در اصل توسط مسلم پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط alireza90 پست شده است View Postآقا مسلم با توجه به برگشت امروز بترانس و بسته شدن قیمت پایانی بالای 400 آیا باز نظر بر شکستن مقاومت است ؟
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postاگه این سهم رو به صورت عادی شمارش کنیم 5 موجش در 750 تمام شده ، موج نزولی قبل موج A بوده و الان در موج B هستیم و یک اصلاح قوی دیگه در پیش داریم
اما با قوانین نئو الیوت اصلاح قبل موج 4 بوده و باید در انتظار موج پنجی باشیم که سقف قبلی رو نخواهد زد ..
در روند کوتاه مدت و با شرایط فعلی چندین نوع آلترناتیو داریم ، چیزی که میشه گفت این هست که اگر سطح 3979 در هفته آینده شکسته بشه در ادامه موج اصلاحی قبلی هستیم ، یعنی بدون توجه که بعد از شکست این سطح صعود اتفاق میفته یا نزول در نهایت کف 3032 شکسته میشود ، اگر در موج a از B باشیم قبل یا بعد از شکست (با توجه به اینکه در این صورت a فلت هست و موج b میتونه سقفش را بزنه ) یک صعود دیگه برای تکمیل موج B داریم و در صورتی که این موج خود موج B بوده باشه بدون صعود کف شکسته میشه و در صورتی که قیمت زیر 3979 نیاد این احتمال زیاد هست که در موج اصلی 5 باشیم و اصلاحی در کار نباشه . میبینید که چقدر امواج پیچیده است امیدوارم قابل فهم بوده باشه !
فقط از نظر تکنیکال بخوایم بررسی کنیم الان هنوز زیر مقاومتش هست و برای این که از نظر تکنیکال صرف بخواهیم بهش امیدوار باشیم باید قیمت بالای 430 تثبیت بشه یعنی 3 روز بالای این سطح معامله بشه بدون کندل دوجی تا بشه به ادامه صعود از نظر تکنیکال صرف بدون توجه به موج شماریش امیدوار بود ..
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postدرود بر بورسی های عزیز
فعلا به دلیل کارهای غیر بورسی زیاد در بازار نیستم و سبدم رو به امان خدا رها کردم
محمود جان ممنون از لطفت این از بزرگواری شماست که در مورد کلی تحلیل اشتباهم چیزی نگفتی و از معدود تحلیل های درستم بالا آوردی .
تشکرهامون که برابر نیست................... :p
آقا عرض ارادت<):)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسلام مسلم جان
آقا عرض ارادت<):)
ارادتمندیم
در اصل توسط majid پست شده است View Postمسلم عزيز سلام
در خصوص گروه سيمانيها نيز نظرتون را بفرمائيد. با تشکر
آقا مصطفی شاهد هست که به خاطر همین نوع حرکتش چند ماه پیش میخواستیم وارد این گروه بشیم اما نشد
سکرما اگه تا حوالی 350 پایین بیاد به نظرم خرید خوبی هست هر چند با دید بلند مدت همگی رو صعودی میبینمآخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/12/27, 21:23.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postدرود بر بورسی های عزیز
فعلا به دلیل کارهای غیر بورسی زیاد در بازار نیستم و سبدم رو به امان خدا رها کردم
محمود جان ممنون از لطفت این از بزرگواری شماست که در مورد کلی تحلیل اشتباهم چیزی نگفتی و از معدود تحلیل های درستم بالا آوردی .
تشکرهامون که برابر نیست................... :p
در مورد تشکر هم چه کنیم دیگه شما محبوبی و هر لحظه تشکرات بیشتر میشه مثل من ثابت نمیمونه
فقط موندم چرا قبلا تعداد تشکرهام بالای 5000 بود اما چند روزه پیش یهو اومد پایین:(. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postاون اشتباهات کوچیک در برابر سود های چند 100 درصدی که ماحصل تحلیلات بوده اصلا دیده نمیشه
در مورد تشکر هم چه کنیم دیگه شما محبوبی و هر لحظه تشکرات بیشتر میشه مثل من ثابت نمیمونه
فقط موندم چرا قبلا تعداد تشکرهام بالای 5000 بود اما چند روزه پیش یهو اومد پایین:(
راستی این stg واقعا چیست؟!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام مسلم جان عرض ادب آقا شرمنده ناراحت نشو میدونم تاپیکت تمام علمیه اما این یه پست منم باشه دیشب که حال محمود رو با تشکر گرفتم اما الان:
کمپین تشکر از محمود شریعت....هرکس این پست رو خوند یه تشکر پای پست شماره 712 محمود بزنه..... . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postمحمود جان من با آقای جمالی صحبت کردم هر کی ازت تشکر بزنه منتقل میشه به من!
راستی این stg واقعا چیست؟!
در همین حد سربسته میگم؛
STG مخفف Sava Trading Group هست.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام مسلم جان عرض ادب آقا شرمنده ناراحت نشو میدونم تاپیکت تمام علمیه اما این یه پست منم باشه دیشب که حال محمود رو با تشکر گرفتم اما الان:
کمپین تشکر از محمود شریعت....هرکس این پست رو خوند یه تشکر پای پست شماره 712 محمود بزنه....
برای همه زحمات محمود شریعت در سایت بورسی
نظر
نظر