موج سوم

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • مسلم
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۸۹
    • ۱۱۰۰

در اصل توسط امیر حسینی پست شده است مشاهده پست
    مسلم عزیز با سلام و صبح بخیر

اگر امکان داره یه تحلیل درباره کچاد هم داشته باشید ممنون میشم
    سلام امیر جان ، متاسفانه دیتای این سهمو ندارم ، اما بدون نمودار هم میشه حدس زد یا باید یه ۵ موجی تمام کرده باشه یا ترند لاینیو به پایین شکسته باشه و... با این وضعیت قیمت جهانی
    دنبال سهمهای وابسطه به نفت و روی و مس نرید.

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۸۹
      • ۱۱۰۰

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است مشاهده پست
      مسلم جان سلام
      ورنا را در نمودار خام موج شماری کردم لطفا غلط گیری فرمائید. سپاسگذارم

عمو حسین عزیز ، موج شماری شما کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره . دیتاش رو ندارم که دقیقتر جواب بدم اما نگاه کنید قبل از این سایکل چه اتفاقی افتاده و این موج خودش زیر موج از چه موجیه :x

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۸۹
        • ۱۱۰۰

در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پست
        مسلم جان سلام
        فقط چند جمله مختصر
        صداقت اعتماد میاره
        اعتماد اعتبار میاره
        اعتبار سود میاره
        سود حلال برکت میاره
        رضایت خلق خدا رضایت خدا را میاره
        من در حد سواد کم خودم فقط اینو میدونستم
        ممنون بارید جان ؛
        من زیبا ترین جمله ای که در مورد صداقت شنیدم از جناب بارکوفسکی بود که در صفحه قبل اوردم و باید چند ساعت روش فکر کرد تا متوجه منظور اصلیش شد.
        حرف زیاده اما دیگه شور و حال روز های ابتدایی نیست. این بورس هم تکراری شده و فروم نویسی هم نه فایده دنیوی برام داره و نه اخروی . سهمها چه من بگم یا نه مسیر خودشونو خواهند رفت
        نه دوستی با کسی میتونه نظرمو در مورد سهمی عوض کنه و نه چیز دیگه . همواره نظرمو همونطور که میبینم خواهم گفت.
        و اگر این وسط تحلیلی اشتباه در بیاد به حساب عدم صداقت نگذارید و مطمئنا نکته ای رو در نمودار ندیدم که اشتباه شده.
        همیشه هم سعیم بر این بوده که این تاپیک مکانی برای تبلیغ سهمای خودم نشه. الان بیش از ۳ ماهه روی قشکر هستم اما در این تاپیک فقط ۲ پست ازش زدم که برمیگرده به اردیبهشت یا در مورد قشرین که الان روش تک سهمم و فقط یه موج شماری اینجا زدم و بقیشو بردم به تاپیک خودش.
        در مورد کمرجان هم واقعا پشیمونم که پیشنهاد خرید دادم. چون الان یه حس مسولیتی میکنم که قسمتی از فکرمو مشغول کرده و از طرف دیگه درست نیست که روی سهمی زوم شد و باید فقط مطالب گفته بشه و انتخابو با مخاطب گذاشت.

مطمئنا اگر قصد بر ادامه کار تاپیک باشه معیار اول و آخرم صداقت هست.

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۸۹
          • ۱۱۰۰

در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پست
          مسلم جان یک سوال
          مرقام الان زیر ۳۵۰ تثبیت شده از نظر شما یا نه؟
          نکته دوم چرا این سهم پس روی ۳۴۰ داره حمایت میشه
          یعنی یک جورایی به اون قیمت داره واکنش نشون میده
          مثلا سهامدار عمده ۸۰۰۰۰ سهم را بالا خرید تا پایانی زیر ۳۴۰ نیاد
          در مورد مرقام یادم نمیاد حرفی از ۳۵۰ زده باشم
          من نظرمو گفتم دوست من و نظر شما برام قابل احترامه
          ممکنه من اشتباه کرده باشم و مرقام صعود کنه
          سهامدار عمده جزئی از بازار هست و فرقی با من حقیقی نداره اون هر کاری انجام بده خارج از نمودار من نیست.

نظر

• باربد
            Banned
            • مرداد ۱۴۰۵
            • ۳۲۵۶

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
            سلام عمو حسین عزیز ؛

مرقام اگر زیر ۳۵۷۸ تثبیت بشه میره برای ۳۲۵ ، بعد از اینکه این حمایت شکسته شد میره برای ۳۱۵ و ۳۰۷ که این دو حمایت خیلی معتبرند و حتما عکس العمل نشون میده

اما اگر نظر منو بخواید به این حمایت هم اعتباری نیست.
            به اونجا که رسید دوباره بررسیش میکنم.

سلام مسلم جان خوبی داداش
            منظور من این پست بود منظورم اینه اگر وارد کانال نزولی شده از سهم خارج شیم
            در ضمن خدای بالای سر میدون در دنیای مجازی اگر چه تا به حال زیارتت نکردم ولی هیچگاه از صداقت کلامت لحظه ای غافل نشدم و همیشه شما را از چارتیستهای صادق دونستم
            و اینه که برای خودت و رفتارت و نظراتت احترام خاصی قایلم و اینو خودتم میدونی
            اگر اون پست اول صفحه را زدم چون اون اعتماد را به شما پیدا کردم و اون حسنهای خوب را در شما دیده بودم

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۲۰۷

سلام امیر جان ، متاسفانه دیتای این سهمو ندارم ، اما بدون نمودار هم میشه حدس زد یا باید یه ۵ موجی تمام کرده باشه یا ترند لاینیو به پایین شکسته باشه و... با این وضعیت قیمت جهانی
              دنبال سهمهای وابسطه به نفت و روی و مس نرید.
              با اجازه دوست گلم مسلم جان

همانگونه که میبینید خط روند و الگو را به سمت پایین شکسته و در حال pull back هستیم نمیدانم همه سنگ اهنیها و گروه رویی و فلزاتیها همینگونه هستند

**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• Amo Hoseian
                عضو عادی
                • مهر ۱۳۸۹
                • ۲۱۲

عمو حسین عزیز ، موج شماری شما کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره . دیتاش رو ندارم که دقیقتر جواب بدم اما نگاه کنید قبل از این سایکل چه اتفاقی افتاده و این موج خودش زیر موج از چه موجیه :x
                مسلم جان
                نمودار هفتگی ورنا از ابتدای ورود به بورس (تعدیل شده با سرمایه) به شکل زیره و موج شماری بزرگ را انجام دادم و به نظر موج شماری قبلی موج ۵ بزرگ خواهد بود. (لطفا غلط گیری فرمائید)

در ضمن ریز موجهای قبلی را نتونستم سر و تهش و در بیارم (در موج ۳ بزرگ) که اگه ممکنه راهنمایی فرمائید.
                و ۲ نکته هم نظرمو جلب کرد: ۱- خط روند قرمز در نمودار قیمت ۲- شکسته شدن خط روند در rsi به پائین.
                اینجوری که بوش میاد یک تحلیل از ورنا باید بزاری :D
                [SIZE="۳"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• آريا محمدي
                  عضو جدید
                  • مرداد ۱۳۹۰
                  • ۸

مسلم جان اگر لطف کنید موج شماری از ولصنم داشته باشید ممنون می شم ...

نظر

• aminaran
                    عضو عادی
                    • بهمن ۱۳۸۹
                    • ۲۵۴

جناب مسلم لطفا تحلیل وموج شماری از ثشاهد داشته باشید .......با تشکر

نظر

• علي رهنما
                      عضو عادی
                      • شهریور ۱۳۹۰
                      • ۲۴

مسلم جان عرض ادب ... لطف ميكني يه نيگا به حفاري بندازي ؟

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۹
                        • ۱۱۰۰

عمو حسین عزیز ، فکر کنم شما در چارت لگاریتمی موج شماری کردید. اگه تبدیلش کنید به حسابی مشخصه جایی که موج ۱ گرفتید در واقع موجی وجود نداره...

در شکل زیر موج شماری اولیتون رو دوباره قرار دادم

اینطور که پیداست سهم موج ۴ رو با اصلاح فلت به پایان رسونده و الان در موج ۵ هستیم .
                        کف ترند لاین مشکی ۲۲۷ هست که اگر تا اون حوالی رسید خرید خوبی هست با حد ضرر ۲۲۰
                        هرچند بهترین خرید وقتی هست که سهم ترند لاین آبیو به بالا شکسته باشه و بخواد بهش پولبک کنه...کمی گرونتر اما با خیال راحت.
                        پ.ن: RSI در چارت من به پایین شکسته شده نیست و وضعیت خوبی داره.

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۸۹
                          • ۱۱۰۰

در اصل توسط آريا محمدي پست شده است مشاهده پست
                          مسلم جان اگر لطف کنید موج شماری از ولصنم داشته باشید ممنون می شم ...
                          ولصنم موج ۴ رو تمام کرده و در آغاز موج ۵ هست.
                          اگر تا قیمت ۱۳۵-۱۴۰ افت کرد ، خرید خوبی هست با حد ضرر ۱۲۹۰
                          هر چند بهترین منطقه برای خرید وقتی هست که ترند لاین آبی به بالا شکسته شده باشه و قیمت در حال ریتریس به این خط باشه ، در این صورت کمی بالاتر میخرید اما با خیال راحت و خواب سرمایه هم نخواهید داشت.

نظر

• m.nouri
                            عضو عادی
                            • اسفند ۱۳۸۹
                            • ۶۱

مسلم جان اگر لطف کنید و نظرتان را در مورد سایپا بگویید ممنون می شوم . ضرری بسیار سنگینی ازش دارم .می خواهم در این چند روز با حداقل ضرر خارج شوم . خیلی محبت میکنید

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۸۹
                              • ۱۱۰۰

در اصل توسط aminaran پست شده است مشاهده پست
                              جناب مسلم لطفا تحلیل وموج شماری از ثشاهد داشته باشید .......با تشکر
                              این سهمو به دو صورت میشه شمرد. من موج شماری زیر رو بیشتر میپسندم.
                              حداکثر اصلاح زیر موج ۲ تا محدوده ۲۰۰ تومان هست

آخرین ویرایش توسط مسلم؛ ۱۳۹۰/۰۶/۰۱، ۱۴:۳۹.

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۸۹
                                • ۱۱۰۰

دوستانی که به یادگیری تحلیل تکنیکال و آنالیز سهم با روش فیبوناچی و هارمونیک علاقه مندند میتونند تاپیک زیر را دنبال کنند.

جادوی فیبوناچی و اعجاز آن

نظر

در حال کار...