در اصل توسط مسلم پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
موجودي فلز روي به شكل بي سابقه اي افزايش پيداكرده و به 928000 تن رسيده كه اين براي فلز روي خوب نيستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
قیمت های فعلی تحت بحران جهانی به این محدوده ها رسیده .
اگه بخواد بیاد پایین تر که بحران هم بیشتر میشه !!!! با پایین اومدن قیمت های جهانی از بحران جهانی چیزی کم نمیشه و به نظرم بحران شدید تر هم میشه .
وقتی برای تولید کننده به صرفه نباشه خوب تولید کننده هم مجبوره بیخیال تولید بشه و بحران های جهانی بیشتر و بیشتر میشه ........... پس برای اقتصاد جهانی هم به نظرم بهتره که روند قیمت ها با شیب ملایمی بالا بره و به میزان تولید افزوده بشه وگرنه ................///
نظر
-
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postموجودي فلز روي به شكل بي سابقه اي افزايش پيداكرده و به 928000 تن رسيده كه اين براي فلز روي خوب نيست
یا بنظرتون باید موتور مصرف کننده یعنی چین روشن بشه.
حالا اگر هم نشد با این قیمت دلار تو کشور تا محدوده چه قیمتی این گروه سودشون پوشش داده میشه.=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
با اين قيمت جهاني نفت اقتصاد دنيا نميتونه كمر راست كنه در حال حاضر اقتصاد دنيا توانايي نفت 120 دلاري رو ندارهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postموجودی سرب و مس هم بشدت کاهش پیدا کرده یعنی مس به 238950 و سرب هم 361000 تن یعنی این دو فلز خلاف روی که موجودی lme افزایشو نشون میده حرکت میکنن یا روی هم جهت با اونا حرکت میکنه :-/ یعنی این کاهش و افزایش خیلی روی قیمت تاثیر داره :-/
یا بنظرتون باید موتور مصرف کننده یعنی چین روشن بشه.
حالا اگر هم نشد با این قیمت دلار تو کشور تا محدوده چه قیمتی این گروه سودشون پوشش داده میشه.=;الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postبا اين قيمت جهاني نفت اقتصاد دنيا نميتونه كمر راست كنه در حال حاضر اقتصاد دنيا توانايي نفت 120 دلاري رو نداره
بر چه اساسیه این محاسبات؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدقیقا به عدد 120 دلار رسیدی شما؟
بر چه اساسیه این محاسبات؟آخرین ویرایش توسط مات؛ 2012/05/04, 22:28.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postحالا يكي دو دلار بالا يا پايين در حال حاضر كه داريم ميبينيم اخبار كاملا نااميد كننده از اوضاع جهاني بحرانهاي كشورهاي اروپايي ورشكستگي يونان و پرتغال و اسپانيا تا خيلي از كشورهاي ديگر اينها تماما داره داد ميزنه كه دنيا تاب نفت بالاي 100 دلاري رو نداره اون 120 دلارم كه من گفتم به اين دليل هست كه فعلا چند وقتي هست كه رو 120 دلار مونده قيمت جهاني نفت برنت
فکر کردم محاسبات مستدلی پشتشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآها خب مبناش اینه.
فکر کردم محاسبات مستدلی پشتشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postفعلا كه به همين راحتي امشب نفت 4 دلار ريخت يكي از بديهاي بازار ما همينه دو روز بازار جهاني باز هستند ولي بازار ما تعطيل و وقتي بازار ما باز بشند رسما بايد بريم تو صف فروش پس هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت حالا ي عده شكلك در بيارن تا به وقتش
من یه سوال پرسیدم که مبنای اینکه تاکید دارید اقتصاد جهانی تحمل 120 دلار نفتو نداره چیه.به جوابمم رسیدم .
حالا نه کسی شکلک در آورد و نه کسی تمسخر کرد.
این صحبتای ورشکستگی یورو و... هم که در ادامه فرمایشاتتون اومد،6 ماهه داره از تلویزیون پخش میشه و هر روز یه عده منتظرم اقتصاد سرمایه داری فرو بپاشه و نمیپاشه..
یکم باید دایره اطلاعاتمون از شبکه خبر و... وسیعتر باشه تا بشه در مورد اقتصاد جهانی و حد توانش صحبت کردوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
من منظورم شما نبودي عزيزم در مورد شكلك ولي من تو اين بازار ياد گرفتم هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت من نه اخبار رو تماشا ميكنم نه هيچ چيزي اما اينو ميدونم وضعيت اقتصاد دنيا خوب نيست مس از 10000 دلار اومده شده 8000 دلار و پايين تر هم خواهد امد سري پيش كه نفت بود 130 دلار همه صحبت از 200 دلار ميكردند ولي چي شد نفت شد 45 دلار و فولاد مباركه 600 تومني شد 190 تومن به همين راحتي هشدارم نه براي شما براي يك عده ديگري دادم ولي اينكه كسي رو متهم كنيم به ناداني اين درستش نيستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postمن منظورم شما نبودي عزيزم در مورد شكلك ولي من تو اين بازار ياد گرفتم هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت من نه اخبار رو تماشا ميكنم نه هيچ چيزي اما اينو ميدونم وضعيت اقتصاد دنيا خوب نيست مس از 10000 دلار اومده شده 8000 دلار و پايين تر هم خواهد امد سري پيش كه نفت بود 130 دلار همه صحبت از 200 دلار ميكردند ولي چي شد نفت شد 45 دلار و فولاد مباركه 600 تومني شد 190 تومن به همين راحتي هشدارم نه براي شما براي يك عده ديگري دادم ولي اينكه كسي رو متهم كنيم به ناداني اين درستش نيست
منظورم از اونایی که نشستن تا اقتصاد سرمایه داری بترکه همون نظریه پردازا و مجریای اخبار شبکه های داخلیه.
بله هشدار لازمه ولی اگر دقت کنیم آمار بیکاری آمریکا در کمترین حد 3 سال اخیره. تولیدات صنعتی این کشور رشد کرده. چین اجرای سیاستهای انبساطی رو در دستور کار قرار داده. همین الان هم با وجود سیاستهای ضد تورمی،8.3% رشد داره.
تنها مشکل در اروپاس و با این افزایش نقدینگی که در صندوق بین المللی پول انجام شد،مشکلات اروپا هم مرتفع میشه.کمی صبر میخواد. در یک بازه 2 ساله،اقتصاد به رونق قبلی خودش برمیگردهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postمن منظورم شما نبودي عزيزم در مورد شكلك ولي من تو اين بازار ياد گرفتم هيچ چيزي رو نبايد به شوخي گرفت من نه اخبار رو تماشا ميكنم نه هيچ چيزي اما اينو ميدونم وضعيت اقتصاد دنيا خوب نيست مس از 10000 دلار اومده شده 8000 دلار و پايين تر هم خواهد امد سري پيش كه نفت بود 130 دلار همه صحبت از 200 دلار ميكردند ولي چي شد نفت شد 45 دلار و فولاد مباركه 600 تومني شد 190 تومن به همين راحتي هشدارم نه براي شما براي يك عده ديگري دادم ولي اينكه كسي رو متهم كنيم به ناداني اين درستش نيستاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
نظر