موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

سلام مسلم جان امروز داشتم همون دفترچه قدیمیام رو میخوندم البته این ماله خیلی قدیم نبود و دفترچه قبلی بود که توش یادداشت مینوشتم یه جاشو علامت زده بودم یعنی مهم توش اینا نوشته بود........

***ساده بگیرید زندگی را

***مثبت فکر کنید و شاد باشید

***توقع تان را از خودتان کم کنید

***غذاهای با طبیعت سرد کم بخورید

***سهامی را بخرید که دور و برش حاشیه کم باشه

قطعا میدونی اینا پند های کیه؟

نظر

• farasat
      عضو عادی
      • May 2011
      • 57

مسلم عزیز سلام
      با عرض پوزش دیتای چارت نفت و حفاری که شما ترسیم نمودید با آنچه که در نرم افزار آمی بروکر 5.4 و متا استاک 11 اینجانب وجود دارد بسیار متفاوت است. قیمت ها و خطهای روند و چنگال ترسیمی طبعاً با این دو نرم افزار متفاوت است. من دیتا را از تی اس ای کلاینت میگیرم ،شما از چه نرم افزاری استفاده میکنید و دیتای خود را از کجا میگیرید؟

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
        سلام مسلم جان امروز داشتم همون دفترچه قدیمیام رو میخوندم البته این ماله خیلی قدیم نبود و دفترچه قبلی بود که توش یادداشت مینوشتم یه جاشو علامت زده بودم یعنی مهم توش اینا نوشته بود........

***ساده بگیرید زندگی را

***مثبت فکر کنید و شاد باشید

***توقع تان را از خودتان کم کنید

***غذاهای با طبیعت سرد کم بخورید

***سهامی را بخرید که دور و برش حاشیه کم باشه

قطعا میدونی اینا پند های کیه؟
        مهران عزیز ، سلام
        از اون جا که این پندها در اون دفتر قدیمی شما نوشته بوده قطعا صحبت های یه فاندامنتالیسته و میدونی که من شمشیرو از رو بستم. پس زود شفاف سازی کن!
        اما گذشته از شوخی با مورد یک و دو و پنج کاملا موافقم. در مورد بقیه هم نیاز به توضیح داره مثلا مورد چهار رو باید با دکتر مهربان مشورت کنم.

حالا اینا پندهای کیه مهران جان؟

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

میدونم داری شوخی میکنی اینا بخشی از پندهای استاد بارکوفسکی عزیزه.........

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
            مسلم عزیز سلام
            با عرض پوزش دیتای چارت نفت و حفاری که شما ترسیم نمودید با آنچه که در نرم افزار آمی بروکر 5.4 و متا استاک 11 اینجانب وجود دارد بسیار متفاوت است. قیمت ها و خطهای روند و چنگال ترسیمی طبعاً با این دو نرم افزار متفاوت است. من دیتا را از تی اس ای کلاینت میگیرم ،شما از چه نرم افزاری استفاده میکنید و دیتای خود را از کجا میگیرید؟
            سلام ، دیتای نفت که متعلق به متاتریدر هست البته متا دیتا رو به صورت کامل نمیده که من تو اینترنت سرچ کردم و دیتای کاملشو پیدا کردم و به اول دیتای متاتریدر چسبوندم.
            در مورد حفاری هم دیتا همون دیتای تی اس ای هست که من سود مجمع رو لحاظ کردم
            البته در این مورد که سود باید لحاظ بشه یا نه بحث زیاده. خودم اعتقادم بر این هست که دیتای خام و بدون اعمال سود و افزایش سرمایه کامل ترین اطلاعاتو در اختیار ما قرار میده اما چون زبان خوندن این نوع دیتا در بعضی موارد کمی سخت هست و دانش من هنوز به اون حد نرسیده دربعضی موارد سعی میکنم دیتا رو تعدیل بدم تا تحلیل راحتتر باشه. البته در بسیاری موارد هم پیش اومده تحلیل با دیتای خام راحت تر از دیتای تعدیلی هست.

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

میدونم داری شوخی میکنی اینا بخشی از پندهای استاد بارکوفسکی عزیزه.........

خوب پس بارکوفسکی فقط برای ما عزیز نیست.
              متاسفانه با جوی که در بورکس حاکم شده ایشون مدتهاست که دیگه نمینویسن و تحلیل های نابشون داره فراموش میشه. منم سعی میکنم هر چند وقت اینجا یه جمله ای از ایشون بنویسم تا تجدید خاطره بشه(هر چند موقعی که ایشون در بورکس فعال بودن من هنوز با اسم بورس آشنا نبودم)
              مهران جان این جمله رو از کجا گیر اوردید؟ من تمام نوشته های بارکوفسکی رو خونده دارم اما اینا رو ندیدم؟ مگه جای دیگه هم ایشون مینوشتن؟

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                سلام اگه وقت كردين به صندوق هم يه نگاه بندازين
                فك كنم از كمند250 در رفته
                سلام ، تحلیل وصندوق در تاپیک همسایه هست

http://forums.boursy.com/showthread....%D9%84)/page96

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                  سلام مسلم جان
                  مقاومت مهم کمرجان و کمنگنز و میشه بگین...نظر خودتونم بگین...
                  قشیرین با چه سدی روبروست؟قند اصفهان چی؟
                  پیشاپیش ممنونم...(نظر خودم...قند اصفهان1200..کمنگنز780...کمرجان710..790)
                  جناب ساده ،کمرجان شنبه روی مقاومتش هست که احتمال عکس العمل زیاده . گفتید نظر شخصیمو بگم ، نظر شخصیم این هست که هنوز نیمی از راه این سهم باقی مونده.
                  کمنگنز در 790 تا 820 چند مقاومت داره که اگر بتونه ردش کنه به مقاومت مهم 850 میرسه بعیده که در کوتاه مدت بتونه تا اونجا پیشروی کنه. اما در بلند مدت اگر این مقاومت رد بشه راه برای صعودش تا 1400 باز هست.
                  در مورد قصفها بررسی نداشتم اما قشرین من مهمترین مقاومتو 350 میبینم هر چند قبلش باید اصلاح داشته باشیم اما جایی که ممکنه یه مدت درگیر بمونه 350 تومان هست.

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                    خوب پس بارکوفسکی فقط برای ما عزیز نیست.
                    متاسفانه با جوی که در بورکس حاکم شده ایشون مدتهاست که دیگه نمینویسن و تحلیل های نابشون داره فراموش میشه. منم سعی میکنم هر چند وقت اینجا یه جمله ای از ایشون بنویسم تا تجدید خاطره بشه(هر چند موقعی که ایشون در بورکس فعال بودن من هنوز با اسم بورس آشنا نبودم)
                    مهران جان این جمله رو از کجا گیر اوردید؟ من تمام نوشته های بارکوفسکی رو خونده دارم اما اینا رو ندیدم؟ مگه جای دیگه هم ایشون مینوشتن؟

مسلم جان اینجا ننوشتم که از کجا از روی این متن رو نوشت برداشتم اما احتمالا ماله سال گذشته همین موقع ها یا اواخر مرداد باشه چون تو صفحه قبل این یادداشت نوشتم فروش مینو با 140% سود یادمه مینو رو اواخر مرداد پارسال فروختم....چنتا از نوشته های دیگرشون رو هم دارم که تو دفتر چه های قبلیمه پیدا کنم حتما اینجا میذارم واقعا جمله هاشون عمیق و تاثیر گذاره و احساس میکنم اگه جمله ایشون رو داشته باشم و اینجا نذارم گناه مرتکب شده ام چون اگه دوستان با دقت بخونن و اجرا کنن در زندگیشون کمک بسیار قابل توجهی خواهد کرد..

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                      مسلم جان سرت شلوغ شده بد قول شدیا ;)
                      بارید جان ، من برای کمنگنز یک هفته از شما وقت گرفته بودم ........ که الان در پست بالا تقدیم کردم. هرچند دیتای جالبی نداره و نتونستم اونجوری که خودم دوست دارم بررسیش کنم.

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

مسلم جان اینجا ننوشتم که از کجا از روی این متن رو نوشت برداشتم اما احتمالا ماله سال گذشته همین موقع ها یا اواخر مرداد باشه چون تو صفحه قبل این یادداشت نوشتم فروش مینو با 140% سود یادمه مینو رو اواخر مرداد پارسال فروختم....چنتا از نوشته های دیگرشون رو هم دارم که تو دفتر چه های قبلیمه پیدا کنم حتما اینجا میذارم واقعا جمله هاشون عمیق و تاثیر گذاره و احساس میکنم اگه جمله ایشون رو داشته باشم و اینجا نذارم گناه مرتکب شده ام چون اگه دوستان با دقت بخونن و اجرا کنن در زندگیشون کمک بسیار قابل توجهی خواهد کرد..
                        دقیقا همینطوره مهران جان ، حتما نوشته هاشو اینجا قرار بده و بسیار خوشحال میشم.
                        ممنون از لطفت

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                          بارید جان ، من برای کمنگنز یک هفته از شما وقت گرفته بودم ........ که الان در پست بالا تقدیم کردم. هرچند دیتای جالبی نداره و نتونستم اونجوری که خودم دوست دارم بررسیش کنم.
                          مسلم جان سلام
                          بازم ممنون
                          کمنگنز داره به هدفش نزدیک میشه 580 تا 850 گین بدی نیست
                          و کمرجان هم دارم روش بیشتر کار میکنم هدف خوشگلی داره

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            مسلم جان سلام
                            بازم ممنون
                            کمنگنز داره به هدفش نزدیک میشه 580 تا 850 گین بدی نیست
                            و کمرجان هم دارم روش بیشتر کار میکنم هدف خوشگلی داره
                            البته باربد جان و مسلم عزیز منگنز احتمال رکب زدن داره....سهام تکادو تمام شد<شاید 50 تا دیگه داشته باشه> آمار سهامدار حقیقی هم فردا صبح اول وقت میگیرم فعلا در این حد گرفتم که از نزدیکترین افراد به شرکت و آمار داخلیه شرکته.....باربد بیا زیرخاکی اینجا مسلم الآنه که شاکی بشه بیا یه بررسی در مورد حرکت شهادت طلبانه این شخص حقیقی بکنیم.........

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              مسلم جان از تحلیل خوب حفاریت ممنون
                              دوست عزیز منظورتون از ترند لاین مشکی چه قیمتی هست ؟؟؟ ویژگی های رد کردن اون چیه ؟؟
                              بازم ممنون
                              آریو جان ، منظور از ترند لاین مشکی همون خط مشکی رنگه که در تصویر نشون دادم.
                              چون شیب خط مایل هست نمیشه گفت در چه قیمتی شکسته میشه ، اما از ویژگی های شکسته شدنش اولا حجم بالای معاملات در روز شکست هست و ثانیا صف خرید سهم در روز بعد از شکست. دقیقا همون اتفاقی که در قشرین شاهدش بودیم.

اگر بخوام موج شماری از قسمت انتهایی سهم ارائه بدم ، سهم در موج 2 از 3 از 3 هست و حداکثر افتش میتونه تا 2337 باشه (در حالت دیگه که زیر موج ها شکل دیگه ای به خود بگیرند 2292)
                              بعد از این زیر موج وارد موج 3 از 3 از 3 میشیم!

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
                                با سلام جناب مسلم

ضمن تشکر و خسته نباشید بخاطر ارسال تحلیلهای جالبتون از سهامهای مختلف،
                                تحلیل وساپا را که آخرین بار جناب هولی تحلیل کرده بودند رو 9 روز پیش در پاسخ دوستی ارائه دادید.
                                با مرور برروی پستهای زده شده روی سایت بورسی متوجه شدم که خیلی از دوستان سایت علاقمند به داشتن تحلیل این سهم هستند.
                                لطفاً اگر مقدور است آخرین تحلیل و موج شماری این سهم را بفرمائید
                                سلام دوست عزیز ، سهم موج 4 رو تمام کرده و الان در موج 5 هستیم .
                                حد ضرر با این موج شماری وقتی هست که کانال مشکی به پایین شکسته بشه که من بعید میدونم.
                                من اگر بخوام وارد این سهم بشم وقتی هست که کانال آبی به بالا شکسته شده باشه
                                موفق باشید.

یک نکته برای دوستان تکنیکالیست: به مثلث شکسته شده در زیر موج 4 و صعودی که بعد از اون اتفاق افتاده توجه کنید...

نظر

در حال کار...
                                X