موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
    مسلم جان سلام ، لطف کرده و تحلیلی کوتاه مدت و میان مدت در مورد سهام قندی بویژه قشهد ، قشکر و قثابت ارائه بدید . با تشکر
    سلام ، ریسک قندی ها در این قیمتها بالاست و من خریدش رو برای کوتاه مدت مناسب نمیبینم
    برای میان مدت اگه شرایط همونطور که انتظار دارم پیش رفت قبل از شروع حرکت تحلیلشون رو همینجا قرار میدم

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
      سلام
      مسلم جان ممنون میشم اگر نظرتو راجه به شبریز و پست بانک هم بگی
      ارادت
      شبریز از نمودارش پیداست در شرایط فعلی میل به نزولش بیشتر از صعودش هست ، پیشنهادی به فروش نمیکنم اما اگه خودم بودم و فردا تا ساعات پایانی در حال معامله روی منفی بود ( زیر 2414 ) از سهم خارج میشدم. در صورت افت حمایت سهم حوالی 231 هست که در صورت شکستش باید خارج شد .

وپست حد ضرر موج شماریش 600 بود که فعال شده ، اولین حمایتش روی 490 هست و در صورت شکست حمایت بعدی سهم حوالی 430 هست

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

کاذر

سهم در ابتدای موج 3 از 3 خودش هست
        در شکل اول موج شماری قسمت انتهایی سهم رو نمایش دادم
        در شکل دوم حمایت بلند مدت سهم با ترند لاین مشکی مشخص شده که با برخورد به اون روند برگشت
        حد ضرر 882
        اهداف ميان مدتي و بلند مدتي 147 - 183 - 243 - 310

نظر

• عليمردان
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 123

باتشکر از زحمات جناب مسلم اگر زحمت نیست تحلیلی نیز از روند فعلی و آینده صدرا بفرمائید.با احترام و تشکر
          خدايا عطا كن
          آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
          شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
          بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• 664
            عضو فعال
            • May 2011
            • 424

با سلام خدمت شما جناب مسلم اگر زحمتی نیست یک تحلیل و نموداری از طلا بزنی ممنون میشم .
            میخواستم ببینم آیا الان زمان خوبی برای سرمایه گذاری در طلا هست ؟
            با تشکر .
            حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• علامه
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 429

سلام مسلم جان
              اگرفرصت کنی تا فردا نظرتو راجع به موج شماری فراور بگی ممنون میشم
              , اینکه شنبه ورود به کدوم یک از سهام فراور کروی رتکو رو صلاح میدونی؟
              اگر مقاومت مهم شبریز هم تونستی یه اشاره بکنی ممنون میشم
              ببخشید این مدت زیاد مزاحمت شدما
              اراداتمند
              آخرین ویرایش توسط علامه؛ 2011/12/08, 21:24.

نظر

• میسون
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 77

اقای مسلم از کجا و چند سال قبل موج شماری را شروع میکنید؟و برای کوتاه مدت چه بخش زمانی را در نظر میگیرید؟با تشکر

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط میسون پست شده است View Post
                  اقای مسلم از کجا و چند سال قبل موج شماری را شروع میکنید؟و برای کوتاه مدت چه بخش زمانی را در نظر میگیرید؟با تشکر
                  معمولا موج شماری از یک کف یا از یک سقف قیمتی شروع میشه ، اما برای اینکه دید بهتری پیدا کنیم لازم هست از ابتدای ورود شرکت به بورس موج شماری انجام بشه در این صورت احتمال خطا در موج شماری پایین میاد ضمن اینکه همیشه سقف ها یا کف ها آغاز کننده یک موج جدید نیستند و ممکنه موج ما از یک کف بالاتر یا از یک سقف پایین تر شروع شده باشه ، نکته دیگه اینکه وقتی از ابتدا شروع به موج شماری میکنیم باز هم دلیل نمیشه که اولین موج ما الزاما موج 1 باشه و ممکنه موج 3 یا 5 بوده باشه ، برای مثال قند شیرین خراسان سال 1373 وارد بورس شد اگر از ابتدا موج شماری کنیم مشخصه اولین موج صعودی سهم موج 3 هست نه 1 . حالا ابتدا به تایم هفتگی میریم و موج های اصلی رو شناسایی میکنیم سپس به تایم روزانه برمیگردیم و ریز موج ها رو شناسایی میکنیم حالا مثلا وقتی در اواخر یک موج نزولی هستیم میگیم کوتاه مدت نزولی اما میان مدت ارزنده هست یا وقتی در اواخر یک روند صعودی هستیم میگیم کوتاه مدت صعودی اما میان مدت نزولی هست

نظر

• Amo Hoseian
                    عضو عادی
                    • Oct 2010
                    • 212

مسلم جان سلام و درود بیکران بر شما استاد عزیزم
                    یک نگاهی به نقاشی که از کسعدی گذاشتم میندازی؟

[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                      باتشکر از زحمات جناب مسلم اگر زحمت نیست تحلیلی نیز از روند فعلی و آینده صدرا بفرمائید.با احترام و تشکر
                      سلام
                      در هفته آینده صدرا با مقاومتهاش درگیر خواهد شد ،
                      در صورتی که قیمت موفق به شکست ترند لاین مشکی بشه روند نزولی سهم شکسته میشه ، اما اگر نتونه عبور کنه و قبل از عبور روند سهم برگرده یک موج نزولی دیگه هم خواهیم داشت که آخرین موج نزولی سهم هست .

آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/12/09, 21:18.

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
                        با سلام خدمت شما جناب مسلم اگر زحمتی نیست یک تحلیل و نموداری از طلا بزنی ممنون میشم .
                        میخواستم ببینم آیا الان زمان خوبی برای سرمایه گذاری در طلا هست ؟
                        با تشکر .
                        اگه منظور از طلا سکه هست من دیتاش رو ندارم اما طلای جهانی قبلا هم گفتم نزولی هست به نظر من الان باید یه پوزیشن سل باز کرد با هدف حوالی 1400

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                          سلام مسلم جان
                          اگرفرصت کنی تا فردا نظرتو راجع به موج شماری فراور بگی ممنون میشم
                          , اینکه شنبه ورود به کدوم یک از سهام فراور کروی رتکو رو صلاح میدونی؟
                          اگر مقاومت مهم شبریز هم تونستی یه اشاره بکنی ممنون میشم
                          ببخشید این مدت زیاد مزاحمت شدما
                          اراداتمند
                          علامه جان ، فرآور دقیقا از 61.8% از طول موج 1 برگشته پس این احتمال وجود داره که موج 3 صعودیش را شروع کرده باشه اما الان نمیشه با قطعیت گفت چون آلترناتیو دیگه ای هم داریم که طبق اون فقط موج a نزولی رو تکمیل کرده و الان در موج b هستیم ، و بعد از اون موج نزولی c اتفاق میوفته
                          فردا روی 410 به مقاومت 2 ماهش برخورد میکنه در صورت عبور مقاومت های بعدی 430 و 450 هست و مقاومت مهم سهم روی 520 هست.
                          دیتای کروی رو ندارم ، شرایط رتکو و فرآور تقریبا مشابه هم هست ، رتکو اگر بتونه از مقاومت 330 عبور کنه روند نزولیش شکسته میشه
                          شبریز الان روی محدوده مقاومتی هست. من بعید میدونم رد کنه اما درصورت عبور تا حوالی 270 میتونه رشد داشته باشه.

نظر

• 664
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 424

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                            اگه منظور از طلا سکه هست من دیتاش رو ندارم اما طلای جهانی قبلا هم گفتم نزولی هست به نظر من الان باید یه پوزیشن سل باز کرد با هدف حوالی 1400
                            آره منظورم طلای جهانی بود .
                            و ممنون از پاسخگوییتان .:)
                            حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
                              مسلم جان سلام و درود بیکران بر شما استاد عزیزم
                              یک نگاهی به نقاشی که از کسعدی گذاشتم میندازی؟

درود بر عمو حسین عزیز
                              موج شماری شما مثل همیشه کاملا درست هست ، در مورد موج a از 2 من ترجیح دادم اون رو 3 موجه بگیرم (یعنی موج a رو یه پله به سمت چپ منتقل میکنم ) به این دلیل که موج b بیش از 61.8 % از موج a رشد کرده و این در زیگ زاگ غیر ممکنه و فقط در فلت که موج a اون 3 موجی هست اتفاق میوفته
                              دست روی خوب سهمی گذاشتید

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

4- شاخص لیزینگ

شاخص لیزینگ یک 5 موجی تمام کرده و الان در موج B از 2 هست
                                از اونجا که موج A ما 3 موجه بوده احتمال میدم موج B پرقدرتی داشته باشیم ، پس سهم های این گروه میتونند بازدهی خوبی در میان مدت داشته باشند
                                چارت شاخص لیزینگ

ولساپا به نظر میاد در ابتدای موج 5 هست مهمترین مقاومت سهم حوالی 545 هست
                                چارت ولساپا

وایران طبق موج شماری زیر جای افت بیشتر نداشت و قبل از فعال شدن حد ضرر موج شماری تغییر روند داده
                                چارت وایران

ولصنم در ابتدای موج 5 هست در این صورت رشد خوبی در پیش داره حد ضرر 1336 و اولین مقاومت مهم ضلع بالای مثلث هست

نظر

در حال کار...
                                X