مسلم جان فباهنر با قیمتی که دیروز دید موج شماریش تغییر میکنه ؟..................با تشکر
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postنظر من در مورد آینده بلند مدتی وپترو
*به سال که در زیر نمودار درج شده توجه کنید
*موج نزولی b که الان درش هستیم از نظر زمانی میتونه بیشتر از اینی که در شکل نمایش دادم طول بکشه
به نظر وپترو داره خودشو برا اون موج x و هدف حداقلی 160 تومان آماده کنه و بعد یک اصلاح و بعد هم اون رشد خیره کننده !!!
نظر
-
در اصل توسط amini1110 پست شده است View Postمسلم جان
به بکام امیدی هست
در مورد بکام یکی از دوستان پرسیده بود که جوابش رو اینجا هم قرار میدم
در اصل توسط مسلم پست شده استبکام الان جایی قرار گرفته که از نظر شمارش الیوت نباید پایینتر بیاد و اگه زیر 139 بیاد ریز موج های آخرش به هم میخوره و رشدش به تاخیر میافته یعنی کوتاه مدت نزولی میشه اما تارگت های بلند مدتی به هم نمیخوره. در اون صورت حمایت مهم بعدی فیبوی 78.6 هست که میشه حوالی 100 (البته دلیل نمیشه حتما به اون قیمت برسه اما بیشتر مواقع وقتی 61.8 بشکنه به 78.6 میرسیم) (الان روی 61.8 هستیم)
از نظر تکنیکال هم جای بسیار مهمی هست و نباید این خط سفید شکسته بشه. موفق باشیذ
آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2012/07/24, 10:49.
نظر
-
مسلم جان موج شماری باهنر رو یه آپدیت می کنی لطفا؟ از نظر بنیادی یه تکون هایی داره می خوره آخه...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در مورد وپترو ، حبیب جان همونطور که در تصویر ملاحظه میفرمائید قبل شروع موج x باید کف قبلی به پایین شکسته بشه
این مورد رو در یک پست مجزا نوشته بودم
و مورد دیگه در مورد اون صعود بزرگش که مربوط به سال 2015 هست
در مورد فباهنر ، در بلند مدت این سهم کامل مثیتم و موج شماریش صفحه های قبل هست
اما کوتاه مدت از اون جایی که کف قبلی شکسته شده فعلا نمیشه نظری داد تا یک کف معتبر تشکیل بشه . من فکر نمیکنم این سهم پایین چندانی داشته باشه .
چند سهم رو بروز میکنم مثل مپنا خکاوه ثامان کاذر و در مورد آینده گروه های مختلف و بازار صحبت میکنیم
نظر
-
در اصل توسط amini1110 پست شده است View Postمسلم جان سلام
ضمن تشكر
در مورد بكام ديروز تو قيمت 1388 ريال هم معامله شده با اين اوصاف بكام هنوز نزولي است يا نه صعودش آغاز شده
من تقريبا شش ماهي است با سهم هستم فكر ميكني هنوز افت قيمت داره
حمايت ديروز و امروز ومعادن خوب بود فردا هم مثبت و رو به بالا معامله بشه ميشه به صعود كوتاه مدتش اميدوار شد تا بعد ببينيم چي پيش مياد.
نظر
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postمسلم جان تحلیل شما رو توقشکر پارسال یادمه برای امسال گروه قند چه نظری دارید باتشکردر اصل توسط amini1110 پست شده است View Postمسلم جان سلام
ضمن تشكر
در مورد بكام ديروز تو قيمت 1388 ريال هم معامله شده با اين اوصاف بكام هنوز نزولي است يا نه صعودش آغاز شده
من تقريبا شش ماهي است با سهم هستم فكر ميكني هنوز افت قيمت داره
در قندی ها بعضی سهام مثل قشکر در این قیمت ارزنده اند سهمی مثل قثابت جا برای افت بیشتر داره و سهمی مثل قنیشا به نظر من کاملا حباب هست
قنیشا تا 600 تومن میریزه.
نظر
نظر