کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ممنون مسلم عزیز
کاملا درسته نمودار بنده از سال 2001 هست
در مورد سؤال دوم منظورم احتمال وقوع موج سوم نبود بلکه احتمال قرار داشتن در موج سوم بود که توضیح دادید
در ضمن لطفا در مورد امضا جدیدتون و تارگت هایی که پیش بینی کردید یه توضیحی بدید
مخصوصا طلا که ظاهرآ دو تارگت متفاوت داره
اینجور که معلومه اوضاع قراره خیلی خراب بشه
در صورت امکان تحلیل خکاوه رو هم بروز نمایید
در مورد طلا سهراب جان سال گذشته نمودارشو در این تاپیک گذاشتم ، به نظر من طلا تا 1400 دلار پایین خواهد اومد و از اونجا موج 5 با تارگت حوالی 3000 دلار آغاز میشه
در حال حاضر طلا در موج b از y هست که موج بی ساختار مثلثی به خودش گرفته و میشه گفت این موج تمام شده.
این مثلث به پایین شکسته میشه.
و در مورد خکاوه من فکر میکنم در موج سی از موج دوم هستیم و این موج باید قبل از 470 به پایان برسه والا تحلیل بی اعتبار میشه
سلام آقا مسلم .
به نظرتون کی وقت ورود به فاذر هست؟
در مورد فاذر روی 260 هم گفته بودم که در موج اصلاحی هست و هنوز هم در موج اصلاحی هست
حمایت مهمی که داریم حوالی 153 هست
مواظب باشید که این حمایت اگر شکسته بشه روند کاملا نزولی پیدا میکنه
برای وساخت قبلا گفته بودم به چند دلیل صعودی که در حال شکلگیری بود (موج X فعلی ) نمیتونه موج اصلی باشه و بعد از پایانش اصلاح طولانی خواهیم داشت
من فکر میکنم هنوز اصلاح تمام نشده
اما در داخل این امواج اصلاحی میتونیم موج های کوچکتر صعودی داشته باشیم
که انتظار میره از همین قیمتها این موج در قالب موج B از Y شکل بگیره
حمایت مهمی که قیمت بر روی اون قرار داره جای مناسبی هست برای شروع این ریز موج ،که البته باید حواسمون باشه این حمایت مهم به پایین شکسته نشه.
فرآور در موج c از B هست از Y . این موج اصلاحی هست و میتونه حداکثر تا 640 صعود کنه
=======
امروز حتاید هم به حمایت بلند مدتش رسید ، با شکست ترند لاین آبی حرکت صعودی سهم باید شروع بشه
با سلام خدمت شما و با تشکر از جواب تحلیل تکنیکال فراور آقا مسلم یک سوال دیگر در مورد شاخص گروه قندی به نظر می رسه که شاخص گروه قندی در گیر یک مقاومت مهم به عدد3000 می باشد اگر از این مقاومت عبور کند تا چه عدد دیگری می تواند خود را ثبت کند و یا به عبارت ساده سهم های قندی مثل قپیرا وقشیر و اصفهان باید چند درصد قیمت مثبت بخورند تا به مقاومت بعدی شاخص گروه برسند با تشکر از جواب شما
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
سلام مسلم جان....امروز حتاید کف 2324 را رد کرد و قیمت 2302 را دید...بنظرت این موضوع باعث نمیشه سهم تا حدود 218 اصلاح کنه؟...من کف موج 2 بنفش شما را همون 2324 دیده بودم که متاسفانه امروز به اون نفوذ کرد.
با سلام خدمت شما و با تشکر از جواب تحلیل تکنیکال فراور آقا مسلم یک سوال دیگر در مورد شاخص گروه قندی به نظر می رسه که شاخص گروه قندی در گیر یک مقاومت مهم به عدد3000 می باشد اگر از این مقاومت عبور کند تا چه عدد دیگری می تواند خود را ثبت کند و یا به عبارت ساده سهم های قندی مثل قپیرا وقشیر و اصفهان باید چند درصد قیمت مثبت بخورند تا به مقاومت بعدی شاخص گروه برسند با تشکر از جواب شما
قندیها در موج اصلاحیند امواج اصلاحی هم پیشبینی مقدار و طریقه حرکتشون در کوتاه مدت خیلی سخت هست. من نظرخاصی در مورد وضعیت فعلیشون ندارم
سلام مسلم جان....امروز حتاید کف 2324 را رد کرد و قیمت 2302 را دید...بنظرت این موضوع باعث نمیشه سهم تا حدود 218 اصلاح کنه؟...من کف موج 2 بنفش شما را همون 2324 دیده بودم که متاسفانه امروز به اون نفوذ کرد.
سلام امیر جان
در مورد مطلبی که فرمودید ، ما میتونیم حرکت از 318 تا 232 رو موج ای از 2 بگیریم و صعود از 232 تا 289 رو موج بی ( اگه به تایم پایینتر نگاه کنیم به نظر میاد که این موج 3 موجه هست که میتونه تاییدی باشه بر فرض ما) و نزول از 289 تا اینجا رو موج سی بگیریم
که در این صورت کف قبلی ما باید شکسته میشد
اما در مورد مقدار نزول امکانش هست.
مهم اینه که تا قبل از شکسته شدن 2081 یعنی جایی که ما فرض رو به شروع سایکل جدید گذاشتیم روند برگرده (یعنی حد ضرر میشه همین عدد)
آقا مسلم من همیشه ممنون و متشکر از شمام بابت راهنمایی های خوبتون
نظرتونو میشه در مورد گروه کاشی و سرامیک مخصوصا کچینی یا کسعدی بفرمایید
پیشاپیش از محبتتون ممنون
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
برای وساخت قبلا گفته بودم به چند دلیل صعودی که در حال شکلگیری بود (موج X فعلی ) نمیتونه موج اصلی باشه و بعد از پایانش اصلاح طولانی خواهیم داشت
من فکر میکنم هنوز اصلاح تمام نشده
اما در داخل این امواج اصلاحی میتونیم موج های کوچکتر صعودی داشته باشیم
که انتظار میره از همین قیمتها این موج در قالب موج B از Y شکل بگیره
حمایت مهمی که قیمت بر روی اون قرار داره جای مناسبی هست برای شروع این ریز موج ،که البته باید حواسمون باشه این حمایت مهم به پایین شکسته نشه.
آقا مسلم من همیشه ممنون و متشکر از شمام بابت راهنمایی های خوبتون
نظرتونو میشه در مورد گروه کاشی و سرامیک مخصوصا کچینی یا کسعدی بفرمایید
پیشاپیش از محبتتون ممنون
شاخص کاشی یک پنج موجه تمام کرد. وارد امواج اصلاحی شد . اولین موج اصلاحی رو تمام کرد
و الان وارد دومین موج اصلاحی شده است(موج بی) که این موج اصلاحی رو به بالا هست . الان شاخص کاشی 643 واحد هست. این موج بین 686 تا 752 واحد به پایان میرسه و سپس ادامه نزول
(در موج 4 هستیم از اولین ریز موج موج بی)
کچینی موج شماریش مشابه شاخص هست که میتونه بین 250 تا 300 صعود کنه
اما در مورد کسعدی موج شماری این سهم کمی متفاوت هست این سهم شاید بتونه تا 240 واحد صعود کنه و بعد از این صعود باید منتظر موج سوم باشیم..
رو به پایین!
با اخباری که در مورد حمایت از یورو منتشر شد چند هفته ای هست که شاهد نوسانات یورورو به بالا هستیم ... اما آیا این رشد می تواند ادامه دار باشد و نشان دهنده آغاز خروج غرب از رکود است؟
در چارت زیر ما 3 ترند لاین بسیار مهم داریم
اولین و مهمترین اون ترند لاین مشکی رنگ هست که به ما جهت کلی حرکت را نشان میده (مشاهده میکنید که این خط به پایین شکسته شده)
ترند لاین بعدی ترند حمایتی سبز رنگ میباشد که حمایت بلند مدت یورو یو اس دی است
قیمت به این ترند لاین عکس العمل نشان داده و فعلا روند صعودی گرفته. (و جالب هست که باز هم اخبار بنیادی در یک نقطه حمایتی بسیار قوی منتشر شدند)
اما اولین مقاومت بلند مدتی در راه این صعود سومین ترند لاین یعنی خط آبی رنگ میباشد
اما چرا جایی که الان درش قرار داریم پایان نزول یورو دلار نیست؟
ساده ترین دلیل این هست که هنوز کف قبلی شکسته نشده . برای پایان نزول به حداقل چیزی که نیاز داشتیم شکست کف قبلی (کف موج W) بود که این اتفاق نیفتاد.
و دلیل دیگه ساختار سه موجی آخرین موج ما هست که نشان از عدم پایان یافتن نزول میدهد
اما در روند کوتاه مدت ما شاهد یک موج اصلاحی رو به بالا خواهیم بود که در حالت ایده آل توانایی صعود تا 1.4 واحد رو خواهد داشت
موج شماری بلند مدت یورو دلار: (از موج شماری دکتر عمادی عزیز ایده گرفتم)
اما مطلبی که میمونه مقدار نزول در بلند مدت هست
برای شناسایی مکان پایان نزول ما راه بسیار پیچیده ای پیش رو داریم
فعلا طی هفته های آینده یک صعود رو تجربه خواهیم کرد. اولین مقاومت مهم بر سر راه این صعود 1.266 واحد است که برای ادامه صعود باید باقدرت شکسته بشود
پس از پایان موج بی ، موج نزولی جدید تا حدود 1.1 واحد نزول میکند!
ما در این منطقه یک حمایت بسیار قوی داریم ... (بهتره ادامه بحث برای همون زمان باقی بمونه)
داشتم به شاخص قند در تایم پایین نگاه میکردم ، به نظرم آمد موجی که ماه قبل رو به بالا شکل گرفته یک پنج موجی هست
البته به چند دلیل این 5 موجه یک موج ایمپالسیو نیست اما باز هم اتفاق خوبی رخ داده
شاخص قند حالا در موج b هست از یک موج b بزرگتر. این موج (B بزرگ)میتونه در یکی از نسبت های نشان داده به پایان برسه
و بعد از اون یک موج دیگه به سمت بالا خواهیم داشت به نام موج c
که میتونه به اندازه رشد این 5 موجه ، به سمت بالا حرکت کنه
پس در میان مدت یک موج صعودی دیگه هم در این گروه به سمت بالا خواهیم داشت.
نظر