .
        وقتی برای تولید کننده به صرفه نباشه خوب تولید کننده هم مجبوره بیخیال تولید بشه و بحران های جهانی بیشتر و بیشتر میشه ........... پس برای اقتصاد جهانی هم به نظرم بهتره که روند قیمت ها با شیب ملایمی بالا بره و به میزان تولید افزوده بشه وگرنه ................
        ///

نظر

• ملک الملک
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 90

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
          موجودي فلز روي به شكل بي سابقه اي افزايش پيداكرده و به 928000 تن رسيده كه اين براي فلز روي خوب نيست

شایع شده که بهره برداری از معدن انگوران انگلیس آغاز شده و بهمین دلیل موجودی در ال ام ای داره افزایش پیدا میکنه.

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

موجودی سرب و مس هم بشدت کاهش پیدا کرده یعنی مس به 238950 و سرب هم 361000 تن یعنی این دو فلز خلاف روی که موجودی lme افزایشو نشون میده حرکت میکنن یا روی هم جهت با اونا حرکت میکنه :-/ یعنی این کاهش و افزایش خیلی روی قیمت تاثیر داره :-/
            یا بنظرتون باید موتور مصرف کننده یعنی چین روشن بشه.
            حالا اگر هم نشد با این قیمت دلار تو کشور تا محدوده چه قیمتی این گروه سودشون پوشش داده میشه.=;
            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
            "دیوید ویسکات"

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

با اين قيمت جهاني نفت اقتصاد دنيا نميتونه كمر راست كنه در حال حاضر اقتصاد دنيا توانايي نفت 120 دلاري رو نداره
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                موجودی سرب و مس هم بشدت کاهش پیدا کرده یعنی مس به 238950 و سرب هم 361000 تن یعنی این دو فلز خلاف روی که موجودی lme افزایشو نشون میده حرکت میکنن یا روی هم جهت با اونا حرکت میکنه :-/ یعنی این کاهش و افزایش خیلی روی قیمت تاثیر داره :-/
                یا بنظرتون باید موتور مصرف کننده یعنی چین روشن بشه.
                حالا اگر هم نشد با این قیمت دلار تو کشور تا محدوده چه قیمتی این گروه سودشون پوشش داده میشه.=;
                موجودي فلز سرب هم افزايش پيدا كرده و به 360000 تن رسيده نرخ دلار هم به قيمت مرجع تسعير ميشه چيزي هست كه امور سهام بافق به من گفت

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

با اين قيمت جهاني نفت اقتصاد دنيا نميتونه كمر راست كنه در حال حاضر اقتصاد دنيا توانايي نفت 120 دلاري رو نداره
                  دقیقا به عدد 120 دلار رسیدی شما؟
                  بر چه اساسیه این محاسبات؟
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    دقیقا به عدد 120 دلار رسیدی شما؟
                    بر چه اساسیه این محاسبات؟
                    حالا يكي دو دلار بالا يا پايين در حال حاضر كه داريم ميبينيم اخبار كاملا نااميد كننده از اوضاع جهاني بحرانهاي كشورهاي اروپايي ورشكستگي يونان و پرتغال و اسپانيا تا خيلي از كشورهاي ديگر اينها تماما داره داد ميزنه كه دنيا تاب نفت بالاي 100 دلاري رو نداره اون 120 دلارم كه من گفتم به اين دليل هست كه فعلا چند وقتي هست كه رو 120 دلار مونده قيمت جهاني نفت برنت
                    آخرین ویرایش توسط مات؛ 2012/05/04, 22:28.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

حالا يكي دو دلار بالا يا پايين در حال حاضر كه داريم ميبينيم اخبار كاملا نااميد كننده از اوضاع جهاني بحرانهاي كشورهاي اروپايي ورشكستگي يونان و پرتغال و اسپانيا تا خيلي از كشورهاي ديگر اينها تماما داره داد ميزنه كه دنيا تاب نفت بالاي 100 دلاري رو نداره اون 120 دلارم كه من گفتم به اين دليل هست كه فعلا چند وقتي هست كه رو 120 دلار مونده قيمت جهاني نفت برنت
                      آها خب مبناش اینه.
                      فکر کردم محاسبات مستدلی پشتشه
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        آها خب مبناش اینه.
                        فکر کردم محاسبات مستدلی پشتشه
                        فعلا كه به همين راحتي امشب نفت 4 دلار ريخت يكي از بديهاي بازار ما همينه دو روز بازار جهاني باز هستند ولي بازار ما تعطيل و وقتي بازار ما باز بشند رسما بايد بريم تو صف فروش پس هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت حالا ي عده شكلك در بيارن تا به وقتش

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

فعلا كه به همين راحتي امشب نفت 4 دلار ريخت يكي از بديهاي بازار ما همينه دو روز بازار جهاني باز هستند ولي بازار ما تعطيل و وقتي بازار ما باز بشند رسما بايد بريم تو صف فروش پس هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت حالا ي عده شكلك در بيارن تا به وقتش
                          خب اینکه اقتصاد جهانی کمر داره وکمرش خم میشه. یا اینکه فلان قیمت توانایی داد زدن داره و.... معنی نداره.
                          من یه سوال پرسیدم که مبنای اینکه تاکید دارید اقتصاد جهانی تحمل 120 دلار نفتو نداره چیه.به جوابمم رسیدم .
                          حالا نه کسی شکلک در آورد و نه کسی تمسخر کرد.

این صحبتای ورشکستگی یورو و... هم که در ادامه فرمایشاتتون اومد،6 ماهه داره از تلویزیون پخش میشه و هر روز یه عده منتظرم اقتصاد سرمایه داری فرو بپاشه و نمیپاشه..

یکم باید دایره اطلاعاتمون از شبکه خبر و... وسیعتر باشه تا بشه در مورد اقتصاد جهانی و حد توانش صحبت کرد

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

من منظورم شما نبودي عزيزم در مورد شكلك ولي من تو اين بازار ياد گرفتم هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت من نه اخبار رو تماشا ميكنم نه هيچ چيزي اما اينو ميدونم وضعيت اقتصاد دنيا خوب نيست مس از 10000 دلار اومده شده 8000 دلار و پايين تر هم خواهد امد سري پيش كه نفت بود 130 دلار همه صحبت از 200 دلار ميكردند ولي چي شد نفت شد 45 دلار و فولاد مباركه 600 تومني شد 190 تومن به همين راحتي هشدارم نه براي شما براي يك عده ديگري دادم ولي اينكه كسي رو متهم كنيم به ناداني اين درستش نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

من منظورم شما نبودي عزيزم در مورد شكلك ولي من تو اين بازار ياد گرفتم هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت من نه اخبار رو تماشا ميكنم نه هيچ چيزي اما اينو ميدونم وضعيت اقتصاد دنيا خوب نيست مس از 10000 دلار اومده شده 8000 دلار و پايين تر هم خواهد امد سري پيش كه نفت بود 130 دلار همه صحبت از 200 دلار ميكردند ولي چي شد نفت شد 45 دلار و فولاد مباركه 600 تومني شد 190 تومن به همين راحتي هشدارم نه براي شما براي يك عده ديگري دادم ولي اينكه كسي رو متهم كنيم به ناداني اين درستش نيست
                              خب اگر استنباط شده که من کسیو نادان خطاب کردم همینجا معذرت میخوام.

منظورم از اونایی که نشستن تا اقتصاد سرمایه داری بترکه همون نظریه پردازا و مجریای اخبار شبکه های داخلیه.

بله هشدار لازمه ولی اگر دقت کنیم آمار بیکاری آمریکا در کمترین حد 3 سال اخیره. تولیدات صنعتی این کشور رشد کرده. چین اجرای سیاستهای انبساطی رو در دستور کار قرار داده. همین الان هم با وجود سیاستهای ضد تورمی،8.3% رشد داره.
                              تنها مشکل در اروپاس و با این افزایش نقدینگی که در صندوق بین المللی پول انجام شد،مشکلات اروپا هم مرتفع میشه.کمی صبر میخواد. در یک بازه 2 ساله،اقتصاد به رونق قبلی خودش برمیگرده

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

خوب یک راه حل هم ارائه بدین بد نیست ..تو بورس با خراب شدن اقتصاد جهانی بسمت کدوم صنعت بریم (خودرو یا ساختمانی) یا از بورس خارج بشیم .مثلا مس رو کوتاه مدت چند می بینید. بنفع کدوم صنعت میشه و بضرر کدوم صنعت تو نفت 130 دلاری چقدر بورس ما مثبت شد؟ اینا سوالهایی است که وقتی شما یک خبر یا تحلیل از بازار رو برای مخاطب میزارید و مخصوصا وقتی نقل قول خودتونه باید پاسخگوی مخاطب خود هم باشی ناراحت هم نشین از سوال دوستان .راستی وقتی ما بسنده کنیم به اطلاعات امور سهام مثلا کبافق پس سوال پیش میاد این شرکتها چطور تا 100 درصد تعدیل بواسطه فروش سه ماهه آخر خود دادن اونم در حالی بازار جهانی تغییری نکرده(پیش بینی اول دوره کبافق 52 تومان و فکر میکنم حوالی 100 تومان ساخته) .آیا وقتی ما با این اطلاعات تحلیل کنیم و سیگنال منفی یا مثبت پخش کنیم هشدار بدیم یا تشویق کنیم تحلیلمان معتبره.=;
                                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X