کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در پست قبلی هم عرض کردم این 5 موجی حرکت ایمپالسیو نیست بلکه یک اصلاح رو به بالاست و خودش یک زیر موج از یک سایکل بزرگتر هست ، فهمیدنش انقدرها هم سخت نبود!
========
نظر من نه الان بلکه از بیش از 9 ماه پیش ، درست یا اشتباه ، اما همین بوده
نه فقط در مورد نفت بلکه در مورد خیلی چیزها که در حال داد و ستد هست!
نوساناتی مثبتی هم داریم مثل نوساناتی که در شاخص ما شکل میگیرد اما در یک سایکل بالاتر 99% چارتها رو به پایین است.
در مورد ما گفته اند به دنیا آمدیم که مچ همدیگر را بگیریم ! اما من میگویم انتقاد یک هدیه است حتی از کسی که قصدش هدیه دادن نباشد. پس مچ بگیرید اگر اشتباهی دیدید!
13 مرداد 90:
در حال حاضر باید جای کارکشن abc ، wxy قرار داد
شکی نیست محیط های مجازی اینچنینی -فروم- محل بحث و تبادل نظر و رفع ابهام ها و یادگیری مطالب از سایر دوستان و کاربران هست.
اما همونطور که بارها در اختلاط با کاربران (اغلب بصورت پیام خصوصی) تاکید شده به عنوان اصل اول و بر پایه قوانین سایت حفظ حرمت کاربران و ادبیات مناسب نوشتاری مهمترین معیار عملکرد است.
با این اوصاف و برای جلوگیری از ادامه بحث هایی دور از انتظار پست های نامتناسب حذف و یا ویرایش شد.
امیدوارم با مشارکت بیشتر با یکدیگر در ارتقا محیط سایتی که با یاری تمام عزیزان در مسیر پیشرفت قرار گرفته بکوشیم.
سلام مسلم جان
نظرت در مورد بترانس چیه؟
فک کنم استاد موج شماری این سهم شمایی
البته از نظر بنیادی منتظر زیر 300 بودم ولی با توجه به سخنان وزیر احتمال دریافت مطالبات هم برای این شرکت بالا رفته و من خیلی وقته منتظر ورود به این سهمم .
ممنون میشم یه تحلیل بزنید
در ارتباط با موج شماری شپترو بر اساس دانش ناقص بنده، سهم در حال تکمیل موج اصلاحی 4 بوده که شروع آن از 5 روز معاملاتی گذشته می باشد.
انتهای موج 4 هنوز مشخص نبوده ولی اولین حمایت در پیش روی سهم در 4392 می باشد.
ممنون میشم ضمن اصلاح نقطه نظراتی را که در بالا ارائه شد، ما رو از روند آتی سهم مطلع فرمائید
نظر